Μάθετε δεξιότητες ψηφιακού μάρκετινγκ από το Blackhat World το 2022

Για να επιβιώσετε ως επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, είναι υποχρεωτικό να είστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις για να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να διατηρήσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Το να παρακολουθείτε τακτικά τις ειδήσεις δεν αρκεί, καθώς πρέπει επίσης να εμπλακείτε σε συζητήσεις με ομοϊδεάτες σας σε ένα φόρουμ διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Αυτές οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να θέσετε ερωτήσεις, να αποκτήσετε βαθιές γνώσεις για το ψηφιακό μάρκετινγκ και να λάβετε αξιόπιστες συμβουλές για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Τα φόρουμ ψηφιακού μάρκετινγκ είναι επίσης ιδανικά για δικτύωση με άλλους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας και να μάθετε από τις εμπειρίες τους. Υπάρχει τεράστια γνώση και εμπειρία που πρέπει να αποκτηθεί από τη δικτύωση σε φόρουμ ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ένα από τα καλύτερα φόρουμ ψηφιακού μάρκετινγκ είναι το Blackhat World. Είσαι νέος στο Blackhat World; Αν ναι, τότε είστε σε μια απόλαυση! Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φόρουμ για να μάθετε και να πουλήσετε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε με το BHW, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Blackhat World – όλα σε ένα φόρουμ μάρκετινγκ Διαδικτύου

Καθώς ο κόσμος του ψηφιακού μάρκετινγκ μεγαλώνει, αυξάνεται και η ανάγκη για ειδικούς που μπορούν να περιηγηθούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μάθετε και να πουλάτε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ από το Blackhat World.

Το BlackHat World είναι ένα κρυμμένο στολίδι για όσους γνωρίζουν. Εκεί συγκεντρώνονται τα καλύτερα και πιο έξυπνα μυαλά στο διαδικτυακό μάρκετινγκ για να μοιραστούν ιδέες, στρατηγικές και τακτικές.

Η BHW είναι γεμάτη από ανθρώπους που αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο. Και αν μπορείτε να τους παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες, μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα σε αυτήν την επιχείρηση.

Εάν θέλετε να κατακτήσετε τις δεξιότητες ψηφιακού μάρκετινγκ, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε. Εδώ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την εξοικείωση με το SEO, τη PPC, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ περιεχομένου και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ακμάζουσα κοινότητα ατόμων με ομοϊδεάτες που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Γίνετε μέλος του Blackhat World σήμερα και ανεβάστε την καριέρα σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ στο επόμενο επίπεδο!

Το Blackhat World είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των εμπόρων Διαδικτύου και των ειδικών SEO για διάφορους λόγους:

Το φόρουμ υπάρχει από το 2007, επομένως έχει πολλούς έμπειρους χρήστες που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους νεοφερμένους.

Καλύπτεται μια ποικιλία θεμάτων, από το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις δημόσιες σχέσεις μέχρι το link building με τη ΔΕΗ και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Η κοινότητα είναι ενεργή, με νέες αναρτήσεις και θέματα που δημιουργούνται συνεχώς.

Υπάρχει μια ειδική ενότητα για την αγορά και την πώληση υπηρεσιών, επομένως είναι εύκολο να βρείτε ποιοτικούς προμηθευτές ή αγοραστές για την επιχείρησή σας.

Το φόρουμ είναι καλά εποπτευόμενο και το spam διατηρείται στο μηδέν.

Συνολικά, το Blackhat World είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε για το μάρκετινγκ Διαδικτύου και να βρείτε άτομα με τα οποία μπορείτε να συνεργαστείτε. Εάν δεν είστε μέλος αυτού του φόρουμ, σας προτείνουμε να εγγραφείτε σήμερα!

Είστε ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ και αναζητάτε πελάτες; Το Blackhat World θα ήταν το καλύτερο μέρος για να κυνηγήσετε πελάτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τις υπηρεσίες σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό και θα καλύψουμε μερικές από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους σε αυτό το άρθρο.

Πριν ξεκινήσουμε, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η BHW είναι ένα φόρουμ για διαδικτυακούς εμπόρους, επομένως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών αναζητά υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Έχοντας αυτό υπόψη, ακολουθούν μερικές πολύτιμες συμβουλές για το πώς να πουλήσετε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ στην BHW:

Χρησιμοποιήστε έναν τίτλο που προσελκύει την προσοχή

Όταν δημιουργείτε ένα νήμα ή μια ανάρτηση στο BHW, βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος σας προσελκύει την προσοχή και σχετίζεται με τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Για παράδειγμα, ένας τίτλος όπως “Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα και πωλήσεις με τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO μας” είναι πιο πιθανό να λάβει κλικ παρά ένας γενικός ή βαρετός τίτλος.

Γράψτε μια συναρπαστική περιγραφή

Μόλις τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων με τον τίτλο σας, είναι σημαντικό να γράψετε μια συναρπαστική περιγραφή των υπηρεσιών σας.

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία σας, τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει για άλλους πελάτες και τι κάνει τις υπηρεσίες σας μοναδικές.

Προσφέρετε δωρεάν δοκιμή ή μειωμένη τιμή

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μετατρέψετε υποψήφιους πελάτες σε πελάτες είναι να προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμή ή έκπτωση σε άτομα που εγγράφονται για τις υπηρεσίες σας.

Αυτό βοηθά να δείξετε ότι είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας και δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες σας χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Χρησιμοποιήστε εικόνες και βίντεο

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το νήμα ή τη δημοσίευσή σας πιο ελκυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε εικόνες και βίντεο.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε ένα στιγμιότυπο οθόνης των αποτελεσμάτων κατάταξης που έχετε επιτύχει για έναν πελάτη ή μια μαρτυρία βίντεο από έναν ευχαριστημένο πελάτη.

Να είστε ενεργοί στην Κοινότητα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πουλήσετε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ στην BHW είναι να είστε ενεργοί στην κοινότητα.

Απαντήστε σε ερωτήσεις, βοηθήστε άλλα μέλη και συμμετάσχετε σε συζητήσεις.

Κάνοντας αυτό, θα χτίσετε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, γεγονός που θα διευκολύνει πολύ την πώληση των υπηρεσιών σας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα ξεκινήσετε με επιτυχία να πουλάτε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ στην BHW. Απλώς θυμηθείτε να είστε χρήσιμοι, διαφανείς και ειλικρινείς σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας και θα είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε.

Το Blackhat World είναι μια εξαιρετική πηγή για επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι γεμάτο πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές στο ψηφιακό μάρκετινγκ και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε από άλλους επαγγελματίες του μάρκετινγκ.

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να ξεκινήσετε με το ψηφιακό μάρκετινγκ ή για να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές, το Blackhat World είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *