Ο Ναστρίνι πετά έξι χωρίς σκορ, ο Ντε Ζεσούς οδηγεί στα τρία για να βοηθήσει τον Λουνς

Το βράδυ του Σαββάτου γύρω από ανήλικους Dodgers είδαν τρεις από τις τέσσερις θυγατρικές να χάνουν, συμπεριλαμβανομένης μιας άλλης απώλειας έκρηξης για τον Rancho. Οι Great Lakes ήταν η μοναδική νίκη του ομίλου.

Παίκτης(οι) της ημέρας

Ο Nick Nastrini κράτησε την αντίθεση με τέσσερα χτυπήματα και ένα περπάτημα και δεν επέτρεψε ένα τρέξιμο σε έξι innings δουλειάς για τις Great Lakes. Ο δεξιόχειρας πέτυχε επίσης επτά στη μεγαλύτερη περίοδο της σύντομης καριέρας του σε δευτερεύοντα πρωταθλήματα, αφού οι Ντότζερς τον επέλεξαν στον τέταρτο γύρο το 2021.

Ο Infielder Alex De Jesus συνέβαλε με άλλα τρία χτυπήματα για τις Great Lakes, οδηγώντας σε τρεις διαδρομές για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει. Πηγαίνοντας 3-for-6 τη βραδιά με τρία μονά, ο De Jesus είναι τώρα 43-for-141 (.305) σε 35 αγώνες από τότε που προήχθη στο High-A.

Triple-A Οκλαχόμα Σίτι

Η Οκλαχόμα Σίτι έμεινε πίσω με 4-0 μετά το τέταρτο inning και παρά το γεγονός ότι σκόραρε τρεις φορές και έφερε την ισοπαλία σε πολλαπλά inning, οι Dodgers έριξαν το φινάλε της σειράς στο Λας Βέγκας (Athletics) με σκορ 4-3.

Οι Dodgers ενεργοποίησαν τον Andre Jackson το Σάββατο για να κάνει την αρχή και παρόλο που κράτησε μόλις τρία inning, ο δεξιόχειρας χτύπησε οκτώ από τα 14 batters που αντιμετώπισε. Ωστόσο, ο Τζάκσον εγκατέλειψε δύο τρεξίματα σε αυτά τα τρία innings, επιτρέποντας σε ένα ζευγάρι σόλο homers.

Πτώση 4-0 στο πέμπτο, η OKC συνένωσε μερικά χτυπήματα για να πετύχει ένα ζευγάρι σερί και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο Tony Wolters έβαλε διπλό στο δεξί γήπεδο και έφτασε να σκοράρει με ένα τρίποντο του Drew Avans. Ο Μιγκέλ Βάργκας ξεχώρισε την Άβανς δύο κτυπήματα αργότερα για να μειώσει το προβάδισμα στο μισό, αλλά ο Βάργκας θα μείνει στη δεύτερη θέση.

Μετά από ένα ζευγάρι βόλτες στο όγδοο, ο Jacob Amaya χάιδεψε ένα single-out για να μειώσει το έλλειμμα σε ένα τρέξιμο και να βάλει τους δρομείς στην πρώτη και στην τρίτη θέση. Ο Γούλτερς θα μπορούσε να βάλει τέλος για να τελειώσει το inning. Οι Dodgers είχαν την ισοφάριση ξανά στο ένατο, αλλά άφησαν την Avans στη δεύτερη θέση για να τελειώσει το παιχνίδι.

Ο Avans τελείωσε το παιχνίδι 3-for-4 στο πιάτο για να ανεβάσει τον μέσο όρο του στο 0,284 από την ένατη θέση της σειράς. Ο αριστερός έριξε επίσης λίγο δέρμα αργά στο παιχνίδι για να κρατήσει το σκορ κοντά.

Double-A Tulsa

Η Τάλσα είχε ένα προβάδισμα 3-0 με την τέταρτη νίκη του αγώνα, αλλά αυτό ήταν το μόνο που θα έκαναν. Και οι τέσσερις στάμνες μετά το πρώτο παιχνίδι παραδόθηκαν για τους Drillers, με αποτέλεσμα την ήττα με 6-3 από το Northwest Arkansas (Royals).

Ο Jonny DeLuca ξεχώρισε για να ξεκινήσει το παιχνίδι και μπήκε στη θέση του σκορ σε μια άγρια ​​ρίψη pickoff. Ο Andy Pages εξαργύρωσε αμέσως αυτό το λάθος με ένα RBI-single για να δώσει στους Drillers το προβάδισμα 1-0 από την αρχή. Ο Ράιαν Γουόρντ συνέτριψε τον 18ο Όμηρο του στη σεζόν για να φέρει τον Πέιτζς δύο μπατέρ αργότερα για να δώσει στην Τάλσα ένα πλεονέκτημα 3-0 που θα απολάμβαναν μόνο μέχρι το δεύτερο.

Οι Naturals σκόραραν δύο στο δεύτερο και ένα στο τρίτο για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στους τρεις ο καθένας πριν χρησιμοποιήσουν τον ίδιο συνδυασμό αργότερα στο παιχνίδι για το προβάδισμα. Το NW Arkansas σκόραρε δύο στο έβδομο και ένα στο όγδοο για να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η Tulsa είχε πολλούς δρομείς τόσο στο έβδομο όσο και στο ένατο, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τίποτα.

High-A Great Lakes

Οι Loons ταξίδεψαν πίσω από το διαμάντι του Nastrini με τα έξι innings shutout, κρατώντας τον Lansing (Athletics) εκτός ταμπλό μέχρι τον όγδοο για να πάρουν τη νίκη με 7-3.

Ο Γκρέιτ Λέικς σημείωσε τρία στο τέταρτο και δύο στο πέμπτο για να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Αφού μια μύγα θυσίας έσπασε την ισοπαλία χωρίς σκορ στο τέταρτο, ο De Jesus ξεχώρισε σε ένα ζευγάρι για να δώσει προβάδισμα στις Great Lakes με 3-0. Ο Άλντριχ Ντε Γιονγκ επέκτεινε αυτή τη διαφορά σε 5-0 με έναν όμηρο δύο σειρών στο πέμπτο.

Το προβάδισμα θα ήταν 7-0 για τις Γκρέιτ Λέικς που κατευθύνονται προς το κάτω μέρος της όγδοης και οι ανακουφιστές του Λουνς θα επέτρεπαν ένα run-score single στο όγδοο και άλλα δύο στο ένατο αφού οι Λάγκνατς φόρτωσαν τις βάσεις χωρίς κανέναν έξω.

Εκτός από τον De Jesus και τις τρεις επιτυχίες του, οι Jorbit Vivas, Kekai Rios και De Jongh απόλαυσαν όλοι δύο επιτυχίες τη βραδιά.

Low-A Rancho Cucamonga

Ήταν άλλη μια δύσκολη νύχτα για το pitching του Rancho, που εγκατέλειψε τεράστια κομμάτια τρεξίματος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να χάσει 14-4 στο δρόμο στο Inland Empire (Angels).

Οι 66ers σκόραραν μόνο σε δύο διαφορετικά innings, κάνοντας πέντε σερί στο δεύτερο και ένα εντυπωσιακό εννέα στο τέταρτο όταν έστειλαν 13 άντρες στο πιάτο. Το Inland Empire είχε τόσα χτυπήματα (έξι) σε εκείνο το τέταρτο ξέσπασμα του inning, όσα είχε ο Rancho σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Αφού σημείωσαν ένα μόνο σερί σε κάθε ένα από τα τέταρτα και έκτη innings, οι Quakes έλαβαν ένα homer δύο σειρών από τον Julio Carrion για να τους φέρει σε 10 runs στο ένατο. Αλλά η Inland Empire κράτησε τη νίκη.

Συναλλαγές

Triple-A: Η Οκλαχόμα Σίτι έβαλε τον άουτ Στέφεν Ρομέρο στη λίστα τραυματιών 7 ημερών. Ο Catcher Tony Wolters που ανατέθηκε στην Oklahoma City και ο pitcher Andre Jackson ενεργοποιήθηκε.

Χαμηλό-Α: Ο Rancho Cucamonga ενεργοποίησε τον infielder River Ryan από την προσωρινή λίστα ανενεργών, ο pitcher Jeisson Cabrera στάλθηκε σε αποστολή αποτοξίνωσης στο ACL Dodgers και ο pitcher Osvanni Gutierrez ανατέθηκε στο ACL Dodgers από τον Rancho Cucamonga Quakes.

σκοράρει το Σάββατο

Πρόγραμμα Κυριακής

  • 10:05 π.μ. PT: Great Lakes (Lael Lockhart) στο Lansing (Jake Walkinshaw)
  • 12:05 μ.μ.: Tulsa (Bobby Miller) στο ΒΔ Αρκάνσας (Alec Marsh)
  • 7:05 μ.μ.: Rancho Cucamonga (Orlando Ortiz) στο Inland Empire (Joey Walsh)

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *