Οι οπαδοί του Dodger οδηγούν για να πάνε σε έναν αγώνα στο Busch Stadium στο St. Louis

Έτσι, αποφασίσατε να λάβετε υπόψη την πρόσκληση για περιπέτεια. Μπράβο σου. Εάν πρέπει να ανατρέξετε στο τι είναι στην πραγματικότητα ο Οδηγός ή ποιος είμαι στην πραγματικότητα, ανατρέξτε στους συνδέσμους που περιλαμβάνονται.


Εισαγωγή

Ο Οδηγός λέει τα εξής για το Busch Stadium, έκδοση 3.0:

Είναι ένα υπέροχο μέρος για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα μπάλας, αλλά υπάρχει μια διάχυτη θλίψη που παραμονεύει ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

Το σπίτι του Redbird Faithful. Ένα μέρος του εαυτού μου ήθελε να αντιπαθήσει το Busch Stadium για λόγους που είχαν νόημα εκείνη την εποχή. Αν είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, θεωρώ ότι οι θαυμαστές των Cardinals είναι οι πιο ενοχλητικοί για εμένα. Η αυτονομία. Το θράσος της επαναλαμβανόμενης πεποίθησης ότι οι οπαδοί των Cardinals είναι «οι καλύτεροι, πιο πιστοί οπαδοί, οι πιο γνώστες του μπέιζμπολ». Το πιο ανυπόφορο, περισσότερο σαν αυτό. (Οι τρίτοι πιο ταλαιπωρημένοι στην πραγματικότητα, πρώτοι είναι οι οπαδοί των Giants – το αιώνιο σύμπλεγμα κατωτερότητας γερνάει, οι δεύτεροι είναι οπαδοί της Ατλάντα – πώς είσαι ακόμα τόσο θυμωμένος μετά την κατάκτηση ενός τίτλου;!;). Και ας μην ξεχνάμε ποτέ τη σεζόν του 2021, πριν από το επικό σερί νικών τους, οι πιστοί του Καρδινάλιου είχαν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα τους, όπως αποδεικνύεται από το κυρίως άδειο στάδιο, ακόμη και όταν ο θείος Άλμπερτ είχε επιστρέψει.

Με την είσοδο της τρίτης βάσης – Στάδιο Busch. 7 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Ακόμη και με όλη αυτή τη σκιά, το Busch Stadium 3 (“Busch Stadium”) είναι μια απόλαυση. Μου άρεσε πάρα πολύ να πηγαίνω σε ένα παιχνίδι Dodgers/Cardinals. Αλλά θα ήμουν παράβλεψη αν δεν επισήμανα τα ειλικρινά συγκλονιστικά επίπεδα αστικής μάστιγας που περιβάλλει την άμεση περιοχή έξω από το στάδιο. Απλώς να θυμάστε ότι το στάδιο είναι η όαση και θα ήταν σοφό να μην ξεφύγει από την όαση εκτός και αν σχεδίαζε να πάει στην Αψίδα, η οποία είναι αρκετά κοντά με τα πόδια.

Στην πραγματικότητα, οι εμπειρίες μου στο Σεντ Λούις το 2021 ήταν η γένεση του Οδηγού. Μόνο μετά συνειδητοποίησα ότι είχα σκοντάψει σε μια βέλτιστη ρύθμιση για να πάω σε παιχνίδια Dodgers/Cardinal και ένιωσα ελαφρώς εγωιστικό να τα κρατήσω όλα για τον εαυτό μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να επαναλάβω τη διαδικασία για κάθε στάδιο και θα είχατε για τον εαυτό σας ένα ταξιδιωτικό. Τα παρακάτω είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να πάτε σε έναν αγώνα Dodgers/Cardinals στο Busch Stadium.

1. Αξίζει να πάτε εδώ;

Μετά τον αγώνα στις 8 Σεπτεμβρίου 2021. Στάδιο Busch.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Ναι, παραμερίστε το fandom των Cardinals – θα συνιστούσα ευχαρίστως να πάτε στο Busch Stadium για ένα παιχνίδι Dodgers/Cardinals.

Η λέξη στην οποία επανέρχομαι συνεχώς όταν συνοψίζω τις εμπειρίες μου στο Busch Stadium είναι «απόλαυση» για τον ίδιο λόγο που ασπρίζω κάθε φορά που σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ατλάντα. Για να πω την αλήθεια, ο μόνος λόγος που πρέπει να πάει κανείς στο Σεντ Λούις είναι για να πάτε σε ένα παιχνίδι Dodgers/Cardinals. Το στάδιο είναι όμορφο και εύκολο στην πλοήγηση. Κατά τη γνώμη μου, οι τιμές των εισιτηρίων είναι εξαιρετικά λογικές ανάλογα με το πού θέλετε να καθίσετε.

Ειλικρινά, δεν υπάρχουν πολλά υλικοτεχνικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν όταν πηγαίνετε σε αγώνες εδώ. Αυτό που κρατά το Σεντ Λούις μακριά από την πρώτη θέση είναι μικρές κουβέντες ή πράγματα που άλλα γήπεδα απλώς τα καταφέρνουν καλύτερα. Το κύριο σημάδι ενάντια στο να πάτε στο Σεντ Λούις για ένα παιχνίδι Dodger είναι ότι, κατά την άποψή μου, δεν υπήρχαν πολλά να ζήσετε άλλα από το παιχνίδι Dodgers, οπότε αν τα παιχνίδια δεν είναι ανταγωνιστικά ή αν είστε κάποιος που πρέπει να δει μια νίκη Dodgers, μπορεί να απολαύσετε λιγότερη απόλαυση από μένα.

Για το πρώτο σας παιχνίδι, τα προνόμια είναι ελάχιστα. Μπορείτε να λάβετε ένα πιστοποιητικό πρώτου παιχνιδιού που θα πρέπει να εκτυπώσετε μόνοι σας. Αν θέλετε να μεγαλώσετε, κάντε μια περιήγηση στο στάδιο Busch και την άνοιξη για τη φωτογραφία στο τέλος, η οποία είναι πολύ πιο κατάλληλη για την περίσταση.

2. Πώς πρέπει να φτάσω εκεί;

Ακριβώς έξω από το στάδιο Busch. 8 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Ο πιο απλός τρόπος για να φτάσετε στο Σεντ Λούις είναι με αεροπλάνο. Από εκεί, μπορείτε να μεταβείτε στο St. Louis ή να πάρετε ένα περιφερειακό τρένο για να πετύχετε το ίδιο πράγμα. Εάν ακολουθήσετε τη συμβουλή μου στην Ενότητα 3, θα μπορείτε είτε να πάρετε το περιφερειακό τρένο στο γήπεδο ή να περπατήσετε μέχρι το στάδιο (κατά τη διάρκεια της ημέρας), όπως αποδεικνύεται από τον παρακάτω χάρτη. Με σωστό προγραμματισμό, πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε αυτοκίνητο ή δεν θα χρειαστεί να κάνετε κοινή χρήση για να πάτε από και προς το Στάδιο Busch.

Θέα στο στάδιο Busch κατά την περιήγηση. 8 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να κάνετε μια περιήγηση στο Busch Stadium καθώς θα φτάσετε στο γήπεδο του χορού ώρες πριν ανοίξουν οι πύλες και θα έχετε μια οικεία άποψη της ιστορίας του πάρκου. Επιπλέον, σίγουρα θα άξιζε τον χρόνο σας, μετά την περιήγηση, να πάτε απέναντι στο Ballpark Village και να κατευθυνθείτε στο Μουσείο Cardinals. Ομολογουμένως, δεν υπάρχουν πολλά για τους οπαδούς των Dodgers (εξ ορισμού), αλλά ως λάτρης του μπέιζμπολ, μπορείτε να εκτιμήσετε τα τεχνουργήματα και τα εκθέματα που εκτίθενται που παρουσιάζουν την ιστορία των Cardinals.

Η είσοδος είναι προ των πυλών αν στρίψετε αριστερά κοιτάζοντας την είσοδο της Τρίτης Βάσης.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Το Μουσείο βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Η είσοδος σας περιλαμβάνεται εάν κάνετε μια περιήγηση. 8 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

3. Πού πρέπει να μείνω;

Οι πιο εύκολες οδηγίες που θα δώσω
Ευγενική προσφορά των Χαρτών Google / Εικονογράφηση από τον Michael Elizondo / TrueBlueLA

Ενώ στο Σικάγο, είστε σχεδόν συγκλονισμένοι με επιλογές για το πού να μείνετε. Εδώ, έχετε βασικά τρεις επιλογές, αλλά θα έλεγα ότι έχετε μια προφανή επιλογή που έχει κυκλωθεί για εσάς, το OYO Hotel St. Louis Downtown City Center. Εάν αισθάνεστε υποχρεωμένοι να περπατήσετε από και προς το Busch, αν στρίψετε στην οδό Spruce Street, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το Busch. Αν δεν βλέπετε το Busch, είτε έχετε τρομερή όραση είτε κοιτάτε προς τη λάθος κατεύθυνση.

Έχω μείνει σε ωραία ξενοδοχεία. Έχω μείνει σε φθηνά ξενοδοχεία. Έχω μείνει σε ξενοδοχεία που μου έδιναν επιλογές να κάνω την καθημερινή μου δουλειά ως δικηγόρος. Το OYO St. Louis δεν είναι πραγματικά τίποτα από αυτά τα πράγματα. Είναι ιδανικό για παιχνίδια Dodger/Cardinal επειδή βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη γραμμή του τρένου που θα παίρνατε από το αεροδρόμιο, και ως εκ τούτου, είναι ακριβώς απέναντι από τη γραμμή του τρένου που θα παίρνατε από και προς το Busch Stadium. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι μάλλον βαρετό, αλλά είναι πολύ φθηνότερο από τις επιλογές πιο κοντά στο Στάδιο. Υπάρχουν πιθανώς φθηνότερες επιλογές πιο μακριά από το Busch, αλλά όσο πιο μακριά πηγαίνετε, τόσο περισσότερη προσπάθεια θα χρειαστεί για να φτάσετε στο Busch.

4. Πού πρέπει να καθίσω;

Λίγο έξω από το στάδιο Busch. 7 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Εντάξει, θυμάσαι πού έσκισα το Truist Park ένα νέο σχετικά με τη ρατσιστική και προβληματική ατμόσφαιρά του (το άσμα) σε συνδυασμό με την απερίγραπτη ταραχή των οπαδών των Dodgers; Γιατί θεωρητικά, θα έπρεπε να λατρεύω αυτό το πάρκο λόγω των αξιοθέατων, του σχεδιασμού και της αισθητικής του. Το Busch Stadium δεν έχει τέτοια προβλήματα ατμόσφαιρας και, επιτέλους, οι τιμές των εισιτηρίων το 2021 και το 2022 είναι σχεδόν ίδιες. Ως εκ τούτου, το Busch Stadium προσφέρει μια πολύ ανώτερη εμπειρία.

Γενικά, το φαγητό στο Busch Stadium είναι καλό στην καλύτερη περίπτωση και εντελώς αδιάφορο στη χειρότερη. Στην ιδανική περίπτωση, θα φάτε στο πάρτι πριν το παιχνίδι που εγκρίθηκε από την ομάδα απέναντι ή σε ένα από τα κοντινά εστιατόρια, όπως το Salt and Smoke. Το μπάρμπεκιου ήταν επαρκές και οι τιμές και η ποιότητα των κοκτέιλ ήταν θεϊκές. Αγόρασα πρόσβαση στο πάρτι πριν το παιχνίδι που είχε εγκριθεί από την ομάδα, αλλά τελικά δεν πήγα λόγω προβλημάτων υγείας που με επιβράδυναν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της παραμονής μου στο Σεντ Λούις.

Η μόνη άλλη σημείωση σχετικά με το φαγητό στο Busch είναι ότι τα φλιτζάνια με αναμνηστικά ποτά είναι πολύ ψηλότερα και πολύ πιο στενά από ό,τι αλλού στη Λίγκα. Από ότι μπορώ να πω ότι τα κύπελλα έχουν την ίδια ποσότητα υγρού, επομένως είναι περισσότερο μια αισθητική επιλογή από οτιδήποτε άλλο. Εάν συλλέγετε αναμνηστικά κύπελλα από όλο το πρωτάθλημα, αυτά από το Σεντ Λούις θα στοιβάζονται μόνο με αυτά του Σεντ Λούις.

Ένα άλλο προσεγμένο σημείο που πρέπει να αναφέρετε σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων στο Busch Stadium είναι ότι εάν αγοράσετε απευθείας από την ομάδα, θα παρέχει μια διαδραστική, τρισδιάστατη κινούμενη εικόνα της κατά προσέγγιση προβολής του καθίσματος σας, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε για να προσεγγίσετε τη θέα από το σημείο που θα καθίσετε. Άλλες ομάδες παρέχουν μια στατική εικόνα αν μη τι άλλο.

Ακολουθούν οι συστάσεις μου για το πού να καθίσετε στο Busch Stadium:

Η άποψή μου ακριβώς πάνω από το Dodgers Bullpen. 7 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Το παρακάτω γράφημα υποδηλώνει το σημείο. Μιλάω για το Literal. Είκοσι. Δολάριο. Εισιτήρια. Κατευθείαν. Πάνω από. Ο. Dodgers. Bullpen.

Τεχνικά, κάθε κάθισμα λευκαντικού θα λειτουργήσει, αλλά για το καλύτερο στοίχημά σας, κάντε παρέα με τον πυρήνα ανακούφισης.
Ευγενική προσφορά των καρδιναλίων του Σεντ Λούις / Εικονογράφηση από τον Μάικλ Ελιζόντο / TrueBlueLA

Μετά το Wild Card Game του 2021, δεν νομίζω ότι κάποιος θα κατηγορούσε τους Cardinals για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων (ελαφρώς) όταν οι Dodgers έρχονται στην πόλη. Προς τιμή τους, δεν το έκαναν. Κανονικά, έχω πολλά περισσότερα να πω, αλλά οι Καρδινάλιοι έκαναν αυτήν την ενότητα αρκετά εύκολη.

  • Αν θέλετε να καθίσετε κάπου διασκεδαστικά:

Επίπεδο γηπέδου στο Busch, από την πιρόγα Dodgers. 8 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Σε αντίθεση με άλλα πάρκα (Στάδιο Dodger, Oracle Park, μεταξύ άλλων) που σας χρεώνουν λύτρα για να καθίσετε στο επίπεδο του γηπέδου, το Busch Stadium, για τους αγώνες Dodgers, είναι αρκετά λογικό. Πλήρωσα περίπου 85 $ και αυτή η τιμή περιελάμβανε μια επιπλέον χρέωση για τη βραδιά του μπαμπούλα John Daly. Κανονικά αυτό το εισιτήριο θα ήταν περίπου $70.

Διασκεδάστε στο γήπεδο.
Ευγενική προσφορά των καρδιναλίων του Σεντ Λούις / Εικονογράφηση από τον Μάικλ Ελιζόντο / TrueBlueLA

Οι οπαδοί των Cardinal είναι γενικά τόσο φλύαρες και γνώστες όσο υποδηλώνει η φήμη τους και αν έρθετε στο παιχνίδι με τον εξοπλισμό των Dodgers, πιθανότατα θα κοροϊδέψουν μαζί σας. Αν σας αρέσει το patter, θα απολαύσετε το Busch. Απλά να είσαι ευγενικός – Έχω μπει σε λεπτομέρειες αλλού για το πώς υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να είσαι ζηλωτός θαυμαστής και να είσαι αντιπαθητικός τράνταγμα.

  • Θέλετε να καθίσετε κάπου που έχει την καλύτερη αξία για το δολάριο σας:

Μια άποψη που πρέπει να βιωθεί από πρώτο χέρι. Στάδιο Μπους. 9 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Αν πάτε στο Busch, πρέπει να ζήσετε αυτή τη θέα από το Redbird Club, το οποίο είναι εκπληκτικό. Επιπλέον, μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε αποκλειστική, σαν κλαμπ πρόσβαση σε premium καθίσματα χωρίς να πληρώσετε premium τιμές. Εάν δεν χρειάζεστε ανέσεις σαν κλαμπ, τότε απλώς ανεβείτε στο επάνω κατάστρωμα (περίπου 25 $ το 2022 για το ανώτερο κατάστρωμα έναντι περίπου 70 $ για εισιτήρια στο Redbird Club το 2022). Ακόμη και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απόδρασης, αυτά τα καθίσματα είχαν σκιά και έδιναν μια γραφική θέα του παιχνιδιού και της γύρω περιοχής. Φοβάμαι ότι μπορεί να καταδικάσω το Busch Stadium με αμυδρά επαίνους, αλλά είναι ένα υπέροχο μέρος για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα μπέιζμπολ.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, απολαύστε το Redbird Club.
Ευγενική προσφορά των Καρδιναλίων του Σεντ Λούις / Εικονογράφηση Michael Elizondo

5. Μετά το ταξίδι σας, αξίζει να επιστρέψετε;

  • Γεια, ήταν διασκεδαστικό! Αυτό το ταξίδι πρέπει να είναι ένα ετήσιο γεγονός, αν είναι δυνατόν!

Επίπεδο πεδίου. Στάδιο Μπους. 8 Σεπτεμβρίου 2021.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Έχω πάει σε τρία παιχνίδια στο Σεντ Λούις τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι Ντότζερς κέρδισαν ένα και έχασαν δύο. Ήμουν μάρτυρας μιας ιστορικής διαδρομής εντός έδρας, η οποία είναι πλέον πολύ λιγότερο ιστορική επειδή ο Albert Pujols αποφάσισε να κάνει μια τελευταία φορά στο Σεντ Λούις. Ωστόσο, ήταν μια ωραία στιγμή.

Το Pujols Home Run. 7 Σεπτεμβρίου 2021.
Ευγενική προσφορά του SportsNetLA.

Οι σκέψεις μου για το Busch Stadium έχουν βελτιωθεί μόνο με την πάροδο του χρόνου. Ακόμη και με τα προβλήματα υγείας μου το 2021, δεν σχεδίαζα να επιστρέψω στο Busch Stadium για τα επόμενα δύο χρόνια, μόνο και μόνο λόγω του γεγονότος ότι εξοικονομούσα τις διακοπές μου για να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχω δει προσωπικά τους Dodgers να παίζουν.

Μου άρεσε τόσο πολύ ο χρόνος μου στο St. Η υλικοτεχνική πρόκληση του να μην υπάρχει αρκετός χρόνος και το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων να είναι το μεγαλύτερο κόστος με διαφορά.

Εάν μπορείτε να πάτε, δεν θα απογοητευτείτε από τη γοητεία και τη φιλοξενία του σταδίου Busch, ωστόσο, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά τη φύση της περιοχής που μοιάζει με όαση. Το υπόλοιπο Σεντ Λούις έχει δει σαφώς καλύτερες μέρες και αν ψάχνετε για ένα ακμάζον κέντρο ή άλλα τουριστικά πράγματα να κάνετε, μπορεί να απογοητευτείτε. Αυτός ο λόγος είναι ο πρωταρχικός λόγος που το Πίτσμπουργκ κυριαρχεί ως πόλη του μπέιζμπολ. Βασισμένη καθαρά ως εμπειρία μπέιζμπολ, θα σας εξυπηρετούσε πολύ αν ταξιδέψετε στο Busch Stadium, έκδοση 3.0 στο St. Louis, Missouri.

Άντρικ: Τόσο καιρό τώρα!
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *