Ο Galen M. Hair του HQ της Ασφάλισης επικεντρώνεται στην αντεπίθεση όταν η καταστροφή χτυπά αυτή την εποχή τυφώνα

Η Insurance Claim HQ με έδρα τη Νέα Ορλεάνη έχει δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό της αντεπιτίθεται. Όχι μόνο αντεπιτίθενται όταν χτυπούν τυφώνες, αλλά επίσης αντεπιτίθενται για λογαριασμό των πελατών τους όταν οι ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθούν να αρνηθούν αξιώσεις από τυφώνα, να προσφέρουν χαμηλούς διακανονισμούς ή με άλλο τρόπο να παρέχουν κακές υπηρεσίες για τα ασφάλιστρά σας.

Η δικηγορική εταιρεία ασφάλισης περιουσιακών ατυχημάτων, με επικεφαλής τον ιδρυτή Galen M. Hair, εργάζεται αποκλειστικά με ασφαλιστικές υποθέσεις και είναι προφανές ότι παρέχουν μια πολύ αναγκαία υπηρεσία. Το 2021, μόλις ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των θυρών της, τιμολόγησε 65 εκατομμύρια δολάρια σε χρεώσιμες ώρες.

Για το Hair, ωστόσο, η λειτουργία του Insurance Claim HQ δεν έχει να κάνει με τους αριθμούς — έχει να κάνει με τη βοήθεια των ανθρώπων. Για αυτόν, τα έσοδα είναι απλώς ένα απτό σύμβολο του πόσες οικογένειες έχει βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της ζωής τους μετά από καταστροφές. Τότε η ασφαλιστική τους εταιρεία δέχεται το δεύτερο χτύπημα.

Εξυπηρέτηση με συμπάθεια

Ο Hair είναι ιδιαίτερα συμπονετικός για τους πελάτες του, αφού έπεσε και ο ίδιος θύμα τυφώνα όταν ο τυφώνας Zeta έπληξε το σπίτι του το 2020. Έτσι, γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς αισθάνονται οι πελάτες του και πόσο δύσκολο είναι να συναλλάσσεται άμεσα με τις ασφαλιστικές εταιρείες, που συχνά αισθάνονται σαν να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν να σας πληρώσουν αυτό που σας αξίζει αφού πληρώσετε ασφάλιστρα για χρόνια.

«Η ασφαλιστική εταιρεία δεν καταλαβαίνει τι περνάτε. είναι μια από τις πιο βαριές συναισθηματικά στιγμές της ζωής σου», είπε ο Hair.

Ο δικηγόρος έχει εδώ και καιρό μια μαλακή θέση για τα θύματα καταστροφών που σχετίζονται με τυφώνες. Στην πραγματικότητα, όταν ήταν εθελοντής στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα ήξερε ότι ήθελε να μετακομίσει στην όμορφη και ιστορική —αλλά κατεστραμμένη— πόλη.

Ο Hair είναι αφοσιωμένος στο να φροντίζει τους πελάτες του και να τους κρατά τα χέρια σε κάθε βήμα του ταξιδιού, είτε έχουν πέσει θύματα τυφώνων, πυρκαγιών ή πλημμύρων. Εκτονώνει την πίεση των σχεδόν καθημερινών συναλλαγών με τις ασφαλιστικές εταιρείες σε μια μεγάλη ομάδα ευγνώμων πελατών.

Η πιο πρόσφατη φυσική καταστροφή, ο τυφώνας Ίαν, σάρωσε μεγάλο μέρος της Φλόριντα, αφήνοντας την καταστροφή στο πέρασμά του. Η ομάδα του εγκαταστάθηκε στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα και έβλεπε από πρώτο χέρι την καταστροφική ζημιά που προκάλεσε η καταιγίδα. Η αποστολή παρέμεινε η ίδια, ωστόσο, να βοηθήσουμε όσους είχαν ανάγκη.

«Σταθήκαμε την ομάδα μας ICHQ στο American Legion Post στο Port Charlotte, όπου πιάσαμε και μοιράσαμε φαγητό στα θύματα του τυφώνα», είπε ο Hair. «Πολλοί άνθρωποι δεν είχαν σπίτι να επιστρέψουν ή ζούσαν σε σπίτια που δεν ήταν πλέον κατάλληλες συνθήκες. Η ανθεκτικότητά τους μπροστά σε αυτή την καταστροφή ήταν απαράμιλλη και ήμασταν ευτυχείς που βοηθήσαμε».

Μια ακμάζουσα επιχείρηση

«Πόσοι πελάτες;» μπορεί να ρωτάς. Καλή ερώτηση. Αν και είναι ένας πολύ εξειδικευμένος τομέας και άνοιξε μόλις πριν από λίγα χρόνια, ο Hair έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 1.200 οικογένειες και έξι εκκλησίες να λάβουν τους οικισμούς που χρειάζονται από ασφαλιστικές εταιρείες αφού τα σπίτια, τα ακίνητα και τα υπάρχοντά τους καταστράφηκαν ή χάθηκαν εντελώς.

Επειδή είναι τόσο απασχολημένος, ο Hair έχει μια ομάδα έμπειρων δικηγόρων για ατυχήματα περιουσίας που χειρίζονται επίσης υποθέσεις καθώς βοηθούν τα θύματα, συλλέγουν στοιχεία, πηγαίνουν σε δίκη και φτάνουν στην καρδιά της ανάκαμψης από καταστροφές.

«Οι δικηγόροι μας έχουν εκτενή εμπειρία στο χειρισμό αξιώσεων ασφάλισης ατυχημάτων περιουσίας, αλλά η δέσμευσή μας προς εσάς είναι πολύ βαθύτερη. Εκτός από την παροχή κορυφαίας νομικής εκπροσώπησης, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας ως πελάτης μας είναι όσο πιο ομαλή και διαφανής γίνεται», δήλωσε ο Hair.

Παραδέχεται ότι η εργασία για το Insurance Claim HQ δεν είναι η πιο προσεγμένη δουλειά στον τομέα του δικαίου. Αυτός και τα μέλη του προσωπικού του ταξιδεύουν συχνά στη χώρα, αλλά δεν είναι σε διακοπές ομαδικότητας ή σε συνέδρια. Όχι, είναι μια ομάδα που επισκέπτεται τοποθεσίες που έχουν καταστραφεί από την καταστροφή για να βρει στοιχεία για τις δίκες και τις υποθέσεις τους εναντίον τεράστιων, γνωστών ασφαλιστικών εταιρειών.

Όλα για Δίκαιη Μεταχείριση

Αν και πολλές περιπτώσεις έχουν ομοιότητες, δεν είναι ποτέ πιο εύκολο να ακούς τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων. Σημείωσε ότι οι πελάτες του λένε συχνά στην αρχή των συναλλαγών τους: «Δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Νόμιζα ότι η ασφαλιστική εταιρεία ήταν εκεί για να με βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», και μισεί να πρέπει να τους εξηγήσει ότι, δυστυχώς, δεν είναι αλήθεια.

«Η ασφαλιστική σας εταιρεία δεν θα σας μεταχειριστεί δίκαια σε πολλές περιπτώσεις. Δεν είναι προσωπικό. Είναι δουλειά. Τα κέρδη οδηγούν τα περισσότερα πράγματα αυτές τις μέρες. Δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληρώνοντας απαιτήσεις. Μπορείτε να προγραμματίσετε ορισμένες αναπόφευκτες ζημίες υπολογίζοντας πράγματα όπως το ποσοστό των πυρκαγιών, αλλά μεγάλα καταστροφικά γεγονότα αλλάζουν τους αναλογιστικούς πίνακες και απειλούν τη συνολική κερδοφορία μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Επιπλέον, η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια μηχανή που έχει κατασκευαστεί για να προσαρμόζει τους ισχυρισμούς χωρίς πολλά περιθώρια για ανθρώπινη ενσυναίσθηση ή συμπόνια», εξήγησε.

To Hair, το να βοηθά όσους έχουν υποφέρει μετά από μια φυσική καταστροφή είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει. Και αυτή την εποχή των τυφώνων, είναι έτοιμος για όποιον χρειάζεται τη βοήθειά του.

Σχετικά με το Galen M Hair

Ο Galen M Hair, Ιδιοκτήτης στο Insurance Claim HQ, είναι δικηγόρος ασφάλισης περιουσίας που έχει βοηθήσει περισσότερες από 1.200 οικογένειες να ξαναχτίσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Έχει βαθμολογηθεί ως Super Lawyers Rising Star και ψηφίστηκε ως ένας από τους 100 κορυφαίους δικηγόρους σε εθνικό επίπεδο. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προστασία της περιουσίας σας από καταστροφές: http://www.insuranceclaimhq.com

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *