Ο Κανλ, ο Ντάφι συνεχίζουν την ανάθεση αποτοξίνωσης με την Οκλαχόμα Σίτι

Ένα ζευγάρι ανακουφιστικών συνέχισαν την πρόοδό τους προς το να δώσουν πιθανώς επιλογές στους Dodgers στο bullpen αργότερα αυτόν τον μήνα και ίσως στην postseason. Ο Tommy Kahnle και ο Danny Duffy πέταξαν ο καθένας από ένα παιχνίδι στην Οκλαχόμα Σίτι το Σάββατο.

Ο Kahnle αντιμετώπισε τέσσερα batters στο έκτο inning, πετυχαίνοντας ένα και προκαλώντας δύο γήπεδα που είχαν ένα σόλο εντός έδρας. Ο δεξιόχειρας επέτρεψε τρεξίματα σε δύο από τις τέσσερις εμφανίσεις από τότε που μπήκε στο OKC στα τέλη Αυγούστου. Ο Κανλέ δεν έχει αγωνιστεί στα μεγάλα πρωταθλήματα από τα μέσα Μαΐου και έχει εμφανιστεί μόνο σε πέντε παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο από το τέλος της σεζόν του 2019.

Ο Duffy επέτρεψε ένα single και μια βόλτα για να ξεκινήσει το έβδομο inning, αλλά κατάφερε τους επόμενους τρεις παίκτες να βγουν από το inning αλώβητοι. Ο αριστερός έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με την Οκλαχόμα Σίτι και έπαιξε συνολικά σε πέντε παιχνίδια σε τρία διαφορετικά επίπεδα από τις 20 Αυγούστου. Ο Ντάφι δεν έχει ακόμη αγωνιστεί για τους Ντότζερς σε επίπεδο μεγάλου πρωταθλήματος αφού τον απέκτησαν στην προθεσμία του εμπορίου την περασμένη σεζόν.

Παίκτης της ημέρας

Ο Ryan Ward έφτασε στη βάση τέσσερις φορές και οδήγησε σε τρεις διαδρομές για το Σάββατο της Tulsa. Ο 24χρονος ξεχώρισε σε ένα σερί στο πρώτο και ξεχώρισε σε άλλα δύο στο δεύτερο για να δώσει στους Drillers ένα πρώτο προβάδισμα.

Ο Ward θα περπατούσε αργότερα δύο φορές και θα σημείωσε ένα τρέξιμο για να διευρύνει το προβάδισμα εκείνη τη στιγμή για τους Drillers.

Triple-A Οκλαχόμα Σίτι

Η Οκλαχόμα Σίτι είχε προβάδισμα τριών σειρών μπαίνοντας στον πάτο της ένατης θέσης, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει. Κάθε ομάδα σκόραρε αρκετές φορές σε επιπλέον συμμετοχές προτού η Round Rock (Ρέιντζερς) βγει στην κορυφή, χαρίζοντας στους Ντότζερς μια ήττα 8-7 με αποχωρισμό.

Οι Dodgers είχαν ένα προβάδισμα 4-1 στο ένατο, όταν επέτρεψαν σε ένα σερί να σκοράρει σε ένα άγριο γήπεδο και ένα σερί ισοφάρισης για να περάσει σε ένα μονό σε δύο σερί από τον Sam Huff. Ήταν ο Huff που χτύπησε τον σόλο Όμηρο από τον Kahnle νωρίτερα στο παιχνίδι και δεν τελείωσε να αποτελεί απειλή για το OKC pitching.

Ο James Outman ξεχώρισε σε ένα ζευγάρι στην κορυφή της 10άδας μόνο για να έχει η Express να σκοράρει δύο δικά της για να αναγκάσει την 11η. Αφού οι Dodgers σημείωσαν άλλο ένα σερί στο μισό τους σε μια διπλή μπάλα του Andy Burns, ο Huff την ισοφάρισε στο κάτω μισό σε ένα μονό και ο Round Rock το έκλεισε σε έναν ελικόπτερο εντός πεδίου που επέτρεψε στο νικητήριο σερί να σκοράρει από το τρίτο.

Ο Edwin Ríos ήταν 2-for-4 με ένα σόλο homer που ξεκίνησε το σκορ στο τέταρτο. Υπήρχαν άλλοι τέσσερις που είχαν βραδιές πολλών επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένων των Michael Busch (2-for-4) και Jacob Amaya (3-for-5).

Ο Jon Duplantier ξεκίνησε το παιχνίδι για τους Dodgers στο ανάχωμα και κράτησε το Express χωρίς τρέξιμο για πέντε innings, δίνοντας μόνο ένα χτύπημα ενώ περπατούσε πέντε με πέντε strikeout.

Double-A Tulsa

Οι Drillers είχαν προβάδισμα 5-1 προς το έκτο inning το Σάββατο, αλλά εγκατέλειψαν ένα ζευγάρι τριών σειρών καθυστερημένα για να χάσουν ένα παιχνίδι 8-6 στο Northwest Arkansas (Royals).

Αφού σημείωσαν τρία στο έκτο για να φτάσουν στο ένα, οι Naturals πήραν έναν σόλο όμηρο από τον Morgan McCullough στο έβδομο για να ισοφαρίσουν. Ο Tyler Gentry θα το έλυνε στη συνέχεια στην κορυφή του ένατου με ένα homer τριών τρεξίματος για να θάψει τελικά την Tulsa.

Η Tulsa πήρε ένα run-score single από τον Brandon Lewis και είχε τις βάσεις φορτωμένες στο ένατο, αλλά ο Ryan January χτύπησε για να τερματίσει την απειλή και το παιχνίδι.

Όπως συζητήθηκε παραπάνω, ο Ward έπαιξε μεγάλο ρόλο από νωρίς στην οδήγηση στις τρεις πρώτες σειρές του παιχνιδιού και σημείωσε το τέταρτο σερί στο πέμπτο, όταν ο Ιανουάριος ξεχώρισε σε ένα ζευγάρι. Ο Λεονέλ Βαλέρα ήταν 2-προς-4 στην πρώτη θέση για την Tulsa, σκοράροντας και στα δύο μονά του Ward.

High-A Great Lakes

Low-A Rancho Cucamonga

Το Rancho ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μεγάλων συμμετεχόντων για το Σάββατο Inland Empire (Angels). Οι Quakes επέτρεψαν τέσσερις διαδρομές στο πρώτο inning και τρεις στο πέμπτο στο δρόμο τους για την ήττα με 8-4 στο δρόμο.

Η ήττα αφήνει τον Rancho έξι παιχνίδια πίσω από την Inland Empire στη βαθμολογία του δεύτερου ημιχρόνου, με επτά παιχνίδια για το τέλος. Αυτή η σειρά ήταν make or break για τους Quakes για να προσπαθήσουν να πιάσουν τους 66ers, αλλά έχουν χάσει τρία από τα πέντε μέχρι στιγμής.

Ένα Yeiner Fernandez με δύο τρεξίματα στο πρώτο και ένα Kyle Froemke RBI στο πέμπτο έφερε τον Rancho σε δύο σειρές κάθε φορά, αλλά δεν ήταν αρκετό για να συμβαδίσει με τους 66ers.

Ο Froemke δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά χρειάστηκε να μπει όταν ο Dalton Rushing αποβλήθηκε από τον διαιτητή της έδρας, ενώ διαφωνούσε για ένα τρίτο χτύπημα στο τρίτο inning.

Ο Maddux Bruns ενεργοποιήθηκε πριν από το παιχνίδι για να κάνει την αρχή για τον Rancho και έβγαινε πριν καταγράψει ένα out. Περπάτησε τέσσερα από τα πέντε που είχε μπροστά του και έδωσε ένα σινγκλ στον άλλο ενώ χρεώθηκε και με τα τέσσερα τρεξίματα στο πρώτο inning.

Συναλλαγές

High-A: Ο LHP Christian Suarez ανατέθηκε στους Great Lakes Loons από τον Rancho Cucamonga Quakes.

Χαμηλό-Α: Ο Rancho Cucamonga Quakes ενεργοποίησε το LHP Maddux Bruns.

σκοράρει το Σάββατο

Πρόγραμμα Κυριακής

  • 9:05 π.μ. PT: Great Lakes (Ronan Kopp) εναντίον Lake County (Aaron Davenport)
  • Παιχνίδι 2: Great Lakes (Kendall Williams) vs. Lake County (Jack Leftwich)
  • 11:05 π.μ.: Oklahoma City (Michael Grove) στο Round Rock (Cole Winn)
  • 16:05: Tulsa (Nick Nastrini) vs. Northwest Arkansas (Alec Marsh)
  • 5:35 μ.μ.: Rancho Cucamonga (Peter Heubeck) στο Inland Empire (Joey Walsh)

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.