Από τον ηθικό καπιταλισμό στην εύρεση του σκοπού σας, η Britnie Turner, ιδρύτρια του Aerial Group, εξυψώνει τα δώρα σας ως δύναμη για αλλαγή

Από τη ζωή στο αυτοκίνητό της μέχρι την ιδιοκτησία ενός ιδιωτικού νησιού, η Britnie Turner, οραματίστρια φιλάνθρωπος και ιδρύτρια του Εναέρια Ομάδα, είναι σε μια αποστολή να εξυψώσει τον κόσμο ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους, συντηρώντας τον πλανήτη και χρησιμοποιώντας τον καπιταλισμό ως δύναμη για το καλό.

Μπορεί μια επιχείρηση να είναι δύναμη για καλό; Οι επιχειρήσεις είναι η πιο ισχυρή ανθρωπογενής δύναμη στον πλανήτη. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν άμεσα αυτήν την έννοια με το να βγάλουν χρήματα – για να κερδίσουν μόνο κέρδος. Αλλά γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οικονομική αξία που δημιουργεί επίσης αξία για την κοινωνία αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες και τις προκλήσεις της;

Υπάρχει αυτό το κενό στη σκέψη μας όπου το να κάνουμε καλό συνδέεται με μια συγκεκριμένη ετικέτα αντί να διασφαλίζουμε ότι κάθε επιχείρηση επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Όταν μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση και να κάνετε μια σημαντική διαφορά ταυτόχρονα – α σκοπός– με γνώμονα τις επιχειρήσεις, σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε φανταστικά υβριδικά μοντέλα να εμφανίζονται για να αποτελούν την πιο σημαντική ευκαιρία ζωής.

Ο Αμερικανός αρχιτέκτονας Buckminster Fuller είπε κάποτε, «δεν αλλάζεις ποτέ τα πράγματα πολεμώντας την υπάρχουσα πραγματικότητα. Για να αλλάξετε κάτι, δημιουργήστε ένα νέο μοντέλο που κάνει το υπάρχον μοντέλο ξεπερασμένο». Μόνο δείχνοντας τι είναι δυνατό για ανθρώπους με πάθος για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, μπορεί να συμβεί μια επιτυχημένη, θετική μεταμόρφωση.

Και όταν ενεργούμε με συμπόνια, οι σπόροι που φυτεύουμε σήμερα μπορούν να αλλάξουν την πορεία του κοινού μας αύριο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός κατά συρροή επιχειρηματία που ζει και αναπνέει θετικές αξίες αλλαγής είναι Μπρίτνι Τέρνερ. Η επενδυτής ακινήτων, ανθρωπιστής και φιλάνθρωπος από τη Νότια Καρολίνα έχει επτά επιχειρήσεις στο ενεργητικό της και δεν σταματά εκεί.

Η «δύναμή της για καλές εταιρείες» έχει δημιουργήσει πολλές επιτυχημένες περιπτωσιολογικές μελέτες για το γιατί οι μέθοδοι αλλαγής του μυαλού της δεν είναι μόνο βιώσιμες αλλά και ο δρόμος προς τα εμπρός. Μπρίτνι Τέρνερ έκτοτε έχει δημιουργήσει πολλές εταιρείες υπό αυτήν Εναέρια Ομάδα με αποστολή την εξύψωση ανθρώπων και τόπων. Όλοι επιταχύνουν την αποστολή της ενδυνάμωσης των ανθρώπων, της διατήρησης του πλανήτη και της χρήσης του καπιταλισμού ως δύναμης για το καλό.

Μέσω της επιτυχίας της, η Turner επαναφέρει τα πρότυπα για το τι είναι δυνατό για τις γυναίκες και τους νέους σε όλο τον κόσμο. «Κάθε ένας από εμάς έχει ένα κάλεσμα, έναν διαφορετικό σκοπό και το νόημα του ταξιδιού της γης δεν είναι να προσπαθήσει να επιβάλει την αλλαγή. είναι να είναι η αλλαγή», εξηγεί ο Turner, «πρέπει να ενορχηστρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο καλό στη ζωή μας».

Η Turner προσκαλεί τους πεινασμένους να μπουν στις δυνατότητές τους για να εγγραφούν στην αποκλειστική κοινότητα των επιχειρηματιών της που έχουν αφιερώσει τη ζωή, τις επιχειρήσεις και τους πόρους τους για να είναι μια δύναμη για το καλό στον κόσμο. Με τίτλο G-Force, η ομάδα εγκέφαλων παρέχει τα εργαλεία, την εκπαίδευση και το δίκτυο που απαιτούνται για την κλιμάκωση της κερδοφορίας και του αντίκτυπου μιας επιχείρησης. Σύμφωνα με τον Turner, «βοηθούν τους ανθρώπους να κερδίσουν, να ξεκαθαρίσουν, να σταθεροποιήσουν και να κλιμακώσουν το πράγμα στην καρδιά τους». Ανεξάρτητα από τον στόχο, τον σκοπό ή την κλήση.

Το G-Force Mastermind έχει γίνει το πρώτο βήμα για να σας βοηθήσει να βρείτε τον σκοπό σας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών. «Από το να ζω με το αυτοκίνητό μου στο να αγοράσω το ιδιωτικό μου νησί σε λιγότερο από δέκα χρόνια», λέει ο Turner. Η καθοδηγούμενη από την αποστολή ιδρυτής χρησιμοποιεί το ιδιωτικό της νησί για καλό—στέγαση αποκατασταθέντων ζώων και φέρνοντας κοντά τους παγκόσμιους ηγέτες για να «σχεδιάσουν την ανάκαμψη ενός έθνους».

Το ιδιωτικό νησιωτικό οικολογικό θέρετρο στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους είναι όπου ο Turner προσφέρει μια σειρά πενθήμερων Ανυψώστε τις Συνόδους Κορυφής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, «που συσχετίζονται με τους πέντε πυλώνες αυτού που ονομάζουμε επιτυχία ολόκληρης της ζωής». Το retreat είναι ένας χώρος όπου οι επιχειρηματίες και όλα τα άτομα που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τις σχέσεις, τις επιχειρήσεις ή την προσωπική τους ευημερία μπορούν να το κάνουν πετυχαίνοντας μια ολόκληρη επιτυχία. Με την επόμενη σύνοδο κορυφής, «Παρουσία», που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Αυγούστου, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την αξία της ζωής στο παρόν.

Η Britnie έμαθε ότι η επιχείρηση θα μπορούσε να είναι ένα μετασχηματιστικό όχημα για να αλλάξει η ζωή μέσω του δομημένου περιβάλλοντος. Σύντομα, το άλλο επιχειρηματικό εγχείρημα του Turner Ομάδα Εναέριας Ανάπτυξης άνθισε κάτω από την ομπρέλα της για να συμπεριλάβει ομάδες οικονομικής ανάπτυξης και διαχείρισης καταστροφών που βοηθούν στην ανακούφιση έκτακτης ανάγκης σε πολλές ζώνες καταστροφών.

Η Aerial Recovery Group έχει περάσει από την αντιμετώπιση των σεισμών στην Αϊτή στο ηφαίστειο στο St Vincent, τους ανεμοστρόβιλους στο Κεντάκι, τους τυφώνες στη Λουιζιάνα και πολλά άλλα, στη βοήθεια για τη διάσωση ανθρώπων στο Αφγανιστάν. «Η αποστολή μας επικεντρώνεται στον ενεργό πόλεμο στην Ουκρανία όπου σώζουμε ορφανά. Η ομάδα μου έχει διασώσει πάνω από 3400 ανθρώπους στην Ουκρανία και θα συνεχίσει να το κάνει», εξηγεί ο Turner.

Αυτή η ευκαιρία να συμμετάσχετε στη διαδικασία ανάκαμψης είναι όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τον σκοπό τους και να ευθυγραμμιστούν με κάτι μεγαλύτερο από εσάς. Κάντε το μέχρι ένταξη στο πρόγραμμα εναέριας ανάκαμψης για να κάνεις τη διαφορά.

Από τον ηθικό καπιταλισμό μέχρι τη σημασία της εύρεσης του σκοπού σας, η δέσμευση της Aerial σε μια προσέγγιση τριπλής κατώτατης γραμμής αποδεικνύει ότι η συνειδητή επιχείρηση είναι βιώσιμη και ο τρόπος του μέλλοντος. Μπρίτνι Τέρνερ είναι ένας επίγειος υπερήρωας που προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κόσμου. Είναι ένα άτομο του οποίου οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια και ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να χρησιμοποιήσουν τις προσπάθειές τους για να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές.

Συμμετέχοντας στην κοινότητα της G-Force, κάνοντας ένα ταξίδι σε ένα καταφύγιο που θα αλλάξει τη ζωή ή υποστηρίζοντας σκοπούς μέσω δωρεών που παραδίδονται με το χέρι σε ανθρώπους. «Θέλουμε απλώς ανυψώνω εσύ», λέει ο Τέρνερ.

Με πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία ταχύτητας ανάπτυξης, καινοτομίας και τροχιάς, συμμετάσχετε στην Turner και την ομάδα της σε αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε ζωή πριν να είναι πολύ αργά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής, επισκεφθείτε https://britnieturner.com/. Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά στην αποστολή της Aerial στην Ουκρανία, κάντε κλικ https://aerialglobalcommunity.org/donations/ukraine/.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *