Μπουκίτσες μπριζόλας βουτύρου σκόρδου – Μοντέρνο μέλι

Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπριζόλες με σκόρδο βούτυρο γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα.

Προσπαθώ σκληρά να λαμβάνω περισσότερη πρωτεΐνη στη διατροφή μου που σημαίνει πολλή προετοιμασία γευμάτων. Μερικές φορές θέλουμε μπριζόλα και δεν θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο για να ζεστάνουμε μια σχάρα ή να βγούμε έξω λόγω κακοκαιρίας.

Ορίστε λοιπόν η λύση σας! Αυτό είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά Steak Bites. Μπορείτε να μαγειρέψετε τη μπριζόλα σε λιγότερο από 5 λεπτά κόβοντάς την σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς και σοτάροντάς τη σε ένα ζεστό τηγάνι. Στη συνέχεια περιχύνετε μια καυτή σάλτσα βουτύρου σκόρδου σε όλη τη μπριζόλα για επιπλέον γεύση.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο έχω πάρει περισσότερη πρωτεΐνη είναι φτιάχνοντας Chicken Tinga σε ένα κατσαρολάκι που αποτελείται κυριολεκτικά από 3 συστατικά και κάνει τη ζωή τόσο εύκολη. Το χρησιμοποιώ σε μπολ και σαλάτες ή το τρώω μόνο του.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας πόσο εύκολο είναι να μαγειρέψετε τρυφερά και νόστιμα μπουκιά μπριζόλας σε λίγα λεπτά! Το ψήσιμο μιας μπριζόλας σε ένα ζεστό τηγάνι είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να πετύχετε μια τραγανή, καφέ κρούστα σε οποιαδήποτε μπριζόλα.

Ήθελα να παράγω τρυφερές, ζουμερές μπριζόλες μαγειρεμένες σε εσωτερικούς χώρους με γευστική κρούστα και τέλεια ψημένο κρέας. Το κλειδί είναι να ζεστάνετε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο μέχρι να ζεσταθεί πολύ, κάτι που είναι απαραίτητο για ένα καλό ψήσιμο με καλή κρούστα.

Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπριζόλες με σκόρδο βούτυρο γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα.

Συστατικά για μπριζόλες:

 1. Μοσχαρίσια μπριζόλα — δείτε παρακάτω για διαφορετικούς τύπους περιγραφών μπριζόλες
 2. Αλατοπίπερο — το αλάτι βοηθά στη δημιουργία κρούστας στο εξωτερικό και αναδεικνύει τις φυσικές γεύσεις της μπριζόλας
 3. Λάδι — ένα ψιλόβροχο λάδι στο τηγάνι βοηθά στο να μην κολλήσει η μπριζόλα στο τηγάνι και επίσης της δίνει γεύση
 4. Βούτυρο — Η μπριζόλα και το βούτυρο ταιριάζουν τέλεια
 5. Σκόρδο — μπορεί να καεί εύκολα, γι’ αυτό σοτάρετε μόνο στο βούτυρο για περίπου 30-60 δευτερόλεπτα
 6. Μαϊντανός — προσθέτει φωτεινότητα και φρεσκάδα στη μπριζόλα

Τι είδους μπριζόλα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Η επιλογή του σωστού τύπου μπριζόλας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Οι μπριζόλες μπορούν να κυμαίνονται ως προς το μαρμάρισμα, την τρυφερότητα και την τιμή τους, με κάθε κομμάτι να έχει μοναδικές γεύσεις και ποιότητες.

Μπριζόλα Ribeye — Οι Ribeyes προέρχονται από το κέντρο του τμήματος πλευρών και συνήθως έχουν τα περισσότερα μαρμάρινα. Οι μπριζόλες Ribeye είναι γνωστό ότι είναι και τρυφερές και ζουμερές. Έχουν πολλή γεύση, οπότε χρειάζονται πραγματικά μόνο αλάτι και πιπέρι…δεν χρειάζεται μαρινάδα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί θεωρούν ότι αυτές είναι οι πιο νόστιμες από όλες τις μπριζόλες.

Μπριζόλα Tri-Tip — Είναι ένα τριγωνικό κομμάτι κρέατος που βγαίνει από τον πάτο του κόντρα. Έχει εξαιρετική γεύση και μαρμάρωμα και είναι τρυφερό και φτηνός. Οι μπριζόλες Tri-Tip θα σας δώσουν γεύση! Είναι παρόμοιο σε μάρμαρο και γεύση με τη μπριζόλα ribeye, αλλά είναι πολύ πιο προσιτό.

Νέα Υόρκη Strip — Το κλασικό, που δεν γίνεται ποτέ λάθος. Από το πάνω μέρος της κοντής οσφύος, ακριβώς πίσω από τα πλευρά. Είναι και τρυφερό και γευστικό που δεν χρειάζεται μαρινάδα. Είναι συνήθως ένα ακριβό κόψιμο, αλλά ελαφρώς φθηνότερο από ένα ribeye. Τα New York Strip Steaks είναι γνωστά για την έντονη μοσχαρίσια γεύση τους και την αξιοπρεπή ποσότητα μαρμάρου. Η υφή είναι αρκετά τρυφερή αλλά ακόμα αρκετά μαστιχωτή.

Κόντρα φιλέτο — κόβεται από το κόντρα φιλέτο και είναι μια άλλη προσιτή μπριζόλα. Το ψαρονέφρι είναι όμορφα τρυφερό – αν δεν ψηθεί σε μέτρια. Μετά από αυτό, αυτή η περικοπή τείνει να γίνει σκληρή. Τα κόντρα φιλέτα είναι πολύ δημοφιλή κομμάτια κρέατος, αλλά κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν μικρή γεύση και δεν είναι τρυφερά. Οι μπριζόλες με φιλέτο, όταν προετοιμάζονται και μαγειρεύονται σωστά, έχουν μια ευδιάκριτη μοσχαρίσια γεύση. Με τη φθηνότερη τιμή τους από πολλά άλλα είδη μπριζόλας, είναι σταθερά αγαπημένα για γεύματα το βράδυ. Οι μπριζόλες κόντρα φιλέτου δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπαρά ή ενδομυϊκό μαρμάρισμα. Επομένως, θα πρέπει να προσέχετε να μην τα παραψήσετε.

Φιλέτο μινιόν — Ένα από τα πιο ευαίσθητα, τρυφερά κομμάτια κρέατος. Το φιλέτο μινιόν κόβεται από την ίδια την άκρη του φιλέτου, γεγονός που κάνει αυτή τη μπριζόλα εξαιρετικά τρυφερή. Η γεύση είναι εξαιρετική, αλλά συνοδεύεται από υψηλή τιμή. Επειδή τα φιλέτα είναι τόσο άπαχα, δεν θεωρούνται τόσο γευστικά όσο πολλά άλλα κομμάτια. Ωστόσο, αυτό που τους λείπει στο μαρμάρισμα, το αναπληρώνουν με μια βουτυρώδη υφή που λιώνει στο στόμα.

Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπριζόλες με σκόρδο βούτυρο γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα.

Συμβουλές για το μαγείρεμα μπουκιές μπριζόλας βουτύρου σκόρδου:

 1. Ξεκινήστε κόβοντας τη μπριζόλα σε μικρά κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς. Το μέγεθος που θα επιλέξετε για να κόψετε τη μπριζόλα μπορεί να είναι προσωπική προτίμηση. Όσο πιο μικρό κόψετε τη μπριζόλα, τόσο πιο γρήγορα θα ψηθεί.
 2. Στεγνώστε τη μπριζόλα. Αυτό μπορεί να γίνει πιέζοντας τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό υγρό. Κάνοντας αυτό, επιτρέπει στη μπριζόλα να ψηθεί και να πάρει μια κρούστα πάνω της. Εάν η μπριζόλα έχει οποιονδήποτε τύπο υγρασίας, μπορεί να αχνίσει αντί να ψηθεί.
 3. Πασπαλίζουμε γενναιόδωρα με αλάτι και πιπέρι. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αρωματίσετε τις μπριζόλες και το αλάτι βοηθά στη δημιουργία μιας ωραίας κρούστας.
 4. Ρίξτε λάδι στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πιτσιλίσματα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί!
 5. Προσθέστε τη μπριζόλα και αφήστε τη μπριζόλα να καθίσει, ανέγγιχτη, για δύο λεπτά. Αυτό του επιτρέπει να ψάξει. Μετά από 2-3 λεπτά, γυρίστε τα κομμάτια της μπριζόλας από την άλλη πλευρά.
 6. Ο χρόνος μαγειρέματος θα εξαρτηθεί από το πάχος των μπριζόλων και το επιθυμητό ψήσιμο των μπριζόλων. Αν θέλετε μεσαίες μπουκιές μπριζόλας, θα χρειαστεί να ψήσετε μόνο τη μπριζόλα για περίπου 4-6 λεπτά συνολικά. Ελέγξτε τις παρακάτω πληροφορίες για ακριβείς χρόνους μαγειρέματος.
 7. Φτιάξτε τη σάλτσα βουτύρου σκόρδου ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε μόνο για 30-60 δευτερόλεπτα για να μην μαυρίσει.
 8. Μόλις ψηθεί η μπριζόλα, περιχύνουμε με βούτυρο σκόρδου και πασπαλίζουμε με φρέσκο ​​μαϊντανό.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε έχει τελειώσει η μπριζόλα μου;

Εξαρτάται από το πώς σας αρέσει μαγειρεμένη η μπριζόλα σας. Εδώ είναι πώς μπορείτε να μάθετε εάν το κέντρο της μπριζόλας έχει ψηθεί στην επιθυμητή ποσότητα.

Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο κρέατος και τοποθετήστε το στο κέντρο των μπουκιών μπριζόλας.

 • Σπάνιες: 120 μοίρες (4 λεπτά)
 • Μεσαία-Σπάνια: 125 μοίρες (5 λεπτά)
 • Μέτρια: 130 μοίρες (6 λεπτά)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ για μπριζόλες:

Αν σας αρέσει να ψήνετε τη μπριζόλα σας στη σχάρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την καταπληκτική συνταγή για TRI-TIP STEAK MARINADE.

Ακολουθούν συμβουλές για το πώς να ψήνετε την τέλεια μπριζόλα κάθε φορά — ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ μπριζόλα

Αν αγαπάτε το μεξικάνικο φαγητό, ρίξτε μια ματιά στη ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΚΟΣ για μπριζόλα στη σχάρα

Τι να σερβίρετε με μπουκιές μπριζόλας:

Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπουκιές μπριζόλας βουτύρου σκόρδου γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα. Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπριζόλες με σκόρδο βούτυρο γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα.

Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπριζόλες με σκόρδο βούτυρο γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα.

Μπουκιές μπριζόλας βουτύρου σκόρδου

Modern Honey® – www.modernhoney.com

Γρήγορες, εύκολες, τρυφερές και γευστικές μπριζόλες με βούτυρο σκόρδου. Αυτές οι μπριζόλες με σκόρδο βούτυρο γίνονται σε λιγότερο από 10 λεπτά και είναι μια τέλεια πηγή πρωτεΐνης για κάθε γεύμα.

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά

Ωρα μαγειρέματος 10 λεπτά

Σειρά μαθημάτων Μεσημεριανό ή Βραδινό

Κουζίνα Αμερικανός

Συστατικά

 • 1 Κουτάλι της σούπας Ελαιόλαδο
 • 1 ½ με 2 λίβρες μπριζόλα * (κομμένο σε μπουκιές)
 • 1 κουταλάκι του γλυκού Αλας
 • 1 κουταλάκι του γλυκού Πιπέρι
 • 6 κουταλιές της σούπας Βούτυρο
 • 4 Σκελίδες σκόρδο (κιμάς)
 • 1 Κουτάλι της σούπας Φρέσκος μαϊντανός (κομμένο σε κύβους)

Οδηγίες

 • Ξεκινήστε κόβοντας τη μπριζόλα σε μικρά κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς. Το μέγεθος που θα επιλέξετε για να κόψετε τη μπριζόλα μπορεί να είναι προσωπική προτίμηση. Όσο πιο μικρό κόψετε τη μπριζόλα, τόσο πιο γρήγορα θα ψηθεί.

 • Στεγνώστε τη μπριζόλα. Αυτό μπορεί να γίνει πιέζοντας τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό υγρό. Κάνοντας αυτό, επιτρέπει στη μπριζόλα να ψηθεί και να πάρει μια κρούστα πάνω της. Εάν η μπριζόλα έχει οποιονδήποτε τύπο υγρασίας, μπορεί να αχνίσει αντί να ψηθεί. Πασπαλίστε γενναιόδωρα με αλάτι και πιπέρι.

 • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αφήστε το να ζεσταθεί. Ρίξτε λάδι στο τηγάνι και αφήστε το λάδι να ζεσταθεί. Προσοχή γιατί το λάδι μπορεί να πιτσιλίσει!

 • Προσθέστε τη μπριζόλα και αφήστε τη μπριζόλα να καθίσει, ανέγγιχτη, για δύο λεπτά. Αυτό του επιτρέπει να ψάξει. Μετά από 2-3 λεπτά, γυρίστε τα κομμάτια της μπριζόλας από την άλλη πλευρά. Ο χρόνος μαγειρέματος θα εξαρτηθεί από το πάχος των μπριζόλων και το επιθυμητό ψήσιμο των μπριζόλων. Αν θέλετε μεσαίες μπουκιές μπριζόλας, θα χρειαστεί να ψήσετε μόνο τη μπριζόλα για περίπου 4-6 λεπτά συνολικά.

 • Σπάνιες: 120 μοίρες (4 λεπτά) Μεσαία-Σπάνια: 125 μοίρες (5 λεπτά) Μέτρια: 130 μοίρες (6 λεπτά)

 • Φτιάξτε τη σάλτσα βουτύρου σκόρδου ζεσταίνοντας το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε μόνο για 30-60 δευτερόλεπτα για να μην μαυρίσει.

 • Μόλις ψηθεί η μπριζόλα, περιχύνουμε με βούτυρο σκόρδου και πασπαλίζουμε με φρέσκο ​​μαϊντανό.

Σημειώσεις

Τι είδους μπριζόλα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Η επιλογή του σωστού τύπου μπριζόλας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Οι μπριζόλες μπορούν να κυμαίνονται ως προς το μαρμάρισμα, την τρυφερότητα και την τιμή τους, με κάθε κομμάτι να έχει μοναδικές γεύσεις και ποιότητες.
Μπριζόλα Ribeye — Οι Ribeyes προέρχονται από το κέντρο του τμήματος πλευρών και συνήθως έχουν τα περισσότερα μαρμάρινα. Οι μπριζόλες Ribeye είναι γνωστό ότι είναι και τρυφερές και ζουμερές. Έχουν πολλή γεύση, οπότε χρειάζονται πραγματικά μόνο αλάτι και πιπέρι…δεν χρειάζεται μαρινάδα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί θεωρούν ότι αυτές είναι οι πιο νόστιμες από όλες τις μπριζόλες.
Μπριζόλα Tri-Tip — Είναι ένα τριγωνικό κομμάτι κρέατος που βγαίνει από τον πάτο του κόντρα. Έχει εξαιρετική γεύση και μαρμάρωμα και είναι τρυφερό και φτηνός. Οι μπριζόλες Tri-Tip θα σας δώσουν γεύση! Είναι παρόμοιο σε μάρμαρο και γεύση με τη μπριζόλα ribeye, αλλά είναι πολύ πιο προσιτό.
Νέα Υόρκη Strip — Το κλασικό, που δεν γίνεται ποτέ λάθος. Από το πάνω μέρος της κοντής οσφύος, ακριβώς πίσω από τα πλευρά. Είναι και τρυφερό και γευστικό που δεν χρειάζεται μαρινάδα. Είναι συνήθως ένα ακριβό κόψιμο, αλλά ελαφρώς φθηνότερο από ένα ribeye. Τα New York Strip Steaks είναι γνωστά για την έντονη μοσχαρίσια γεύση τους και την αξιοπρεπή ποσότητα μαρμάρου. Η υφή είναι αρκετά τρυφερή αλλά ακόμα αρκετά μαστιχωτή.
Κόντρα φιλέτο — κόβεται από το κόντρα φιλέτο και είναι μια άλλη προσιτή μπριζόλα. Το ψαρονέφρι είναι όμορφα τρυφερό – αν δεν ψηθεί σε μέτρια. Μετά από αυτό, αυτή η περικοπή τείνει να γίνει σκληρή. Τα κόντρα φιλέτα είναι πολύ δημοφιλή κομμάτια κρέατος, αλλά κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν μικρή γεύση και δεν είναι τρυφερά. Οι μπριζόλες με φιλέτο, όταν προετοιμάζονται και μαγειρεύονται σωστά, έχουν μια ευδιάκριτη μοσχαρίσια γεύση. Με τη φθηνότερη τιμή τους από πολλά άλλα είδη μπριζόλας, είναι σταθερά αγαπημένα για γεύματα το βράδυ. Οι μπριζόλες κόντρα φιλέτου δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπαρά ή ενδομυϊκό μαρμάρισμα. Επομένως, θα πρέπει να προσέχετε να μην τα παραψήσετε.
Φιλέτο μινιόν — Ένα από τα πιο ευαίσθητα, τρυφερά κομμάτια κρέατος. Το φιλέτο μινιόν κόβεται από την ίδια την άκρη του φιλέτου, γεγονός που κάνει αυτή τη μπριζόλα εξαιρετικά τρυφερή. Η γεύση είναι εξαιρετική, αλλά συνοδεύεται από υψηλή τιμή. Επειδή τα φιλέτα είναι τόσο άπαχα, δεν θεωρούνται τόσο γευστικά όσο πολλά άλλα κομμάτια. Ωστόσο, αυτό που τους λείπει στο μαρμάρισμα, το αναπληρώνουν με μια βουτυρώδη υφή που λιώνει στο στόμα.

Λέξη-κλειδί μπουκιές μπριζόλας βουτύρου σκόρδου, μπουκιές μπριζόλας

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.