Ποιος φοβάται και για τους θαυμαστές των Dodgers;: Την παραμονή του NLDS του 2022

Η «αντιπαλότητα» των αδελφών επανεξετάστηκε

Δεν είναι αντιπαλότητα μέχρι να υπάρξει δέρμα στο τραπέζι και για τις δύο πλευρές. Όταν σκέφτομαι τους αντιπάλους των Dodgers, σκέφτομαι τους Giants, τους Mets, τους Braves, τους Cardinals και τον Astros. Εάν οι Padres κερδίσουν αυτή τη σειρά, θα επανεκτιμήσω την άποψή μου.

Αν δεν ήταν ξεκάθαρο από την τελευταία μου έκθεση πεδίου, μου άρεσε πραγματικά ο χρόνος μου στο Σαν Ντιέγκο. Το Petco Park είναι πολύ διασκεδαστικό με κάθε παιχνίδι να μοιάζει με παιχνίδι πλέι οφ. Η καταχώριση οδηγού που έγραψα για το Σαν Ντιέγκο αναφέρεται σε αυτό το γεγονός με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενώ θα συμμετέχω σε αυτόν τον γύρο των πλέι οφ, θα ενθαρρύνω θερμά οποιονδήποτε θέλει ή μπορεί να κάνει το ταξίδι είτε στο Dodger Stadium είτε στο Petco Park, επειδή τα κοντινά παιχνίδια πλέι οφ δεν είναι πάντα δεδομένα. Η ημερομηνία που γράφτηκε αυτό το δοκίμιο ήταν η επέτειος ενός έτους από το πρώτο παιχνίδι πλέι οφ που έπαιξα ποτέ: Παιχνίδι 2 του NLDS εναντίον των Giants στο Σαν Φρανσίσκο το 2021. Το μπέιζμπολ των πλέι οφ είναι πολύ καλύτερο στο πρόσωπο παρά στην τηλεόραση.

Θέλετε λοιπόν να πάτε στο Σαν Ντιέγκο

Προκύπτει ένα ζήτημα εάν θέλατε να πάτε να δείτε το παιχνίδι στο Σαν Ντιέγκο, επειδή αυτό είναι εφικτό εάν τυχαίνει να ζείτε στο Λος Άντζελες. Ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα διέσχιζα στο Σαν Ντιέγκο από το Λος Άντζελες θα ήταν να πάρω το Pacific Surfliner από το σταθμό Union Station λίγο έξω από το Petco Park. Σωστά; Η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε διάβρωση κοντά στα γραφικά μονοπάτια νότια του Irvine. Εκτός και αν θέλετε να ζήσετε με την υπηρεσία αντικατάστασης του λεωφορείου, πιθανότατα θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα όταν πετάτε στο Σαν Ντιέγκο, καθώς έχει ένα τόσο χαριτωμένο μικρό αεροδρόμιο.

Ένα άλλο ζήτημα που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα στο Σαν Ντιέγκο είναι ότι οι Padres προσπαθούν απεγνωσμένα για να μην κατακλυστεί το Petco Park από οπαδούς των Dodger. Καλή τύχη με αυτό. Ούτως ή άλλως, ένα ημιτελές tweet έκανε τον γύρο που έδειχνε ότι οι Padres είχαν εφαρμόσει έναν «κανόνα μόνο για ντόπιους» στα εισιτήρια μετά τη σεζόν. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ψάξω τον εαυτό μου, νομίζοντας ότι μια ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο χαζή. Η ζωή βρίσκει τον τρόπο:

Τα μέλη του Padres Season Ticket έχουν προτεραιότητα πρόσβασης στα εισιτήρια Postseason. Τα μέλη και οι επιλεγμένοι πελάτες σουίτας, φιλοξενίας και γκρουπ μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για ένα παιχνίδι Postseason προτού διατεθούν προς πώληση στο ευρύ κοινό. Η πρόσβαση βασίζεται στον τύπο και τη διάρκεια του σχεδίου.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για τους πρώτους γύρους και μόνο τα παιχνίδια που οι Padres θα μπορούσαν ενδεχομένως να φιλοξενήσουν κάθε γύρο – δύο αγώνες NLDS και τέσσερις αγώνες NLCS. Μια ξεχωριστή ευκαιρία προπώλησης για το World Series θα είναι διαθέσιμα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων Padres Postseason σε Verified Fans, Padres Insiders και στο κοινό θα περιοριστούν στις ακόλουθες κομητείες και περιοχές: San Diego County, Baja California , Imperial County, Southern Orange County (San Clemente, Dana Point, Laguna Niguel, San Juan Capistrano, Laguna Beach), Southern Riverside County (Τεμέκουλα, Murrieta, Lake Elsinore, Menifee, Hemet, Perris), La Paz County, Mohave County, Yuma County και Clark County. Παραγγελίες από κατοίκους εκτός (γεω-περιορισμένες περιοχές) θα ακυρωθούν χωρίς προειδοποίηση και θα δοθούν επιστροφές χρημάτων.

Αυτή η προσπάθεια είναι πιθανότατα καταδικασμένη να αποτύχει με μεγάλο κωμικό αποτέλεσμα. Γιατί ρωτάς? Λοιπόν, για αρχή δεν είναι σαν να μην υπάρχουν οπαδοί Dodger σε καμία από τις παραπάνω περιοχές. Δοκίμασα τον παραπάνω σύνδεσμο και έλαβα ένα μήνυμα σφάλματος που έλεγε ότι βρισκόμουν εκτός της γεωγραφικής περιοχής, οπότε δεν μπορούσα να αγοράσω εισιτήρια απευθείας από την ομάδα. Εάν ήμουν αποφασισμένος να πάω, υποθέτω ότι θα μπορούσα να φτιάξω μια προπληρωμένη κάρτα που θα περιέχει είτε μια φιλική διεύθυνση στις παραπάνω περιοχές είτε να χρησιμοποιήσω τη “Γενική παράδοση, Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια” ως διεύθυνση κατοικίας μου. Σκέφτηκα ότι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα ήταν αρκετό για να παρακάμψει τον περιορισμό, αλλά μετά έλαβα το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Οι πωλήσεις σε αυτήν την εκδήλωση θα περιορίζονται σε κατοίκους (περιορισμένες πολιτείες/επαρχίες ή επιλεγμένη περιοχή). Η κατοικία θα βασίζεται στη διεύθυνση χρέωσης της πιστωτικής κάρτας. Παραγγελίες από κατοίκους εκτός (περιορισμένες πολιτείες/επαρχίες ή επιλεγμένη περιοχή) θα ακυρωθούν χωρίς προειδοποίηση και θα δοθούν επιστροφές χρημάτων.

Υποθέτω ότι αν ήμουν πραγματικά τεμπέλης και/ή απελπισμένος να πάω, θα μπορούσα να δοκιμάσω τη δευτερογενή αγορά, αλλά θα περίμενα να πληρώσω ένα ασφάλιστρο, πιθανότατα κοστίζοντας περισσότερο από τα εισιτήρια του περσινού World Series…και ναι, είναι πολύ κακό. Παραδόξως, τα εισιτήρια είναι περισσότερο ακριβό για τους αγώνες στους αγώνες του Σαν Ντιέγκο παρά για τους αγώνες στο Λος Άντζελες. Υποθέτω ότι μπορώ να καταλάβω αυτό το γεγονός: έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που υπάρχει μπέιζμπολ του Οκτωβρίου στο Σαν Ντιέγκο. Καλά, ακόμη και το σετ των τριών παιχνιδιών στο οποίο πήγα ήταν μάλλον ελαφρύ ως προς τα highlights του Padres.

Ο Heath Hembree δεν μπορεί πλέον να βλάψει αυτήν την ομάδα και θα εκπλαγώ αν ο Mookie Betts είχε άλλη μια, μη ανταγωνιστική βολή από το εξωτερικό, λαμβάνοντας υπόψη τα highlights και την αστρική άμυνα που παράγει συνήθως.

Εν πάση περιπτώσει, θα εκπλαγώ πολύ εάν οι προσπάθειες των Padres να εμποδίσουν τους οπαδούς των Dodger να κατακλύσουν το πάρκο τους θα είχαν μεγάλη επιτυχία καθώς η γοητεία του καπιταλισμού πιθανότατα θα χρησιμεύσει ως ένα τέλος γύρω από την απαγόρευση.


Θυμηθείτε: Το μπέιζμπολ Dodger πρέπει να είναι διασκεδαστικό

Μπορεί να είμαι μειοψηφία, αλλά ανυπομονώ πραγματικά για αυτή τη σειρά. Είναι αλήθεια ότι η κανονική σεζόν δεν είναι απαραιτήτως πρόλογος του αποτελέσματος, αλλά υποθέτω ότι δεν είμαι ένας από αυτούς τους οπαδούς που πάσχουν από PTSD που σχετίζεται με τους Dodgers. Αν σαρωθούν από τα Padres, θα εκπλαγώ, και μάλλον θα εκνευριστώ για περίπου μια μέρα. Αλλά η ζωή θα προχωρήσει και θα συνεχίσω να προετοιμάζομαι για το 2023.

Έχω πάει σε 49 παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια σε δεκαέξι διαφορετικές πόλεις. Έχω δει καλό μπέιζμπολ και έχω δει κακό μπέιζμπολ. Θεωρώ τον εαυτό μου γελοία τυχερό, καθώς ακόμη και τα άσχημα παιχνίδια ήταν αξιομνημόνευτα. Το μπέιζμπολ Dodger υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό. Κατά την άποψή μου, αν δεν είναι, δεν το κάνετε σωστά.

Θα μπορούσαν οι Dodgers να χάσουν από τους Padres σε αυτή τη σειρά; Σίγουρος.

Περιμένω από τους Dodgers να χάσουν από τους Padres σε αυτή τη σειρά; Ίσως ένα παιχνίδι. Μάλλον όχι δύο. Θα ήμουν αρκετά έκπληκτος αν οι Dodgers έχανε τη σειρά.

Κατά την άποψή μου, υπάρχουν τέσσερις τρόποι με τους οποίους οι Padres κερδίζουν από πολύ πιθανό έως λιγότερο πιθανό:

  1. Οι Dodgers απλά δεν χτυπούν και επαναλαμβάνουν τον τρόπο τους περίπου το NLCS 2021 ή τις τελευταίες δύο εβδομάδες της κανονικής περιόδου του 2022. Εάν οι Mookie Betts, Trea Turner, Freddie Freeman, Will Smith, Justin Turner, Max Muncy, Trayce Thompson, Gavin Lux και Cody Bellinger υποθετικά πάνε συλλογικά 4-40 με το RISP ή κάτι σε μια σειρά πέντε παιχνιδιών, τότε η σεζόν των Dodgers είναι πιθανό να γίνει, κάτι που θα τους άνοιγε σε άξια γελοιοποίησης. Το περιμένω; Όχι, αλλά αν οι πρόσφατοι Cardinals/Philies μας έδειξαν αν οι κύριες νυχτερίδες δεν χτυπούν, πιθανότατα δεν θα σημειωθούν τρεξίματα. Ο πάγκος των Dodgers έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος φέτος από την περσινή ομάδα. Εκτός από τον Thompson και αναμφισβήτητα τον Joey Gallo, οι περισσότεροι από τους θαμώνες του Dodger έχουν βρεθεί εδώ στο παρελθόν και θα πρέπει να είναι περισσότερο από έτοιμοι να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις.
  2. Οι Padre παίζουν έξω από το συλλογικό τους μυαλό. Μόλις είδαμε τους Padres να παίζουν καλά στη Νέα Υόρκη, και ίσως βρουν άλλο εξοπλισμό, και οι Juan Soto, Manny Machado, Trent Grisham, Jake Cronenworth, κ.λπ., κ.λπ. κρατούν το τρένο του Slam Diego προς (πιθανώς) Ατλάντα. Αν συμβαίνει αυτό, κλείνεις το καπέλο σου και προχωράς. Μερικές φορές η άλλη ομάδα παίζει καλύτερα. Τα Dodgers του 1988, τα Mets του 2015 και τα Dodgers του 2021 έχουν πιθανώς κάποιες λέξεις επιλογής για το θέμα. Ωστόσο, όσο κι αν οι εκφωνητές του ESPN κοίταζαν το beatdown που έδωσαν οι Padres στους Mets, θυμάμαι ότι οι Dodgers φορούσαν το Σαν Ντιέγκο και άρχισαν να χορεύουν και να γλεντούν με το μπουρνούζι τους.
  3. Ο Ντέιβ Ρόμπερτς ξεχνάει ότι έχει σβήσιμο με τα φώτα και είτε χρησιμοποιεί μια στάμνα εκκίνησης για να βγει από το μπουλόνι είτε χρησιμοποιεί υπερβολικά τον Έβαν Φίλιπς και τον πυρήνα ανακούφισης. Αν ο Ουρίας, ο Κέρσοου, ο Άντερσον ή ο Γκόνσολιν βγουν από το bullpen σε ένα παιχνίδι, αυτό το υποθετικό καλύτερα ακολουθείται από την ακόλουθη πρόταση: «και το παιχνίδι πήγε στο δέκατο έκτο inning». Το bullpen των Dodgers το 2022, με αξιοσημείωτη εξαίρεση τον Craig Kimbrel, ήταν σταθερό έως εξαιρετικό. Ο Heck, ο Reyes Moronta και ο Garrett Cleavinger απορρίφθηκαν και κατά μαγικό τρόπο βρήκαν επιτυχία στην έρημο της Αριζόνα και στην ενδοχώρα της Τάμπα. Αυτή η ομάδα έχει μια στιβαρή πέτρα ταύρων, που σπάει στο κομμάτι για να πάρει το ανάχωμα. Κανείς δεν πρέπει να αέριο, είτε με βάση τη χρήση, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχει ένας Nick Anderson το 2020 ή ο Brandon Morrow το 2017. Ενώ ταύροι μπορώ να είναι ασταθής, ο πυρήνας ανακούφισης των Dodgers ήταν αξιοσημείωτα συνεπής το 2022.
  4. Κάτι περίεργο συμβαίνει. Αυτή η προτροπή είναι το σενάριο «Ο Joe Beimel κόβει το χέρι του» ή κάτι εντελώς απροσδόκητο που σας κάνει να κουνάτε το κεφάλι σας με ενόχληση και απογοήτευση. Αν συμβεί κάτι πραγματικά αυθαίρετο (σκεφτείτε το 2020 World Series Game 4), τότε τέτοιος είναι ο ρομαντισμός και η τρέλα του μπέιζμπολ.

Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μου στιγμές του αρχικού ταξιδιού SaveEli, ακόμα και στις στιγμές που η μητέρα μου θρηνούσε όταν νόμιζε ότι δεν έδινα σημασία, ακόμα και τις στιγμές που κατάλαβα ότι ο πατέρας μου ήταν πιθανό να μην έφτανε στο Opening Ημέρα 2023, το μπέιζμπολ Dodger έχει χρησιμεύσει ως καταφύγιο, μια απόλαυση, ένα χόμπι, κάτι που πρέπει να απολαύσεις! Όταν το μπέιζμπολ Dodger σταματήσει να είναι διασκεδαστικό, πάω να κάνω κάτι άλλο.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Willy Wonka ήταν υπεύθυνος για τον ακρωτηριασμό πολλών (απαίσιων, φανταστικών) παιδιών. Ως κάποιος που συνήθιζε να κάνει αστικές υποθέσεις, αν αυτό το σενάριο ήταν πραγματικό, θα ούρλιαζα στον πελάτη μου και θα τον απέλυα να πάει να κάνει κάτι άλλο. Αλλά το θέμα είναι ότι η Wonka ήταν κάθε άλλο παρά ευγενική με όλους τους εμπλεκόμενους; Εκτός από σαρκασμό, όχι…καλά, υποθέτω ότι στο τέλος, άφησε τον Τσάρλι να τα καταφέρει με την επινοητικότητα του Fizzy Lifting Drink, αλλά αυτός ο ιστότοπος είναι Dodgers-one. Υποθέτω ότι το δοκίμιό μου με 5.000 λέξεις «Γιατί ο παππούς Τζο είναι ο απόλυτος χειρότερος και θα πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα αν σου αρέσει» θα πρέπει να περιμένει άλλη μια μέρα. Ας απολαύσουμε αυτή την πρόσφατη στιγμή του Trea Turner να κυνηγάει τον Blake Snell.

Το θέμα είναι ότι μπορούμε πάντα να επιλέγουμε να είμαστε ευγενικοί, ακόμη και με το να σκέφτομαι τον Blake Snell. Προσωπικά, το ονομάζω: Dodgers in four. και μάλλον είμαι φιλανθρωπικός. #ITFDB.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *