Η κυρία πίσω από την αυλαία – τι κάνει την Τζέιν Όουεν μια από τις κορυφαίες δημοσιογράφους του Χόλιγουντ

Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η επόμενη ταινία σας ή το γεγονός ότι έχετε ένα καταπληκτικό προϊόν έτοιμο για τις μάζες. Εάν δεν υπάρχει κανείς που να το μάθει στον κόσμο, τότε μπορεί να σβήσει πριν καν έχει την ευκαιρία να γίνει κάτι μεγάλο. Εδώ μπαίνουν οι Δημόσιες Σχέσεις ή οι δημόσιες σχέσεις και δεν υπάρχει κανείς καλύτερος εκεί έξω αυτές τις μέρες από την Τζέιν Όουεν. Είναι απόλυτα μαέστρος στην τέχνη της και μπόρεσε να γίνει μια πραγματική βάση στην κοινότητα των δημοσίων σχέσεων.

Απλές αρχές

Αρχικά, η Jane Owen, η οποία κατάγεται από τη Νέα Υόρκη με σπουδές από το Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε από εκεί που κάνουν πολλοί, και αυτό είναι ακριβώς στο κάτω μέρος. Αρχικά, η Τζέιν ήθελε να βρίσκεται στην άλλη πλευρά της κουρτίνας και εκεί ένιωθε ότι η υποκριτική ήταν η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, μετά το Πανεπιστήμιο, τα σετ δεξιοτήτων της την οδήγησαν σε μια ζωή δημοσίων σχέσεων.

Αλλά, φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαύσει μερικά από τα οφέλη που απολαμβάνουν οι ηθοποιοί, καθώς δεν είναι άγνωστη στο να βρίσκεται σε πρεμιέρες ταινιών ή να περπατά στο κόκκινο χαλί κοντά στους πελάτες της.

Όλα αυτά προήλθαν από το πάθος να είναι η καλύτερη σε αυτό που διέπρεψε. Μόλις μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετό προφίλ και εμπειρία στο PR, ξεκίνησε μόνη της και ξεκίνησε το JOPR το 2011. Αυτή δεν ήταν μια ομαλή μετάβαση σαν το Χόλιγουντ και απαιτούσε πολύ χρόνο για να δημιουργήσει τη δική της πελατεία τελικά.

Ένα πράγμα με την Τζέιν είναι ότι η ταπεινοφροσύνη και το να είσαι ταπεινός δεν είναι ξένες έννοιες γι’ αυτήν. Αυτή η ιδέα ήρθε γρήγορα με μια από τις πρώτες δουλειές της ως μπαρ-μπακ σε μια βρετανική παμπ. Οι ώρες που ξόδευε συνεχώς καθαρίζοντας τα πιάτα και τα πιάτα της έδειξαν ότι είχε το πάθος και την ενέργεια να πετύχει στο Οτιδήποτε.

Ήταν πρόθυμη να περάσει από την εξαντλητική διαδικασία να είναι πάντα διαθέσιμη σε κάθε τύπο πελάτη στην αρχή, ανεξάρτητα από την έκθεση που έφερε εδώ, και θα φοβόταν να μπει σε μερικά γραφεία για να πάρει τον τύπο και την επικοινωνία που απαιτείται. σε όποιον και αν ήταν ο πελάτης της εκείνη την εποχή.

Πώς μπόρεσε να βρει την επιτυχία και να την κρατήσει

Δεν έβλαπτε που η Τζέιν είχε τόσο κίνητρο για τους πελάτες της, ανεξάρτητα από το πόσο τρομακτικό ήταν το έργο, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο συστατικό στη συνταγή της για επιτυχία. Η Jane είναι ένας από εκείνους τους εμβληματικούς επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων που κατάλαβαν πώς λειτουργούσε η βιομηχανία από νωρίς. Συνειδητοποίησε ότι όχι μόνο ήταν απαραίτητο να προωθήσει το μήνυμα για τους πελάτες της, αλλά ότι η διαμόρφωση και η επιρροή αυτού του μηνύματος ήταν επίσης βασικό συστατικό.

Στην πραγματικότητα, πολλές φορές, όπως γνωρίζει κάθε επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων, και όπως η Τζέιν δεν είναι άγνωστη, είναι εξίσου σημαντικό να μην βγαίνουν ορισμένα είδη ειδήσεων και στο PR. Η Τζέιν μπόρεσε να γίνει αυτή η κυρίαρχη στρατηγός καθώς κατάλαβε γρήγορα τη σημασία των σχέσεων. Γι’ αυτό, εκτός από τον ενθουσιασμό της, κατανοεί επίσης τη δύναμη της οικοδόμησης του δικτύου της από νωρίς και τη σωστή σχέση με τους δημοσιογράφους και τα ειδησεογραφικά μέσα. Η δημιουργία του τέλειου μηνύματος είναι πάντα ένα από τα κύρια αποτελέσματα για την Jane και τη δική της εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Ωστόσο, δεν σταματά στη δημιουργία αυτού του μηνύματος μόνο, καθώς εργάζεται επίσης για να διατηρήσει την ακεραιότητα των πληροφοριών. Επιπλέον, η Jane βοηθά στην προετοιμασία των πελατών με μια επιμελημένη λύση δημοσίων σχέσεων από άκρο σε άκρο, έτσι ώστε οι πελάτες να είναι έτοιμοι για οτιδήποτε μπορεί να ζητηθούν και να μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Η Τζέιν θέλει πάντα να αναφέρει ότι ένα από τα σημεία επιτυχίας της προέρχεται επίσης από την καθοδήγηση που προήλθε από την Τζόαν Ρολς, έναν θρύλο της ίδιας της βιομηχανίας. Η Joan υπήρξε μέντορας πολλών επιτυχημένων γυναικών που έχουν γίνει οι ηγέτες του κλάδου τους στους αντίστοιχους τομείς τους. Η Τζέιν Όουεν δεν ήταν διαφορετική καθώς ήταν σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι θα έπρεπε να εργαστεί εξαιρετικά σκληρά για να χτίσει τελικά αυτή την επιχείρηση ως επιχειρηματίας παλιά.

Το να κάνει αυτό το άλμα για να γίνει μια ανεξάρτητη εταιρεία δημοσίων σχέσεων που τελικά έγινε η δική της δύναμη είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στην επιτυχία της. Επέκτεινε αυτή τη βασική σκέψη και επίσης εργάστηκε σκληρά για να αναπτύξει το προσωπικό της με παρόμοιες νοοτροπίες. Ως αποτέλεσμα, το προσωπικό της βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της μηχανής δημοσίων σχέσεων και είναι κατασκευασμένο μόνο με εξαιρετικά αποτελεσματικούς ανθρώπους που η ίδια η Τζέιν επέλεξε πολλούς από αυτούς. Το να περιβάλλεται από αυτούς τους τύπους ανθρώπων βοήθησε να παρακινήσει την Τζέιν να συνεχίσει να προωθεί και να εργάζεται ακούραστα για τον εαυτό της και την εταιρεία της.

Μετάβαση σε νέες μεθόδους

Η Jane είδε επίσης πώς άλλαζε η ίδια η βιομηχανία και συνειδητοποίησε ότι θα άρχιζε να έχει μια πιο ψηφιακή πελατεία που περίμενε αποτελέσματα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Έτσι, αντί να αποφεύγει αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ψηφιακά κανάλια, η Τζέιν τα αγκάλιασε καθώς αγκαλιάζει τα πάντα στη ζωή της πραγματικά.

Είδε αυτό ως μια νέα ευκαιρία και πρόκληση που ήθελε να ολοκληρώνει με επιτυχία κάθε φορά. Απολαμβάνει τον πιο πρόσφατο, γρήγορο ρυθμό που περιμένουν οι πελάτες της και δεν έχει χάσει την επαφή με το σύνολο δεξιοτήτων της ή την εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τη βοήθεια στην ανάπτυξη καμπανιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ένα προϊόν κυκλοφορίας, αλλά έχει να κάνει και με την πραγματική κατανόηση της απήχησης που μπορούν να έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Τζέιν είδε το κίνημα νωρίς και συνειδητοποίησε ότι με ένα λάθος λάθος στη νέα εποχή του μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων, θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο σε λίγες ώρες, αν όχι σε ημέρες. Αυτή είναι η άλλη όψη της πρόκλησης όπου συνεργάζεται με τους πελάτες της για την έκθεσή τους μέσω των social media και φροντίζει πάντα πώς απεικονίζουν τον εαυτό τους.

Προχωρά δυνατά και επεκτείνεται

Αφού γιόρτασε πρόσφατα τη δέκατη επέτειο της εταιρείας της το 2021, η Τζέιν δεν έδειξε σημάδια να σταματήσει. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η εταιρεία της JOPR συνεχίζει να κερδίζει διακρίσεις και βραβεία, όπως το Επιχειρηματικό Βραβείο Δημοσίων Σχέσεων του Λος Άντζελες πέντε συνεχόμενες φορές, και πρόσφατα κατέχει θέση ως Κορυφαίες Εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων από την Designrush μέχρι το 2022.

Ωστόσο, χτίζοντας την καριέρα της στη βιομηχανία της ασημένιας οθόνης, έχει πλέον δεσμευτεί πλήρως να επεκτείνει την εμβέλειά της με μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Έχει επεκτείνει την ομάδα της ήδη πέρα ​​από τις ΗΠΑ και θα συνεχίσει να εστιάζει την επιχείρησή της σε αυτή την πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Με τα επεκτατικά της σχέδια, η Τζέιν θα επανεξοπλίσει επίσης τη βιομηχανία δημοσίων σχέσεων που βοήθησε να διαμορφώσει βρίσκοντας νέες στρατηγικές που είναι πιο προσαρμόσιμες στις τρέχουσες τάσεις στην τεχνολογία και στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ εξακολουθεί να εστιάζει σε εκδηλώσεις πελατών, έχει επικεντρωθεί με επιτυχία σε αυτήν την ψηφιακή αρένα της συνεργασίας με influencers, πελάτες, διασημότητες, εταιρείες και όλους όσοι μπορεί να συμμετέχουν, επί ίσοις όροις, για να βγάζει το σωστό μήνυμα κάθε φορά.

Η παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο η Jane Owen έχει εξελιχθεί, έχτισε τη δική της επιχείρηση από το τίποτα και προσαρμόζεται εύκολα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο είναι μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία και μάθημα που μπορούν να ακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι. Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την Τζέιν και την εταιρεία της, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της μέσω του ιστότοπού της εδώ – https://janeowenpr.com

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *