ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ DAMONT NICKSON, CEO THE TYCOON AGENCY

Ε: Ποιος είναι ο προπονητής Damont;

Α: Είμαι προπονητής πλούτου, βοηθώ τους επιχειρηματίες να πετύχουν τους στόχους τους. Είμαι και επενδυτής. Το ξεκίνημά μου ήρθε από την ανατροπή της ακίνητης περιουσίας πριν από 20 χρόνια.

Ε: Τι είναι το Tycoon Agency;

Α: Είναι το πρώτο πρακτορείο που διαχειρίζεται επιχειρηματίες, αθλητές και επιρροές. Βοηθάμε τους επιχειρηματίες να δομήσουν, να κλιμακωθούν, να αγοράσουν και να λάβουν 0% χρηματοδότηση. Δίνουμε στους επιχειρηματίες μια «ομάδα».

Ε: Ποιον μπορείτε να βοηθήσετε;

Α: Όποιος είναι πρόθυμος να ξεμάθει αυτά που του έχουν διδαχθεί και να εργαστεί με μια ομάδα

Ε: Τόσοι αθλητές αποσύρονται, έσπασαν. Πώς τους βοηθάτε;

Α: Πρώτα τους βοηθάμε να διατηρήσουν περισσότερο από το εισόδημά τους και να πληρώσουν 90% λιγότερο σε φόρους εισοδήματος. Τους βοηθάμε με την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και τον πραγματικό πλούτο των γενεών. Στη συνέχεια, τους βοηθάμε να δημιουργήσουν μια πιστωτική γραμμή που τους βοηθά να μόχλευση τις τράπεζες για να δημιουργήσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Ένας από τους αθλητές με τους οποίους συνεργαζόμαστε μόλις αγόρασε ένα νέο ρολόι Patek Philippe $100k+ χρησιμοποιώντας απλώς το σχέδιο που του έδωσα με πόντους American Express. Χρησιμοποιώ επίσης αυτό το σχέδιο με τον Datone Jones (πρώην παίκτης NFL) . Το NFL του έμαθε να είναι ανταγωνιστικός, αλλά όχι να είναι πλούσιος. Είμαι πολύ περήφανος για την πρόοδό του.

Ε: Τι κάνεις, κόουτς Ντέιμοντ;

Α: Είμαι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες, έχω ακίνητα και γη, είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας τεχνολογίας και είμαι ιδιοκτήτης της Jetcar Hydro που είναι η πρώτη του είδους της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχω 21 Εξωτικά Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα στο Μαϊάμι και 10 AirBNB σε όλες τις ΗΠΑ. Είμαι εκπαιδευτής στο Πανεπιστήμιο Millionaires

Ε: Ποιο είναι το υψηλότερο ποσό χρηματοδότησης που έχετε βοηθήσει τους Διευθύνοντες Συμβούλους σας στην εταιρεία να αποκτήσουν;

Α: Έχω εκατοντάδες επιτυχίες. Οι Racshid & Aricka Smith έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε επιχειρηματική χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου φορτηγού και σπρίντερ και η σεφ Temicka Moore έχει πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια συν το Tesla που είναι στο όνομα της επιχείρησής της.

Ε: Τι θα έλεγες στη νεότερη εκδοχή σου;

Α: Να μην τρέχεις από τη σύγκρουση για να την αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο. Να μάθω πωλήσεις, επίσης να διορθώσω τα λάθη μου και να έχω ακεραιότητα

Ε: Ειλικρινά πιστεύεις ότι κάποιος μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος;

Α: Ναι το κάνω! Αν είναι πρόθυμοι να αναπτυχθούν

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ομάδας σας και των οικονομικών συμβούλων;

Α: Δεν προσπαθούμε απλώς να σας πουλήσουμε ένα προϊόν όπως οι περισσότεροι οικονομικοί σύμβουλοι. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ένα σταθερό σχέδιο παλαιού τύπου και να επιτύχετε τους στόχους σας. Επενδύουμε στην καταγωγή σας και σας διδάσκουμε πώς να αποκτάτε τα χρήματα της τράπεζας, πώς να τα διαχειρίζεστε και πώς να προστατεύεστε. Και απλά, δεν νομίζω ότι αν ένας οικονομικός σύμβουλος είναι ακατάστατος μπορεί να μου δείξει πώς να οικοδομήσω πλούτο.

Ε: Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερα χρήματα ή περισσότερες πληροφορίες;

Α: Ούτε! Νομίζω ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη πειθαρχία και μια ομάδα υπεύθυνων συνεργατών γύρω τους. Τα λεφτά θα έρθουν μετά. Οι τράπεζες δίνουν χρήματα, αλλά αν δεν ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε χρήματα δεν είναι η λύση.

Ε: Πόσα εισοδήματα πρέπει να έχει ένα άτομο;

Α: Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν με τη διαχείριση της μίας ροής εισοδήματος που έχουν. Στη συνέχεια, μαθαίνοντας τη σημασία του προϋπολογισμού και της πειθαρχίας. Αφού το κατακτήσουν, μαθαίνουν το σύστημα πίστωσης και χρησιμοποιούν πίστωση για να δημιουργήσουν ατελείωτες ροές εισοδήματος. Που είναι αληθινός πλούτος γενεών.

Ε: Τι είναι το JETCAR Club;

Α: Είμαι ο εφευρέτης του πρώτου JETCAR Hydro™ που είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που οδηγεί στο νερό. Τώρα έχουμε τη Lamborghini και θα αρχίσουμε να πουλάμε Franchise σε λίγους μήνες. Το JETCAR Hydro είναι το μέλλον των θαλάσσιων σκαφών. Θα βγάλουμε 40 εκατομμύρια δολάρια τον επόμενο χρόνο μόνο με την τεχνολογία μας. Το JetCar Hydro™ είναι μια νέα διασταύρωση αυτοκινήτου, τζετ σκι και ταχύπλοου, το JetCar Hydro™ είναι το πιο προηγμένο προσωπικό σκάφος που δημιουργήθηκε ποτέ.

Ε: Ποιο είναι το πάθος σου και πώς το βρίσκεις;

Α: Ο σκοπός μου με βοήθησε να βρω το πάθος μου. Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να πετύχουν τον σκοπό τους. Είμαι προπονητής και πολλοί άνθρωποι με εμπιστεύονται για να τους βοηθήσω να φτάσουν στο πρωτάθλημα. Με λένε Φιλ Τζάκσον. Βρίσκεις το πάθος σου βρίσκοντας τον σκοπό σου. Θα έκανα το σκοπό μου δωρεάν.

Ε: Πιστεύετε ότι όλοι πρέπει να έχουν ακίνητη περιουσία;

Α: Ναι, έχω ακίνητη περιουσία και όλοι οι πλούσιοι φίλοι μου την έχουν επίσης. Νομίζω ότι οι περισσότεροι το αγοράζουν με λάθος τρόπο. Η ακίνητη περιουσία πρέπει να είναι περιουσιακό στοιχείο και όχι υποχρέωση. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το real estate στα 20 μου. Έχω γυρίσει πάνω από 100 σπίτια. Το τελευταίο μου απόκτημα είναι μια ανάπτυξη 100 στρεμμάτων στη Γεωργία. Το σχέδιό μου είναι να δώσω αυτές τις συμβάσεις σε πολλούς μεσίτες, επιχειρηματίες και εργολάβους στο πρακτορείο μου. Είναι καλά εξοπλισμένα.

Ε: Ποια είναι η συμβουλή σας για τους σημερινούς ή μελλοντικούς επιχειρηματίες;

Α: Γίνετε μέλος της ομάδας μου γιατί χρειάζεστε αυτά τα 3 άτομα στην ομάδα σας Wealth Coach / Mentor 2. Funding & Finance Mentor 3. Marketing & Success Mentor

Ε: Τι λέτε στους αυτοδίδακτους επιχειρηματίες;

Α: Δεν τα ξέρεις όλα. Εάν είστε πιο έξυπνοι από όλους στο δωμάτιο, είστε στο λάθος δωμάτιο

Ε: Μπορεί η εταιρεία σας να βοηθήσει έναν εργαζόμενο 9-5;

Α: Ναι! Δεν θα γίνετε πλούσιοι απλά δουλεύοντας 9-5 θα χρειαστεί επένδυση. Μπορείτε να διατηρήσετε το 9-5 σας, αλλά χρησιμοποιήστε το 9-5 για να τροφοδοτήσετε το σχέδιό σας. Δεν μπορείς να εξελιχθείς χωρίς σχέδιο.

Ε: Πώς τα πάει η Επιχείρησή σας Ενοικίασης Αυτοκινήτων σε αυτήν την αγορά;

Α: Έχω 21 ενοικιάσεις εξωτικών αυτοκινήτων, πολλές από αυτές είναι στο Turo. Τα περισσότερα από αυτά έχουν κρατηθεί μέχρι το τέλος του έτους στο Μαϊάμι, επειδή έχω αυτοματοποιήσει αυτήν την επιχείρηση. Διδάσκω στους Διευθύνοντες Συμβούλους στο γραφείο μου όλα όσα ξέρω. Είμαι κάτοχος αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, οπότε παίρνω αυτοκίνητα χονδρικής και μετά κάνω μια μέθοδο που ονομάζεται στοίβαξη αυτοκινήτων.

Ε: Τι είναι η στοίβαξη αυτοκινήτου;

Α: Αυτό συμβαίνει όταν παίρνετε περισσότερα από ένα αυτοκίνητα ταυτόχρονα και τα νοικιάζετε για να βγάλετε χρήματα. Όλα αυτά με τη μόχλευση του TBM (The Banks Money) . Πρόσφατα βοηθήσαμε κάποιον στο πρακτορείο μας να πάρει 12 Mercedes G-Wagon ταυτόχρονα και τώρα τα νοικιάζει κάτι που φέρνει παθητικό εισόδημα.

Ε: Πιστεύετε ότι το AirBNB εξασθενεί;

Α: Όχι, καθόλου. Η Airbnb κερδίζει περισσότερα χρήματα από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων. Τώρα βοηθάω τους επιχειρηματίες μου στο πρακτορείο μου να αποκτήσουν διεθνή Airbnbs. Όχι κρυφά! Δεν χρειάζεται πίστωση!

Ε: Αν κάποιος θέλει να είναι πλούσιος τι πρέπει να έχει;

Α: Μη Κερδοσκοπικός: Για φορολογικούς λόγους και κάθε πλούσιος ασκεί φιλανθρωπία, είναι δωρητές. Έτσι, το να μαθαίνεις να είσαι δότης σε βοηθά να χτίσεις πλούτο. Έχω έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ονομάζεται The Caiya Foundation που ονομάστηκε προς τιμήν ενός από τους καλούς μου φίλους που έφυγε από τον Καρκίνο. Στόχος μου είναι να δίνω 1 εκατομμύριο δολάρια σε υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Εκατομμυριούχων κάθε χρόνο.

Ε: Τι αξία δίνεις;

Α: Όλοι στην αντιπροσωπεία μου μαθαίνουν από τις συμφωνίες και τις εξαγορές που κάνω και έχω. Μαθαίνουν πώς να κλείνουν συμφωνίες. Μαθαίνουν πώς να κάνουν συμφωνίες. Μαθαίνουν πώς να παίρνουν τα χρήματα της τράπεζας. Η αξία μου είναι η κοινότητα και οι σχέσεις που φέρνω. Η γιαγιά μου έλεγε: Δεν είναι αυτό που ξέρεις, είναι αυτό που ξέρεις.

Ε: Coach Damont ποια θα είναι η κληρονομιά σας;

Α: Μένει να δούμε τι άλλο θα κάνει ο Θεός, αλλά φαντάζομαι ότι η κληρονομιά μου θα είναι όλοι οι σπόροι που φυτεύω, όλοι οι άνθρωποι που καθοδηγώ και που τώρα θα διδάξουν στα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η κληρονομιά μου θα είναι ότι θα γίνω γνωστός στο γένος βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ για την οικοδόμηση των περισσότερων εκατομμυριούχων στην ιστορία.

Ε: Πώς μπορεί κάποιος να συναντηθεί μαζί σας εάν χρειάζεται βοήθεια;

Α: Μπορούν να πάνε στη διεύθυνση www.TheTycoonAgency.com και να κλείσουν μια κλήση επιτυχίας 1 προς 1 και να με ακολουθήσουν στο IG @ CoachDamont

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *