Μια εύχρηστη λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα παιδιά στο Λος Άντζελες αυτό το καλοκαίρι

Urban Light στο LACMA. Φωτογραφία από την Christina Champlin / We Like LA

Είμαστε σχεδόν ένας μήνας στο καλοκαίρι. Έχετε ήδη ξεμείνει από ιδέες για εσάς και τα μικρά να κάνετε μαζί; Χρειάζεστε τρόπους για να νικήσετε τη ζέστη; Παραμονή στον προϋπολογισμό; Εκπαίδευση και ψυχαγωγία;

Ολα καλά. Έχω μερικές φρέσκες προτάσεις παρακάτω, ελπίζω μερικές από τις οποίες ήταν εντελώς εκτός ραντάρ. Ελπίζω να βοηθήσει.

Διαφημίσεις

Πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα παιδιά στο LA αυτό το καλοκαίρι

Δωρεάν είσοδος για παιδιά στο LACMA (σε εξέλιξη)-> Μία από τις καλύτερες προσφορές στην πόλη για παιδιά είναι η δωρεάν συνδρομή στο Μουσείο Τέχνης της Κομητείας του Λος Άντζελες με την ευγενική προσφορά της NexGenLA. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για εγγραφή για κάθε παιδί (ακόμη και βρέφη) 17 ετών ή μικρότερο που κατοικεί στην κομητεία του Λος Άντζελες (ΠΡΕΠΕΙ να είναι κάτοικοι της κομητείας). Τα οφέλη περιλαμβάνουν δωρεάν είσοδο στο μουσείο συν ένα εισιτήριο για έναν επισκέπτη (όπως έναν γονέα ή φίλο), μαζί με ειδικές εκπτώσεις σε κατασκηνώσεις και μαθήματα. Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη συνδρομή NextGenLA, προτείνω να περιηγηθείτε σε αυτές τις Συχνές ερωτήσεις για να εξοικειωθείτε. Φανταστικό πρόγραμμα.

Εισιτήρια Τρίτης 5 $ στα θέατρα AMC (μέχρι τον Οκτώβριο) -> Πέντε δολάρια για τη νέα κυκλοφορία στον κινηματογράφο με κάνει να πιστεύω ότι είναι το 1997 ξανά και οδηγώ τον 16χρονο εαυτό μου στο matinee στο τοπικό Edwards Cinema. Αλλά τώρα, η AMC προσφέρει μια καλοκαιρινή προσφορά τις Τρίτες που καλώ τη δική μου προσωπική μηχανή του χρόνου. Για να επωφεληθείτε από την αναδρομική τιμολόγηση, θα πρέπει να εγγραφείτε για να γίνετε μέλος της AMC Stubs Insider, η οποία είναι δωρεάν. Επίσης, θα χρεωθείτε επιπλέον για θέσεις premium ή ειδικές εκδηλώσεις, γι’ αυτό έχετε αυτό υπόψη. Η συμφωνία ισχύει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, επομένως θα θελήσετε να την προχωρήσετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να έχετε τη μεγαλύτερη αξία. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δωρεάν Πρώτες Παρασκευές στο Kidspace (διάφορες ημερομηνίες) -> Παιδικό Μουσείο Kidspace, ο εκπαιδευτικός και διαδραστικός χώρος αναψυχής στην Πασαντίνα προσφέρει τώρα δωρεάν είσοδο κάθε Πρώτη Παρασκευή του μήνα. Τα εισιτήρια για τους δωρεάν κουλοχέρηδες είναι περιορισμένα και μπορούν να κρατηθούν δύο εβδομάδες νωρίτερα. Εάν σκοπεύετε να πάτε, φροντίστε να ορίσετε μια υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να συλλέξετε το tix.

Echo Park Lotus Festival (9-10 Ιουλίου) -> Το 41ο ετήσιο Φεστιβάλ Lotus τιμά τους ανθρώπους και τον πολιτισμό της Ινδίας για το 2022 με ένα ειδικό περίπτερο, ζωντανή μουσική, παιδικές δραστηριότητες, ένα φανάρι, μια παρέλαση με βάρκες με δράκο και πολλά άλλα. Δωρεάν συμμετοχή. Ένα υπέροχο σημείο περιπάτου για εσάς και την οικογένεια. Λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

CicLAvia South LA (10 Ιουλίου) -> Η επόμενη εκδήλωση ανοιχτών δρόμων της CicLAvia έρχεται στο Νότιο Λος Άντζελες στις 10 Ιουλίου με μια διαδρομή που καλύπτει τμήματα της πλατείας Vermont, του Harvard Park, της Chesterfield Square, του Exposition Park και του King Estates. Με τους δρόμους κλειστούς για την κυκλοφορία των οχημάτων, οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να κάνουν ποδήλατο, πατινάζ, τρέξιμο, περπάτημα ή skateboard στον ελεύθερο χρόνο τους και να παρακολουθήσουν αναδυόμενες δραστηριότητες κατά μήκος της διαδρομής. Λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι Δωρεάν και ανοιχτό για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΓΙΟΡΤΗ! στο Bob Baker Marionette Theatre (9 Ιουλίου έως 18 Σεπτεμβρίου) -> Η υπερβολή της μαριονέτας του Bob Baker στα νότια των συνόρων πραγματοποιήθηκε πριν από περισσότερο από μισό αιώνα και από αυτόν τον μήνα εμφανίζεται μια νέα επανασχεδιασμένη παραγωγή της παράστασης διάρκειας μιας ώρας με μια ολοκαίνουργια Η ακολουθία του Día de Muertos και ένα συγκρότημα μαριονέτας mariachi πρόσφατα εξοπλισμένο. Θα πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστικό. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 $ και οι παραστάσεις προβάλλονται τα Σαββατοκύριακα έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

The Getty Summer Programming -> Το Getty Center έχει προγραμματισμένες συναυλίες κήπου για παιδιά για τρία Σαββατοκύριακα τον Αύγουστο, αλλά αυτό που μου τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή ήταν ο προγραμματισμός με θέμα τον Μεσαίωνα για την υποστήριξη της έκθεσης Η Φαντασία του Μεσαίωνα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται συνεδρίες Μεσαιωνικών Πολεμικών Τεχνών όπου ιππότες από το Chivalry Today θα παρουσιάζουν μεσαιωνικά όπλα και θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τις τεχνικές μάχης. Αυτό ακούγεται σαν κάτι που σε 10χρονη θα ήταν αγάπη.

Getty 25 Festivals (διάφορες ημερομηνίες) -> Δεν μπορείτε να φτάσετε στο The Getty; Κάντε το Getty να έρθει κοντά σας αυτό το καλοκαίρι μέσω μιας σειράς δωρεάν pop-up κοινοτικών φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε όλη την κομητεία του Λος Άντζελες. Κάθε εκδήλωση επισημαίνει επιμελημένες εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν την κοινότητα υποδοχής, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών εργαστηρίων, ζωντανής μουσικής και παραστάσεων, μιας αγοράς χειροτεχνών, φορτηγών τροφίμων, δώρων, φωτογραφικών περιπτέρων και πολλά άλλα. Εξακολουθούν να έρχονται εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο σε Reseda (9-10 Ιουλίου), San Gabriel Valley (16-17 Ιουλίου), Wilmington (30-31 Ιουλίου), Crenshaw (13-14 Αυγούστου) και Watts (27-28 Αυγούστου) . Λάβετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Καλοκαίρι με τη Βιβλιοθήκη -> Η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Λος Άντζελες έχει πολλές δραστηριότητες φιλικές προς τα παιδιά, τα νήπια και τους εφήβους αυτό το καλοκαίρι, όπως κατασκευές LEGO, καλλιτεχνικά έργα, ζωντανές αναγνώσεις ιστοριών, προβολές ταινιών, μίνι γκολφ και πολλά άλλα. Απλώς θα βγω και θα πω ότι είναι συγκλονιστικό το πόσα δωρεάν προγράμματα παρέχουν. Εκμεταλλεύομαι! Οι εκδηλώσεις διαρκούν έως τις 6 Αυγούστου σε υποκαταστήματα σε όλη την πόλη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαφημίσεις

Παιδικός προγραμματισμός στο The Hammer (διάφορες ημερομηνίες) -> Το Hammer Museum έχει τρία προγράμματα ειδικά για παιδιά που έρχονται στο ημερολόγιο, συμπεριλαμβανομένου ενός αναδυόμενου εργαστηρίου από καλλιτέχνες του LA Zine Fest (9 Ιουλίου) και ένα ζευγάρι προβολών ματινέ του Family Flicks: Wolfwalkers στις 17 Ιουλίου και Wadja στις 14 Αυγούστου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται εισιτήριο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Parks After Dark -> Το LA County Department Parks & Recreation διαθέτει ένα τεράστιο πρόγραμμα φιλικό προς την οικογένεια που εκτελείται σε 34 πάρκα σε όλο το Λος Άντζελες έως τις 6 Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μαθήματα γυμναστικής, δωρεάν συναυλίες και βραδιές ταινιών. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το Parks After Dark εδώ και, καθώς ασχολούμαστε με το θέμα των δωρεάν υπαίθριων εκδηλώσεων, φροντίστε να δείτε αυτά τα cheatsheets με δωρεάν συναυλίες και δωρεάν προβολές ταινιών για να επεκτείνετε τις πιθανές επιλογές σας το καλοκαίρι.

Διαγωνισμός Κάστρου άμμου (μέχρι τις 24 Ιουλίου) -> Όταν πρόκειται για κάστρα από άμμο, έχετε δεξιότητες; Εάν πηγαίνετε στην παραλία αυτό το καλοκαίρι με τα παιδιά, ίσως θέλετε να συνεργαστείτε για μια επική κατασκευή, φωτογραφίστε τη δημιουργία και μετά συμμετάσχετε στον καλοκαιρινό διαγωνισμό γλυπτικής από άμμο του Round House Aquarium. Η συμμετοχή είναι $30, οπότε αν προτιμάτε απλώς να χτίσετε τα κάστρα και να παραλείψετε τον διαγωνισμό, δεν θα το πω σε κανέναν. Εάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση, η συμμετοχή λήγει στις 24 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ημέρες Μουσείων (διάφορες ημερομηνίες) -> Εάν το LACMA, το Kidspace ή το The Getty δεν είναι το μαρμελάδα σας, υπάρχουν ακόμα δεκάδες σπουδαίοι πολιτιστικοί θεσμοί στην κομητεία για εξερεύνηση. Μεταξύ αυτών που θα σας υπέδειχνα εάν έχετε μικρά παιδιά είναι το Skirball Cultural Center (η έκθεση της Κιβωτού του Νώε είναι υπέροχη) και το Κέντρο Επιστημών της Καλιφόρνια. Αν καταλήξετε να κάνετε το Επιστημονικό Κέντρο, η πανεπιστημιούπολη Exposition Park περιλαμβάνει επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Μουσείο Αφροαμερικανών της Καλιφόρνια, επομένως είναι εύκολο να προγραμματίσετε μια ολόκληρη μέρα εκεί. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δωρεάν επιλογές μουσείων σας εδώ.

Διαφημίσεις

Οικογενειακές Αμφιθεατρικές Παραστάσεις Skirball (10, 17, 24, 31 Ιουλίου) -> Μιλώντας για το Skirball, λανσάρουν μια σειρά αυτόν τον μήνα που προβάλλει καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν μουσική, χορό και αφήγηση παραμυθιών για να διατηρήσουν ζωντανές τις πολιτιστικές παραδόσεις και τις οικογενειακές τους ιστορίες. Οι παραστάσεις είναι διαδραστικές, με τους καλλιτέχνες να ενθαρρύνουν το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει και να αλληλεπιδράσει. Η σειρά περιλαμβάνεται στα εισιτήρια γενικής εισόδου στις ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Θέλετε να αποστέλλονται απευθείας στα εισερχόμενά σας τα καλύτερα πράγματα στο Λος Άντζελες; Εγγραφείτε σε πάνω από 60.000 Angelenos που εγγράφονται στο ενημερωτικό δελτίο μας με email δύο φορές την εβδομάδα!

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας και συναινείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το We Like LA σχετικά με νέα, εκδηλώσεις, προσφορές και προωθήσεις συνεργατών.

Διαφημίσεις

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *