Η εταιρεία υγείας και ευεξίας Nu Image Medical στοχεύει στην ανάπτυξη που μοιάζει με τους Κελσίου

Η Nu Image Medical, μια κορυφαία εταιρεία υγείας και ευεξίας κατά της γήρανσης, συνεργάστηκε με τον σειριακό επιχειρηματία και ειδικό μάρκετινγκ Kevin Harrington, καθώς κλιμακώνουν την επιχείρησή τους σε νέα ύψη. Με τον Harrington ως επενδυτή και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, η Nu Image Medical είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Hims και η Roman, οι οποίες έχουν λάβει μεγάλη χρηματοδότηση από εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Μέχρι στιγμής, η Nu Image Medical έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό σε παραπομπές και από στόμα σε στόμα, καθώς δημιούργησε ένα οργανικό κοινό και δημιούργησε την αποκλειστική σειρά προϊόντων ευρέος φάσματος. Αλλά με δημοφιλή προγράμματα που είναι πλέον διαθέσιμα για τη θεραπεία της αύξησης βάρους, της αραίωσης και απώλειας μαλλιών, της στυτικής δυσλειτουργίας, της απώλειας της λίμπιντο και των ορμονικών ανισορροπιών, ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε την ανάπτυξή τους.

Από την ίδρυσή της το 2004 από τον CEO Andreas Dettlaff, η Nu Image Medical έχει ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, αγκαλιάζοντας την τεχνολογία και ό,τι μπορεί να κάνει για να δημιουργήσει αποτελεσματικότητα σε μια εταιρεία. Ο Andreas Dettlaff βοήθησε στην πρωτοπορία της τηλεϊατρικής καθώς ξεκίνησε αρχικά την επιχείρηση, αναγνωρίζοντας από νωρίς ότι η άνεση και η ευκολία ήταν το κλειδί για την προσέλκυση πελατών. Ως μία από τις πρώτες εταιρείες ευεξίας κατά της γήρανσης που εισήλθαν νόμιμα στον χώρο της τηλεϊατρικής, η Nu Image Medical απάλειψε από πολύ νωρίς την ανάγκη να ταξιδέψετε στο ιατρείο.

Εκτός από τις αποκλειστικά εικονικές επισκέψεις και τη συνταγογραφική υγειονομική περίθαλψη, η Nu Image Medical έχει επωφεληθεί εσωτερικά από το τεχνολογικό υπόβαθρο του Andreas Dettlaff. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα Nu Image και το λογισμικό τους λειτουργούν ως EMR (ηλεκτρονικό ιατρικό αρχείο), πλατφόρμα λογισμικού λογιστικής, πλατφόρμα βίντεο, πλατφόρμα χρέωσης, πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών, ιατρική πλατφόρμα και πλατφόρμα αναφοράς. Στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία της πλατφόρμας, αυτοματοποίησε ολόκληρη την εταιρεία, ενώ έκανε τις μεταφορές αρχείων πιο ασφαλείς και συμβατές, και δημιούργησε τη δυνατότητα ελεύθερης επικοινωνίας με τους γιατρούς 24/7.

Σύμφωνα με τα λόγια του Andreas Dettlaff, «Είναι σχεδόν σαν να αγοράζετε ένα EMR, να δημιουργείτε το δικό σας λογισμικό FaceTime ή zoom, να αποκτάτε το δικό σας λογισμικό QuickBooks και να αναπτύσσετε όλα αυτά τα πράγματα αντί να χρησιμοποιείτε λογισμικό τρίτων και να προσπαθείτε να ενσωματωθείτε με αυτό. Έχουμε δημιουργήσει πραγματικά τη δική μας πλατφόρμα από την αρχή, η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε ό,τι θέλουμε να κάνουμε και αυτό είναι μέσα στη φαντασία μας, χωρίς κανέναν περιορισμό λογισμικού τρίτων.”

Από τη συνεργασία με το πρωτότυπο Δεξαμενή καρχαρία Ο «καρχαρίας» Harrington τον Φεβρουάριο του 2022, η Nu Image Medical έχει υιοθετήσει μια πολύ πιο επιθετική προσέγγιση στη στρατηγική μάρκετινγκ της, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με εκπρόσωπους διασημοτήτων και της ηχογράφησης διαφημίσεων για τα προϊόντα τους. Ενώ ο Χάρινγκτον έχει μια μακρά λίστα επιτυχημένων συνεργασιών στην 40+ χρόνια καριέρα του, η Nu Image Medical ελπίζει να δημιουργήσει τη βιομηχανία με τον τρόπο που έχει η σειρά ποτών γυμναστικής Celsius στον τομέα της.

Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Harrington και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο βοήθησαν τον Celsius να συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2013 και 2022. Η Celsius Holdings αποτιμήθηκε πρόσφατα στα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Όπως και η Nu Image Medical, η Celsius δημιούργησε μια θέση σε μια κατά τα άλλα γεμάτη αγορά ποτών ενέργειας και γυμναστικής. Αυτό που ξεχωρίζει τους βαθμούς Κελσίου είναι ότι οι φόρμουλες τους είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρουν σημαντικά οφέλη για την υγεία στους χρήστες τους, αντί να δίνουν απλώς μια έκρηξη ενέργειας κατά παραγγελία.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον Κελσίου, έχει μηδενική ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ασπαρτάμη, χωρίς σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και δεν είναι ΓΤΟ, χωρίς τεχνητές γεύσεις ή χρώματα. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων είναι Kosher, Vegan, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Μετά τη συνεργασία με τη Harrington, η Celsius κατάφερε να επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της σε καταστήματα λιανικής, καθώς και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τα μοναδικά της οφέλη. Πλέον γνωστό όνομα, ο Celsius ανταγωνίζεται τους ηγέτες της αγοράς και τους πρωτοπόρους Red Bull και Monster Energy σε διεθνές επίπεδο.

Λειτουργώντας επίσης σε ένα κορεσμένο βιομηχανικό περιβάλλον, η Nu Image Medical απέφυγε να αυτοπροσδιοριστεί με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι κύριοι ανταγωνιστές της, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη. Ενώ δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας των ανδρών, η Nu Image Medical προσφέρει επίσης προϊόντα και προγράμματα για γυναίκες. Και ενώ το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων τους στοχεύουν σε ορμονικές και σωματικές αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση, η πελατεία τους περιλαμβάνει πολλά άτομα ηλικίας 20 και 30 ετών. Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών κατά τη δημιουργία των συνθέσεων τους, η Nu Image Medical παραμένει συντονισμένη με αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα η βάση πελατών της.

«Η ικανότητά μας να δημιουργούμε αυτά τα προσαρμοσμένα σύνθετα προϊόντα που ανήκουν σε πολλές κατηγορίες ευεξίας μας ξεχωρίζει πραγματικά από οποιονδήποτε άλλο, επειδή δημιουργούμε φάρμακα και ενώσεις που βοηθούν πολλά θέματα υγείας και ευεξίας για άτομα», λέει ο Andreas Dettlaff.

Η Nu Image Medical προσφέρει προϊόντα και προγράμματα που διαφέρουν από άλλα της αγοράς, έχοντας διαμορφωθεί αποκλειστικά για την εταιρεία. Η ομάδα των γιατρών θυρωρού, των φαρμακοποιών φαρμακοποιών και των φαρμακοποιών διασφάλισης ποιότητας συνεργάζονται για να αξιολογήσουν το φάσμα των φαρμάκων που είναι επί του παρόντος διαθέσιμα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια, μπορούν να προσδιορίσουν ποια λειτουργούν συνεργιστικά μεταξύ τους και ποια είναι τα οφέλη από τη λήψη τους μαζί. Μόλις δημιουργηθεί ένα νέο σκεύασμα, ακολουθούν μήνες δοκιμών. Η Nu Image Medical δεν κυκλοφορεί ένα προϊόν ή πρόγραμμα έως ότου ικανοποιήσει τις αυστηρές απαιτήσεις αποτελεσματικότητας και ασφάλειας.

Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τη Nu Image Medical, στον τρόπο που ο Κελσίου παρέχει οφέλη για την υγεία εκτός από μια έκρηξη ενέργειας, είναι η έγκαιρη και συνεχής υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Υπό την ηγεσία του Andreas Dettlaff, οι λύσεις πληροφορικής που παρέχουν τεχνική και λειτουργική βελτίωση δεν είναι απλώς ένα ακόμη εργαλείο για τη Nu Image Medical – βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της. Περισσότερο από μια άλλη διέξοδος για τη συνταγογραφούμενη υγειονομική περίθαλψη, η Nu Image Medical επιδιώκει να αναβαθμίσει ολόκληρη την εμπειρία της υγειονομικής περίθαλψης. Η άνεση, η ευκολία και η αλληλεπίδραση με τον ασθενή είναι όλα τα θεμελιώδη στοιχεία του επιχειρηματικού τους μοντέλου και όχι δευτερεύοντα οφέλη.

Ενώ η τηλεϊατρική δεν είναι μια νέα έννοια το 2022, και στην πραγματικότητα αναμένεται σε κάποιο επίπεδο σε πολλές περιπτώσεις, η πρώιμη υιοθέτηση της τεχνολογίας από τον Dettlaff τη δεκαετία του 2000 ήταν επαναστατική. Η τηλεϊατρική άνοιξε πόρτες σε πελάτες που κατά τα άλλα δεν ήταν προσβάσιμοι και δημιούργησε απίστευτες ευκαιρίες για σχόλια των ασθενών και γρήγορους χρόνους απόκρισης σε ερωτήσεις και παράπονα.

Ειδικά στον ευαίσθητο τομέα των σωματικών και ορμονικών αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, η τηλεϊατρική έχει εξαλείψει μεγάλο μέρος της αμηχανίας που νιώθουν όσοι βιώνουν αυτές τις δυσάρεστες αλλαγές. Και ενώ πολλοί από τους πελάτες τους αναφέρουν ότι αισθάνονται κατάθλιψη, άγχος και άγχος σχετικά με την κατάστασή τους πριν από τη θεραπεία με το Nu Image Medical, τα συναισθηματικά και σωματικά οφέλη των προγραμμάτων Nu Image Medical είναι πολύ αληθινά και επηρεάζουν τους πελάτες σε όλη τη χώρα. Ο χειρισμός αυτών των καταστάσεων με διακριτικότητα και σεβασμό από τους παρόχους ιατρών μέσω βιντεοκλήσεων και τηλεφωνικών κλήσεων απλοποιεί την όλη διαδικασία για όσους αναζητούν θεραπεία.

Η τηλεϊατρική έχει επίσης οδηγήσει σε πιο αφοσιωμένους ασθενείς που είναι πιθανό να κρατήσουν τα ραντεβού τους και να συμμετέχουν ενεργά στην ιατρική τους φροντίδα. Η ύπαρξη τόσο συχνής πρόσβασης σε παρόχους σημαίνει επίσης ότι οι ασθενείς μπορούν να κάνουν ερωτήσεις, να αναφέρουν ανησυχίες και να προγραμματίσουν παρακολούθηση και θεραπείες που διαφορετικά μπορεί να είχαν παραβλεφθεί. Η τηλεϊατρική έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για αλληλεπίδραση ασθενών που δεν υπήρχαν ποτέ στο παρελθόν.

Είναι η εστίαση της Nu Image Medical στην τεχνολογία που τράβηξε πραγματικά το βλέμμα του Harrington: «Έγινα επενδυτής και συνεργάτης της εταιρείας επειδή βλέπω την τεράστια θετική όψη και την ευκαιρία στον χώρο της Telehealth, ειδικά με τη Nu Image Medical που έχει το δικό της σύνθετο φαρμακείο και τεχνολογική πλατφόρμα που χτίστηκε από τη βάση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που θα ακολουθήσει», είπε.

Με μια σταθερή ομάδα στη θέση της, ένα ξεκάθαρο όραμα, ιδιόκτητα προγράμματα και προϊόντα και μια αποκλειστική τεχνολογική πλατφόρμα, η Nu Image Medical είναι έτοιμη για την ίδια εκρηκτική ανάπτυξη που γνώρισε η Celsius τα τελευταία 5 χρόνια. Αφού έχτισε μια ισχυρή βάση που ανταγωνίζεται οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές της, η Nu Image Medical δημιουργεί τώρα τις συνεργασίες που θα τους ωθήσουν περισσότερο στη δημοσιότητα. Διατηρώντας ιδιωτική την εταιρεία της, η Nu Image Medical μπόρεσε να κρατήσει τις σημαντικές αποφάσεις στο εσωτερικό της, βασιζόμενη στη δεμένη εκτελεστική ομάδα της για να τις καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εάν παρακολουθείτε εταιρείες ευεξίας που βασίζονται στην τεχνολογία, θα ήταν φρόνιμο να βάλετε στη λίστα σας τη Nu Image Medical.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *