Λέξεις, Εικόνες, Κινήσεις: Ημερολόγιο Τεχνών 20-26 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τριπλή κεφαλίδα εκδηλώσεων που γιορτάζουν λέξεις από εκπληκτικές γυναίκες και περνάει στην τέχνη για το καλό και το κακό, βιωματική φωτογραφία και ήχο για το τροπικό δάσος, τοπικό χορό σε βίντεο, εικόνες που προβάλλονται σε κτίρια, αφήγηση παραμυθιών σε διαφημιστικές πινακίδες, όλα Grand Avenue δωρεάν και ανοιχτή για τις τέχνες, πίνακες για φανταστικά ζώα άνεσης, τέχνη και ντιζάιν για σαμπάνια και μια σκηνική παράσταση λέξεων, εικόνων και μουσικής για τη σύγχρονη αγάπη.

ημερολόγιο τέχνης Λος Άντζελες

Art from Batman: The Animated Series at Choice Contemporary

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Ήρωες και κακοί στο Choice Contemporary. Μια καλλιτεχνική έκθεση με πρωτότυπα έργα και συλλεκτικές εκτυπώσεις από διακεκριμένους καλλιτέχνες στα είδη των κόμικς, των κινουμένων σχεδίων και της σύγχρονης τέχνης. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται είναι οι Lee Bermejo, Jim Lee και Alex Ross. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης αυθεντικά έργα τέχνης που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κλασικών κινουμένων σχεδίων και παραστάσεων όπως Batman: The Animated Series. 11706 Barrington Ct., Brentwood; Εγκαίνια: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, 6-9 μ.μ. Σε προβολή έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ελεύθερος; Choicecontemporary.com.

Sandra Tsing Loh

Caltech Behind the Book: Sandra Tsing Loh (Ζωντανά και εικονικά). Μια κωμική εξερεύνηση ενός έτους στη ζωή ενός συγγραφέα μπεστ σέλερ, Η τρελή και η Roomba εξιστορεί μια χρονιά τρενάκι του εσωτερικού χάους στην Πασαντένα πριν από την πανδημία. Γίνετε μέλος της Sandra (διακεκριμένης απόφοιτος του Caltech) σε συνομιλία με τη Samantha Dunn, συν-οικοδεσπότη του Bookish και Senior Editor of Engagement στο Southern California News Group, με ένα Q&A στη συνέχεια και την υπογραφή του βιβλίου. 1200 E. California Blvd., Pasadena; Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, 6 μ.μ. δωρεάν χωρίς εγγραφή. events.caltech.edu.

Celeste Ng & Gabrielle Zevin

PEN Out Loud: Celeste Ng και Gabrielle Zevin στο Second Some Hollywood. Η συγγραφέας μπεστ σέλερ και συνεργάτης του Guggenheim, Celeste Ng, συζητά για το τρίτο της μυθιστόρημα, Οι χαμένες μας καρδιές — ένα σασπένς και συγκλονιστικό μυθιστόρημα για την άρρηκτη αγάπη μεταξύ μητέρας και παιδιού και τους τρόπους με τους οποίους οι υποτιθέμενες πολιτισμένες κοινότητες μπορούν να προσποιηθούν ότι αγνοούν την πιο φλογερή αδικία. Ο Ng θα συνομιλήσει με την Gabrielle Zevin. το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με μια δραματική ανάγνωση από τη Michelle Noh. 1370 N. St. Andrews Pl., Hollywood; Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, 7 μ.μ. $15-$40? pen.org.

Amber Tamblyn

Live Talks LA: Amber Tamblyn με τη Roxane Gay στο Glorya Kaufman Performing Arts Center. Επιμέλεια από την αναγνωρισμένη συγγραφέα, ακτιβίστρια και ηθοποιό Amber Tamblyn, Ακούγοντας στο σκοτάδι είναι μια συλλογή από μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες οραματίστριες του σήμερα σε όλες τις βιομηχανίες – στη λογοτεχνία, την επιστήμη, την τέχνη, την εκπαίδευση, την ιατρική και την πολιτική – που μοιράζονται τις εμπειρίες τους εμπλεκόμενοι με τη δική τους εσωτερική σοφία σε κομβικές, σταυροδρόμι στιγμές, μοιράζοντας πώς η διαίσθηση βοήθησε να διαμορφώνουν και αλλάζουν τις επιλογές ζωής τους. 3200 Motor Ave., Palms; Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, 8 μ.μ. 20 $ / 45 $ με υπογεγραμμένο βιβλίο. livetalksla.org.

Sebastião Salgado: Ποταμός Jaú, Εθνικό Κρατικό Πάρκο Jaú, 2019

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Sebastião Salgado: Αμαζονία στο Επιστημονικό Κέντρο της Καλιφόρνια. Ανακαλύψτε εκπληκτικά πορτρέτα των ιθαγενών ηγετών και των κοινοτήτων του Αμαζονίου, δραματικά τοπία και σαρωτικές εναέριες λήψεις με καταρράκτες και θυελλώδεις ουρανούς. Συνοδευόμενες από ένα συναρπαστικό δάσος με αυθεντικές συνθέσεις του Γάλλου μουσικού εικονιδίου Jean-Michel Jarre, οι συναρπαστικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Salgado τραβούν τους θεατές στο μεγαλύτερο τροπικό δάσος του πλανήτη και στους κρυμμένους κόσμους του. Βελτιώστε την επίσκεψη με την 7όροφη ταινία IMAX Amazon Adventure 3D. 700 Exposition Park Dr., Expo Park; Προβολή 21 Οκτωβρίου – 20 Φεβρουαρίου. Ελεύθερος; californiasciencecenter.org,

Dance in the Districts (ευγενική προσφορά του DCA)

Χορός στις Συνοικίες Πρεμιέρα ταινίας στο Barbara Morrison Performing Arts Center. Το DCA ανέθεσε σε 22 χορευτές και χορογράφους που κατοικούν ή εργάζονται στις Περιφέρειες του Δήμου 2, 3, 8 και 10 να δημιουργήσουν και να κινηματογραφήσουν πρωτότυπες παραστάσεις διάρκειας 1 έως 3 λεπτών για συγκεκριμένο χώρο για Χορός στις Συνοικίες, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Los Angeles Dance Workers Coalition (LADWC). Απόψε, 11 καλλιτέχνες από τα CD 8 και 10 θα παρουσιάσουν τις ταινίες τους και θα συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για τις διαδικασίες τους. 4305 Degnan Blvd., Leimert Park; Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, 7 μ.μ. Ελεύθερος; eventbrite.com.

Nathan Sawaya: Hugman στο HALO (Grand Ave)

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Grand Ave Arts: All Access. Μια μέρα περιπέτειας επιλέξτε μόνοι σας κατά μήκος του διαδρόμου Upper Grand του κέντρου της πόλης με ουρανοξύστες και μουσεία, από το 5ο St. περίπου μέχρι το Temple. Ιδρύματα και χώροι από το MOCA έως το Music Center, το Broad έως το LA Opera, το Colburn School έως την Central Library, το REDCAT, το Disney Hall και άλλα είναι όλα ανοιχτά στο κοινό, και πολλά συμβαίνουν στις πολυάριθμες υπαίθριες πλατείες και πάρκα, όπως το θέατρο και μουσικές παραστάσεις, δημιουργικά είδη, πωλητές τροφίμων, τραγούδι, διεύθυνση ορχήστρας και «ζωολογικός κήπος με όργανα», λογοτεχνικές εκδηλώσεις και μεγάλη ποικιλία εργαστηρίων τέχνης, σεζόν Dia de los Muertos στο Grand Park, γλυπτά Lego στο Halo, ένα AR σειρές κατά μήκος της διαδρομής και πολλά άλλα. Κέντρο; Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 11:00-16:00. Ελεύθερος; grandavearts.org.

Victor Estrada στο Art Center

Victor Estrada: Μωβ Μεξικάνικο στο Κέντρο Τέχνης. Σε μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 30 χρόνια, ο Victor Estrada έχει δημιουργήσει πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, γλυπτά και εγκαταστάσεις που περιηγούνται επιδέξια στη σφαίρα της ποπ και της εννοιολογικής τέχνης. Ένας τέλειος Angeleno, το έργο του είναι ενημερωμένο από το μοναδικό πολιτιστικό τοπίο της μεγάλης μητρόπολης και της νοτιοδυτικής. Αυτή η έρευνα παρουσιάζει μια επιλογή από περισσότερα από 40 σχέδια σε στενή κλίμακα από το έργο του καλλιτέχνη, καθώς και μια επιλογή από μεγάλους πίνακες που δημιουργήθηκαν την τελευταία δεκαετία και ένα σημαντικό πρόσφατο γλυπτό. 1111 S. Arroyo Parkway, Pasadena; Παρουσίαση καλλιτέχνη: Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 4 μ.μ. Σε προβολή έως τις 26 Φεβρουαρίου. Ελεύθερος; artcenter.edu.

Ted Soqui: City Hall Lit Up Dodger Blue για τον Vin Scully, 3 Αυγούστου 2022

Projecting LA (Outdoor). Η πρώτη δημόσια φωτογραφική εγκατάσταση του είδους της στην πόλη, το Projecting LA συγκεντρώνει τη δουλειά 35 φωτογράφων δρόμου, ντοκιμαντέρ και ειδήσεων, όπως οι θρύλοι Estevan Oriol και Ted Soqui, η ιδρύτρια του Κέντρου Φωτογραφίας του Λος Άντζελες, Julia Dean και ο βραβευμένος με Emmy, Daniel Sackheim. μιας βραδιάς δημόσιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης. Οι εικόνες τους θα προβληθούν σε ένα τετραώροφο κτίριο και θα περιλαμβάνουν ιστορίες από νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας μέχρι το κίνημα Black Lives Matter, τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και πιο διαμορφωτικά γεγονότα στη ζωή της πόλης. 713 N. Hill St., Chinatown; Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 6-10 μ.μ. Ελεύθερος; downtownla.com.

Kilo Kish: American Gurl, 2022. Άποψη εγκατάστασης στην Sunset Blvd (Φωτογραφία Zehra Ahmed)

Womxn In Windows Screening και Panel στο Storyhouse Foundation. Το χαρακτηριστικό πρόγραμμα «midnight moment» της Time Square Arts εμφανίζεται American Gurl από τον Kilo Kish συγχρονισμένο σε πάνω από 90 ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την Times Square σε μια παρουσίαση διάρκειας ενός μήνα. το ίδιο πρόγραμμα τρέχει στο Λος Άντζελες σε ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες κατά μήκος της Sunset Blvd. Η αποψινή βραδιά προβολών, μουσικής και συνομιλίας περιλαμβάνει έργα του Kish, μαζί με τους Kitty Cash, Sarah Nicole Francois, Kasey Elise Walker, Leila Jarman, Christine Yuan και Ayanna Dozier. Μετά την προβολή, ένα πάνελ γυναικών σκηνοθετών εξερευνά έννοιες της γυναικείας ζωής, της ποπ κουλτούρας, του καταναλωτισμού και του αμερικανικού ονείρου. 245 N. Vermont Ave., E. Hollywood; Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 6-10 μ.μ. Ελεύθερος; instagram.com/womxninwindows.

April Banks: Future Ancient, 2022 in Adornment | Artifact (μετασχηματιστικές τέχνες)

Στολίδι | Τεχνούργημα στο Band of Vices. Μια καλλιτεχνική εμπειρία πολλών χώρων που γιορτάζει την αρχαία Νουβία μέσα από σύγχρονη τέχνη, εκδηλώσεις και συζητήσεις, Στολίδι | Τεχνούργημα διερευνά πώς τα σύγχρονα έργα τέχνης που έγιναν στο Λος Άντζελες εμπλέκονται και εκφράζουν τις παραδόσεις, τα αντικείμενα και τα υλικά που διαμόρφωσαν τους πολιτισμούς της κοιλάδας του ποταμού Νείλου. Επιμέλεια της Jill Moniz, με τη συμμετοχή περίπου 70 καλλιτεχνών, και με εκδηλώσεις και εκθέσεις που εκτυλίσσονται μέχρι τον Απρίλιο του 2023 σε τοποθεσίες από το Baldwin Hills μέχρι τη βίλα Getty Villa, το Downtown, την Chinatown και το West Adams. Στολίδι | Τεχνούργημα επανεξετάζει τη δύναμη της τέχνης και αναγνωρίζει ότι το Λος Άντζελες αντικατοπτρίζει τη Νούβια ως έναν τόπο παραγωγικής, παγκόσμιας πολιτιστικής παραγωγής στο ποικίλο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο μας. 5351 W. Adams Blvd., West Adams; Υποδοχή: Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 6-9 μ.μ. Σε προβολή έως τις 15 Νοεμβρίου. Ελεύθερος; bandofvices.com.

Brent Estabrook στην LBMA

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Brent Estabrook: Πλάσματα Comforts στο Μουσείο Τέχνης του Λονγκ Μπιτς. Πλάσματα Comforts του Brent Estabrook θα είναι η εναρκτήρια ατομική έκθεση μουσείου του καλλιτέχνη με έδρα το Λος Άντζελες. Πιο γνωστός για τις μεγάλης κλίμακας ελαιογραφίες του με λούτρινα ζωάκια, ο Estabrook προσεγγίζει το έργο του με μια απολαυστική παιχνιδιάρικη διάθεση, διατηρώντας παράλληλα μια απολαυστική ζωγραφική τεχνική. Τα πορτρέτα του καλωσορίζουν μια αίσθηση στοργής και άνεσης, καθώς είναι οικεία πρόσωπα σε έναν συχνά άγνωστο κόσμο. 2300 E. Ocean Blvd., Long Beach; Προβολή 23 Οκτωβρίου – 12 Φεβρουαρίου. $12; lbma.org.

Ο Justin Kaneps και η Cecelia Aldarondo στο Pop-Up Magazine: Love Stories

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Pop-Up Magazine: Ιστορίες αγάπης στο Θέατρο στο ξενοδοχείο Ace. Ένα αναγνωρισμένο ζωντανό σόου και πολυμεσικό θέαμα αφήγησης που παρουσιάστηκε επί σκηνής σε ιστορικούς χώρους σε όλη τη Βόρεια Αμερική, Περιοδικό Pop-Up περιλαμβάνει πρωτότυπες και αξέχαστες αληθινές ιστορίες, τέχνη, μουσική και ερμηνεία από σπουδαίους και ανερχόμενους αφηγητές και δημοσιογράφους του κόσμου, συνοδευόμενα από εικονογράφηση, κινούμενα σχέδια, φιλμ, φωτογραφία και πρωτότυπη παρτιτούρα. Ιστορίες αγάπης θα εξερευνήσει δυνατές, ξεκαρδιστικές και συγκινητικές ιστορίες για τον έρωτα με διαφορετικές μορφές – γάμο, φιλία, αγάπη για τον εαυτό, λύτρωση, λαχτάρα – από τους πρώτους έρωτες και τα ραντεβού στα τυφλά, την απογοήτευση και τις χαμένες σχέσεις, τη δια βίου συντροφιά και την επιλεγμένη οικογένεια. 929 S. Broadway, στο κέντρο της πόλης; Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, 7:30 μ.μ. $39-$59; popupmagazine.com.

Amy Sherald: Pilgrimage of the Chameleon, 2016, στο Phillips

Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Τα εγκαίνια των Phillips Los Angeles. Η Phillips γιορτάζει τα αναμενόμενα εγκαίνια του νέου της φυλάκιου στο Λος Άντζελες με μια έκθεση προεπισκόπησης δημοπρασίας που περιλαμβάνει έργα από τις επερχόμενες πωλήσεις του 20th Century & Contemporary Art, Ρολόγια και Σχέδιο. Έργα από μαρκίζες καλλιτέχνες όπως οι Jean-Michel Basquiat, Amy Sherald, Julie Mehretu, καθώς και έργα του Ernie Barnes από τη συλλογή του Richard Roundtree, θα εμφανιστούν μαζί με ρολόγια των Rolex, Patek Philippe και Audemars Piguet, καθώς και σχέδιο του Claude Lalanne. 9041 Nemo St., Δυτικό Χόλιγουντ; Εγκαίνια: Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Προβολή μόνο έως τις 27 Οκτωβρίου. Ελεύθερος; phillips.com.

Veuve Clicquot: Solaire Culture

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

Solaire Culture στο Veuve Clicquot. Η πρώτη παγκόσμια ταξιδιωτική έκθεση από το Veuve Clicquot γιορτάζει τα 250 χρόνια του εμβληματικού οίκου σαμπάνιας μέσα από ένα μοντέρνο ταξίδι εξερεύνησης της κληρονομιάς, του savoir-faire και του πολιτιστικού του αποτυπώματος από το 1772 μέχρι σήμερα. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τη Γαλλίδα επιμελήτρια Camille Morineau και τη σχεδιάστρια Constance Guisset, η έκθεση γιορτάζει τη δημιουργικότητα, την αισιοδοξία και την τόλμη, φτάνοντας στο σήμερα με εντυπωσιακά σύγχρονα έργα τέχνης ειδικά κατασκευασμένα για την εμπειρία από 10 τολμηρές και διάσημες γυναίκες καλλιτέχνες — συμπεριλαμβανομένων των Yayoi Kusama και Tacita. Πρύτανης. 468 N. Rodeo Dr., Beverly Hills; Προβολή 26 Οκτωβρίου – 17 Νοεμβρίου. Ελεύθερος; solaireculture.veuveclicquot.com.

Grand Ave Arts: All Access

Αποδόσεις του εσωτερικού του Phillips Los Angeles (Courtesy of Formation Association)

Σημείωση του συντάκτη: Η παρακάτω αποποίηση ευθυνών αναφέρεται σε διαφημιστικές αναρτήσεις και δεν ισχύει για αυτήν ή άλλες ιστορίες σύνταξης.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *