Κορυφαίοι 5 ηγέτες υγείας – LA Weekly

Ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης λαμβάνει μια πολύ αναγκαία και μακρά αναθεώρηση από μέσα προς τα έξω. Οι startups ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης, οι καινοτόμες τεχνολογίες στο σπίτι, η ιατρική πρακτική στο Metaverse, η στροφή προς την ολιστική υγεία και η ώθηση της πανδημίας προς τις υπηρεσίες τηλευγείας φέρνουν επανάσταση σε ένα σύστημα που έχει απεγνωσμένη ανάγκη αλλαγής.

Σε αυτό το άρθρο, θα γνωρίσουμε τους Διευθύνοντες Συμβούλους που ηγούνται της χρέωσης. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιος ήταν στη λίστα και γιατί.

1. Ο Jason A. Duprat οδηγεί τον δρόμο για τους επιχειρηματίες στον τομέα της υγείας

Ο Jason A. Duprat — ιδρυτής της Ακαδημίας Επιχειρηματιών Υγείας, της Ακαδημίας Κεταμίνης και της Ακαδημίας Θεραπείας IV — έχει προσωπική εμπειρία με την επαγγελματική εξουθένωση που μαστίζει τους σημερινούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Επτά χρόνια μετά τη νοσηλευτική του καριέρα, βρέθηκε να εργάζεται πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα και έτρεχε από τον έναν ασθενή στον άλλο. Ένας παροιμιώδης κρατούμενος στο φοιτητικό του δάνειο των 130.000 δολαρίων, πέρασε από το άγχος και την εξάντληση, έμεινε αργά και έμπαινε τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μετά από χρόνια επιδείνωσης της υγείας του, τελικά κατέληξε στο ER ως ασθενής.

Ο Duprat ήξερε ότι χρειαζόταν μια ουσιαστική καριέρα που θα επέτρεπε μια πιο υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Η έρευνα τον οδήγησε σε κλινικές αυτοπληρωμής και θεραπεία με έγχυση κεταμίνης. Σήμερα, το υπόβαθρό του σε startups ιδιωτικών ιατρείων, επιχειρηματική τεχνολογία, συστήματα και μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης του δίνει τη δυνατότητα να καθοδηγεί άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης καθώς αναλαμβάνουν την ευθύνη της ιατρικής τους σταδιοδρομίας. Η αποστολή του είναι να παρακινεί, να εκπαιδεύει και να εμπνέει επαγγελματίες υγείας κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού τους ταξιδιού. Οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του podcast του, «The Healthcare Entrepreneur Academy» και εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν τη θεραπεία έγχυσης κεταμίνης και την ενδοφλέβια διατροφική θεραπεία.

2. Το Insoo Park προωθεί την ευαισθητοποίηση για την υγεία με οικονομικά προσιτή οικιακή τεχνολογία

Ο Insoo Park, Διευθύνων Σύμβουλος της EcoSense, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ακολουθούν ασφαλέστερους και υγιεινότερους τρόπους ζωής παρακολουθώντας το αέριο ραδονίου. Το ραδόνιο είναι ένα φυσικά ραδιενεργό αέριο που διαρρέει από το έδαφος και τα πετρώματα καθώς το ουράνιο διασπάται. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA), η έκθεση σε αυτό το άοσμο, άχρωμο και άγευστο αέριο είναι η κύρια αιτία καρκίνου του πνεύμονα μεταξύ των μη καπνιστών και προκαλεί περισσότερες από 21.000 ζωές στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο.

Το TIME αναγνώρισε τον EcoQube από την Ecosense, έναν ανιχνευτή ραδονίου σε μέγεθος παλάμης για σπίτια, στη λίστα με τις κορυφαίες 100 εφευρέσεις του 2021. Σήμερα, η Ecosense προσφέρει μια πλήρη σειρά συσκευών παρακολούθησης ραδονίου για ιδιώτες καταναλωτές και επαγγελματίες. Πιο πρόσφατα, κυκλοφόρησε το EcoBlu, το οποίο είναι απλώς ένας ανιχνευτής/οθόνη ραδονίου plug-and-go που δεν απαιτεί συνδεσιμότητα.

Η σειρά προϊόντων Ecosense των έξυπνων ανιχνευτών ραδονίου σε πραγματικό χρόνο προσφέρει αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά. Τόσο το Τμήμα Πυρηνικής Μηχανικής και Ραδιολογικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν όσο και το Επιμελητήριο Ραδονίου του Πανεπιστημίου του Κάνσας δημοσίευσαν ανεξάρτητες μελέτες που αποκαλύπτουν ότι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία θαλάμου ιόντων της Ecosense αποδίδει συγκρίσιμα με τους ανιχνευτές ερευνητικής ποιότητας.

3. Το MDDAO παίρνει φάρμακο στο Metaverse

Η MDDAO είναι μια ιατρική startup με εκλεκτικούς ιδρυτές. Ο Dr Dung Trinh, MD, είναι ειδικός στην υγεία του εγκεφάλου, τις φλεγμονές, την κέτωση και τη διαλείπουσα νηστεία. Η Helene Blanchette υπηρέτησε στο παρελθόν ως παγκόσμια αντιπρόεδρος μάρκετινγκ για την Xerox Corporation. Ο Stephen Tang είναι συνεργάτης σε μια ομάδα ειδικοτήτων με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, πολλαπλά βραβεία ιατρικής αριστείας και πάθος για την προβολή της κοινότητας. Τέλος, ο OG Arabian Prince είναι τραγουδοποιός, ράπερ, παραγωγός, DJ, τεχνολόγος, επαγγελματίας gamer, animator και μελλοντολόγος. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Rock and Roll Hall of Fame NWA και παραγωγός του υποψηφίου για Grammy #1 επιτυχίας τραγουδιού “Supersonic”.

Το 2021, αυτή η διαφορετική ομάδα αξιοποίησε την τεχνογνωσία της στην υγειονομική περίθαλψη, το μάρκετινγκ και την τεχνολογία για να ιδρύσει το MDDAO. Η αποστολή του είναι να βελτιώσει την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, να φιλοξενήσει την καινοτομία και να εξισώσει τους ιατρικούς όρους ανταγωνισμού, δημιουργώντας μια κοινότητα μετασύνδεσης με επίκεντρο την υγεία και την ευεξία.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο μετασύστημα MDDAO αποφασίζονται δημοκρατικά από το DAO. Αυτές οι συναλλαγές θα περιλαμβάνουν εικονική ιδιοκτησία, εκδηλώσεις και υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Ένα κουπόνι ιατρικής χρησιμότητας (MedV®) θα χρησιμεύσει ως το προτιμώμενο διακριτικό συναλλαγής και θα συμπληρωθεί από ένα πρόγραμμα επιβράβευσης «υγιεινής συνήθειας» που θα οδηγήσει στην υιοθέτηση τόσο στον εικονικό όσο και στον φυσικό κόσμο. Η ελπίδα είναι ότι η πρωτοποριακή αλληλεπίδραση μεταξύ του διακριτικού MedV και του ιατρικού Metaverse θα μετατοπίσει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε αλληλεπίδραση με επίκεντρο τον ασθενή που ωφελεί όλους τους εμπλεκόμενους.

4. Ο Δρ Ahmet Ergin προωθεί τα αρχαία βότανα και την ολιστική υγεία

Ο Δρ Ahmet Ergin της SugarMD είναι κορυφαίος ενδοκρινολόγος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πάθος για τη φροντίδα του διαβήτη. Ο Δρ. Ergin ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη διάσημη κλινική του Κλίβελαντ. Αλλά αφού δούλεψε με χιλιάδες ασθενείς, ήθελε να κάνει περισσότερα. Αυτό το πάθος τον οδήγησε να αναπτυχθεί και να ιδρύσει το SugarMD.

Ο Δρ Ergin πιστεύει στην εκπαίδευση των ασθενών. Προωθεί τη φαρμακευτική αλλά και την ιατρική παρέμβαση, αλλά θέλει οι ασθενείς του να μάθουν περισσότερα. Πιστεύει ότι η επιστήμη πίσω από τα αρχαία βότανα είναι υποτιμημένη στον σημερινό κόσμο που επικεντρώνεται στα φάρμακα. Τα βότανα και οι βιταμίνες που ενσωματώνει στα προϊόντα SugarMD υποστηρίζονται από επιστημονικές μελέτες και κλινικές έρευνες. Η δουλειά του στη SugarMD βασίζεται στην καθαρότητα, την ισχύ και – το πιο σημαντικό – τα αποτελέσματα των καταναλωτών.

5. Ο Darren D. Moore προσεγγίζει την τεχνολογία τηλευγείας

Ο Dr. Darren D. Moore, Ph.D., είναι εξουσιοδοτημένος θεραπευτής γάμου και οικογένειας. Ο Μουρ απέκτησε το διδακτορικό του. in Human Development: Marriage and Family Therapy από τη Virginia Tech, το μεταπτυχιακό του στη θεραπεία γάμου και οικογένειας από το Valdosta State University, το προπτυχιακό του πτυχίο στις Αφροαμερικανικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και επίσης απέκτησε μεταπτυχιακό στην Ανώτατη και Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση από Καθηγητές Κολλέγιο, Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Ο Δρ. Μουρ διδάσκει ως Κλινικός Καθηγητής και υπηρετεί ως Αναπληρωτής Διευθυντής Κλινικής Εκπαίδευσης και Εποπτείας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Θεραπεία Γάμου και Οικογένειας στο Family Institute, Northwestern University, αλλά συνεχίζει να προσεγγίζει την κοινότητά του. Βλέποντας μια έξαρση σε θέματα ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια και μετά τη μετάβαση της πανδημίας, ο Δρ Μουρ έπρεπε να επεκτείνει το ιδιωτικό του ιατρείο, I AM MOORE, LLC, για να διασφαλίσει ότι θα μπορούσε να εξυπηρετήσει περισσότερους πελάτες.

Εκτός από την άδεια στη Τζόρτζια, ο Δρ. Μουρ είναι διαπιστευμένος να βλέπει πελάτες σε πέντε άλλες πολιτείες. Ο Δρ. Μουρ επί του παρόντος εργάζεται με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες σχετικά με μια ποικιλία θεμάτων ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της κατάθλιψης, του άγχους, των ζητημάτων στο χώρο εργασίας, των ζητημάτων ζευγαριού, μεταξύ άλλων. Ο Δρ. Μουρ συνεργάζεται επίσης με ειδικούς πληθυσμούς όπως στρατιωτικές οικογένειες, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, επαγγελματίες, αθλητές, άτομα στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας, καθώς και ηγέτες σε διάφορους τομείς.

Αν και είδε από πρώτο χέρι πώς το άγχος και η αβεβαιότητα που προκλήθηκε από τον Covid-19 επηρέασαν τους ανθρώπους σε εθνικό επίπεδο, είδε επίσης πόσο ανθεκτικοί είναι οι άνθρωποι. Μέσω της θεραπείας ομιλίας, της συνεργασίας και της χρήσης της τεχνολογίας, ο Δρ. Μουρ είναι σε θέση να προσεγγίσει πελάτες και να κάνει τη θεραπεία πιο προσιτή σε όλες τις πολιτείες στις οποίες έχει άδεια. Συμμετέχει επίσης στη συμβουλευτική, την παρουσίαση θεμάτων ψυχικής υγείας και την ανάπτυξη άλλων τρόπων για να βοηθήσει άτομα πέρα ​​από την αίθουσα θεραπείας.

Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλάζει ραγδαία. Αυτοί οι προνοητικοί CEOs κάνουν την υγειονομική περίθαλψη πιο προσιτή, προσβάσιμη και αποτελεσματική για όλους.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *