Κατάταξη γηπέδων MLB 2022 στον Οδηγό


Ολοκληρώσαμε την πρώτη μου μισή σεζόν ως ανταποκριτής στον ιστότοπο. Ήταν υπέροχο που επισκέφθηκα τώρα επτά πόλεις για να παρακολουθήσεις δεκατέσσερα παιχνίδια Dodger μέχρι τις αρχές Αυγούστου αυτής της σεζόν. Σημείωση, σπάνιες μορφές αρθρίτιδας και δύο κρίσεις COVID μέσα σε 60 ημέρες βρωμάνε. Λοιπόν, η Φιλαδέλφεια, η Ουάσιγκτον, η DC και το Σικάγο (AL) θα εξακολουθήσουν να είναι εκεί το επόμενο έτος … ή το επόμενο έτος, ανάλογα με το ανανεωμένο πρόγραμμα.

Έτσι, στο πνεύμα της ανακεφαλαίωσης των ταξιδιών και της πυροδότησης συζήτησης, εδώ είναι η υποκειμενική μου λίστα κατάταξης με τα δεκαέξι πάρκα που έχω πάει για να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι Dodger. Μέχρι να γράψω τον χρόνο μου στο Anaheim, το Denver, τη Minneapolis, το Kansas City και το Milwaukee, αυτή η λίστα θα πρέπει να είναι αρκετή.

1. PNC Park – Πίτσμπουργκ, PA

Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των ballparks MLB. Ωστόσο, ήταν ελαφρώς σοκαριστικό να βλέπεις τους Dodgers να παίζουν τόσο αναιμικά στο Πίτσμπουργκ τον περασμένο χρόνο.

Πάρκο PNC. 9 Ιουνίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Σχεδόν τα πάντα, φαγητό, θέα, εισιτήρια, ευκολία πρόσβασης, συνήθως μια νίκη των Dodgers.
 • Μειονεκτήματα: Είναι μόνο μία σειρά το χρόνο. Ο καιρός μπορεί να είναι άστατος (λάγνος, βροχερός).

2. Busch Stadium, έκδοση 3.0 – St. Louis, MO

Ίσως η πιο αμφιλεγόμενη επιλογή μου, αλλά ρώτησα ειλικρινά τον εαυτό μου αν θα μπορούσα να πάω σε μια σειρά φέτος που δεν ήταν προγραμματισμένη και το κόστος δεν ήταν αντικείμενο, πού θα πήγαινα; Οι λέξεις «Θα επέστρεφα στο Σεντ Λούις» εμφανίστηκαν πιο γρήγορα από ό,τι με ενδιαφέρει να παραδεχτώ.

Στάδιο Μπους. 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Στάδιο Μπους. 9 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Πολλά πράγματα ακριβώς δίπλα και στο γήπεδο. Το φαγητό, η θέα και τα εισιτήρια είναι μια σχετική συμφωνία. Οι οπαδοί είναι επίσης γνώστες.
 • Μειονεκτήματα: Το υπόλοιπο St. Louis. Ο καιρός μπορεί να γίνει θολός.

3. Dodger Stadium – Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Η νέα «εξώπορτα» του γηπέδου είναι θεϊκό δώρο. Το All-Star Game παρουσίασε τον Γαλάζιο Παράδεισο μας με μεγαλειώδες στυλ.

Dodger Stadium χωρίς οπαδούς. 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Dodger Stadium. 13 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

4. Oracle Park – San Francisco, CA

Σου αρέσει να παρακολουθείς και να περιτριγυρίζεσαι από ένα διαρκές σύμπλεγμα κατωτερότητας; Έχω θέση για σένα!

Oracle Park. 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Oracle Park. 4 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Σνάρκ στην άκρη, αυτό είναι ωραίο γήπεδο. Είναι σχετικά εύκολο να φτάσετε και από αν δεν οδηγούσατε μόνοι σας.
 • Μειονεκτήματα: Εκεί παίζουν οι Γίγαντες. Τα εισιτήρια κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι εάν οι Dodgers βρίσκονται στην πόλη. Συχνά έχει κρύο και αέρα. Οι οπαδοί των Giants τείνουν να είναι αφόρητοι, ειδικά όταν είναι μεθυσμένοι, διπλά όταν κερδίζουν οι Dodgers. τριπλασιάστε έτσι όταν οι Dodgers χάνουν. Ετσι είναι η ζωή.

5. Wrigley Field – Chicago, IL

/κοιτάζει στη μέση απόσταση. Κάποια μέρα, θα ξεπεράσω τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, δεν είναι σήμερα.

Wrigley Field (πριν τον αγώνα). 5 Μαΐου 2021.

Wrigley Field. 5 Μαΐου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Είναι ένας προορισμός bucket list. Είναι μια διασκεδαστική στιγμή ως επί το πλείστον.
 • Μειονεκτήματα: Είναι λίγο ακριβό για αυτό που παίρνετε. Ο καιρός συχνά δεν συνεργάζεται. Αν έχεις κακή θέση, είναι θεμιτά κακό.

6. Target Field – Minneapolis, MN

Michael to Tour Guide: “Γιατί δεν υπάρχει στέγη;!”

Ξεναγός: «Επειδή μετά το Μετρόδομο θέλαμε να νιώσουμε τον καιρό!» [The forecast called for snow.]

Η εσωτερική αντίδραση του Michael:Γιατί δεν μπορείς να είσαι κανονικός;;;

Πεδίο στόχου (πριν από το παιχνίδι). 13 Απριλίου 2022.

Πεδίο στόχου. 13 Απριλίου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Πέρα από το Snark, είναι αρκετά υποτιμημένο ως χώρος, και είναι ένα φιλί ξάδερφος στο σχεδιασμό με το PNC Park.
 • Μειονεκτήματα: Ο Παράδεισος σε βοηθάει αν ο καιρός δεν συνεργάζεται. Το να πηγαίνεις και να βγαίνεις από το γήπεδο είναι πόνος. Δεν είναι η καλύτερη γειτονιά δίπλα στο πάρκο για οικογένειες.

7. Coors Field – Denver, CO

Πηγαίνετε νωρίς σε αυτό το πάρκο για να μπορείτε να περπατήσετε. Επίσης, θυμήσου να ενυδατώνεσαι, αλλιώς θα το μετανιώσεις αργότερα!

Coors Field (πριν από το παιχνίδι). 17 Ιουλίου 2021.

Coors Field. 17 Ιουλίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Είναι ένα ωραίο γήπεδο. Είναι ένα διασκεδαστικό γήπεδο.
 • Μειονεκτήματα: Έχετε προβλήματα με το υψόμετρο; Δεν φύγατε για το γήπεδο νωρίς εάν μένετε έξω από το Ντένβερ; Πληρώσατε ένα ασφάλιστρο για να μείνετε στο κέντρο του Ντένβερ;

8. Nationals Park – Washington, DC

Δεν έχω επιστρέψει από το 2015. Είναι το πρώτο ballpark στο οποίο πήγα έξω από την Καλιφόρνια. Γενικά μου αρέσει το πάρκο και πόσο εύκολο είναι να φτάσεις. Είμαι ελαφρώς αναστατωμένος που έχασα την επανασύνδεση με αυτό το ιδιόμορφο πάρκο.

Nats Park. 21 Ιουλίου 2015. Παραδόξως, ΟΧΙ παιχνίδι Dodgers/Nats, αλλά συμπληρωματικό παιχνίδι Mets/Nats. (Κατηγορήστε την Taylor Swift.)

Nats Park. 21 Ιουλίου 2015.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Αποχή προς το παρόν. (Παλαιές πληροφορίες). Γενικά μια χαρά από ότι θυμάμαι.

9. Citi Field – Queens, NY

Δεν έχω επιστρέψει από το 2015. Γενικά, την τελευταία φορά που πήγα, ήμουν απογοητευμένος, αλλά είμαι πρόθυμος να του δώσω άλλη ματιά για χάρη του Οδηγού.

Citi Field. 26 Ιουλίου 2015.

Citi Field. 26 Ιουλίου 2015.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Αποχή προς το παρόν. (Παλαιές πληροφορίες). Γενικά, ενοχλητικό από ότι θυμάμαι. Δεν είσαι το Μπρούκλιν Μετςπαιδιά!

10. Chase Field – Phoenix, AR

Δεν είναι κακό πάρκο. Αισθάνεται λίγο σαν υπόστεγο αεροσκάφους με κλειστή την οροφή. Ωστόσο, αν η επιλογή είναι η καυτή ζέστη ή η αίσθηση ότι χάθηκες στο δρόμο για το GenCon, επιλέγω το δεύτερο. Ίσως αξίζει τον κόπο να επιστρέψω όταν ξέρω ότι η οροφή θα είναι ανοιχτή.

Chase Field (πριν από το παιχνίδι). 28 Μαΐου 2022.

Πεδίο καταδίωξης. 28 Μαΐου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Καλό πάρκο εκκίνησης για ταξίδια για τον αρχάριο ταξιδιώτη των παιχνιδιών Dodger. Είναι de facto Dodger Stadium East.
 • Μειονεκτήματα: Σας αρέσει να βρίσκεστε στην έρημο; Σας αρέσει η ξηρή ζέστη; Ξεχάσατε το αντηλιακό;

11. American Family Field – Milwaukee, WI

Το Not-Miller Park είναι αξιοσημείωτο στο πόσο γενικά αδιάφορο είναι. Δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση. Ούτε είναι καταπληκτικό. Είναι καλά. Μέχρι να διαβάσετε αυτήν τη λίστα, θα έχω κάνει τη δεύτερη επίσκεψή μου σε αυτήν την τοποθεσία.

American Family Field (πριν από το παιχνίδι). 1 Μαΐου 2021.

Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 1 Μαΐου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Είναι ένα γήπεδο. Η κυκλοφορία φαίνεται να ρέει μάλλον αποτελεσματικά εδώ. Τα εισιτήρια είναι συνήθως λογικά.
 • Μειονεκτήματα: Είναι ένα γήπεδο. Έχουν μερικά καθίσματα που είναι κυριολεκτικά καρέκλες γραφείου. Αν πας πολύ φθηνά ως προς τα εισιτήρια, παίρνεις αυτό που πληρώνεις.

12. Angel Stadium of Anaheim – Anaheim, CA

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα ως προς αυτό το γήπεδο. Το ταξίδι της επιστροφής μου στο Anaheim, τον Ιούλιο, μπορεί να ήταν η τελευταία μου φορά που πήγα εδώ.

Στάδιο Άγγελος. 16 Ιουλίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Είναι δίπλα σε έναν σταθμό Amtrak. Είναι εύκολο να φτάσετε και από.
 • Μειονεκτήματα: Φανταστείτε ένα περίεργο στάδιο Dodger, όπου κάθε κακό είναι καλό και κάθε καλό είναι κακό. Και μετά μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή σπαταλά δύο ταλέντα της γενιάς. Και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι οι Άγγελοι (γενικά) σας χρεώνουν ένα νομισματοκοπείο για να είστε εκεί. Μπορείτε να πληρώσετε ένα νομισματοκοπείο και πράγματα ακόμη αισθάνομαι περίεργα φθηνή.

13. loanDepot Park – Μαϊάμι, Φλόριντα

Δεν είμαι ενθουσιασμένος που πρέπει να επιστρέψω για να κάνω άλλα δύο παιχνίδια στο γήπεδο, κάτι που δεν είναι πουθενά χρήσιμο στο Μαϊάμι.

Ο Michael απέφυγε ένα παιχνίδι Tropical Storm για αυτό;! παιχνίδι.

loanDepot Park. 5 Ιουλίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Το γήπεδο έχει μια ωραία απόχρωση του μπλε μέσα. Τα καθίσματα ήταν μεγαλύτερα από ό,τι περίμενα.
 • Μειονεκτήματα: Σχεδόν όλα τα άλλα. Πολλά πάρκα κάνουν ό,τι κάνει αυτό το ballpark καλύτερα και φθηνότερα. Το περίεργο άγαλμα ήταν ενδιαφέρον και μεταφέρθηκε έξω.

14. Great American Ballpark – Cincinnati, OH

Πρέπει να δοκιμάσετε το Skyline Chili. Δεν είναι αυτό που θα έλεγα καλό, αλλά είναι φαγητό, οπότε είναι κάτι. Ο Shade είναι φίλος σας κατά τη διάρκεια των ημερήσιων παιχνιδιών. Προσπαθήστε να μείνετε στο Οχάιο αν είναι δυνατόν, διαφορετικά, θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο ή την ανοχή για να αντέξετε τις καιρικές συνθήκες.

Τελικός κανονικής σεζόν 2021.

GABP. 18 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Είναι ένα ωραίο γήπεδο από έξω. Το Opening Day στο Σινσινάτι είναι ουσιαστικά μια τοπική αργία.
 • Μειονεκτήματα: Σχεδόν όλα τα άλλα. Η ιδιοκτησία είναι γελοιογραφικά κακή. Το φαγητό είναι απολαυστικό, κυρίως σε ειρωνικό επίπεδο. Αν ο καιρός είναι κακός, ξεχάστε το. Η διάταξη του γηπέδου είναι κακή γιατί ήθελαν να βάλουν περισσότερα κουτιά πολυτελείας.

15. RingCentral Coliseum – Όκλαντ, Καλιφόρνια

Ξέρετε ότι ένα γήπεδο είναι απίστευτο όταν δεν έχω καν αξιοπρεπή τέχνη γι’ αυτό και έχω πάει εκεί περίπου μισή ντουζίνα φορές.

Μην έχετε ούτε μια εικόνα για αυτό το γήπεδο.

RingCentral Coliseum. 5 Απριλίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Αξίζει να πάτε αν αισθάνεστε ότι πρέπει να τιμωρήσετε τον εαυτό σας ή εάν θέλετε να εκτιμήσετε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο στα Major Leagues.
 • Μειονεκτήματα: Αρκετά τα παντα. Οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους να πάνε στο Κολοσσαίο αυτές τις μέρες.

16. Truist Park – Ατλάντα, GA

Αν η Ατλάντα σταματούσε το άσμα ή σταματούσε την αύξηση των τιμών για τους αγώνες της κανονικής περιόδου Ατλάντα/Λος Άντζελες, αυτό το στάδιο θα ήταν στο πάνω μισό αυτής της λίστας. Αν η Ατλάντα διορθωθεί και τα δύο προβλήματα, το γήπεδο θα ήταν στην πεντάδα μου. Αλλά δεν έχουν, και πιθανότατα δεν θα το κάνουν.

Truist Park. 5 Ιουνίου 2021
Michael Elizondo / TrueBlueLA

 • Πλεονεκτήματα: Έχει μια γειτονιά γύρω του που φαίνεται να μιμείται η Λίγκα. Τα αξιοθέατα είναι ωραία. Το ίδιο το ballpark είναι νεότερο και φαίνεται.
 • Μειονεκτήματα: Αντικειμενικός ρατσισμός. Απόλυτη αύξηση των τιμών των εισιτηρίων για τους αγώνες Dodgers/Atlanta. Παρακολουθήστε από το σπίτι – η συνείδησή σας και το πορτοφόλι σας θα σας ευχαριστήσουν όταν παρακολουθείτε την ομάδα μπέιζμπολ Cumberland.

Συμφωνώ? Διαφωνώ? Είμαι σίγουρος ότι θα μου το πείτε εδώ ή στα social media. Σε ποια γήπεδα έχεις πάει; Πού να πάω μετά; Φτιάχνω το δικό μου πρόγραμμα, αλλά αν υπάρχει κατακραυγή να πάω κάπου, θα ήμουν παράλειψη αν δεν άκουγα.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.