Οι ένοπλες επιθεωρήσεις κάνναβης επιστρέφουν στα Redwoods

Οι νόμιμες φάρμες κάνναβης της κομητείας Southern Humboldt αποκαλούν ένα πρόσφατο κύμα επιθεωρήσεων την πιο σκληρή επιβολή που έχει δει η κομητεία στην εποχή της νόμιμης κάνναβης.

Αλλά με το πόσο σκληρά έχουν εργαστεί για να φτάσουν μέχρι εδώ, πολλοί φοβούνται να μιλήσουν.

Ενώ οι ενέργειες επιβολής λαμβάνουν χώρα συνεχώς, πρόσφατες ενέργειες που αφορούν το Water Board, το Τμήμα Ελέγχου Κάνναβης και το Υπουργείο Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια προκάλεσαν πρόσθετη κριτική με τους αγρότες να τους αποκαλούν τις πρώτες ένοπλες επιθεωρήσεις με τις οποίες έπρεπε να αντιμετωπίσουν από τότε που πήγαν. νομικός.

Ο John Casali της Huckleberry Hill Farms πέρασε χρόνια στην περιοχή Redwood Creek Drainage που στοχεύτηκε την περασμένη εβδομάδα. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς αγρότες στο νότιο Humboldt, όταν ο Casali άρχισε να διαδίδει τη λέξη για το τι συνέβαινε στους συνομηλίκους του, ξέσπασε γρήγορα.

«Αυτό που έχουμε ακούσει, εξ όσων γνωρίζουμε, είναι ότι το Redwood Creek, το οποίο είναι μια ευαίσθητη λεκάνη απορροής, είναι εξαιρετικά χαμηλό, έτσι δείχνουν με το δάχτυλό τους τα μικρά επιτρεπόμενα αγροκτήματα, κατά μήκος αυτής της αποχέτευσης», είπε ο Casali. τους αγώνες των φίλων του. «Είναι αυτοί που μας επέτρεψαν».

Ο Casali συνέχισε να εξηγεί, λόγω της υλικοτεχνικής υποστήριξης του αγρότη στο Σμαραγδένιο Τρίγωνο, ότι το κράτος τους είχε δώσει ειδοποίηση 24 ώρες πριν από την επιθεώρηση. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους αγρότες να προετοιμάσουν πράγματα όπως το να αφήσουν τα σκυλιά μακριά ή να βεβαιωθούν ότι δεν βρίσκονται σε κάποια από τις άλλες επιχειρήσεις τους μερικές ώρες μακριά όταν φτάσουν οι επιθεωρητές.

«Ήταν ένα συνηθισμένο θέμα ευγένειας», είπε ο Casali. «Τι άλλαξε λοιπόν από τότε έως τώρα; Προσπαθούμε να μάθουμε. Γιατί τώρα ξαφνικά το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής έρχεται οπλισμένο σαν να χρειάζεται να προστατεύσει κάποιον».

Ο Casali είπε ότι 14 αγροκτήματα στη λεκάνη απορροής επιθεωρήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. όλοι διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Ο Casali ανησύχησε ότι ήταν μια βαριά στρατηγική να ρυθμιστεί η περιοχή για περαιτέρω έλεγχο στη γραμμή.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί κανόνες ανεξάρτητα από το τι», είπε ο Casali. «Μπορούν να βρουν ένα μικρό κομμάτι περλίτη και να σας γράψουν ή αν βάλετε ετικέτες στα φυτά στο σωστό μέρος. Υπάρχει κάτι για να γράψετε κάθε φάρμα, οπότε φαίνεται ότι έγραψαν κάθε αγρόκτημα για τουλάχιστον μια μικρή παράβαση. Αργότερα, λοιπόν, στο δρόμο, μπορούν να πουν, δείτε, πήγαμε σε X ποσότητα αγροκτημάτων, και όλα ήταν σε παραβίαση».

Μιλήσαμε με έναν αγρότη που έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη της πολιτικής για την κάνναβη της κομητείας. Η τριάδα των υπηρεσιών επιθεώρησης τον αιφνιδίασε στη φάρμα του πριν από λίγες εβδομάδες, περίπου δύο ώρες από το σημείο όπου έγιναν οι έλεγχοι στα τέλη Αυγούστου.

Ο αγρότης σημειώνει ότι μέρος του προβλήματος είναι ότι οποιοδήποτε φυσικό ή ανθρωπογενές κανάλι διαστάσεων άνω των 3 x 3 ιντσών μπορεί να θεωρηθεί ως εποχιακός ή ενεργός πλωτός δρόμος. Αυτό αφήνει πολλά περιθώρια για ευκαιρίες επιβολής.

«Έτσι, αισθάνομαι ότι αυτοί που απλώς αναζητούν μετατροπές είναι λίγο προπαγανδιστές. Είναι κάτι σαν ψεύτικη σημαία να τους περνάς από τις πύλες», είπε ο αγρότης.

Το πιο προφανές σημείο που υποστηρίζει την άποψη του αγρότη — γιατί το διοικητικό συμβούλιο του νερού χρειάζεται να επισημάνουν δύο άλλες υπηρεσίες εάν είναι πραγματικά ένα ζήτημα συμμόρφωσης σε αυτόν τον χώρο;

«Και τα όπλα», είπε ο αγρότης, «Δεν υπάρχει λόγος για όπλα. Είχαμε πολλές, πάρα πολλές, επιθεωρήσεις τα τελευταία έξι χρόνια και καμία από αυτές δεν περιλαμβάνει όπλα. Αυτό απλώς θυμίζει την παλιά εποχή των παράνομων, και τότε, ήμασταν πολύ εναντίον τους, αλλά εξακολουθούν να μεταφέρουν αυτή τη νοοτροπία».

Όταν ο αγρότης ρώτησε το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια (CDFW) γιατί ένιωθαν την ανάγκη να είναι οπλισμένοι, απάντησαν ότι ήταν για να προστατεύσουν τα μολυβάκια. Αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με ένα άλλο επιχείρημα κατά της ανάγκης πυροβόλων όπλων.

Πολλοί από τους Green Rushers έχουν φύγει από το Emerald Triangle, καθώς η τιμή της λίρας κατέρρευσε. Επίσης αναχωρεί; Μεγάλο μέρος του οργανωμένου εγκλήματος λειτουργεί σε εθνικά δάση. Ποιος θέλει να ζήσει σε μια σκηνή για το καλοκαίρι για 200 δολάρια η λίβρα;

Μην με παρεξηγείτε, υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν υποστεί αξιοποίηση, αλλά με την αποχώρηση μερικών από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στην περιοχή, από τους οποίους πρέπει να προστατεύονται οι επιθεωρητές;

«Δεν λέω ότι χαίρομαι που το οργανωμένο έγκλημα ήρθε και έφυγε, αλλά δεν ξέρουν ποιος είναι ποιος, υποθέτω ότι είναι η ουσία του», είπε ο αγρότης. «Αλλά η αγορά έκανε αυτό που έκανε. Έδιωξε τους πάντες από εδώ. Κανείς δεν βγάζει λεφτά αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι κρέμονται από μια κλωστή, και είναι επειδή όλη τους η καρδιά και η ψυχή είναι σε αυτό, το πάθος τους για το φυτό και την κοινότητα».

Απευθυνθήκαμε στο Τμήμα Ιχθυοτροφίας και Άγριας Ζωής για να λάβουμε την άποψή τους σχετικά με την κίνηση πίσω στις ένοπλες επιθεωρήσεις. Το πρώτο πράγμα που σημείωσαν ως απάντηση ήταν ότι αυτές οι επιθεωρήσεις δεν έπρεπε να είναι έκπληξη. Όταν εξέδωσαν ειδοποίηση για μια κοινοτική συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου για να εκπαιδεύσει τους αγρότες σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες στη λεκάνη απορροής, προειδοποίησε επίσης ότι ενδέχεται να υπάρξουν επιθεωρήσεις.

«Ο στόχος ήταν να ακούσουμε από τους κατόχους άδειας και να συζητήσουμε ευκαιρίες στο πρόγραμμα επιχορήγησης κάνναβης για την προώθηση των προσπαθειών διατήρησης του νερού. Οι κάτοχοι αδειών είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ένας προς έναν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις αδειοδότησης και αδειοδότησης, ακολουθούμενη από μια παρουσίαση σχετικά με τις συνθήκες λεκάνης απορροής», είπε ένα CDFW στο LA Weekly σε ένα email, «Εστάλησαν επιστολές για να ειδοποιηθούν οι κάτοικοι της κοινοτικής συνάντησης τον Αύγουστο. 18 και περιελάμβανε μια ευγενική ειδοποίηση για πιθανές επιθεωρήσεις συμμόρφωσης τις επόμενες εβδομάδες. Πολλές από αυτές τις επιστολές επιστράφηκαν χωρίς να παραδοθούν και εξετάζουμε τους λόγους που μπορεί να έχουν επιστραφεί».

Το CDFW σημειώνει ότι όλες οι συναντήσεις ήταν επαγγελματικές και οι κάτοχοι άδειας ήταν πολύ συνεργάσιμοι. Από τη σκοπιά τους, αυτές οι επισκέψεις συμμόρφωσης ήταν μια σειρά επιθεωρήσεων χωρίς προβλήματα.

«Έχουμε εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τους καλλιεργητές σε όλη την πολιτεία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», είπε η CDFW, «Κατανοούμε την ευαισθησία στην κοινότητα και χρησιμοποιούμε τα σχόλια που λάβαμε ως ευκαιρία για προβληματισμό, εκπαίδευση και συνέχιση επικοινωνία και ενημέρωση με τους δικαιοδόχους μας.»

Όσον αφορά τα όπλα, το CDFW σημείωσε ότι οι ομάδες επιθεώρησης αποτελούνταν από πέντε περιβαλλοντικούς επιστήμονες και έναν αξιωματικό άγριας ζωής. Το CDFW είπε ότι ο αξιωματικός συνόδευε το προσωπικό για να διασφαλίσει την ασφάλεια σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμη.

«Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται ασφαλείς κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων και το προσωπικό του CDFW και του DCC αναλαμβάνει σοβαρά την ευθύνη του να λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να εξασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς και να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τους κατόχους άδειας», είπε η CDFW, «Άνοπλο προσωπικό συμμόρφωσης οι επιθεωρήσεις και ο αξιωματικός άγριας ζωής έμεινε πίσω».

Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων του Redwood Creek, δύο από τις πέντε τοποθεσίες διαπιστώθηκε ότι εκτρέπουν το νερό.

Το CDFW έκλεισε σημειώνοντας ότι επρόκειτο για επιθεωρήσεις βοήθειας συμμόρφωσης. Δεν ήταν ενέργειες επιβολής κατά της υπόγειας αγοράς, αλλά ήταν μέρος μιας προσπάθειας να βοηθηθεί η βιομηχανία κάνναβης σε καλύτερη συμμόρφωση με τους περιβαλλοντικούς νόμους χωρίς συλλήψεις και χωρίς εκρίζωση φυτών.

«Οι επιθεωρήσεις συμμόρφωσης με τις άδειες/άδειες κάνναβης πραγματοποιούνται όλο το χρόνο σε όλη την πολιτεία, άλλες με 24ωρη ειδοποίηση και άλλες χωρίς ειδοποίηση. Κάθε κατάσταση είναι μοναδική», είπε η CDFW.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.