Κριτική ColonBroom: Αξίζει πραγματικά τα χρήματά σας;

Τα συμπληρώματα φυτικών ινών μπορούν να υποστηρίξουν την καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος και να βοηθήσουν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και του φουσκώματος, αλλά ποιο συμπλήρωμα φυτικών ινών πρέπει να επιλέξετε;

Εξετάσαμε το συμπλήρωμα διατροφής ColonBroom για να μάθουμε πώς υποστηρίζει την υγεία του εντέρου και τις τακτικές κινήσεις του εντέρου, μαζί με άλλα οφέλη για την υγεία.

Σύνοψη ColonBroom

Το ColonBroom είναι ένα συμπλήρωμα ινών με βάση το φλοιό psyllium που υποστηρίζει την καλύτερη υγεία του εντέρου, προάγει τις τακτικές κινήσεις του εντέρου και μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Έρχεται σε γεύση φράουλας και συνιστάται να το παίρνετε δύο φορές την ημέρα.

Κάντε ένα δωρεάν κουίζ και μάθετε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος με το εξατομικευμένο σας πρόγραμμα πρόσληψης ColonBroom

Κύρια πλεονεκτήματα του ColonBroom

 • Προλαμβάνει τη δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα
 • Υποστηρίζει τη συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος
 • Προωθεί την αποτοξίνωση του σώματος
 • Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας
 • Προωθεί τον καλύτερο ύπνο
 • Υποστηρίζει καλύτερη διαχείριση βάρους

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος
 • Νόστιμη γεύση φράουλας
 • Υποστηρίζει σταθερές κινήσεις του εντέρου
 • Φυσικό καθαριστικό παχέος εντέρου
 • Μειώνει την επιθυμία για πείνα για να προωθήσει την απώλεια βάρους
 • Μη εθιστική φόρμουλα
 • Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
 • Μειώνει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο στομάχι στην αρχή
 • Ελαφρώς πιο ακριβή επιλογή από τις εναλλακτικές της αγοράς

Τι είναι το ColonBroom;

Το ColonBroom είναι ένα πλήρως φυσικό καθαρτικό, μη εθιστικό, που σχηματίζει όγκο. Είναι φτιαγμένο με μια φυσική διαιτητική ίνα που ονομάζεται psyllium husk, η οποία βρίσκεται σε πολλά συμπληρώματα φυτικών ινών. Είναι μια διαλυτή ίνα που βοηθά στην απαλότητα των κοπράνων και του επιτρέπει να περάσει πιο εύκολα από το παχύ έντερο.

Οι διαλυτές φυτικές ίνες είναι απίστευτα ωφέλιμες για τον οργανισμό. Βοηθά στη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και βοηθώντας στη διαχείριση της πάθησης. Είναι επίσης γνωστό ότι μειώνει τα επίπεδα της LDL ή της «κακής» χοληστερόλης. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία σας, οδηγώντας σε υψηλή αρτηριακή πίεση και αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Επιπλέον, ο φλοιός του ψυλλίου είναι μια πρεβιοτική ίνα. Τα πρεβιοτικά είναι απαραίτητα για τον σχηματισμό προβιοτικών στο έντερο και τη γενική υγεία του πεπτικού συστήματος. Το ColonBroom υποστηρίζει την υγεία του εντέρου εισάγοντας αυτήν την πρεβιοτική ίνα και συμβάλλοντας στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του εντέρου. Μια ανισορροπία στη μικροχλωρίδα του εντέρου μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη γενική υγεία σας, επομένως είναι καλύτερο να τη διατηρείτε ισορροπημένη.

Συνολικά, το ColonBroom επαινείται για την υποστήριξη της καλύτερης διαχείρισης βάρους και απώλειας βάρους, καθώς μειώνει την επιθυμία για πείνα και σας βοηθά να αισθάνεστε πιο κορεσμένοι, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση θερμίδων και αυξάνοντας το θερμιδικό σας έλλειμμα.

Λειτουργεί πραγματικά το ColonBroom;

Το ColonBroom είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα φυτικών ινών για άτομα που υποφέρουν από πεπτικές ενοχλήσεις και συμπτώματα όπως φούσκωμα, δυσκοιλιότητα και διάρροια. Το φλοιό Psyllium, το βασικό συστατικό του ColonBroom, είναι καλά ερευνημένο, υποστηρίζει τη συνολική υγεία του εντέρου και βοηθά στην εξισορρόπηση της μικροχλωρίδας του εντέρου.

Οι κριτικές χρηστών για το προϊόν ColonBroom έδειξαν ότι πολλοί είχαν επιτυχία με το συμπλήρωμα ινών. Έχει χρησιμοποιηθεί από πελάτες για την προώθηση πιο σταθερών κινήσεων του εντέρου και για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Αντιμετωπίζει επίσης τις κρίσεις δυσκοιλιότητας και θα πρέπει να έχει δράση εντός των πρώτων 24-72 ωρών.

Πώς λειτουργεί το ColonBroom;

Η λήψη αρκετών φυτικών ινών στη διατροφή σας είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του εντέρου. Για να πάρετε το ColonBroom, απλώς ανακατεύετε ένα φακελάκι σκόνης σε νερό και το πίνετε δύο φορές την ημέρα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η σκόνη φλοιού psyllium ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα, τις ακανόνιστες κινήσεις του εντέρου, το φούσκωμα και τον κοιλιακό πόνο που σχετίζεται με κακή υγεία του εντέρου. Είναι επίσης μια πρεβιοτική ίνα, που σημαίνει ότι βοηθά στην εξισορρόπηση των βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα.

Οι κριτικές χρηστών δείχνουν ότι το συμπλήρωμα όχι μόνο βελτιώνει τη γενική υγεία του εντέρου αλλά επίσης ενισχύει την απώλεια βάρους και αυξάνει τον κορεσμό.

Συστατικά ColonBroom

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο ColonBroom είναι εντελώς φυσικά και υποστηρίζουν τη συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος. Περιλαμβάνουν:

 • Σκόνη φλοιού Psyllium – Υποστηρίζει πιο ογκώδεις και απαλές κινήσεις του εντέρου για την προώθηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Τα πιο μαλακά κόπρανα είναι πιο εύκολο να περάσουν και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και του φουσκώματος.
 • Κιτρικό οξύ – Ένα άλλο φυσικό καθαρτικό που υποστηρίζει την καλύτερη υγεία του εντέρου. Είναι επίσης γνωστό ότι ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα και τη σωματική απορρόφηση βασικών μετάλλων, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Κρυσταλλωμένο λεμόνι – Αυτό το συστατικό βοηθά στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας. Ο χυμός λεμονιού συνιστάται μερικές φορές ως σπιτική θεραπεία για τη δυσκοιλιότητα.
 • Εκχύλισμα φύλλων στέβιας – Ένα φυσικό γλυκαντικό που είναι καλό για τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και την απώλεια βάρους. Δίνει γλυκύτητα στο συμπλήρωμα ColonBroom χωρίς καθόλου θερμίδες, καθιστώντας το ένα ευχάριστο συμπλήρωμα για να το προσθέσετε στη διατροφή σας.
 • Θαλασσινό αλάτι – Χρησιμοποιείται σε οικιακές θεραπείες εδώ και αιώνες και πιστεύεται ότι καθαρίζει το παχύ έντερο και θεραπεύει τη χρόνια δυσκοιλιότητα. Η συμπλήρωση θαλασσινού αλατιού μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης.

5 Οφέλη του ColonBroom

#1 Υποστηρίζει υγιείς κινήσεις του εντέρου

Τα συμπληρώματα φλοιού Psyllium έχουν χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας εδώ και πολλά χρόνια. Δεδομένου ότι είναι μια διαλυτή ίνα, απορροφά το νερό και βοηθά στην απαλότητα των ογκωδών κοπράνων στο παχύ έντερο, διευκολύνοντας τις κινήσεις του εντέρου σας.

Το κιτρικό οξύ και το κρυσταλλωμένο λεμόνι στο συμπλήρωμα είναι και τα δύο φυσικά καθαρτικά που προάγουν την κανονικότητα των κινήσεων του εντέρου. Ένα άλλο συστατικό, το θαλασσινό αλάτι, είναι επίσης ένα φυσικό καθαρτικό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρόνιας δυσκοιλιότητας και την αποτελεσματική έκπλυση του παχέος εντέρου.

Ο τρόπος με τον οποίο η τροφή περνά από το παχύ έντερο μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη συνολική υγεία του εντέρου σας. Η διασφάλιση ότι είστε τακτικοί μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε μια πιο ενεργητική και υγιή ζωή.

#2 Βελτιώνει την υγεία του πεπτικού σας συστήματος

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο φλοιός psyllium στο συμπλήρωμα ColonBroom είναι μια πρεβιοτική ίνα που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του πεπτικού συστήματος και την υγιή ισορροπία των μικροβίων του εντέρου.

Οι ανωμαλίες στην ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, και όχι μόνο για την υγεία του πεπτικού σας συστήματος. Πράγματι, η έρευνα δείχνει ότι μια ανισορροπημένη μικροχλωρίδα του εντέρου μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, διαβήτη, ακόμη και ορισμένων μορφών καρκίνου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει πεπτικά συμπτώματα όπως φούσκωμα, πόνο στο στομάχι και δυσκοιλιότητα.

#3 Σας βοηθά να χάσετε βάρος

Οι φυτικές ίνες είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό για την απώλεια βάρους. Ενισχύει τον κορεσμό και μειώνει την επιθυμία για πείνα, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη συνολική κατανάλωση θερμίδων και να αυξήσετε το θερμιδικό σας έλλειμμα.

Η απώλεια βάρους μπορεί να υποστηρίξει καλύτερη συνολική υγεία. Το υπερβολικό βάρος σας θέτει σε υψηλότερο κίνδυνο για αρκετές χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη και των καρδιαγγειακών παθήσεων. Η αύξηση της κατανάλωσης φυτικών ινών μπορεί να υποστηρίξει την υγιή απώλεια βάρους και την καλύτερη διαχείριση του βάρους.

#4 Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης

Οι υδατοδιαλυτές ίνες είναι γνωστό ότι μειώνουν τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης. Συνδέεται με τη χοληστερόλη στα έντερα, αναστέλλοντας την απορρόφηση στην κυκλοφορία του αίματος και μειώνοντας τα συνολικά σας επίπεδα. Εάν έχετε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης LDL, μπορεί να συσσωρευτεί στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σας. Αυτή η συσσώρευση είναι γνωστή ως πλάκα και συμβάλλει στη στένωση των αιμοφόρων αγγείων.

Τα στενότερα αιμοφόρα αγγεία οδηγούν σε υψηλή αρτηριακή πίεση και αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, εγκεφαλικού και άλλων καρδιακών προβλημάτων. Εάν η πλάκα σπάσει, μπορεί να προκαλέσει απόφραξη σε μικρότερα αγγεία και ακόμη και να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή.

#5 Υποστηρίζει τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα

Το σώμα δεν αφομοιώνει τις φυτικές ίνες, επομένως όταν καταναλώνονται, δεν προκαλεί αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Όταν καταναλώνεται μαζί με υδατάνθρακες, στην πραγματικότητα επιβραδύνει την απορρόφηση των σακχάρων στην κυκλοφορία του αίματος, διατηρώντας τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σε πιο υγιεινό εύρος.

Για τα άτομα με διαβήτη, η λήψη περισσότερων διαιτητικών ινών έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης νηστείας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα και στην καλύτερη διαχείριση του διαβήτη. Η αύξηση της πρόσληψης διαλυτών διαιτητικών ινών μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.

Κάντε ένα δωρεάν κουίζ και μάθετε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος με το εξατομικευμένο σας πρόγραμμα πρόσληψης ColonBroom

Πιθανές παρενέργειες ColonBroom

Καθώς το ColonBroom είναι ένα συμπλήρωμα με βάση τις ίνες, η χρήση του μπορεί να έχει πεπτικά προβλήματα για ορισμένους χρήστες. Η αύξηση της κατανάλωσης φυτικών ινών μπορεί να οδηγήσει σε πόνους στο στομάχι και φούσκωμα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι αυτές οι παρενέργειες εξαφανίζονται μόλις το σώμα τους συνηθίσει στην αύξηση των φυτικών ινών.

Πού μπορώ να αγοράσω ColonBroom;

Το ColonBroom είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο στον ιστότοπό του. Προσφέρουν δωρεάν αποστολή σε αγοραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία και προσφέρουν έναν δωρεάν, αντιφλεγμονώδη οδηγό διατροφής μαζί με αυτές τις αγορές. Το συμπλήρωμα ColonBroom μπορεί να αγοραστεί με συνδρομή και όσο περισσότερους μήνες εγγραφείτε, τόσο φθηνότερη είναι η μηνιαία χρέωση.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το ColonBroom νόμιμο;

Το ColonBroom είναι ένα νόμιμο συμπλήρωμα. Παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας συστατικά που υποστηρίζονται από την επιστήμη και πολλοί χρήστες έχουν βρει ότι το συμπλήρωμα είναι χρήσιμο για καλύτερη υγεία του εντέρου και διαχείριση βάρους.

Πόσο κοστίζει το ColonBroom;

Για μια εφάπαξ μηνιαία προμήθεια, το ColonBroom κοστίζει 68,99 $, αλλά αν επιλέξετε μηνιαία συνδρομή, κοστίζει 54,99 $, που χρεώνεται κάθε μήνα. Εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η τιμή πέφτει δραματικά.

Είναι το ColonBroom το ίδιο με το Metamucil;

Όχι, το ColonBroom και το Metamucil είναι διαφορετικά συμπληρώματα από διαφορετικούς κατασκευαστές. Το Metamucil είναι επίσης ένα συμπλήρωμα για καλύτερη πεπτική υγεία.

συμπέρασμα

Το ColonBroom είναι ένα πλήρως φυσικό καθαρτικό που σχηματίζει όγκο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος. Προάγει πιο μαλακά και ογκώδη κόπρανα, εξισορροπεί το μικροβίωμα του εντέρου και προάγει την απώλεια βάρους.

Κάντε ένα δωρεάν κουίζ και μάθετε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος με το εξατομικευμένο σας πρόγραμμα πρόσληψης ColonBroom

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *