Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή – Κορυφαίες συμβουλές για ζευγάρια

Αναρωτιέστε πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Σίγουρα δεν είσαι μόνος. Τόσα πολλά ζευγάρια βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Το σεξ ήταν απίστευτο στην αρχή, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, η ζωή μπήκε εμπόδιο και το πάθος χάθηκε. Το σεξ μπορεί να είναι κοσμικό σήμερα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι! Σε μια προσπάθεια να επαναφέρουμε την έκρηξη στην κρεβατοκάμαρα, απευθυνθήκαμε στον αγαπημένο μας ιστότοπο για ενήλικες για ζευγάρια, Lust Cinemaγια να ρωτήσει την ιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλό τους Erika Lust τις κορυφαίες συμβουλές της για να επαναφέρει το πάθος.

Ποια είναι η Erika Lust;

Η Erika Lust είναι μια καταξιωμένη indie ερωτική σκηνοθέτις που δημιουργεί θετικούς σεξουαλικούς κινηματογράφους ενηλίκων, απεικονίζοντας συγγενείς χαρακτήρες και ρεαλιστικό καυτό σεξ, και προσφέροντας μια πιο κινηματογραφική εναλλακτική στη μαζική παραγωγή της mainstream πορνογραφίας. Είναι πολύ εξοικειωμένη με το πώς η κοινωνία και η ζωή μπορούν να υποβαθμίσουν τη σημασία του ποιοτικού σεξ και έχει μια αποστολή να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή χωρίς ντροπή.

Πρώτον, τα γεγονότα: εσείς και ο σύντροφός σας αξίζετε έναν συγκλονιστικό οργασμό.

Αξίζεις να νιώθεις επιθυμητός, επιθυμητός και αγαπημένος. Και ποιος καλύτερος τρόπος να εξυπηρετηθούν αυτές οι ανάγκες από μια αναζωπυρωμένη σεξουαλική ζωή; Ως βραβευμένη σκηνοθέτις ερωτικών ταινιών, σεναριογράφος και παραγωγός, η Erika Lust είναι ένα σύμβολο της σεξουαλικής θετικότητας και μια φωνή που θα εμπιστευόμαστε πάντα όταν πρόκειται για την ενθάρρυνση μιας υγιούς και ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής για ζευγάρια. Στην πραγματικότητα, είναι αυθεντία στο θέμα. δημιούργησε τον διεθνώς αναγνωρισμένο ιστότοπο για ενήλικες Lust Cinema ως ένα ασφαλές καταφύγιο για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ευεξία. Αγαπημένο τόσο από δημιουργούς όσο και από ζευγάρια, ανακαλύψαμε ότι το ερωτικές ταινίες που βρίσκονται στο Lust Cinema είναι η μυστική σάλτσα που χρειάζεται για να ανάψει τις φλόγες της αγάπης για ζευγάρια όλων των ηλικιών.

Θέλετε να μάθετε πώς να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Δοκιμάστε αυτές τις σέξι συμβουλές για ζευγάρια:

Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή: Δείτε πορνό για ζευγάρια στο Lust Cinema

Το καλύτερο πορνό για ζευγάρια μπορεί να βρεθεί σε ιστότοπους όπως Lust Cinema που εξυπηρετούν επαγγελματίες για γυναίκες. Γιατί είναι αυτό? Επειδή το πορνό που φτιάχνεται για γυναίκες, από γυναίκες, εστιάζει στη γυναικεία ευχαρίστηση εξίσου με την ανδρική. Οι γυναίκες αγαπούν το πορνό – το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ διεξήγαγε πρόσφατα μια μελέτη σε 1.291 ζευγάρια που έδειξε ότι το 45% των γυναικών παρακολουθούν πορνό – όταν είναι το σωστό πορνό. Βλέπετε, η μεγάλη πλειονότητα του πορνό είναι φτιαγμένη για το ανδρικό βλέμμα – τραχύ, αντικειμενικό, δυσάρεστο – και όχι κάτι που θα φτιάξει τη διάθεση των ζευγαριών. Αντίθετα, το πορνό που φτιάχνεται για γυναίκες είναι το καλύτερο πορνό για ζευγάρια, καθώς δεν είναι μόνο αμοιβαία σέξι και για τα δύο φύλα, αλλά βοηθάει να πυροδοτήσει μερικές πολύ καυτές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε στο δικό σας υπνοδωμάτιο. Αν δυσκολεύεστε να φτιάξετε πραγματικά τη διάθεση, το Lust Cinema έχει ένα εξαιρετικό πορνό φτιαγμένο για ζευγάρια για αρχή!

Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή: Αμοιβαίος αυνανισμός

Το Erika Lust έχει να κάνει με την αυτοφροντίδα, γνωρίζοντας ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προωθήσετε την ευεξία ολόκληρου του σώματος είναι ο αυνανισμός. Ο αυνανισμός προάγει τη χαλάρωση, μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στη σύνδεση του σώματός σας με το μυαλό σας με τον πιο συνεκτικό δυνατό τρόπο. Είναι μια πολύ οικεία πράξη, γι’ αυτό και η Erika Lust ενθαρρύνει τα ζευγάρια να συμμετάσχουν σε αμοιβαίο αυνανισμό ως όχι μόνο έναν τρόπο για να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά ως έναν τρόπο για να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είτε απολαμβάνετε τον εαυτό σας μαζί με τον σύντροφό σας είτε βοηθάτε ο ένας τον άλλον να αυνανίζεται, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η απλή φυσική πράξη μπορεί να εκτοξεύσει τη σεξουαλική σας σχέση σε νέα ύψη. Δείτε για ερωτικές ταινίες που διδάσκουν τον αυνανισμόκαθώς και ερωτικές ταινίες για ζευγάρια που θα σας ενθουσιάσουν και τους δύο.

Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή: Δείτε ρεαλιστικό πορνό

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να απογοητεύσει μια γυναίκα περισσότερο από το να υποβληθεί σε ψεύτικη απόλαυση. Η υπερβολική γκρίνια, τα μη ρεαλιστικά σώματα και το πορνό που βασίζεται στην ανδρική ευχαρίστηση δεν είναι αυτό που θέλετε να παρακολουθείτε με τον σύντροφό σας, αν θέλετε να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Αντίθετα, συνδεθείτε στο Lust Cinema. Είναι το στούντιο ενηλίκων για τους λάτρεις του κινηματογράφου και πραγματικός σεξ, με ανάλογες ιστορίες και ρεαλιστικό σεξ που είναι μέρος μιας ευρύτερης αφήγησης. Μέσω του Lust Cinema, η Erika Lust ηγείται της επανάστασης για τον κινηματογράφο για ενήλικες που ξεπερνά τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων και τα κουρασμένα στερεότυπα, αντί να επικεντρώνεται σε ερωτικές ταινίες που είναι προσβάσιμες για γυναίκες, ζευγάρια… όλους τους ανθρώπους! Το έργο της αντιμετωπίζει την πορνογραφία που επικεντρώνεται στην ανδρική ευχαρίστηση και τον σεξουαλικό αθλητισμό, εστιάζοντας ξανά στον ερωτισμό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των σχέσεων. Αρνείται να τυπογραφήσει καλλιτέχνες με βάση την ηλικία, τη φυλή, τη σεξουαλικότητα ή το φύλο τους και οι ταινίες της αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα μορφών ανθρώπινου σώματος, ταυτοτήτων και σεξουαλικότητας. Το Lust Cinema είναι το μέρος που πρέπει να πάτε πορνό που θα σας φτιάξει τη διάθεση και των δύο και δώστε νέα πνοή στη σεξουαλική σας υγεία.

Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή: Μιλήστε για αυτό που παρακολουθείτε

Το Lust Cinema όχι μόνο καθιστά το πορνό προσβάσιμο και χρησιμεύει ως το σημείο εκκίνησης για την ενίσχυση των δικών σας σεξουαλικών εμπειριών, αλλά ενθαρρύνει και προωθεί υγιείς συνομιλίες με τον σύντροφό σας. Από συνεντεύξεις με ενήλικες ερμηνευτές και άρθρα που έγραψε η ίδια η Έρικα μέχρι αξέχαστες πορνό ταινίες που θα πυροδοτήσει μια συζήτηση με τον σύντροφό σας για τις δικές σας περιέργειες και επιθυμίες, το Lust Cinema είναι το μοναδικό σας κατάστημα για να δημιουργήσετε αναμνήσεις μιας ζωής στην κρεβατοκάμαρα. Όσο περισσότερο παρακολουθείτε, τόσο περισσότερα μαθαίνετε και ανοίγεστε στον δικό σας σύντροφο. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις για το σεξ χτίζουν ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης και οικειότητας που οδηγούν σε μια απίστευτη σεξουαλική ζωή.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι το Lust Cinema. Όλα τα καλά ξεκινούν με μια συζήτηση και μια σπίθα. Το Lust Cinema θα σας πάρει και τους δύο! Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για περισσότερη ευχαρίστηση και μια πιο ευτυχισμένη σχέση, ρίξτε μια ματιά Lust Cinema σήμερα.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *