Ποια είναι η διαφορά μεταξύ HHC και HHC-O

Το HHC είναι αρκετά παρόμοιο με το THC, αν δεν το γνωρίζετε, επειδή και τα δύο είναι ψυχοδραστικά (μπορεί να σας κάνουν ψηλά). Το HHC, ωστόσο, έχει πολλά πλεονεκτήματα επειδή είναι πολύ πιο σταθερό και συχνά έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο το THC-O μετατρέπεται σε οξικό HHC-O, το HHC μπορεί επίσης να το κάνει. Θα αναλύσουμε τις διακρίσεις μεταξύ HHC και HHC-O Acetate για να σας βοηθήσουμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτήν τη διαδικασία.

Οξικό HHC-O: Τι είναι;

Τα χημικά συστατικά του κανναβινοειδούς HHC μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που το μετατρέπει σε οξικό. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται καλύτερα, πιο ανθεκτικά και πιο ισχυρά κανναβινοειδή. Κάθε φορά που ένα κανναβινοειδές τελειώνει σε ένα “O”, όπως THC-O ή HHC-O, έχει μετατραπεί σε οξικό.

Επειδή ένα προϊόν οξικού είναι συνήθως πιο ισχυρό από τη συμβατική κάνναβη, μπορεί να το προτιμήσετε. Αν και η πλειοψηφία των προϊόντων HHC-O ή THC-O θα περιέχει επίσης άλλα κανναβινοειδή, όπως τερπένια ή κανναβινοειδή που δεν είναι οξικά. Για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα πιο ευχάριστο, αυτό γίνεται. Μπορεί να μην σας αρέσει ο τύπος υψηλής απόδοσης που παίρνετε εάν αγοράσετε ένα προϊόν που περιέχει απλώς HHC-O.

Πώς αισθάνεται ένα HHC-O High;

Θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει γίνει πολλή έρευνα για να καθοριστεί τι είδους υψηλή ποσότητα δημιουργεί ένα νέο κανναβινοειδές, όπως HHC-O, THC-O, THCP, Live Resin και άλλοι τύποι κάνναβης. Επομένως, είναι σημαντικό να αγοράζετε τα προϊόντα THC/HHC από έναν αξιόπιστο προμηθευτή που μπορεί να παρέχει εργαστηριακά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα μας HHC-O λαμβάνονται πριν από τον ύπνο, σύμφωνα με όσα έχουν πει οι καταναλωτές μας. Αν και η ανοχή κάθε ατόμου είναι διαφορετική, οι περισσότεροι χρήστες έχουν περιγράψει ένα πιο ήπιο είδος υψηλού. Αυτό είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της ισχύος τους. όταν ένα κανναβινοειδές είναι υψηλό, συνήθως βοηθά στο να σας βάλει στη σωστή νοοτροπία λίγο πριν τον ύπνο.

Σύγκριση HHC και HHC-O

HHC και HHC-O Χημική Δομή

Αν και τα αποτελέσματα των HHC και HHC-O είναι εντυπωσιακά παρόμοια, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές αποκλίσεις στη συνολική εμπειρία. Η ισχύς των κανονικών κανναβινοειδών HHC συνήθως βρίσκεται μεταξύ δέλτα 8 και δέλτα 9 THC. Το HHC-O, ωστόσο, έχει μια ισχύ που μπορεί να είναι έως και 1,5 φορές μεγαλύτερη από το συμβατικό HHC.

Αυτό σημαίνει ότι η χρήση του HHC-O πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο παρόμοια εμπειρία με το Delta 9 THC από τη χρήση του συνηθισμένου HHC. Επιπλέον, επειδή το HHC-O είναι συνήθως πολύ ισχυρότερο, η εμπειρία σας θα είναι πιθανώς πιο βαριά για την ένδειξη Indica. Οι ηρεμιστικές ιδιότητες του στελέχους Indica είναι αυτές που το κάνουν πιο δημοφιλές.

Πλεονεκτήματα του HHC

Τα συνολικά πλεονεκτήματα του HHC είναι λιγότερο ισχυρά από αυτά του HHC-O. Ακόμα κι αν το HHC δεν είναι THC, συμπεριφέρεται αρκετά παρόμοια με αυτό, κάτι που μπορεί να είναι όφελος για όσους δεν έχουν ισχυρή ανοχή στα προϊόντα κάνναβης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε συγκρίσιμο υψηλό από το HHC όπως θα κάνατε από το THC.

Η διαθεσιμότητα προϊόντων που περιέχουν HHC είναι ένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με αυτά που περιλαμβάνουν HHC-O. Επιπλέον, το HHC-O εξακολουθεί να θεωρείται ως νέο κανναβινοειδές λόγω της λίγης χρήσης του. Το HHC-O θεωρείται ακόμη πιο πρόσφατο από την οξική έκδοσή του, η οποία εξακολουθεί να θεωρείται «Νέα».

Πλεονεκτήματα του HHC-O

Η ισχύς του HHC-O είναι το κύριο πλεονέκτημά του. Εάν το HHC δεν φαίνεται να σας δίνει αρκετά ισχυρό υψηλό, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το HHC-O. Ένα κρίσιμο σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η THC που παράγεται από την κάνναβη, ή HHC, δεν θα είναι τόσο ισχυρή όσο η συμβατική THC (κάνναβη). Τα κανναβινοειδή που παράγονται από κάνναβη είναι ακόμα ισχυρά. απλά δεν είναι τόσο ισχυρά, για οποιονδήποτε λόγο.

Όταν καταναλώνετε THC ή HHC που προέρχεται από κάνναβη, ένα συνηθισμένο λάθος είναι να καταναλώνετε μεγάλες δόσεις από κάνναβη ταυτόχρονα. Ίσως πιστεύετε ότι δεδομένου ότι είναι φτιαγμένο από κάνναβη, η λήψη πολλών από αυτό είναι αποδεκτή. Ωστόσο, αυτό συνήθως παράγει ένα πολύ ισχυρό υψηλό που μπορεί να μην σας αρέσει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν καταναλώνετε ένα αναλώσιμο που περιέχει HHC ή HHC-O.

Μπορεί να χρειαστεί έως και μία ώρα για να αρχίσουν να ισχύουν τα αποτελέσματα του HHC-O, επομένως ενδέχεται να μην εμφανίσετε αμέσως το υψηλό. Πάρτε το χρόνο σας παίρνοντας το HHC-O και δοκιμάστε το πριν αποφασίσετε να πάρετε περισσότερο, είναι η σύστασή μας.

HHC και HHC-O εδώδιμα

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε μερικά τώρα που έχετε μάθει λίγα πράγματα για τις διαφορές μεταξύ HHC και οξικού HHC-O. Ο στόχος της ανάμειξης HHC + HHC-O είναι να προσφέρει ένα πιο ευχάριστο υψηλό, όπως μόλις εξηγήσαμε. Το φαινόμενο Entourage, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης δύο κανναβινοειδών, που οδηγεί σε ένα διακριτικό υψηλό.

Mango Madness

Κάθε Mango Madness Gummy περιέχει 15 mg HHC + HCC-O. Αυτό δείχνει ότι κάθε δοχείο έχει περίπου 150 mg. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι για να ανεβάσετε συνήθως απαιτούνται 3 έως 5 χιλιοστόγραμμα THC ή HHC. Επομένως, εάν είστε νέοι στη χρήση κάνναβης, 150 mg HHC + HHC-O είναι πολύ ισχυρά.

Αυτή η γεύση Mango Madness HHC + HHC-O Gummies είναι ένα ακόμη φανταστικό χαρακτηριστικό. Λαμβάνετε μια νόστιμη, επικαλυμμένη με ζάχαρη γεύση μάνγκο που έχει γεύση καραμέλας. Έχουν τόσο καλή γεύση που θα είναι δύσκολο να περιοριστεί κανείς σε ένα. Ωστόσο, έχετε κατά νου τη δύναμή τους και το γεγονός ότι μπορεί να τους πάρει έως και μία ώρα για να αρχίσουν να εργάζονται.

συμπέρασμα

Η δραστικότητα είναι η κύρια διάκριση μεταξύ HHC και οξικού HHC-O. Το HHC-O είναι τυπικά 1,5 φορές πιο ισχυρό από το συνηθισμένο HHC. Ωστόσο, τα περισσότερα προϊόντα, όπως τα Mango Madness Gummies, συνδυάζουν συνήθως τα δύο για να αυξήσουν την ελκυστικότητά τους. Επιπλέον, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου την υψηλή ισχύ τόσο του HHC όσο και του HHC-O. Συνιστάται να τηρείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία προτού πέσετε υπερβολικά ψηλά.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *