Ανακαλύψτε τη μοναδική προσωπικότητα της επωνυμίας σας με αυτές τις συμβουλές από την ιδρυτή του Presenceology Mila Yoli

Η προσωπικότητα μιας μάρκας πρέπει να χτίζεται για να διαρκεί. Αυτή η σειρά ανθρώπινων χαρακτηριστικών που μεταφέρετε μέσω της επωνυμίας σας μπορεί να οικοδομηθεί γύρω από τη δική σας προσωπικότητα — εάν είστε μικρή επιχείρηση, εταιρεία με ιδρυτή ή ατομική επιχείρηση — ή μπορούν να δημιουργηθούν από τις αξίες της εταιρείας σας, τις προσωπικότητες των πελατών σας και άλλους παράγοντες.

Η ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της Presenceology, Mila Yoli, βοηθά τους ιδρυτές να δημιουργήσουν συναρπαστικές προσωπικότητες επωνυμίας από το 2018.

Εκπαιδευμένη στην κλινική ψυχολογία, η Mila στράφηκε στην προσωπική και εταιρική στρατηγική επωνυμίας αφού παρατήρησε πολλά σημεία όπου η ψυχολογία θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο branding για να δημιουργήσει πιο ισχυρά αποτελέσματα.

Συμβουλεύει όσους είναι νέοι σε προσωπικότητες επωνυμίας να τους σκέφτονται ως το πώς θα μπορούσατε να περιγράψετε μια εταιρεία εάν ήταν φίλος ή μέλος της οικογένειας και όχι επαγγελματική οντότητα. Για παράδειγμα, είναι η εταιρεία σας φιλική, αστεία, σοβαρή ή ενημερωμένη;

Τα δύο πιο σημαντικά μέρη της δημιουργίας μιας σταθερής και ελκυστικής προσωπικότητας επωνυμίας είναι να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό και να είστε συνεπείς με τον τρόπο που το παρουσιάζετε.

«Κατά τη δημιουργία της επωνυμίας σας, είναι θεμελιώδες να γνωρίζετε όχι μόνο τι εκτιμάτε ως άνθρωπος αλλά και τι θα αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας», είπε η Yoli.

Για παράδειγμα, ένας πιθανός πελάτης σας βρίσκει στο Instagram και λατρεύει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας, έτσι επισκέπτεται γρήγορα τον ιστότοπό σας και άλλες σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανακαλύπτει μια διαφορετική φωνή και προσωπικότητα. είναι λίγο άβολο. Ή ας φανταστούμε ότι έχετε μια ανάρτηση που γίνεται viral και πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τη σελίδα σας μόνο για να βρουν μια συλλογή από αναρτήσεις που όλες φαίνεται να έχουν γραφτεί από διαφορετικούς ανθρώπους. αυτό είναι μια επωνυμία όχι-όχι. Η Yoli εξηγεί «Θα δημιουργούσε σύγχυση στο μυαλό του κοινού σας και ένα μπερδεμένο μυαλό δεν εμπιστεύεται».

Για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα για το πώς να αναπτύξετε μια προσωπικότητα επωνυμίας, η Yoli μοιράστηκε τις τρεις αγαπημένες της συμβουλές σχετικά με το θέμα.

Η επωνυμία σας πρέπει να αισθάνεται φυσική

Εάν δημιουργείτε μια προσωπικότητα για μια επιχείρηση με ιδρυτή, είναι λογικό η προσωπικότητα της μάρκας να αντικατοπτρίζει τη δική σας. Για παράδειγμα, είναι εντάξει και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αναγκαίο, για τον σκοπό και την αποστολή της μάρκας, να προβάλλει μια πιο συγκρατημένη φάση του solopreneur. Το σημείο που πρέπει να οδηγείς εδώ είναι ότι, για έναν εξωστρεφή που παρουσιάζει με τόλμη, ή ακόμα και από πάνω, το να έχει κάτι σαν μια υποτονική εκδοχή του εαυτού του για μια επωνυμία είναι μπερδεμένο και θα μπορούσε να προκαλέσει αποσύνδεση.

«Όταν χτίζετε ένα εμπορικό σήμα ως ατομικός επιχειρηματίας, είναι σημαντικό η επιχείρησή σας να παραμένει πιστή σε αυτό που είστε ως άτομο», είπε η Yoli.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να μετατρέψετε την προσωπικότητά σας σε μια επωνυμία, η Yoli συνιστά να ξεκινήσετε με διαδικτυακά τεστ προσωπικότητας όπως το 16Personalities. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτό που ανακαλύπτετε για να χτίσετε τα θεμέλια της επωνυμίας σας.

Εξετάστε τα αρχέτυπα επωνυμίας

Ένας άλλος τρόπος για να χτίσετε μια προσωπικότητα για την επωνυμία σας είναι χρησιμοποιώντας κάποια από την παραδοσιακή ψυχολογία της ψυχής του Carl Jung. Προσδιόρισε ένα σύνολο προσώπων που σχετίζονται με αξίες, στόχους, συμπεριφορές και πρότυπα που είναι χρήσιμα σε διάφορους κλάδους.

Ως εμπειρογνώμονας στρατηγικής επωνυμίας και πρώην θεραπεύτρια, η Yoli συχνά χρησιμοποιεί ποικίλες ψυχολογικές διδασκαλίες στη δουλειά της για να έχει τα πιο εξατομικευμένα αποτελέσματα. Αποφασίζοντας ποια περσόνα θέλετε να έχει η επωνυμία σας, μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς να παρουσιάζετε αυτήν την εικόνα στο κοινό με συνέπεια και με το δικό σας στυλ.

Οι προσωπικότητες που περιγράφονται περιλαμβάνουν αρχέτυπα όπως ο ήρωας, ο εραστής, ο γελωτοποιός, ο παράνομος και πολλά άλλα. προτείνω Τι ιστορίες λέτε; από την Carol S. Pearson επίσης, η οποία διερευνά πώς πολύτιμο περιεχόμενο μπορεί να υφανθεί στις δικές σας προσπάθειες επωνυμίας.

Μην ξεφεύγετε ποτέ από τις αξίες σας

Όλοι έχουμε προσωπικές αξίες, οι οποίες πρέπει να αντικατοπτρίζονται στην προσωπικότητα της επωνυμίας σας. Για να δημιουργήσετε και να αξιοποιήσετε μια ισχυρή προσωπικότητα επωνυμίας που θα προσελκύει το είδος των πελατών με τους οποίους θέλετε να συνεργαστείτε, βεβαιωθείτε ότι οι αξίες και η προσωπικότητά σας αντικατοπτρίζονται σε οτιδήποτε βγαίνει από το γραφείο σας.

Για παράδειγμα, η προσωπικότητα της επωνυμίας σας δεν πρέπει να περιλαμβάνει νευρικά αστεία, εάν εσείς, ως άτομο, είστε υπερευαίσθητοι στο να πληγώνετε τα συναισθήματα των άλλων. Από την άλλη πλευρά, εάν σπάνια μπορείτε να αντισταθείτε στο να κάνετε αστεία για οποιοδήποτε θέμα, αξιοποιήστε αυτό το διασκεδαστικό συναίσθημα στην επωνυμία σας για να το κάνετε να ακούγεται και να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, θα πρέπει να είστε σε καλό δρόμο για να δημιουργήσετε μια περσόνα επωνυμίας που θα λατρέψουν οι πελάτες καθώς και μια που αντανακλά και τις δικές σας αξίες.

Σχετικά με τη Mila Yoli

Η Mila Yoli, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Ιδρύτρια της Presenceology, βοήθησε τους επιχειρηματίες να επανεφεύρουν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας την εκτενή της εμπειρία στην ψυχολογία. Πρώην θεραπεύτρια, η Yoli βοηθά τους ηγέτες των επιχειρήσεων να βρουν τη μοναδική τους παρουσία και τις προσφορές που τους κάνουν να ξεχωρίζουν ως κάτι περισσότερο από μια άλλη φωνή στο πλήθος με το χαρακτηριστικό της πρόγραμμα, «Stand Out Brand». Για να μάθετε περισσότερα και να ανακαλύψετε την επιστήμη πίσω από την Παρουσιολογία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.presenceology.com

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.