Η Trippin’ Ape Tribe σπάει ρεκόρ για να βοηθήσει τη Solana να ξεπεράσει το Ethereum

Το Trippin’ Ape Tribe, ένα έργο PFP NFT για πρώτη φορά στην κοινότητα που ξεκίνησε πρόσφατα στη Solana, καταρρίπτει ήδη τα ρεκόρ. Με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στο Twitter πριν καν ξεκινήσει η εκδήλωσή τους στο νομισματοκοπείο, αυτό το έργο που υποστηρίζεται από την κοινότητα έσπασε το ρεκόρ της Solana για όγκο πωλήσεων 24 ωρών την πρώτη του μέρα στην αγορά. Στο OpenSea και στο Magic Eden, ήταν στην κορυφή των charts για όγκο πωλήσεων 24 ωρών και όγκο πωλήσεων 7 ημερών, ξεπερνώντας τα έργα bluechip ETH με μεγάλη διαφορά.

Αυτοί οι συντριπτικοί αριθμοί πωλήσεων συμπλήρωσαν επίσης την προσπάθεια της Solana να ξεπεράσει τον ημερήσιο όγκο πωλήσεων NFT της Ethereum για πρώτη φορά. Με πωλήσεις 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων, η Trippin’ Ape συνεισέφερε περισσότερα έσοδα σε αυτόν τον συνολικό όγκο από οποιαδήποτε άλλη συλλογή NFT.

Η Trippin’ Ape Tribe σπάει ρεκόρ στο Solana

Καθώς 10.000 Trippin’ Apes ανεβαίνουν στη σφαίρα του NFT, αυτή η λίστα με τα κατεστραμμένα ρεκόρ δεν φαίνεται να σταματά σύντομα. Η συλλογή έσπασε επίσης το ρεκόρ για την υψηλότερη τιμή ανοίγματος στη δευτερογενή αγορά, διαπραγματεύοντας πολλαπλάσια της τιμής του νομισματοκοπείου.

Ένας από τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας και συνεχούς ανάπτυξης της συλλογής είναι η αφοσιωμένη κοινότητά της. Τα μέλη της κοινότητας και οι πιστοί επισκέπτονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά το Twitter και το Discord, για να δείξουν την υποστήριξή τους και να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για το έργο, συχνά χρησιμοποιώντας το έργο τέχνης ως εικόνα προφίλ.

Μιλώντας για τη συντριπτική ανταπόκριση που έχει λάβει η συλλογή, Fenrus, η ηγετική θέση στο μάρκετινγκ πίσω από την Trippin’ Ape Tribe, είπε — «Ήταν συναρπαστικό να βλέπουμε το έργο μας να σπάει κάθε λογής ρεκόρ για διαφημιστική εκστρατεία και όγκο πωλήσεων αμέσως έξω από την πύλη. Δείχνει πόσο πολύ έχει συνδεθεί η κοινότητα με την τέχνη, την αφήγηση και το μυστήριο – στην πραγματικότητα, τη μάρκα – που χτίζουμε. Ταυτόχρονα, είναι ταπεινό να αναγνωρίζουμε ότι στεκόμαστε στους ώμους γιγάντων. Ο Σολάνα διέρχεται μια τεράστια εισροή αυτή τη στιγμή και είναι ωραίο να συμμετέχω σε αυτήν».

Χτίζοντας συναρπαστικές νέες συνεργασίες

Για να συνεχίσει με μια προσέγγιση αδιάκοπης οικοδόμησης, η ομάδα Trippin’ Apes δημιουργεί συναρπαστικές νέες συνεργασίες με τα καλύτερα έργα στον κλάδο. Αυτό περιλαμβάνει το Magic Eden, μια βασική αγορά NFT στη Solana. NFT Technologies, κορυφαίος επενδυτής και θερμοκοιτίδα. Ο Όμιλος IBC, ένας κορυφαίος στον κλάδο θερμοκοιτίδα και επιταχυντής στον χώρο του blockchain. και πολυάριθμες συνεργασίες με Solana NFT projects και γνωστές προσωπικότητες του χώρου. Αυτές οι συνεργασίες θα βοηθήσουν την Trippin’ Ape Tribe να καταλύσει τις δραστηριότητές της, την κοινότητα και την ανάπτυξη του μάρκετινγκ.

Επιπλέον, ο Lysergic, ο συνιδρυτής της συλλογής, κατέχει και διαχειρίζεται διάφορα μουσικά φεστιβάλ και ζωντανές εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, με μια δεκαετία εμπειρίας. Υποστηριζόμενη από την τεχνογνωσία της Lysergic, η ομάδα συνεργάστηκε επίσης με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του οικοσυστήματος Solana για να οργανώσει μια σημαντική εκδήλωση στο NFT NYC 2022 τον περασμένο μήνα.

Σχετικά με το Trippin’ Apes

Εκτός από την κεντρική του εστίαση στην ανάπτυξη της κοινότητας, αυτό που ξεχωρίζει το Trippin’ Ape Tribe από άλλα έργα Solana NFT είναι η ισχυρή και ιδιόκτητη επωνυμία, η αναιδή αφήγηση και η καινοτόμος μακροπρόθεσμη χρησιμότητα. Το έργο βασίζεται σε μια ιστορία 10.000 πιθήκων που έχουν πέσει κάτω από την έκσταση ενός μυστηριώδους, χαρισματικού ηγέτη, του Chorles, ο οποίος υπόσχεται τη σωτηρία στους οπαδούς του, αλλά επιμένει ότι χτίζει μια φυλή, όχι μια λατρεία.

Λειτουργώντας υπό τη μητρική εταιρεία Valhalla Labs, η ιδρυτική ομάδα έχει φιλόδοξα σχέδια να αξιοποιήσει την ποικιλόμορφη εμπειρία της στην ανάπτυξη λογισμικού, το branding και την παραγωγή εκδηλώσεων για να προσθέσει απτή αξία στους κατόχους Trippin’ Ape και στο οικοσύστημα συνολικά. Πιο πρόσφατα, η Valhalla Labs πρόσθεσε έναν νέο δημιουργικό διευθυντή, τον Tim Deasy, πρώην διευθυντή σχεδιασμού για την πολυτελή μάρκα μόδας Off-White. Ο Tim θα αντλήσει από σχεδόν 13 χρόνια εμπειρίας για να δημιουργήσει μια αυτόνομη επωνυμία ένδυσης που θα απευθύνεται όχι μόνο στην κοινότητα του web 3 αλλά και στην παγκόσμια επικρατούσα τάση.

Οι κάτοχοι του Trippin’ Ape έχουν ήδη λάβει ένα δωρεάν, μυστηριώδες airdrop που οδήγησε σε εικασίες και θεωρίες θαυμαστών σχετικά με τον ρόλο του στη λατρεία του έργου και μια παιχνιδοποιημένη αναζήτηση για την «ανάληψη». Ανατρέποντας την τάση ενός παραδοσιακού οδικού χάρτη, η ομάδα έχει διατηρήσει έναν αέρα μυστηρίου γύρω από τα επόμενα βήματα για το έργο με το πνεύμα της αφήγησης και την επιβράβευση των κατόχων με την ισχυρότερη πεποίθηση.

Το έργο θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πλούσιας παράδοσης και στην εμπλοκή της on-chain utility που θα προωθεί ολόκληρο τον χώρο. Επιπλέον, η Valhalla Labs σκοπεύει να ενσωματώσει νέα μέλη της κοινότητας στο web3 εγκαινιάζοντας και εγκαθιστώντας συνδέσεις με φυσικές επωνυμίες και ζωντανές εκδηλώσεις και τελικά τροφοδοτώντας την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της κοινότητας.

Κοινωνικοί Σύνδεσμοι

Ιστοσελίδα: https://www.trippinapetribe.xyz/

Κελάδημα: https://twitter.com/trippinapenft

Διαφωνία: https://discord.gg/trippinapetribe

OpenSea Marketplace: https://opensea.io/collection/trippin-ape-tribe-solana

Magic Eden Marketplace: https://magiceden.io/marketplace/trippin_ape_tribe

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *