Η Στρουθοκάμηλος ενσαρκώνει το πάθος της παρασκευής ποτών

Κρυμμένο κάτω από το Crust Simply Italian στο Downtown Chandler, το The Ostrich έχει να κάνει με τη φαντασία.

Ένας χώρος σε στιλ απαγόρευσης, το The Ostrich είναι σκοτεινό και θυμίζει τη στρουθοκάμηλο της πόλης, αλλά, σύμφωνα με το Livability, είναι το καλύτερο speakeasy στην Αριζόνα. Περισσότερο από ένας χώρος για να περιμένετε για ένα τραπέζι Crust, το The Ostrich σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ με ατμόσφαιρα Roaring ’20.

«Οι μπάρμαν μας είναι κλασικά εκπαιδευμένοι, ώστε να μπορούν να κάνουν όλα τα κλασικά κοκτέιλ — οτιδήποτε θα περίμενε κανείς να βρει σε ένα κοκτέιλ μπαρ που λειτουργεί σωστά», λέει ο Jared Ammon, διευθυντής craft bar.

«Ο Τάιλερ ξεκίνησε το κοκτέιλ της επιλογής ενός εμπόρου. Ουσιαστικά, ο καλεσμένος έρχεται με μερικά τσιτάτα σχετικά με τη γεύση, τον τρόπο παρασκευής και το πνεύμα που θέλει. Οι μπάρμαν μας είναι εκπαιδευμένοι να τους κάνουν ένα κοκτέιλ με βάση αυτές τις προτιμήσεις όσο πιο γρήγορα μπορούν».

Ο “Tyler” είναι ο Tyler Zhorne, ο διευθυντής χειροτεχνίας. Με επτά χρόνια εμπειρίας στο bartending υπό τη ζώνη του, ο Zhorne βοηθά να ηγηθεί μιας ομάδας τεχνιτών μπάρμαν που ενσαρκώνουν την τέχνη και το πάθος της κλασικής παρασκευής ποτών.

«Η ομάδα που έχουμε σχηματίσει στο The Ostrich είναι γεμάτη προσωπικότητα, πάθος και στόχους. Όλοι εργάζονται για να βελτιώσουν τον εαυτό τους, κάτι που μεταφέρεται στη δουλειά τους, και δεν φοβούνται να εκφραστούν», λέει ο Zhorne.

«Αλλάξαμε την κουλτούρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν. Συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε και να παρακινούμε την ομάδα μας να συνεχίσει να αναπτύσσεται ως άτομα».

Το προσωπικό στοχεύει να ενσωματώσει περισσότερη κοινότητα στο The Ostrich, ξεκινώντας μια αντίστροφη χαρούμενη ώρα για να φιλοξενήσει επισκέπτες αργά τη νύχτα και συνεργάζεται με τους West Alley BBQ, Tiki Dan, Matt Pladgeman του 36 Below και Miguel Mora με τον Martina’s στο Scottsdale για επερχόμενες ειδικές εκδηλώσεις .

Το bartending δεν ήταν η πρώτη επιλογή καριέρας για τον Ammon ούτε τον Zhorne. Ο Zhorne σπούδασε εκπαίδευση, ενώ ο Ammon επικεντρώθηκε στην κινησιολογία.

«Επρόκειτο να πάω στον ιατρικό τομέα, αλλά όταν άρχισα να αναλαμβάνω τέτοιες δουλειές, ήταν δύσκολο να δουλέψω σε έναν τομέα όπου οι άνθρωποι δεν ήταν πάντα χαρούμενοι που με έβλεπαν», λέει ο Ammon, ο οποίος ήταν βοηθός χειροπρακτικής. για μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

«Μήθηκα στη σκηνή των κοκτέιλ εκείνη την περίοδο. Συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος μπαίνει για να δει τον μπάρμαν και αυτό τους φτιάχνει τη μέρα ή τους κάνει να νιώθουν άνετα ή αποδεκτοί. Επιτρέπει το αντίθετο από αυτό που ένιωθα. Απλώς παράτησα ό,τι έκανα και έπεσα μέσα. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια».

Ο Zhorne είναι περήφανος για την ενέργεια που έχει δημιουργήσει στο The Ostrich από τότε που ξεκίνησε ο ίδιος και ο Ammon τον Ιανουάριο. Αυτό το προσωπικό είναι παθιασμένο με τη δουλειά του.

«Είναι πραγματικά περήφανοι για αυτό», λέει. «Δείχνει από τον μπάρμαν στο μπαρ πίσω από το αφεντικό στον οικοδεσπότη στην πόρτα. Έτσι, εσείς, ως επισκέπτης, όταν μπείτε εδώ, θα νιώσετε αμέσως αυτή την ενέργεια.

«Θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι, αντί να αισθάνεστε σαν βάρος, όπως νιώθω σε μερικά κοκτέιλ μπαρ. Δεν θέλουμε ποτέ αυτό το συναίσθημα. Θέλουμε να είμαστε ένα μπαρ της γειτονιάς που μπορεί να σας κάνει κάτι άγριο».

Σύντομα, το The Ostrich θα ανοίξει ένα φυλάκιο Gilbert στους δρόμους Williams Field και Recker στο νέο Crust Simply Italian.

«Αυτό θα είναι στο επίπεδο του δρόμου», λέει ο Zhorne. «Θα αφαιρέσει λίγο από την ατμόσφαιρα του speakeasy. Θα είναι πολύ πιο οικείο και θα βασίζεται στη γνώση.

«Λοιπόν, όταν μπείτε μέσα, θα έχετε όλη την εμπειρία. Θα σας πάμε σε αυτό το επόμενο επίπεδο. Αν θέλετε να έρθετε εδώ και να μάθετε για ένα συγκεκριμένο ουίσκι, έχουμε έναν τύπο που ξέρει όλα τα ουίσκι».

Ο στόχος στο The Ostrich είναι να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες. Ο Zhorne υποστηρίζει ότι θα είναι μια πρόκληση να αναπαραχθεί η ατμόσφαιρα, η εξυπηρέτηση πελατών και η γνώση του χώρου του Chandler. Αλλά είναι έτοιμος για αυτό.

«Θα είναι μια ωραία πρόκληση», λέει. «Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάθε κτίριο λειτουργεί με αυτό το υψηλό επίπεδο, γιατί πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε τους σωστούς ανθρώπους εκεί πίσω και τους σωστούς ανθρώπους με τη σωστή γνώση».

Ωστόσο, λέει ο Ammon, οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ό,τι τους αρέσει — χωρίς κρίση.

«Θα τους κάνουμε τονωτικό βότκας, ας πούμε, και θα τους αφήσουμε να κάτσουν εκεί να το πιουν», λέει. «Τότε, μπορούν να κοιτάξουν γύρω τους και να δουν τι συμβαίνει. Τα κοκτέιλ μπαρ είναι τρομακτικά αν δεν έχετε πάει ποτέ πραγματικά σε αυτά.

«Ας ελπίσουμε ότι από το ποτό Νο. 2, θα είναι λίγο πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα».

Το προσωπικό — το οποίο περιλαμβάνει επίσης την επικεφαλής μπάρμαν Samantha Dengler, τον μπάρμαν Adam Slaton και τον διακομιστή Tyler Yenkala — έρχεται συνεχώς με νέες προσφορές.

«Έχουμε ένα συνεχές Rolodex που συμβαίνει στο μυαλό μας», λέει ο Zhorne.

«Ο στόχος ήταν να έχουμε ένα σετ πολύ καλών ποτών για να συμπληρώσουμε την επιλογή του αντιπροσώπου. Υπάρχουν πολλά μπαρ χειροτεχνίας εκεί έξω που τους αρέσουν αυτά τα σούπερ τρελά αφεψήματα και ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, που αυτό το είδος είναι φοβερό και μας αρέσει. Αλλά εδώ, επειδή είμαστε ένα μπαρ τόσο μεγάλου όγκου, θέλουμε απλώς να βεβαιωθούμε ότι είναι ένα υπέροχο, καλά μελετημένο ποτό που ξέρω ότι συμπληρώνει αυτό που κάνουμε με τα εστιατόρια. Και, αν μπορώ να αφήσω μια μόνιμη εντύπωση, ή αν μπορέσω να σε πάρω από τη δουλειά 9 έως 5 και να ξεχάσω όλες τις ανησυχίες σου, αυτό είναι το καλύτερο.”

Ο Τσάντλερ στρουθοκαμήλου

Βρίσκεται στο υπόγειο του Crust Chandler

10 N. San Marcos Place, Chandler

480-917-4913

Ο Στρουθοκάμηλος Γκίλμπερτ

Ερχομαι συντομα

Οι δρόμοι Williams Field και Recker

480-643-0547

crustrestaurants.com/the-stroch

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *