Η έμπνευση πίσω από τη νέα γραμμή του Mark Schwartz, DEIJI

Μια ιδιαίτερη εφευρετικότητα ενσταλάχθηκε στο DEIJI.com έχοντας τον Mark Schwartz ως δημιουργικό διευθυντή μας. Για την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών μας totes, The Cleopatra and Elizabeth I, και των αθλητικών μας παπουτσιών, The Nefertiti, η λάμψη του δημιουργικού μυαλού του Schwartz είναι το επίκεντρο.

«Προσπαθώ να σχεδιάζω κάθε πρωί», λέει ο Schwartz, «Συνήθως για ευχαρίστηση με μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτή η γραμμή υπογραφής, συγκεκριμένα, ήταν κάτι πάνω στο οποίο δούλευα για μερικές εβδομάδες», εξηγεί.

Σχεδιασμένα σε κύκλους με μπεζ, μαύρους και κολοκυθικούς τόνους, η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη οραματίστηκαν για πρώτη φορά μέσα από μια ελαιογραφία σε καμβά του Schwartz. Εμπνεύστηκε από τα φυσικά θαύματα των αρχαίων αιγυπτιακών ιερογλυφικών, τα οποία είναι σύμβολα που χρησιμοποιούνταν συνήθως στα αρχαία αιγυπτιακά μνημεία ως τρόπος αφήγησης ιστοριών. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό που δεν γνώριζαν οι Αιγύπτιοι ήταν ότι αυτή η αισθητική θα ήταν ένας τρόπος για τον σύγχρονο κόσμο να κατανοήσει την ιστορία και τον πολιτισμό πίσω από αυτόν τον αρχαίο πολιτισμό.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, σύντομα έγινε προφανές ότι αυτός ο καμβάς θα ευθυγραμμιζόταν αρμονικά με αυτό που ενέπνευσε τη σειρά DEIJI αρχικά: τα φυσικά θαύματα του κόσμου. Έτσι γεννήθηκαν η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη. Ονομάστηκε έτσι από δύο από τις πιο παραγωγικές γυναίκες Φαραώ της Αρχαίας Αιγύπτου, η Νεφερτίτη κυβέρνησε κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο επίμαχες αλλά πλούσιες περιόδους της αρχαίας αιγυπτιακής ιστορίας και η Κλεοπάτρα, με την εκπληκτική ομορφιά, την ευφυΐα και την ευφυΐα της, επηρέασε την πολιτική ατζέντα δύο από τις πιο ισχυρές άνδρες στη ρωμαϊκή ιστορία, Μάρκος Αντώνιος και Ιούλιος Καίσαρας. Ήταν επίσης η τελευταία ηγεμόνας της Αρχαίας Αιγύπτου πριν η χώρα γίνει επαρχία της Ρώμης, σηματοδοτώντας το τέλος μιας μακράς και σημαντικής δυναστείας.

Σχετικά με την Κλεοπάτρα και τη Νεφερτίτη, «πραγματικά εμπνεύστηκα από τους γήινους τόνους που εφαρμόζονται μέσω των ιερογλυφικών τους», διευκρινίζει ο Schwartz. “Η αρχιτεκτονική, τόσο στοιχειώδης όσο και βιομηχανική, εμπνέει πραγματικά πολλά από τη δουλειά μου.” Το Cleopatra διατίθεται προαιρετικά και σε καφέ και μαύρο δέρμα.

Η Elizabeth I, η άλλη ολοδερμάτινη τσάντα στη συλλογή υπογραφών της DEIJI, υλοποιεί τις ίδιες αρχιτεκτονικές πτυχές. Μαύρο τετράγωνο μοτίβο με κολοκύθες, μπεζ και κόκκινους τόνους, αυτή η τσάντα εμπνεύστηκε επίσης από έναν καμβά με βάση το λάδι που δημιούργησε η Schwartz. Το όνομα της τσάντας προέρχεται από τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της βασίλισσας Ελισάβετ Α’. είναι ένας από τους μακροβιότερους βασιλείς μονάρχες στην ευρωπαϊκή ιστορία και κόρη του Ερρίκου Η’. Φέρνοντας ειρήνη και ευημερία στην Αγγλία μετά από χρόνια θρησκευτικών αναταραχών σε όλη τη χώρα, η Ελισάβετ Α ήταν η τελευταία ηγεμόνας της δυναστείας των Τυδόρ. Το Elizabeth I διατίθεται προαιρετικά και σε καφέ και μαύρο δέρμα.

«Ήταν αυτές οι γυναικείες κληρονομιές και η φύση των εμπνεύσεών μου που οδήγησαν στους συνονόματους της σειράς υπογραφής», εξηγεί ο Schwartz. «Δεν υπάρχει καμία διαφωνία [Cleopatra, Nefertiti, and Elizabeth I] ήταν δικαιώματα ακόμα και εκτός των γραμμών αίματος, και θα έλεγα ότι το DEIJI από μόνο του είναι ακριβώς αυτό – δικαίωμα», εξηγεί.

Η χαρακτηριστική σειρά της DEIJI και η χειροποίητη φύση των προϊόντων στην Ιταλία είναι αυτά που ενέπνευσαν τον φωτογράφο της DEIJI Toni Pierdome να δημιουργήσει μια φωτογράφιση στο διαμέρισμα του Gianni Versace στην Ανκόνα της Ιταλίας με το μοντέλο της DEIJI Denise Recchi να παρουσιάζει τη σειρά υπογραφής.

Φίλος για περισσότερο από ένα χρόνο, η Schwartz γνώρισε τον Recchi σε μια επίδειξη γκαλερί τέχνης και αργότερα ανακάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της κατέχουν αυτό που είναι γνωστό ως το τελευταίο διαμέρισμα του Versace πριν αυτός ονομάσει τη γραμμή μόδας του.

«Δεδομένης της εμφάνισής της και της γοητευτικής φύσης του τι σημαίνει ο Versace για τον κόσμο της μόδας, ήταν λογικό να κάνουμε τη φωτογράφιση εκεί [for the signature line],” αυτός εξήγησε. «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία όπου [Recchi] είπε, «Δεν είμαι πραγματικά μοντέλο» και είπα, «Λοιπόν σήμερα είσαι», λέει ο Schwartz γελώντας.

Παρακαλώ επισκεφθείτε εδώ για να δείτε τα υπέροχα πλάνα από τα παρασκήνια από τη φωτογράφηση της σειράς υπογραφής της Versace.

Σχετικά με τον Mark Schwartz

Ο Mark Schwartz ασχολείται στενά με την παραγωγή του DEIJI που κατασκευάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις με τις πιο πολυτελείς μάρκες ιταλικής κατασκευής με το ίδιο επίπεδο δεξιοτήτων και ποιότητας. Θεωρούμενος πιστοποιημένη ιδιοφυΐα, αποφοίτησε από το Julliard στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και σπούδασε κοντά σε σπουδαίους όπως ο Robert Vivier και ο Andy Warhol. Ο Schwartz έγινε σύντομα εικονίδιο από μόνος του. Κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας του Schwartz, έχει συνεργαστεί με οίκους μόδας όπως οι Gucci, Chanel, Balenciaga και Marc Jacobs. Έχει επίσης δημιουργήσει υποδήματα ανά προσωπικό αίτημα για πολλές διασημότητες, όπως η Jackie Kennedy Onassis, η Madonna, η Oprah, η Sharon Stone, η Julia Roberts, η Lady Gaga, η Katy Perry, η JLo και η Hillary Clinton.

Σχετικά με το DEIJI

Η ιδέα πίσω από το DEIJI (ημέρα-ḡ) είναι απλή: «Να μεταφέρουμε την ουσία της φυσικής ομορφιάς του κόσμου μας». Έχοντας υπόψη αυτή τη δήλωση, σχεδιάζουμε αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, πολυτελείας με στόχο να φοριούνται αβίαστα και να αποκτούν νέο νόημα με κάθε άτομο που τα φοράει.

Πήρε το όνομά του από την κορεατική λέξη για την Daisy, το DEIJI είναι το πνευματικό τέκνο των σχεδιαστών μόδας Mark Schwartz και Riva Wilkins. Εστιάζοντας στην έννοια της ομορφιάς και της αυθεντικότητας, το DEIJI είναι φτιαγμένο για να διαρκέσει σε κάθε μεγάλη ιδέα, σημαντική ανακάλυψη και ολοκληρωμένο στόχο όπου κι αν βρίσκεστε στη δημιουργική σας διαδικασία. Είναι χαρά μας να σας εμπνεύσουμε στην εξέλιξή σας για να γίνετε ο απόλυτος εαυτός σας. Εμπνευσμένο από την ασιατική ποπ κουλτούρα, το ιταλικό Moxy και την αμερικανική εφευρετικότητα, το DEIJI αντιπροσωπεύει την απλότητα στην αφοσίωση στις φιλοδοξίες σας, στις δημιουργικές σας προσπάθειες και στα βήματα που χρειάζεται για να φτάσετε στον επόμενο στόχο σας.

Η DEIJI θέλει να είναι εκεί σε όλο αυτό. Δουλεύετε σκληρά για τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή. Έτσι, σας αξίζει μια μάρκα που μπορεί να αντέξει τη φθορά που χρειάζεται για να φτάσετε εκεί χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε την αυθεντικότητα. Ως ομάδα δημιουργικών από όλο τον κόσμο, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σας, γι’ αυτό συγκεντρωθήκαμε για να σας βοηθήσουμε με τα δικά σας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε προϊόντα που αναδεικνύουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή με εσάς ως καμβά και εμάς ως ποπ του χρώματός σας.

Οι ιδέες μπορούν να έρχονται και να φεύγουν, αλλά τα πάθη διαρκούν για πάντα, και αυτό είναι το επίκεντρο πίσω από το DEIJI. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα με υλικά υψηλής ποιότητας που προέρχονται απευθείας από τις τοπικές κοινωνίες. Η DEIJI κατασκευάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις με τις περισσότερες πολυτελείς μάρκες ιταλικής κατασκευής με το ίδιο επίπεδο δεξιοτήτων και ποιότητας.

Στη DEIJI πιστεύουμε στη δέσμευση για την αριστεία, τη μακροζωία και τη δημιουργία ευτυχίας μέσω των προϊόντων μας. Γι’ αυτό, ό,τι κι αν σας ρίξει η ζωή, η DEIJI θα τα αντέξει όλα. Είτε πρόκειται για μια επαγγελματική συνάντηση στη δουλειά, για προβολή σε γκαλερί τέχνης ενός φίλου ή για ένα μουσικό φεστιβάλ, η DEIJI θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αναμνήσεις σήμερα που θα διαρκέσουν σε όλα τα αυριανά σας.

Χειροποίητα στην Ιταλία με αγάπη, η εταιρεία μας ακολουθεί έναν αυστηρό κώδικα δεοντολογίας σχετικά με τη δημιουργία των προϊόντων μας με γνώμονα τη βιωσιμότητα όσον αφορά το περιβάλλον. Κάθε μία από τις εγκαταστάσεις μας συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία της Ιταλίας. Αυτό σημαίνει ότι σε σχέση με τον αντίκτυπό μας στον κόσμο, οι βαφές της DEIJI είναι vegan και το δέρμα μας παράγεται φυσικά χωρίς επιβλαβείς ρύπους στις πηγές νερού μας.

Επιπλέον, τυχόν πόροι που θεωρούνται απόβλητα συλλέγονται και ανακυκλώνονται. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα που δεν μολύνουν τον κόσμο μας για να εμπνεύσουμε εσάς και τους γύρω σας. Ενδιαφερόμαστε επίσης για τα μέλη της ομάδας μας και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουμε δίκαιους μισθούς και εφαρμόζουμε την ηθική της μη παιδικής εργασίας ενώ εφαρμόζουμε ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την πρακτική δέσμευση με τις κοινότητες από τις οποίες προέρχονται, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το παγκόσμιο αποτύπωμα της DEIJI και πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε.

Κάθε σεζόν η DEIJI κυκλοφορεί νέες συλλογές με εμπνεύσεις από το παρελθόν. Στόχος μας είναι να βασιστούμε στις προηγούμενες ιδέες μας με νέες προσεγγίσεις που εμπνέουν τη δημιουργικότητά μας καθώς και τη δική σας. Κάθε δεύτερο μήνα, προσθέτουμε στις συλλογές μας επιμελημένα κομμάτια που ενισχύουν το όραμά μας και προσθέτουν αξία στην ιστορία μας.

Οι εβδομαδιαίες κυκλοφορίες της DEIJI παρουσιάζουν έργα, περιορισμένα αποθέματα και υποδείξεις για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες σεζόν. Στο τέλος, στόχος μας είναι να είμαστε συνεπείς στη διαδικασία της εξέλιξης. Αυτό τελικά επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργίας προϊόντων υψηλής ποιότητας και πολυτελείας που διατηρούν τη φθορά της ζωής ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.