Απομακρυσμένες πωλήσεις που κλιμακώνονται: Πώς ο Cole Gordon και το Closers.io ηγούνται της βιομηχανίας στη δημιουργία επαγγελματικών, επιτυχημένων και κερδοφόρων ομάδων πωλήσεων για πελάτες

Συντελεστές φωτογραφιών: Kenzie Rich Photography

Η δημιουργία μιας αφοσιωμένης, αξιόπιστης και επιτυχημένης ομάδας αντιπροσώπων πωλήσεων μπορεί να είναι μια δύσκολη αποστολή. Γι’ αυτό ο Cole Gordon δημιούργησε το Closers.io, για να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν και να κλιμακώσουν ομάδες πωλήσεων υψηλής απόδοσης. Η εταιρεία δεν βοηθά στην εξωτερική ανάθεση, αλλά αντίθετα βοηθά τους πελάτες να δημιουργήσουν τη δική τους εσωτερική ομάδα πωλήσεων.

«Βοηθάμε τους πελάτες να δημιουργήσουν μια ομάδα απομακρυσμένων πωλήσεων που βασικά λειτουργεί με αυτόματο πιλότο», είπε ο Gordon.

Η Closers.io κτηνίατρος, στρατολογεί και εκπαιδεύει κορυφαίους αντιπροσώπους πωλήσεων για να λάμψουν στις θέσεις τους. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με υπάρχουσες ομάδες πωλήσεων καθώς και τη δική τους σειρά 13.000+ επαγγελματιών πωλήσεων. Μόλις οι προσλήψεις του αγωγού αποδείξουν ότι μπορούν να αποδώσουν, οι πελάτες τους προσλαμβάνουν για να υποστηρίξουν τη συνεχή αύξηση των εσόδων και των κερδών.

Εν τω μεταξύ, ο επιταχυντής εκπαίδευσης πωλήσεων της εταιρείας βοηθά τους αντιπροσώπους να αποδίδουν καλύτερα, εξαλείφει τις ασυνέπειες και κλείνει περισσότερες προσφορές, οδηγώντας σε περισσότερα κέρδη για τον πελάτη.

Η διαδικασία εκπαίδευσης των αντιπροσώπων πωλήσεων και η σύνδεσή τους με ομάδες πωλήσεων που θέλουν να προσλάβουν είναι αυτό που κάνει καλύτερα ο Gordon, αφού κερδίζει έως και 400.000 $ το μήνα στη δική του καριέρα πωλήσεων. Τώρα, διδάσκει σε πελάτες και αντιπροσώπους πώς να κάνουν το ίδιο.

Η προσωπικότητα

Ο Gordon είναι ο βασικός ηγέτης της βιομηχανίας όσον αφορά τη δημιουργία, τη δημιουργία και την κλιμάκωση αντιπροσώπων και ομάδων κορυφαίων πωλήσεων.

Η επιτυχία του τον οδήγησε να προσελκύει εκτεταμένους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάνω από 600.000+, συμπεριλαμβανομένων 500.000 μόνο στο Instagram και 12.000 στο YouTube.

Για να το πω ειλικρινά, είναι καλός σε αυτό που κάνει.

Ξεκίνησε το Closers.io επειδή, ως εκπρόσωπος πωλήσεων με υψηλές επιδόσεις και έχοντας δημιουργήσει αφοσιωμένους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήξερε ότι μπορούσε να κάνει για άλλους ό,τι έκανε για τον εαυτό του.

«Ο ευκολότερος τρόπος για να συμπυκνώσω γιατί ξεκινήσαμε την εταιρεία είναι επειδή, ως εκπρόσωπος πωλήσεων υψηλών επιδόσεων, εγώ, πάντα με ρωτούσαν πού μπορούν να βρουν οι εταιρείες καλούς αντιπροσώπους πωλήσεων», είπε ο Gordon. «Οι καλοί πωλητές γνωρίζουν άλλους καλούς πωλητές. Αυτό είναι γεγονός. Αυτό είναι επίσης το κλειδί για την πρόσληψη καλών πωλητών. Τους αξιοποιείς, το δίκτυό τους και βρίσκεις παραπομπές».

Οι καλοί πωλητές μπορούν επίσης να εκπαιδευτούν στο να γίνουν εκπρόσωποι υψηλών επιδόσεων, γι’ αυτό το Closers.io προσφέρει ένα αποκλειστικό πρόγραμμα επιτάχυνσης στους πελάτες του.

Closers.io Sales Team Accelerator™

Μαζί με τον Gordon, οι εκπαιδευτές στο Closers.io διατηρούν ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα πωλήσεων στον κλάδο με το Sales Team Accelerator™.

Το μάθημα Accelerator δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους προπονητές, τους συμβούλους, τους παρόχους υπηρεσιών και τους επαγγελματίες πωλήσεων να φτάσουν σε κορυφαία επίπεδα επαγγελματισμού και απόδοσης. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τη συνδυασμένη τεχνογνωσία της για να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν μια ομάδα σκηνοθετών και συνεργατών εκπαιδευμένων στη μοναδική, ηθική μεθοδολογία πωλήσεων του Gordon.

Όταν οι επαγγελματίες ολοκληρώνουν το γκάζι, γίνονται τελικά συνεπείς, προβλέψιμοι και επιτυχημένοι. Το Closers.io στρατολογεί κορυφαία ταλέντα και τους διδάσκει να αναπτύσσουν πολύτιμες δεξιότητες και τεχνικές στις πωλήσεις με γνώμονα την ηγεσία. Το τελικό αποτέλεσμα για τους περισσότερους πελάτες είναι να κλείνουν τουλάχιστον μία «χαμένη» συμφωνία την εβδομάδα, συχνά εντός των πρώτων 30-60 ημερών.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες της εκπαίδευσης, τα «περιουσιακά στοιχεία και τα οικονομικά», «προσλήψεις και προσλήψεις», «ταχεία κατάρτιση» και «συστήματα και διαχείριση».

Οι Gordon and Co. έχουν διαπιστώσει ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις κάνουν το λάθος να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα πωλήσεων χωρίς θεμέλια. Τα δύο κλειδιά για την οικοδόμηση μιας ισχυρής βάσης είναι τα περιουσιακά στοιχεία, ή μια επικυρωμένη προσφορά και επαναλαμβανόμενη διαδικασία πωλήσεων, και τα οικονομικά, μια επεκτάσιμη δομή συγκρίσεων. Και τα δύο στη θέση τους είναι αυτό που προσελκύει κορυφαία ταλέντα πωλήσεων στις εταιρείες τους.

Για να αποφευχθεί το υψηλό ποσοστό κύκλου εργασιών, η Gordon and Co. προτείνει την πρόσληψη από έναν τόπο με αφθονία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία δημιουργεί ομάδες πωλήσεων μέσω του ελέγχου και της αναβάθμισης των προσλήψεων για τους πελάτες πριν από τη συνέντευξη. Αυτή η μέθοδος βοηθά το Closers.io να δημιουργήσει μια ισχυρή σειρά υποψηφίων.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να μεταβεί ένας πιο κοντά από το μηδέν στη συμπλήρωση βασικών δεικτών απόδοσης (KPI) είναι γνωστός ως «χρόνος ράμπας». Αυτή η δοκιμαστική περίοδος συνήθως διαρκεί 50-100+ κλήσεις και κοστίζει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης χιλιάδες δολάρια σε ευκαιρίες, χωρίς να γνωρίζει εάν ο εκπρόσωπος πωλήσεων θα φτάσει τελικά τον στόχο. Συγκριτικά, το Closers.io ανακάλυψε ότι μπορούν να συντομεύσουν αυτή τη διαδικασία «ράμπας» έως και 50%, απλώς εφαρμόζοντας τις μεθόδους του Gordon που τον οδήγησαν στην παραγωγή 400.000 $ το μήνα σε πωλήσεις και να εξουσιοδοτήσουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να συγκεντρώσει περισσότερα κέρδη από κάθε νέα πρόσληψη.

Όταν οι εκπρόσωποι πωλήσεων τελικά αποχωρούν από τα τηλέφωνα και είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν συστήματα και διαχείριση είναι όταν το Closers.io έχει κάνει τη δουλειά του. Το τελευταίο βήμα στους τέσσερις πυλώνες εκπαίδευσης που παρέχονται στους πελάτες βοηθά τους επαγγελματίες να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις βάσει δεδομένων, να δημιουργούν μια κουλτούρα στην οποία οι εκπρόσωποι πωλήσεων θέλουν να είναι μέρος και τελικά να κλιμακώνουν τις επιχειρήσεις τους σε όσο το δυνατόν υψηλότερους αριθμούς 7-8.

«Δεν αναθέτουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες ταλέντα, αλλά βοηθούμε τις εταιρείες να δημιουργήσουν εσωτερικές ομάδες πωλήσεων που ουσιαστικά λειτουργούν οι ίδιοι», δήλωσε ο Gordon. «Ας το παραδεχτούμε, το τελευταίο πράγμα που θέλει κάθε επιχειρηματίας είναι να φύγει από την εταιρεία μια ομάδα πωλήσεων με εξωτερική ανάθεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στρατολογούμε, προσλαμβάνουμε και εκπαιδεύουμε τους κορυφαίους αντιπροσώπους πωλήσεων 1%».

Σχετικά με τον Cole Gordon

Ο Cole Gordon είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Closers.io, της κορυφαίας εταιρείας εκπαίδευσης και κατάρτισης πωλήσεων και μάρκετινγκ που ικανοποιεί τις ανάγκες των εταιρειών για ταλαντούχες ομάδες πωλήσεων. Ο Gordon είναι ένας οκταψήφιος επιχειρηματίας, επενδυτής και εκπαιδευτής πωλήσεων που έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια διαδικτυακές υπηρεσίες καθοδήγησης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και πρακτορείων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Gordon, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.instagram.com/colethomasgordon/?hl=en και για περισσότερα σχετικά με το Closers.io, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://closers.io/

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *