Είναι ο Αυνανισμός Υγιής; Ναί! Ειδικά στη δουλειά

Είναι ο αυνανισμός υγιής; Απολύτως Μη διαταραχή είναι υγιής.

Ναι, καλά μας ακούσατε. Ο αυνανισμός είναι υγιής. Δεν είναι αμαρτωλό, ντροπιαστικό ή κάτι για το οποίο να αισθάνεστε τσιγκούνηδες, ο αυνανισμός είναι μια πράξη φυσικής φροντίδας του εαυτού σας που έχει πολλά οφέλη τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική σας υγεία. Πριν από λίγο καιρό, αυτή η κανονική ρουτίνα αυτοεξυπηρέτησης θεωρούνταν κάτι που έπρεπε να κρύψει. Αλλά ευτυχώς σήμερα γίνεται αντιληπτό για την καθιερωμένη πρακτική που είναι, ενθαρρύνεται και γιορτάζεται. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο σημαντικό για την υγεία μας που αρέσει σε εναλλακτικές πλατφόρμες ενηλίκων Lust Cinema εργάζονται υπερωρίες για να τερματίσουν το στίγμα γύρω από τον αυνανισμό και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους και την ευχαρίστησή τους. Ενώ το κάνουν αυτό με πολλούς τρόπους – από την ηθική πορνογραφία, μέχρι την ενδυνάμωση των δημιουργών και ακόμη και ιατρικά καθοδηγούμενες συμβουλές και κόλπα – ο καλύτερος τρόπος Lust Cinema έχει δείξει ότι είναι έξω και περήφανοι για την υποστήριξή τους στην αγάπη για τον εαυτό τους είναι μέσω της πρωτοβουλίας αυνανισμού τους στην εργασία.

Βλέπετε, πιστεύουν (και συμφωνούμε), ότι το πρώτο βήμα προς τον αποστιγματισμό του αυνανισμού είναι να βρούμε χρόνο για αυτόν στα καθημερινά μας προγράμματα. Έτσι, κάθε μέρα στις ώρες εργασίας, Lust Cinema Η CEO Erika Lust παρέχει στους υπαλλήλους της ένα διάλειμμα 30 λεπτών για να αυνανιστούν. Είναι ο αυνανισμός υγιής; Ναι, ειδικά στη δουλειά!

Προασπίζοντας την αιτία όχι μόνο να αποστιγματίζουμε τον αυνανισμό, αλλά να τον ενθαρρύνουμε ως την τόσο απαραίτητη αυτοφροντίδα που είναι, τα γραφεία του Lust Cinema έχουν τον δικό τους «σταθμό αυνανισμού» που επιτρέπει σε όσους εργάζονται εκτός σπιτιού τα ίδια δικαιώματα και πρόσβαση σε αυτό. σωματικά και ψυχικά ευεργετικό φυσικό χόμπι. Το κάνουν αυτό γιατί πιστεύουν ότι οι υπάλληλοί τους αξίζουν να αισθάνονται καλύτερα και να είναι το καλύτερο στη δουλειά και στο σπίτι. Και πιστεύουν ότι αξίζεις κι εσύ το ίδιο δικαίωμα.

Για να ενθαρρύνει αυτήν την αλλαγή κουλτούρας που δίνει προτεραιότητα στον φυσικό εαυτό και τη φυσική υγεία, η Erika Lust δημιούργησε την κατηγορία αυνανισμού του Lust Cinema που σας βοηθά να εμπνεύσετε στη δουλειά και στο σπίτι με επιμελημένους οδηγούς περιεχομένου αυνανισμού. Όταν κάνετε αναζήτηση “είναι υγιής ο αυνανισμός”, μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο από το οποίο επωφελούνται οι άλλοι στο Lust Cinema και να ανακαλύψετε τι παρακολουθούν μόνοι σας. Για να ξεκινήσετε, ακολουθούν τέσσερις ταινίες Lust Cinema που προτείνουμε να αυνανιστείτε:

Τα γραφεία του Lust Cinema έχουν τον δικό τους σταθμό αυνανισμού, ένα μικρό, οικείο παρεκκλήσι με ένα κρεβάτι, έναν μεγάλο καθρέφτη, ερωτικούς πίνακες στους τοίχους και ένα αμυδρό, ζεστό φως για να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη διάθεση. Αυτός ο ιδιωτικός, καθαρός και ευρύχωρος χώρος επιτρέπει και στους δύο άνδρες και γυναίκες που εργάζονται τα ίδια δικαιώματα και πρόσβαση σε αυτό το σωματικά και ψυχικά ευεργετικό φυσικό χόμπι. Για όσους έχουν κόλπους, η ικανότητα να αυνανίζονται άνετα στη δουλειά ήταν σχεδόν αδύνατη, αλλά τώρα, χάρη στην επαναστατική νέα πρωτοβουλία του Lust Cinema, οι γυναίκες μπορούν να αυνανίζονται και στη δουλειά τώρα.

Ναι, το διάβασες σωστά.

(Γεια σας παιδιά που συνεχίζουν να μας ρωτούν «αυνανίζονται πράγματι οι γυναίκες;» Ναι, το κάνουν. Και τα κακά θηλυκά αφεντικά το ενθαρρύνουν!)

Εάν εργάζεστε για μια εταιρεία όπως η Lust Cinema, μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση “είναι υγιής ο αυνανισμός” για τον εαυτό σας, κλείνοντας τη θέση σας στο σταθμό αυνανισμού, βγείτε έξω, αποσυμπιέστε και επιστρέψτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με μια ανανεωμένη αίσθηση σαφήνειας και υπομονή. Εάν δεν εργάζεστε για το Lust Cinema (δείτε τα στο lustcinema.com για τα τρέχοντα ανοίγματα…ή τους ρόλους), μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον αυνανισμό στην εργασία επεξήγηση προνόμια Σε σύνδεση για ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό πραγματικότητα και στην επαγγελματική σας ζωή.

(Δηλαδή, σκεφτείτε το. Πόσες φορές έχετε αναστατωθεί στη δουλειά; Δεν θα θέλατε να υπήρχε ένας υγιής τρόπος για να ηρεμήσετε, να ρυθμίσετε την αρτηριακή σας πίεση και να έχετε αυτή την αναπνοή σταθερή; Λοιπόν, υπάρχει! Και είναι δωρεάν. Και έχετε ήδη όλα τα μέρη που χρειάζεστε 😉 Ο αυνανισμός στη δουλειά μπορεί να λύσει τόσα πολλά προβλήματα, αφήνοντάς σας το καθαρό κεφάλι και το χαρούμενο σώμα για να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε κάθε μέρα. )

Έχετε πολύ άγχος για να λειτουργήσετε πλήρως και ένα ενοχλητικό email μακριά από την απάντηση όλων; Συμβαίνει συνεχώς, ειδικά όταν συντάσσεται με όλους τους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες της ευθύνης των ενηλίκων. Αυτός είναι ο λόγος που ο αυνανισμός στη δουλειά είναι τόσο σημαντικός και γιατί πιστεύουμε ότι είναι απίστευτο το γεγονός ότι η Erika Lust έχει υπερασπιστεί τη φροντίδα του εαυτού της με τη μορφή του αυνανισμού στην εταιρεία της.

Αλλά γιατί είναι τόσο σημαντικός ο αυνανισμός, ρωτάτε; Πρέπει να είστε περίεργοι αν αναρωτιέστε είναι ο αυνανισμός υγιής!

Ο αυνανισμός προωθεί έναν πιο ειρηνικό χώρο εργασίας, ενθαρρύνει την αυτοφροντίδα και σας βοηθά να είστε ο καλύτερος εαυτός σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Η επιδείνωση να είναι ανάθεμα! Τα άφθονα οφέλη του αυνανισμού είναι ακριβώς ο λόγος Lust Cinema έχει θέσει ως προτεραιότητα την ψυχική υγεία των εργαζομένων.

Είναι ο αυνανισμός υγιής; Τα οφέλη του αυνανισμού:

 • Ο αυνανισμός απελευθερώνει ενδορφίνες. Οι ενδορφίνες πλημμυρίζουν το σώμα με μια αίσθηση σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Με απλά λόγια, σε κάνει χαρούμενο.
 • Ο αυνανισμός σας βοηθά να ρυθμίσετε την αναπνοή σας, ηρεμώντας το νευρικό σύστημα και μειώνοντας την αρτηριακή πίεση.
 • Ο αυνανισμός ενισχύει την ανοσία, υποστηρίζοντάς σας στην προσπάθειά σας δεν κρυώστε αυτό το γραφείο φέτος.
 • Ο αυνανισμός μειώνει το στρες και τα δυο βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
 • Ο αυνανισμός ενισχύει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση, βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για τις πιο δύσκολες προκλήσεις της εργασίας.
 • Ο αυνανισμός βοηθά να συνδέσετε το μυαλό και το σώμα σας.
 • Ο αυνανισμός προάγει υγιή πρότυπα ύπνου, με αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα ζωής συνολικά.
  • Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε, σας κουράζει ο αυνανισμός; Αν και ο αυνανισμός δεν σας κουράζει εγγενώς, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων άγχους και σας επιτρέπει να χαλαρώνετε στο τέλος της εργάσιμης ημέρας πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους συνομηλίκους σας που δεν αυνανίζονται. Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι σημαντική! Μην αφήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας να παρασυρθεί προσπαθώντας να ξεχάσετε την εργάσιμη ημέρα, να αυνανιστείτε στη δουλειά και να μειώσετε την αρτηριακή πίεση εκ των προτέρων.
 • Ο αυνανισμός σε χαλαρώνει.
 • Ο αυνανισμός σας επικεντρώνει και σας βοηθά να φέρετε σαφήνεια στο τι είναι σημαντικό στη ζωή σας.
 • Ο αυνανισμός μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη, αυξάνοντας τη μακροζωία και την υγεία σας.

Αν αναρωτιέστε αν ο αυνανισμός είναι υγιής; Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω σας δείχνουν ότι ναι, είναι υγιές αυνανίζομαι κάθε μέρα.

Πόσο συχνά είναι υγιές να αυνανίζεσαι; Αυτό εξαρτάται από εσένα.

Είναι καιρός να ομαλοποιήσετε την ευχαρίστηση του εαυτού σας και να την ενθαρρύνετε ως αυτοφροντίδα. Ο αυνανισμός σημαίνει ευεξία εξίσου με ένα υγιεινό γεύμα ή μια συνδρομή στο γυμναστήριο με επιδοτούμενη εργασία. Η συσχέτιση μεταξύ καλής υγείας και αυνανισμού αναγνωρίζεται στη βιομηχανία ευεξίας και τώρα αναγνωρίζεται και από τη βιομηχανία ενηλίκων. Ως υποστηρικτές της σεξουαλικής υγείας και των προσωπικών ελευθεριών, το Lust Cinema δημιουργήθηκε με αποστολή να ενθαρρύνει την υγιή και ευεργετική ευχαρίστηση για όλους, επομένως είναι φυσικό βήμα για αυτούς να εισάγουν και να ενθαρρύνουν τον αυνανισμό στην εργασία.

Πέρα από τους πρωταθλητές της σεξουαλικής υγείας, το Lust Cinema είναι ένα premium στούντιο για ενήλικες που φτιάχτηκε από την αναγνωρισμένη σκηνοθέτιδα Erika Lust. Αρχική σελίδα των Lust Cinema Originals, μπορείτε να βρείτε ταινίες και σειρές μεγάλου μήκους για ενήλικες βασισμένες στην πλοκή, με πρωταγωνιστές δημοφιλείς ενήλικες ερμηνευτές, κατασκευασμένες από την Erika Lust και τους αγαπημένους ενήλικες σκηνοθέτες της βιομηχανίας στο lustcinema.com.

Είτε αποδέχεστε τα οφέλη του αυνανισμού στη δουλειά είτε στο σπίτι, ως μέλος του Lust Cinema, μπορείτε να έρθετε από κοντά με τους αγαπημένους σας ερμηνευτές και σκηνοθέτες με συνεντεύξεις βίντεο και να μάθετε περισσότερα για τις αγαπημένες σας ταινίες για ενήλικες παρακολουθώντας αποκλειστικές πίσω – πλάνα από τις σκηνές.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας όλη την αυτο-υγεία και ρίξτε μια ματιά https://lustcinema.com/lp/watch-free σήμερα! Μπορεί ακόμα να μην μπορείτε να αυνανιστείτε στη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εξασκηθείτε!

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *