Κάτω από 40 και υπό πίεση

Καθίστε από καρδιάς με τη λαμπρή πρωταθλήτρια της μαγειρικής, Adrianne Calvo

Με δύο διακεκριμένα και δημοφιλή εστιατόρια στο Μαϊάμι, έξι δημοσιευμένα βιβλία μαγειρικής, μια υποψήφια για Emmy σειρά Youtube και ένα πρόσφατα λανσαρισμένο Cabernet Sauvignon, συναντήσαμε τη σεφ Adrianne Calvo για μια από τις πιο συναρπαστικές συνεντεύξεις μέχρι σήμερα. Έχει δημιουργήσει μια πολύπλευρη γαστρονομική αυτοκρατορία παρά τις πιέσεις και είναι κάτω των 40 ετών.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση για να γίνεις αυτή η απίστευτα επιτυχημένη;

  • Οι προκλήσεις εμφανίζονται κάθε μέρα και έρχονται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Πρέπει να έχουμε την αντοχή και την εξυπνάδα για να τους αντιμετωπίσουμε. Τα χειροπιαστά είναι πολύ πιο εύκολα. Μπορώ να διορθώσω ένα πρόβλημα ή ένα ζήτημα που είναι πραγματικό, φυσικό ή υλικό.

Από τι ή από ποιον εμπνέεστε/επηρεάζεστε περισσότερο;

  • Οτιδήποτε λέει «βασισμένο σε αληθινή ιστορία». Εμπνέομαι από άλλους που αγωνίζονται να θριαμβεύσουν. Οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και οι συνεντεύξεις για το «ό,τι χρειάζεται» με ενθουσιάζουν πραγματικά, το καλό είδος. Η μουσική με εμπνέει καθημερινά. Οι υπέροχες συζητήσεις σας οδηγούν σε εκείνο το δημιουργικό μέρος όπου συμβαίνουν καινοτομίες. Ο εταιρικός εκτελεστικός σεφ μου, ο Egg Siu, και εγώ θα αναπηδήσουμε ιδέες για μέρες, μήνες και μετά πουφ! Συμβαίνει.

Πάντα δίνεις περισσότερα. Θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να δώσετε λιγότερα αλλά δεν το κάνετε. Είναι εμφανές στα εστιατόρια σας, στη φιλανθρωπία σας και στην εύρεση τρόπων για να δώσετε περισσότερο από το ταλέντο σας στους θαυμαστές σας. Πάντα θέλεις να δίνεις όλο και περισσότερα, γιατί είναι αυτό;

  • Θεωρώ τον εαυτό μου ως δημιουργικό άτομο. Μου αρέσει να δημιουργώ όμορφες εμπειρίες για τους καλεσμένους μου. Είναι τόσο ανταποδοτικό για μένα. Έχω επίσης μια σχέση 15 ετών με τους ακόλουθούς μου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί, έχουμε εξελιχθεί μαζί. Όπως κάθε σχέση, θέλετε να συνεχίσετε να δείχνετε στο άτομο σας πόσο πολύ το αγαπάτε και το εκτιμάτε. Η ανταπόδοση, αυτό είναι απλώς κάτι που πρέπει να κάνουμε ως άνθρωποι. Ο Θεός με έχει ευλογήσει πάρα πολύ, και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, να δώσω πίσω.

Όντας γυναίκα στον τομέα σου είμαι σίγουρος ότι αντιμετωπίζεις πολλές προκλήσεις και εμπόδια, τι μπορείς να μοιραστείς;

  • Πολλά μπορείτε να κατεβάσετε εδώ, αλλά πρόσφατα έμαθα ότι είναι πολύ πιο εύκολο για μια γυναίκα να αποκτήσει την εξουσία παρά να διατηρήσει την εξουσία.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πιάτο για να μαγειρέψετε;

  • Δεν έχω ένα. Λατρεύω τη μαγειρική γενικά.

Ποιο είναι το καλύτερο πιάτο που έχετε φτιάξει ποτέ;

Έχετε μπει πλέον στον κόσμο του κρασιού με τη δική σας ιδιωτική ετικέτα, «A Family Vineyards». Τι σας ενέπνευσε να βουτήξετε στο κρασί;

  • Η Napa Valley ήταν η σπίθα, η έμπνευση πίσω από το Chef Adrianne’s Vineyard Restaurant and Bar. Είμαι ερωτευμένος με αυτό το μέρος από 20 χρονών. Οι ιστορίες πίσω από το κρασί και τα αμπέλια, η σύνδεση των ανθρώπων με τη γη, και η σημασία αυτής της σύνδεσης, ήταν όλα καταναλωτικά για μένα. Πάντα ονειρευόμουν το τέλειο κρασί. Υποθέτω ότι είναι απλώς η φυσική εξέλιξη της ιστορίας μας.

Είστε υπέροχοι στη σειρά σας “Searching for Maximum Flavor”. Ακατέργαστοι και αληθινοί, νιώσαμε σαν να ήμασταν ο τρίτος ταξιδιωτικός σας σύντροφος. Θέλω να κάνω παρέα μαζί σου και τον σεφ Egg Siu. Ποιος ήταν ο αγαπημένος σας προορισμός και γιατί;

  • Ευχαριστώ. Το αγαπημένο μου ήταν η Napa Valley επειδή χτυπάει το σπίτι σε κάθε επίπεδο και η Oaxaca επειδή ήταν έξω από τη ζώνη άνεσής μου και με εντυπωσίασε πέρα ​​από ό,τι μπορούσα να φανταστώ.

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Είστε εκτελεστικός παραγωγός του Searching for Maximum Flavor. Τι σας παρακίνησε να το κάνετε αυτό;

  • Ανέφερες ότι ήταν ακατέργαστο και αληθινό. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που θα ήθελα να διατηρήσω. Ως δημιουργός, ήθελα να έχω δημιουργικό έλεγχο στη διαδικασία. Δεν είμαι ηθοποιός. Είμαι δημοσιογράφος. Ήθελα οι θεατές να αισθάνονται όπως κι εσύ, ο τρίτος σύντροφος του ταξιδιού.

Έχετε θαυμαστές παντού. Το αφεντικό μου ήταν fan-girling όταν έμαθε ότι σου έπαιρνα συνέντευξη. Πώς το χειρίζεσαι;

  • Είμαι τόσο ευγνώμων. Είναι απίστευτο συναίσθημα να σε αγαπούν για την τέχνη σου. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι απλώς ο Adri.

Έχετε γράψει πολλά βιβλία, ανοίξατε πολλά εστιατόρια, έχετε ένα ζωντανό τμήμα μαγειρικής, έχετε δημιουργήσει μια ιδιωτική ετικέτα κρασιού, έχετε δημιουργήσει μια σειρά ταξιδιών. Δεν είσαι μόνο ο Άντρι. Δεν είσαι το οτιδήποτε. Τι έπεται?

  • Δεν γνωρίζω. Ελπίζω απλώς να δημιουργώ και να μεγαλώνω. Ελπίζω να συνεχίσω να εμπνέομαι και να υπηρετώ.

Πρόσφατα κερδίσατε τον καλύτερο σεφ στο Μαϊάμι και το εστιατόριό σας κέρδισε το καλύτερο εστιατόριο στο Νότιο Μαϊάμι-Dade. Είναι μεγάλη πίεση; Πώς το αντιμετωπίζετε; • Φυσικά και υπάρχει. Υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις και μετά υπάρχει η πίεση που ασκώ στον εαυτό μου. Αλλά προσγειώνομαι και υπενθυμίζω στον εαυτό μου τι είναι αυτό που κάνουμε. Δημιουργώντας υπέροχα πράγματα για άλλους, μέρη και πιάτα για να τα απολαμβάνουν οι άλλοι, και όσο συνεχίζουμε να τα δημιουργούμε από ένα μέρος αγάπης, τότε δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε και η δημιουργικότητα είναι άπειρη γιατί η αγάπη είναι άπειρη.

Περισσότερα για τον σεφ Adrianne:

Η σεφ Adrianne Calvo άνοιξε το ομώνυμο εστιατόριο της, το Chef Adrianne’s Vineyard Restaurant and Bar σε ηλικία 22 ετών. Τώρα είναι ανοιχτό πάνω από 15 χρόνια και συλλέγει βραβεία πάνω από τα βραβεία καθώς χάραξε τη θέση της στη γαστρονομική σκηνή, όπως τα 8 πιο καινοτόμα εστιατόρια στο Μαϊάμι , Best Chef Miami, Best Chef Florida, New Times Miami Best Restaurant, Thrillist’s 50 Things to Eat Before You Die, Thrillist’s 17 Important Restaurants in Miami, Thrillist’s Most Influential Restaurants, Zagat’s 10 εντελώς μοναδικά εστιατόρια στην Αμερική, Zagat’s Top 6 ένα Drive και τα 9 πιο ρομαντικά εστιατόρια του Zagat.

Το 2019, η σεφ Adrianne κυκλοφόρησε το εκλεπτυσμένο φαγητό της, Cracked by Chef Adrianne. Εξίσου διασκεδαστικό όσο και σοβαρό με το φαγητό, το Cracked από τον σεφ Adrianne έχει παρουσιαστεί στο Food Network, το CNN και το Delish καυχιέται για την «άξια για τα σάλια» κουζίνα του. Ως αληθινή απόδειξη του πάθους και της ορμής της, η γαστρονομική της αυτοκρατορία έχει πλέον επεκταθεί στα Redfish από τον Chef Adrianne, στο Forte από τον Chef Adrianne και στο Baked by Chef Adrianne.

Μεταξύ των επιτευγμάτων της σεφ Adrianne Calvo, πέρα ​​από τα βασικά της εστιατόρια στο Μαϊάμι – είναι έξι βιβλία μαγειρικής, Maximum Flavor (2005). Driven by Flavour, Fueled by Fire (2008); #MaximumFlavorSocial (2014); Παίξτε με τη φωτιά (2015); και The A List,

ένα έργο δύο τόμων που κυκλοφόρησε το 2018. Έχει εμφανιστεί στα Today Show, Good Morning America, Fox and Friends, Fox News, Food Network’s Chopped, Food Network’s Beat Bobby Flay, The Talk, Pickler and Ben, Morning’s with Maria, CNN, Το Hallmark Channel και έχει ένα εβδομαδιαίο τμήμα μαγειρικής στο NBC 6 στο Mix για περισσότερα από 14 χρόνια.

Ο σεφ Adrianne έχει κερδίσει εταιρικές χορηγίες και εγκρίσεις από μάρκες όπως Reebok, AirBnB, Jaguar, Samuel Adams, The British Virgin Islands, Diamond Resorts International, Baptist Health, St. Jude Childrens Research Hospital, Anguilla Culinary Experience, AYS Sports, Casillerodel Diaablo, Royal Caribbean International, F1, Senorio Mezcal, Scrub Island, Jack Daniels, Got Milk?, Hormal, Amerant Bank, Super Bowl LIV, ChefWorks, Sprint, Crocs, Nissan, Hormal και Sprint.

Επίσης γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, η σεφ Adrianne Calvo ίδρυσε το The Make It Count Foundation το 2007, εμπνευσμένη από τη μικρότερη αδερφή της, Jennifer που πέθανε από έναν σπάνιο καρκίνο. Το μότο της Jennifer ήταν «Make It Count» και τώρα αυτό έχει γίνει η έμπνευση και η κινητήρια δύναμη πίσω από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της, στόχος του οποίου είναι να κάνει τη διαφορά και να επηρεάσει θετικά τις ζωές παιδιών και εφήβων σε εθνικό επίπεδο. Το ίδρυμα έχει ευθυγραμμιστεί με διάφορους οργανισμούς όπως το St. Jude Childrens Research Hospital (Chef Adrianne είναι η μαγειρική πρέσβειρα), Susan G. Komen, Flippany, Cooking Matters, Leukemia and Lymphoma Society, Easter Seals και πολλά άλλα.

Ο σεφ Adrianne είναι απόφοιτος του Johnson and Wales University και του Harvard Business School.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *