Γνωρίστε τον Oliver Pott, έναν κορυφαίο ιδρυτή της ψηφιακής τεχνολογίας, του οποίου η συνδυασμένη μέθοδος των τριών οδηγεί τους επιχειρηματίες στο μεγαλείο

Χάρη στη μαγεία του κανόνα του 3F (διασκέδαση, φήμη και τύχη), ο Oliver Pott, ιδρυτής ψηφιακής τεχνολογίας και καθηγητής επιχειρήσεων, ξέρει ακριβώς τι σημαίνει να ξεκινάς και να κλιμακώσεις μια επιχείρηση με επιτυχία. Έχοντας ιδρύσει τρεις εταιρείες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ο κορυφαίος επιχειρηματίας γκουρού εστιάζει τώρα στο να βοηθήσει την επόμενη γενιά ιδιοκτητών επιχειρήσεων να ανέβει στα ύψη.

Ο σημερινός τεχνολογικός κόσμος καλλιεργεί έναν νέο τύπο εξαιρετικά δημιουργικών, πολυμήχανων, καινοτόμων με γνώσεις τεχνολογίας. Και από αυτό, αρχίζουμε να βλέπουμε χαρακτηριστικά που συνήθως δεν συνάδουν με την άκαμπτη δομή των τυπικών χώρων εργασίας.

Εντοπίζοντας και ενθαρρύνοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, έχουμε την ευκαιρία να αναπαράγουμε μια νέα γενιά ψηφιακών επιχειρηματιών. Μέχρι σήμερα, 83,1% ιδιοκτητών επιχειρήσεων των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει τις μικρές επιχειρήσεις τους από το μηδέν. Όμως, παρόλο που η δημιουργία μιας επιχείρησης είναι τόσο εύκολη όσο ένα πάτημα ενός κουμπιού, δεν έχουν όλοι τα κίνητρα, τις γνώσεις ή τα βασικά εργαλεία για να χρησιμοποιήσουν τους κινητήρες εκκίνησης.

Θα μπορούσε να είναι αυτό γιατί 50% των μικρών επιχειρήσεων αποτυγχάνουν τα πρώτα πέντε χρόνια; – Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το.

Όλιβερ Ποτ είναι ένα άτομο με δύναμη που ξέρει ακριβώς πώς να αποφύγετε τυχόν αρνητικά αναπτυσσόμενα επιχειρηματικά στατιστικά. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Pott είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του Διαδικτύου στον γερμανόφωνο κόσμο. Αφού ερωτεύτηκε την τεχνολογία, ο Ποτ βρήκε τον εαυτό του να γεμίζει το χρόνο του γράφοντας πολλά βιβλία για υπολογιστές ενώ προσπαθούσε να ισορροπήσει τον ακαδημαϊκό τρόπο ζωής του στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου.

Δεν πέρασε πολύς καιρός που το Γερμανό θαύμα έφυγε με διδακτορικό. στη νευροχημεία και μια διακαή επιθυμία να αναπτύξει την τεχνολογική του επιχείρηση. «Όταν ξεκινάς να χτίζεις μια επιχείρηση στα 25 σου, θα το κάνεις για τα χρήματα. Αλλά όταν η ζωή περνάει, συνειδητοποιείς ότι δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Έχει να κάνει με τη φήμη και τη διασκέδαση», λέει ο Pott.

Σήμερα ο ιδρυτής της τεχνολογίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Pott Holding Corporation έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες αμερικανικές εταιρείες για να φέρει τα προϊόντα τους στην Ευρώπη ιδρύοντας θυγατρικές ή αδειοδοτώντας τους.

Έχοντας ιδρύσει τρεις εταιρείες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, συνιδιοκτήτες της ομάδας Bundesliga Soccer SC Paderborn 07 και το ίδιο το γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς και τη συγγραφή ενός βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Sichtbar! (μεταφρασμένο ως Ορατός)είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί εκατοντάδες επιχειρηματίες και μελλοντικοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δίνουν προσοχή.

Μετά από δύο δεκαετίες διαχείρισης των εταιρειών του με διακλαδισμένες διεθνείς δραστηριότητες, ο κύριος στην επιχειρηματικότητα και το διαδικτυακό μάρκετινγκ στρέφεται τώρα για να αντιμετωπίσει ένα νέο εγχείρημα στη ζωή. Να διδάξει την επόμενη γενιά ιδιοκτητών επιχειρήσεων πως να κλιμακωθεί και να αναπτυχθεί με επιτυχία.

Βλέπετε, κάθε φορά που ο βραβευμένος ψηφιακός επιχειρηματίας αποφασίζει να ακολουθήσει ένα νέο εγχείρημα, θα ακολουθήσει τον δημοφιλές κανόνα 3F για τις επιχειρήσεις – έναν κανόνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εύλογο πλαίσιο δοκιμής για οποιεσδήποτε ιδιωτικές ή μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες.

Ο κανόνας 3F χωρίζεται σε τρεις μαγικές λέξεις: Διασκέδαση, φήμη, και Τύχη. Στο κέντρο τριών αλληλένδετων κύκλων διαφορετικού μεγέθους βρίσκεται αυτό που ο Pott αποκαλεί «το γλυκό σημείο» ή αυτό που θεωρεί «η τέλεια επιχείρηση». Αλλά πώς θα φτάσουμε εκεί;

Για τον πρώτο κανόνα του Διασκεδαστικοο Pott προτείνει ότι παρόλο που κάθε νέα επιχείρηση πρέπει να ξεκινά από διαρκή κίνητρα και απόλαυση, μπορεί επίσης να γίνει γρήγορα χόμπι όταν καταργήσουμε Τύχη και ανακατεύουμε Διασκεδαστικο με το επόμενο στοιχείο του Φήμη.

Ο Ποτς βλέπει Φήμη ως προσθήκη «μιας κληρονομιάς, σκοπού ή διεθνούς φήμης» στην επιχείρηση. Οι εταιρείες, γενικά, είναι πολύ πιο κατάλληλες για να προσελκύσουν εργαζόμενους της Generation Z στις μέρες μας, εάν ξεκαθαρίσουν ότι επενδύουν στην Φήμη του κάθε μέλους της ομάδας. Για παράδειγμα, η Prada πραγματοποιεί τεράστιες και μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην κληρονομιά και τον σκοπό της μάρκας με το ισχυρό μάρκετινγκ μετασχηματισμού της.

Όταν πρόκειται για τον τελικό σύνδεσμο, Τύχη: Ο Pott σας προτείνει να ρωτήσετε αν η επιχείρηση σας φέρνει χρήματα. Γιατί αν όχι, δεν θα αξίζει τον κόπο σου. Το δαχτυλίδι του Τύχη μπορεί να μετρήσει μόνο εάν «η εταιρεία έχει συσταθεί επικερδώς και τα έσοδα από την επανεπένδυσή της μπορούν να αυξηθούν», λέει ο Pott.

Δουλεύοντας έξυπνα με αθόρυβη ορατότητα σε έναν θορυβώδη κόσμο (άλλη μια από τις διάσημες διδασκαλίες του), η τεχνική 3Fs αλλάζει τη ζωή των επιχειρήσεων. Τόσο που το βιβλίο του Ορατόςτο οποίο εξηγεί αυτές τις μεθόδους με μεγάλη λεπτομέρεια, βρίσκεται τακτικά στις 10 λίστες με τις κορυφαίες πωλήσεις στα SPIEGEL, Handelsblatt, Manager-Magazine, BILD, Amazon και Thalia.

Περισσότεροι από 500.000 πελάτες και αναγνώστες χρησιμοποιούν καθημερινά τις έξυπνες τεχνικές του Pott. Επομένως, εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση και θέλετε να αποφύγετε να είστε ένα από αυτά τα στατιστικά που αποτυγχάνουν, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του kickstart coaches για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα 3F στη ζωή σας εδώ: www.founder.de/eng.

Ή, για να έχετε δίπλα σας το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις, επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο www.founder.de/eng για να αποκτήσετε ένα δωρεάν κεφάλαιο του Η αμερικανική έκδοση του βιβλίου του Ορατόςπου θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *