Πέντε Οργανισμοί που Βοηθούν Βετεράνους όλο το χρόνο

Η Ημέρα των Βετεράνων είναι μια στιγμή που στεκόμαστε ενωμένοι για μια μέρα, σε όλη τη χώρα, για να αποτίσουμε το σεβασμό μας και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους αγαπημένους μας που υπηρέτησαν και σε όσους συνεχίζουν να υπηρετούν τη χώρα μας.

Ενώ αφιερώνουμε την Ημέρα των Βετεράνων για να τιμήσουμε τους βετεράνους μας για τον πατριωτισμό και την υπηρεσία τους, οι οργανώσεις λαμβάνουν σκόπιμα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι οι βετεράνοι φροντίζονται καλά όλο το χρόνο και δίνουν προτεραιότητα στη ζωή τους. Οι παρακάτω πέντε οργανισμοί και άτομα έχουν λάβει πρωτοποριακά βήματα για να βοηθήσουν τους βετεράνους να προσαρμοστούν στην κανονικότητα για άλλη μια φορά.

1. Go Cloud Careers

Από όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι βετεράνοι όταν προσαρμόζονται στην πολιτική ζωή, η μετάβαση στο εργατικό δυναμικό μπορεί να είναι μία από τις πιο αγχώδεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο βετεράνος μπορεί να μην έχει κάνει ποτέ ξανά αίτηση για πολιτική θέση εργασίας.

Ο προσδιορισμός του τρόπου με τον οποίο οι στρατιωτικές δεξιότητες μεταφράζονται σε μη στρατιωτικές εργασίες μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ακόμη και όταν οι βετεράνοι έχουν προχωρημένη εκπαίδευση, αυτή η εκπαίδευση μπορεί να μην σχετίζεται με θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες.

Το Go Cloud Careers προσφέρει το πρόγραμμα «Helping Heroes Get Hired» για βετεράνους που αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις. Είναι ένα μοναδικό στο είδος του πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης αρχιτεκτονικής cloud και μηχανικής για βετεράνους και εν ενεργεία στρατιωτικούς και στρατιωτικές που αναζητούν επαγγελματικές σταδιοδρομίες με υψηλή αμειβόμενη ζήτηση μετά την αποχώρησή τους από την υπηρεσία.

«Οι βετεράνοι και το στρατιωτικό προσωπικό που προετοιμάζονται για τη μετάβαση στην πολιτική ζωή είναι σε εξαιρετική θέση για να προχωρήσουν σε τεχνολογικές σταδιοδρομίες υψηλής αμοιβής. Η ακεραιότητά τους, η ψυχική τους σκληρότητα, η προθυμία τους να λάβουν κατεύθυνση και η ικανότητά τους να παραμείνουν ήρεμοι υπό πίεση – όλα αυτά προέρχονται από τη στρατιωτική τους εκπαίδευση – είναι όλα περιζήτητα χαρακτηριστικά στον κόσμο της τεχνολογίας», λέει ο Mike Gibbs, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Go. Cloud Careers.

Όλοι όσοι εγκαταλείπουν τον στρατό πρέπει να έχουν μια υπέροχη εξαψήφια δουλειά να τους περιμένει. Γι’ αυτό ο Gibbs δημιούργησε το πρόγραμμα Helping Our Heroes Get Hired.

2. Jason A. Duprat

Η Ακαδημία Κεταμίνης βοηθά τους βετεράνους βοηθώντας τους επαγγελματίες υγείας να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τη θεραπεία με κεταμίνη για να παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς που πάσχουν από PTSD, ανθεκτική στη θεραπεία κατάθλιψη ή χρόνιο πόνο, οι οποίοι διαφορετικά μπορεί να μην είναι σε θέση να έχουν αποτελέσματα μέσω παραδοσιακών, πιο συνηθισμένων θεραπευτικών επιλογών.

«Στην Ακαδημία Κεταμίνης, παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες υγείας που με τη σειρά τους παρέχουν αυτή την υπηρεσία στους βετεράνους πληθυσμούς σε όλη τη χώρα. Εάν ένας επαγγελματίας υγείας είναι νυν ή πρώην στρατιωτικός και επιθυμεί να ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, του προσφέρουμε επίσης σημαντικές στρατιωτικές εκπτώσεις στα δίδακτρα του.» λέει ο Jason Duprat, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Ακαδημίας Κεταμίνης.

Όλοι οι αδειοδοτημένοι επαγγελματίες υγείας πρέπει να γνωρίζουν τη χρήση της θεραπείας με κεταμίνη, η οποία υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών μελετών, συμπεριλαμβανομένης της βιβλιογραφίας από πολλά αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως το Duke University, το Yale και άλλα. Κάθε χρόνο, πολλοί βετεράνοι εκφράζονται ότι έχουν ιατρικά ή ψυχολογικά προβλήματα καθώς αποχωρούν από το στρατό. Συχνά δεν διαθέτουν τους ιατρικούς πόρους και τις συνδέσεις που θα τους βοηθήσουν να επανενταχθούν καλύτερα στην πολιτική ζωή.

«Είναι ζωτικής σημασίας να υποστηρίζουμε τους βετεράνους, ειδικά καθώς αποχωρούν από το στρατό. Αυτό είναι το πιο κρίσιμο», λέει ο Duprat.

3. Chas Sampson και Seven Principles

Ο Chas Sampson, Διευθύνων Σύμβουλος της Seven Principles, είναι βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ και ιδρυτής πολλών εταιρειών. Το Seven Principles, που στηρίζεται στις επτά αξίες του Στρατού (Πιστότητα, Καθήκον, Σεβασμός, Ανιδιοτελής Υπηρεσία, Τιμή, Ακεραιότητα και Προσωπικό Θάρρος), εξουσιοδοτεί τους βετεράνους που αποχωρούν από το στρατό βοηθώντας στη διαδικασία αξιώσεων VA, υποθέσεις προσφυγών, επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα.

Πριν ιδρύσει το Seven Principles, ο Sampson υπηρέτησε ως Decision Officer/VA Rater στο Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια συνέχισε να υπηρετεί στο Πεντάγωνο ως στέλεχος Υπαλλήλων και Εργασιακών Σχέσεων στο Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, DC

Αυτή η εμπειρία τον ενέπνευσε να υποστηρίξει τους συναδέλφους του βετεράνους και να τους προετοιμάσει να εισέλθουν ξανά στην κοινωνία με μεγιστοποιημένα οφέλη VA και ένα σχέδιο καριέρας. Ως αξιωματικός τμήματος, είχε απορρίψει πολλές αιτήσεις λόγω μικρών λαθών που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν ο αιτών είχε επωφεληθεί από την καθοδήγηση ενός εμπειρογνώμονα.

«Ξεκίνησα το Seven Principles αφού είδα πολλούς βετεράνους, όπως εγώ, που ήταν απογοητευμένοι με τη διαδικασία αξιώσεων VA. Ήθελα να βοηθήσω τους βετεράνους να κατανοήσουν τις υποθέσεις τους, τι θέλει η VA από τη διαδικασία και να διασφαλίσω ότι είχαν μια επιτυχημένη αξίωση», είπε ο Sampson.

4. Crystal Bethea

Η Crystal Bethea είναι βετεράνος του στρατού, αδειούχος ιατρός μασάζ και έμπειρος κοσμετολόγος. Είναι η ιδιοκτήτρια του C3 Wellness Spa — ενός ολιστικού κέντρου ευεξίας στο Kissimmee, FL — που ειδικεύεται στη βοήθεια βετεράνων με σωματικές παθήσεις και στην ενδυνάμωση των κατοίκων της Κεντρικής Φλόριδας να ζήσουν υγιείς, δραστήριες ζωές.

Εμπνευσμένη από την οικογένεια των συναδέλφων βετεράνων της, η Bethea προσπαθεί να εξελιχθεί και να εξυπηρετήσει τις σωματικές και ψυχικές ανάγκες όσων βρίσκονται στην κοινότητά της.

Η Bethea κατανοεί πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι όταν οι βετεράνοι βρίσκουν ειδικούς που δεν αποδέχονται τα οφέλη VA, καθώς μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ένα χάος γραφειοκρατικής γραφειοκρατίας. Ωστόσο, είναι σε μια αποστολή να διασφαλίσει ότι οι βετεράνοι λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

Η ανάληψη μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Πολλές από τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την VA είναι απαρχαιωμένες και λειτουργούν μέσω φαξ και επιστολών. Είναι ένας διαρκής αγώνας για τη λήψη συμβουλών για βετεράνους και δεν έχουν όλοι την υπομονή ή το ανθρώπινο δυναμικό για να αντιμετωπίσουν τις αποχρώσεις που χρειάζονται για να διατηρήσουν τα πράγματα στη ροή.

«Όντας ο ίδιος βετεράνος του στρατού και προερχόμενος από οικογένεια κτηνιάτρων, θεώρησα σημαντικό να τιμήσω την οικογένειά μου και άλλα μέλη της υπηρεσίας. Έδωσαν ανιδιοτελώς και το σώμα τους πλήρωσε το τίμημα. Ο πόνος τους περνά απαρατήρητος και θέλουμε να φέρουμε ανακούφιση και επανεκπαίδευση για να αποτρέψουμε τον εθισμό στα οπιοειδή μέσω της ολιστικής φροντίδας», λέει η Bethea.

5. Σύστημα μεταλλεύματος

Ο Lucas Hamrick, Διευθύνων Σύμβουλος της ORE System – μια κορυφαία εταιρεία λύσεων blockchain για το 2022 – υποστηρίζει την κοινότητα των βετεράνων αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους για να επιταχύνει τη διαδικασία μετάβασης σε σταδιοδρομίες μετά την υπηρεσία. Ο στόχος, λέει, είναι να μπουν περισσότεροι Βετεράνοι στην επιχειρηματική κοινότητα.

Το ORE System προσφέρει στους βετεράνους πρόσθετες ευκαιρίες συμβουλευτικής και δικτύωσης, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την τεχνολογία και τις βέλτιστες πρακτικές στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους.

«Το να αφιερώσουμε χρόνο για να συναντηθούμε με βετεράνους και να συζητήσουμε τα σχέδιά τους είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε να κλείσει το χάσμα για όσους αποφάσισαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του έθνους στα όπλα. Το να βοηθήσουμε την κοινότητα των βετεράνων είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε την υποστήριξή μας σε όσους υπηρέτησαν τη χώρα μας», λέει ο Hamrick.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *