Οδηγός επιχειρηματιών Lior Biton για το Dropshipping για να κερδίσετε εκατομμύρια δολάρια με 0 επένδυση!

Με την εισαγωγή του ηλεκτρονικού εμπορίου, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πωλούν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπηρεσίες drop shipping για να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε πλατφόρμες όπως η Amazon

Αυτό το άρθρο πρόκειται να σας βοηθήσει να μάθετε για τις μαζικές αγορές για αυτές τις μεγάλες πωλήσεις και πολλές άλλες συμβουλές για να γίνετε επιτυχημένοι κερδίζοντας εκατομμύρια από το dropshipping.

Ποιος είναι ο Lior Biton;

Ο Lior Biton είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια από τη ναυτιλία. Η εταιρεία του Biton, WordPress, είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το Dropshipping όταν ήταν 15 ετών και φοιτητής.

Η στρατηγική dropshipping του Biton λειτουργεί ως εξής: Βρίσκει προϊόντα με μεγάλη ζήτηση και στη συνέχεια τα πουλάει online χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό του ως βιτρίνα.

Αγοράζει αυτά τα προϊόντα από προμηθευτές που τα πωλούν σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα χρεώνουν οι κατασκευαστές. Στη συνέχεια, η Biton πουλά αυτά τα προϊόντα σε υψηλότερη τιμή, αποκομίζοντας κέρδος.

Σήμερα θα συζητήσουμε όλες τις στρατηγικές του Lior Biton.

Τι είναι το Drop Shipping;

Το Drop Shipping είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο ένας έμπορος λιανικής δεν χρειάζεται να μεταφέρει ο ίδιος τα προϊόντα, αλλά αντ’ αυτού βασίζεται σε έναν άλλο λιανοπωλητή, γνωστό και ως “dropshipper”, για να αποθηκεύει τα προϊόντα και να τα αποστέλλει απευθείας στους πελάτες.

Ο dropshipper φροντίζει για όλα τα logistics, συμπεριλαμβανομένης της παραγγελίας των προϊόντων από τον κατασκευαστή, της αποθήκευσης τους στα ράφια τους και της αποστολής τους στους πελάτες.

Τα οφέλη του drop shipping είναι διπλά. Πρώτον, εξαλείφει την ανάγκη του λιανοπωλητή να επενδύει σε επίπεδα αποθεμάτων ή σε κόστη προμήθειας.

Δεύτερον, επιτρέπει στους λιανοπωλητές να επικεντρωθούν στην πώληση των μοναδικών προϊόντων τους αντί να μεταφέρουν προϊόντα από άλλους προμηθευτές. Μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερα περιθώρια κέρδους και αυξημένη πίστη πελατών λόγω χαμηλότερων τιμών και καλύτερης ποιότητας.

Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση αποστολής, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

  1. Θα χρειαστεί να βρείτε έναν αξιόπιστο dropshipper που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας και να προσθέσετε προϊόντα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  2. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ για να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας.
  3. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι χρόνοι παράδοσης είναι γρήγοροι και αξιόπιστοι, ώστε οι πελάτες σας να μην αισθάνονται απογοητευμένοι από τους χρόνους αναμονής.

Γιατί το Drop Shipping είναι τόσο εύκολο;

Η εγκατάλειψη της αποστολής είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο. Χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μερικά απλά βήματα.

  • Βρείτε ένα προϊόν που σας αρέσει και θέλετε να πουλήσετε.
  • Αναζητήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλά αυτό το προϊόν.
  • Δημιουργήστε μια καταχώριση για το προϊόν σας στο κατάστημα.
  • Ορίστε την τιμή για το προϊόν σας και καταχωρίστε το.
  • Περιμένετε να αγοράσουν οι πελάτες το προϊόν σας.
  • Στείλτε στους πελάτες τις παραγγελίες τους μέσω του συστήματος αποστολής του καταστήματος.
  • Κέρδος!

Lior Top 5 Συμβουλές για Επιτυχή Αποστολή

Η απόρριψη αποστολής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και κερδοφόρους τρόπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι drop shippers εκεί έξω και θα μοιραστώ μαζί σας τις κορυφαίες 5 συμβουλές μου για να γίνετε κι εσείς.

1. Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα

Το πρώτο βήμα για να γίνετε επιτυχημένος πωλητής drop shipping είναι να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα. Δεν θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε προϊόντα με τα οποία δεν έχετε εμπειρία ή δεν πιστεύετε. Προτού ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο dropship, φροντίστε να ερευνήσετε τα προϊόντα που πουλάτε.

2. Οργανωθείτε

Ένας άλλος βασικός παράγοντας επιτυχίας όταν εγκαταλείπετε τη ναυτιλία είναι να έχετε ένα καλά οργανωμένο κατάστημα! Σημαίνει ότι έχετε έναν ανιχνευτή αποθέματος, αναφορές πωλήσεων και λίστες πελατών.

Βοηθά επίσης να έχετε μια ποιοτική διαδικασία αποστολής, ώστε οι παραγγελίες σας να φτάνουν έγκαιρα και σε άριστη κατάσταση.

3. Ρυθμίστε αυτοματοποιημένες διαδικασίες αποστολής

Εάν θέλετε να έχετε επιτυχία με το dropshipping, πρέπει να έχετε ρυθμίσει τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες αποστολής.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται αυτόματα και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν καθυστερήσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με την αποστολή.

4. Εστίαση στην ποιότητα παρά στην ποσότητα

Οι πιο επιτυχημένοι dropshippers γνωρίζουν ότι είναι σημαντικό να επικεντρώνονται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα όταν πρόκειται για dropshipping.

Σημαίνει ότι πουλάτε μόνο τα προϊόντα στα οποία πιστεύετε και είστε σίγουροι για την πώληση.

5. Να είστε υπομονετικοί

Η τελευταία συμβουλή για να είσαι επιτυχημένος πωλητής drop shipping είναι η υπομονή. Δεν θα πετύχετε από τη μια μέρα στην άλλη και πρέπει να εργάζεστε συνεχώς για τη βελτίωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και στρατηγικών σας.

Πώς ο Lior Biton κάνει 10 φορές την επένδυσή μου με την Drop Shipping;

Η απόσυρση της αποστολής είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους και αποτελεσματικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε.

Να πώς λειτουργεί: Βρίσκω προϊόντα που πωλούν άλλοι άνθρωποι στο Amazon και τα στέλνω στους πελάτες μου. Σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσω ή να αποθηκεύσω κανένα απόθεμα. Απλώς βρίσκω προϊόντα που πωλούν άλλοι άνθρωποι και τα στέλνω απευθείας στους πελάτες μου.

Αυτή η προσέγγιση μου επέτρεψε να κερδίσω δισεκατομμύρια δολάρια με αποστολή σταγόνας. Και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση. Μπορείτε να ξεκινήσετε το dropshipping σήμερα χωρίς καμία επένδυση ή υποχρέωση.

Αρχικά, βρείτε προϊόντα που πωλούν άλλοι άνθρωποι στο Amazon για να ξεκινήσετε την αποστολή. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα προϊόντα κάνοντας αναζήτηση λέξεων-κλειδιών ή περιήγηση στην αγορά πωλητών του Amazon.

Ξεκινήστε για εσάς:

Μόλις βρείτε ένα προϊόν, πρέπει να βρείτε έναν προμηθευτή. Εκεί συμβαίνει η μαγεία. Πρέπει να βρείτε έναν προμηθευτή που θα στείλει το προϊόν σας στους πελάτες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κατάλογο του προμηθευτή στην Alibaba για να βρείτε έναν προμηθευτή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Yahoo! να βρουν προμηθευτές.

Μόλις βρείτε έναν προμηθευτή, πρέπει να συμφωνήσετε μαζί του. Αυτή η συμφωνία θα καθορίσει τους όρους της σχέσης αποστολής σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο προμηθευτής θα απαιτήσει να αγοράσετε μια ελάχιστη ποσότητα προϊόντων από αυτόν προτού αρχίσουν να αποστέλλουν τα προϊόντα σας στους πελάτες σας.

Αφού ολοκληρώσετε τη συμφωνία με τον προμηθευτή, είναι ώρα να ξεκινήσετε την αποστολή των προϊόντων σας στους πελάτες σας.

Για να ξεκινήσετε την αποστολή των προϊόντων σας, απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό αποστολής Amazon και προσθέστε τον προμηθευτή σας ως πωλητή. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια καταχώριση για το προϊόν σας και προσθέστε τις σωστές ποσότητες προϊόντων σε κάθε καταχώριση.

Το Drop Shipping είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους και αποτελεσματικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

συμπέρασμα

Στη σημερινή αγορά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε μια περιουσία αξιοποιώντας απλώς τις τρέχουσες τάσεις. Μια τέτοια τάση είναι το drop shipping, η πώληση προϊόντων στο Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε κανένα απόθεμα.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο μάρκετινγκ και στρατηγικές συνεργασίες, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια διαδικτυακή επιχείρηση που αποφέρει τεράστια κέρδη. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να κάνετε dropship με επιτυχία, ελέγξτε τον ιστότοπο του Lior Biton και διαβάστε τον ολοκληρωμένο οδηγό μας!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *