Ο JJ Hebert κατακτά τον κόσμο των εκδόσεων βιβλίων του Λος Άντζελες με την εταιρεία του MindStir Media

Ο JJ Hebert έφερε γρήγορα τη MindStir Media στο προσκήνιο της σκηνής των εκδόσεων βιβλίων στο Λος Άντζελες. Με τοποθεσία στη Sunset Boulevard, η MindStir τοποθετείται ως ο καλύτερος εκδότης βιβλίων στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το International Business Times και άλλες πηγές. Η Hebert προσφέρει υπηρεσίες έκδοσης βιβλίων και μάρκετινγκ μέσω της MindStir Media, συμπεριλαμβανομένων σχεδίασης βιβλίων, επιμέλειας, εικονογράφησης, καθοδήγησης, εκτύπωσης και διανομής βιβλίων και συνεχιζόμενες εκστρατείες δημοσιότητας και μάρκετινγκ βιβλίων με στόχο την εισαγωγή βιβλίων στις λίστες των ευπώλητων.

Ο JJ Hebert είναι κυρίως υπεύθυνος για τη δημιουργία μεγάλων συνεργασιών με διασημότητες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Associated Press (AP), κατάφερε να δημιουργήσει μια συνεργασία μεταξύ της MindStir Media και της Tori Spelling, της διάσημης ηθοποιού, παραγωγού και συγγραφέα. Η ίδια κάτοικος του Λος Άντζελες, η Spelling σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκδότη βιβλίων του Λος Άντζελες ταιριάζει απόλυτα. Μέσω της συνεργασίας της, η JJ Hebert και η MindStir είναι σε θέση να δώσουν σε ανεξάρτητους συγγραφείς μια νόμιμη ευκαιρία να δουν τα βιβλία τους προσαρμοσμένα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η ορθογραφία αναζητά ποιοτικές ιστορίες που μπορεί να τις επιλέξει. Πριν από αυτή τη συμμαχία, οι indie συγγραφείς δεν είχαν τέτοιου είδους ευκαιρίες. Η Spelling διατίθεται επίσης μέσω του MindStir για να βοηθήσει τους συγγραφείς να προωθήσουν τα βιβλία τους.

Μια άλλη συνεργασία διασημοτήτων που διευκόλυνε ο JJ Hebert ήταν μεταξύ της Mariel Hemingway και της MindStir Media. Σύμφωνα με την Film Daily, ο Χέμινγουεϊ βοηθά στην προώθηση βιβλίων μέσω της συγγραφής προλόγων και της κινηματογράφησης βίντεο έγκρισης. Ένα τέτοιο διαφημιστικό βίντεο που τράβηξε για έναν 7χρονο συγγραφέα οδήγησε το βιβλίο του παιδιού στα τσαρτ των μπεστ σέλερ στο Amazon.com. Η Μάριελ είναι η εγγονή του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, του διάσημου μυθιστοριογράφου. Βρήκε φήμη στα πρώτα της χρόνια εμφανιζόμενη σε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες όπως το franchise Superman και το Manhattan.

Το 2020, ο JJ Hebert συνδέθηκε επίσης με τον Kevin Harrington του Shark Tank. Ως ένας από τους αρχικούς «καρχαρίες» του Shark Tank, ο Harrington συνεχίζει να ψάχνει για ανερχόμενες επιχειρήσεις που μπορεί να βοηθήσει. Αποφάσισε να συνεργαστεί με την Hebert και τη MindStir αφού παρείχε στην εταιρεία ένα λαμπερό βίντεο έγκρισης που δημοσιεύτηκε στην αρχική σελίδα του MindStir Media. Η σύνδεση Harrington-MindStir βοήθησε τον Hebert με τις προαναφερθείσες συνεργασίες και τη μεγάλη επιχειρηματική ανάπτυξη. Το Harrington προσφέρει επίσης ένα πακέτο έγκρισης μέσω της MindStir Media. Οι συγγραφείς που εκδίδουν μόνοι τους είναι σε θέση να του παρουσιάσουν τα βιβλία τους και να εγκρίνουν και να προωθήσουν τα βιβλία τους από τον Harrington μέσω του MindStir.

Η σύνδεση της Tori Spelling, της Mariel Hemingway και του Kevin Harringon με τον JJ Hebert και τη MindStir Media προσέλκυσε και άλλες διασημότητες. Ο Tom Arnold, ηθοποιός και κωμικός του Χόλιγουντ, επαίνεσε την εκδοτική εταιρεία σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο MindStir Youtube πέρυσι. Στο βίντεο, ο Arnold αποκάλεσε τη MindStir Media μια ποιοτική εταιρεία με ποιοτικούς ανθρώπους.

Ο Gary LeVox, ο τραγουδιστής των Rascal Flatts, ενθουσιάστηκε με τη MindStir Media σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε επίσης στο κανάλι του MindStir στο Youtube: «Πιστεύω πολύ στη χρήση της γραφής για να μοιραστείτε το μήνυμά σας με τον κόσμο», είπε. «Ξέρεις, για μένα είναι να γράφω τραγούδια. Για σένα είναι να γράφεις βιβλία. Και, ξέρετε, είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι να βάλεις τα λόγια σου εκεί έξω και να επηρεάσεις τις ζωές. Χρειάζεστε όμως τη σωστή πλατφόρμα. Και γι’ αυτό προτείνω τη MindStir Media, και είναι μια βραβευμένη εταιρεία αυτοεκδόσεων. Μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το γράψιμό σας σε ένα εκπληκτικά εκλεπτυσμένο βιβλίο και να σας βοηθήσουν να το προωθήσετε επίσης. Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στο MindStir Media! Δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο αν δεν κάνεις τα βήματα. Πήγαινε εκεί τώρα.”

Ολόκληρη η αυτοκρατορία της MindStir Media χτίστηκε πάνω στην επιτυχία του ίδιου του JJ Hebert ως συγγραφέα και επιχειρηματία. Δημοσίευσε περίφημα το δικό του ντεμπούτο μυθιστόρημα, Πρωτότυπος, το 2009. Το μυθιστόρημα πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα indie εμπνευσμένα βιβλία στην ιστορία. Η επιτυχία του ως συγγραφέα καθήλωσε τους επίδοξους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο. Οι επίδοξοι συγγραφείς άρχισαν να επικοινωνούν με τον Hebert για να λάβουν βοήθεια με τα δικά τους χειρόγραφα. Τότε ήταν που άνοιξε τις πόρτες της Mindstir Media και άρχισε να παρέχει υπηρεσίες εκδόσεων και μάρκετινγκ. Μέχρι σήμερα, ο Hebert έχει δημοσιεύσει περίπου 1.000 τίτλους σε διάφορα είδη. Πολλά από τα βιβλία είναι βραβευμένα και best-seller.

Στην πορεία, εντάχθηκε στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο του Forbes και έγινε συνεργάτης του περιοδικού Entrepreneur, όπου μοιράζεται επιχειρηματικές και συγγραφικές/εκδοτικές συμβουλές. Ο Hebert είναι επίσης USA Today, Wall Street Journal και αρ. 1 συγγραφέας με τις περισσότερες πωλήσεις της Amazon πέντε βιβλίων. Ίδρυσε τη MindStir Media το 2009 στο Νιου Χάμσαϊρ και αργότερα επεκτάθηκε στις αγορές της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες.

Οι συγγραφείς που ενδιαφέρονται για δημοσίευση και μάρκετινγκ με το MindStir Media του JJ Hebert θα πρέπει να πάνε στο mindstirmedia.com για να μάθουν περισσότερα και να κάνουν κράτηση για μια συμβουλευτική.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *