Πού θα βρείτε την καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία

Η πτώση των μαλλιών είναι φυσική. Κάθε μέρα, χάνουμε από 50 έως 100 τρίχες. Ωστόσο, όταν αρχίζετε να παρατηρείτε τρίχες στο μαξιλάρι σας κάθε πρωί, είναι συνήθως ένα σημάδι ότι θα χρειαστείτε μια ποιοτική μεταμόσχευση μαλλιών στο εγγύς μέλλον. Το καλύτερο μέρος για να το αποκτήσετε είναι η Τουρκία – η παγκόσμια πρωτεύουσα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών.

Το Smile Hair Clinic με έδρα την Κωνσταντινούπολη είναι ένα τέλειο παράδειγμα της άψογης υπηρεσίας που μπορείτε να περιμένετε να λάβετε εάν αποφασίσετε να αφήσετε τα πάντα και να ταξιδέψετε μέχρι την Τουρκία για μια επέμβαση.

Τουρκική Εξειδίκευση & Εμπειρία στο Smile Hair Clinic

Η Smile Hair Clinic ιδρύθηκε το 2018 από δύο αναγνωρισμένους ειδικούς στη μεταμόσχευση μαλλιών, τον Dr. M. Erdoğan και τον Dr. G. Bilgin. Αυτοί οι τελειομανείς εξασκούν διαφορετικές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών εδώ και χρόνια πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους και ανοίξουν τη δική τους κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι πελάτες και οι συνομήλικοι έχουν αναγνωρίσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία τους. Η κλινική προβλήθηκε στη σειρά ντοκιμαντέρ Healthcare Tourism του BBC πριν από μερικά χρόνια.

Η ομάδα ειδικών της Smile Hair Clinic περιλαμβάνει:

 • Δρ Mehmet Ziroğlu, Ιατρός, Χειρουργός Μεταμόσχευσης Μαλλιών
 • Δρ Gökay Bilgin, Ιατρός, Χειρουργός Μεταμόσχευσης Μαλλιών
 • Μεχμέτ Ερντογάν, Ιατρός, Χειρουργός Μεταμόσχευσης Μαλλιών
 • Δρ Firdavs Ahmedov, Ιατρός, Χειρουργός Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Εάν αποφασίσετε να τους γνωρίσετε από κοντά, θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι τη μοναδική ΑΛΗΘΙΝΗ φιλοσοφία της Smile Hair Clinic. Αποτελείται από τέσσερα στοιχεία – True Planning, True Hair Line Design, True Execution και True Innovation – που εγγυάται υποδειγματική υγειονομική περίθαλψη σε κάθε ασθενή.

Γιατί να επιλέξετε το Smile Hair Clinic έναντι των ανταγωνιστών;

Στην καρδιά της ΑΛΗΘΙΝΗΣ φιλοσοφίας της Smile Hair Clinic βρίσκεται η δέσμευσή της για αριστεία.

Αν και όλα αυτά ακούγονται υπέροχα στη θεωρία, είναι απολύτως φυσικό να προτιμάτε να δείτε πώς φαίνονται οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ αξίες στην πράξη. Σύμφωνα με τους γιατρούς του Smile, κάθε πελάτης λαμβάνει μια εξατομικευμένη υπηρεσία που στοχεύει στην επίτευξη τριών στόχων – φυσική εμφάνιση μαλλιών, απόλυτη άνεση και μακροχρόνια μεταμόρφωση.

Είναι ο τουρκικός τρόπος παροχής περιποίησης all inclusive σε πελάτες που προέρχονται από το εξωτερικό. Διάφορες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών και συμπληρωματικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε δίκαιη τιμή.

Ανάλογα με τον τύπο του μεταμόσχευση μαλλιών, οι τιμές στο Smile Hair Clinic κυμαίνονται από €2390 έως €6890 (περίπου $2340 έως $6740 το 2022). Στις ΗΠΑ, οι ίδιες διαδικασίες κοστίζουν μεταξύ $11400 και $15900. Για πολλούς ανθρώπους που χρειάζονται μεταμόσχευση μαλλιών, αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος για να επιλέξουν το Smile.

Τι Περιλαμβάνεται στο Πακέτο All-Inclusive του Smile;

Το παγκοσμίου φήμης τουρκικό πακέτο μεταμόσχευσης μαλλιών all-inclusive περιλαμβάνει τα εξής:

 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στην κλινική και πάλι πίσω.
 • Πολυτελής διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων ή 5 αστέρων.
 • Δωρεάν αρχική συμβουλευτική και διαδικτυακές υπηρεσίες μετέπειτα φροντίδας.
 • Φάρμακα που χρειάζεστε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.
 • Ένας μεταφραστής που μπορεί να κάνει την επικοινωνία πιο ομαλή.

Όλα αυτά για μια τιμή πέντε έως έξι φορές χαμηλότερη από ό, τι στις ΗΠΑ; Ακούγεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτές οι κλινικές είναι 100% νόμιμες επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης. Ο λόγος που προσφέρουν ένα τόσο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε τιμή ευκαιρίας είναι η ισορροπία μεταξύ τουρκικού νομίσματος και ευρώ και δολαρίου.

Ένας άλλος λόγος είναι η άνθηση της αγοράς μεταμόσχευσης μαλλιών που κάνει τις τουρκικές κλινικές να διατηρούν τις τιμές τους χαμηλές για να νικήσουν τον ανταγωνισμό. Η Τουρκία διαθέτει επίσης ένα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Φοιτητές από όλο τον κόσμο έρχονται στην Τουρκία για να σπουδάσουν ιατρική και να μείνουν εδώ για να εξασκηθούν.

Το Smile Hair Clinic είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού. Ως ασθενής εκεί, μπορείτε να απολαύσετε τη φροντίδα και την προσοχή των χειρουργών παγκόσμιας κλάσης και να παραμένετε σε ιατρικές εγκαταστάσεις αιχμής – φθηνά.

Ποιες υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών προσφέρει το Smile;

Η πολυπλοκότητα μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από την τεχνική. Ωστόσο, οι πιο διαδεδομένες τεχνικές είναι και οι πιο απλές με τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές στο Smile Hair Clinic είναι η μεταμόσχευση ωοθυλακίων (FUT), όπου ο χειρουργός αφαιρεί τα τριχοθυλάκια από το υγιές σημείο (συνήθως το πίσω μέρος του λαιμού) ένα προς ένα και μετακινεί τα μαλλιά στη φαλακρή περιοχή. Στη συνέχεια, τα μεμονωμένα μαλλιά φυτεύονται σε κανάλια που έχουν κατασκευαστεί χειρουργικά.

Ένας άλλος δημοφιλής τύπος χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η λεγόμενη εξαγωγή ωοθυλακίων (FUE), η οποία δεν διαφέρει πολύ από τη FUT. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο χειρουργός παίρνει μια μακριά λωρίδα δέρματος από μια από τις υγιείς περιοχές του τριχωτού της κεφαλής και στη συνέχεια διαχωρίζει τα ωοθυλάκια πριν τα μεταμοσχεύσει. Πολλοί ειδικοί στα μαλλιά θεωρούν τη FUE την πιο αποτελεσματική τεχνική για ασθενείς που πάσχουν από γυροειδή αλωπεκία.

Μετά από μια χειρουργική επέμβαση όπως αυτή, ένας πλήρης κύκλος αποκατάστασης μαλλιών διαρκεί συνήθως για ένα χρόνο. Διαφορετικοί τύποι μαλλιών μπορεί να συμπεριφέρονται διαφορετικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποκατάστασης, αλλά οι περισσότεροι θα πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά μετά από μερικές εβδομάδες. Η ίδια η διαδικασία είναι ανώδυνη και ακίνδυνη, χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχει το Smile Hair Clinic είναι:

 • Μεταμόσχευση γενειάδας
 • Μεταμόσχευση φρυδιών
 • Θεραπείες γυναικείας τριχόπτωσης
 • Μεταμόσχευση μαλλιών Afro
 • Αποκατάσταση πλαγιοκαυγών
 • Μεσοθεραπεία
 • Μεταμόσχευση μουστάκι
 • Μεταμόσχευση μαλλιών από ζαφείρι
 • Μεταμόσχευση μαλλιών DHI
 • Μεταμόσχευση μαλλιών Manuel
 • Μεταμόσχευση μαλλιών σώματος
 • Μεταμόσχευση αξύριστων μαλλιών
 • Αναισθησία χωρίς βελόνα

συμπέρασμα

Είτε μόλις παρατηρήσατε μερικά κομμάτια λεπτής τρίχας είτε αντιμετωπίζετε πλήρη τριχόπτωση, η Τουρκία είναι το ιδανικό μέρος όταν τα λαμπερά, πυκνά μαλλιά σας αρχίζουν να πέφτουν. Η Smile Hair Clinic παρέχει ένα από τα καλύτερα πακέτα all-inclusive στην Κωνσταντινούπολη, που υπόσχεται ταχεία ανάπτυξη μαλλιών σε χαμηλή τιμή.

Αν ονειρευτήκατε να έχετε μια ωραία τρίχα, κλείστε το εισιτήριό σας για την Κωνσταντινούπολη σήμερα.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *