Πώς να βρείτε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα γιόγκα στο LA

Η γιόγκα είναι η αρχαία πρακτική σωματικών και νοητικών πειθαρχιών, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει στάσεις (asana), ασκήσεις αναπνοής (πραναγιάμα), Διαλογισμός (dhyana), και η απαγγελία μάντρας. Οι ασκούμενοι της γιόγκα συχνά λένε ότι βιώνουν μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και διανοητικής διαύγειας ως αποτέλεσμα της πειθαρχίας νου-σώματος. Μαζί με τα συνήθη οφέλη του τεντώματος του σώματος στα σωματικά του όρια, η γιόγκα έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει ή ανακουφίζει διαταραχές ψυχικής υγείας όπως το άγχος και η κατάθλιψη. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2017 με τίτλο Η αποτελεσματικότητα της γιόγκα ως μορφή θεραπείας για την κατάθλιψη (αναδημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στο NIH.gov), «οι παρεμβάσεις γιόγκα ήταν αποτελεσματικές στη μείωση της κατάθλιψης». Σε γενικές γραμμές, η γιόγκα βοηθά στην ενίσχυση των μυών του πυρήνα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ευελιξία και την ισορροπία. Μυοσκελετικά προβλήματα, ειδικά με την πλάτη και τον αυχένα, είναι τόσο πιθανό να εμφανιστούν που οι περισσότεροι από εμάς θα αναζητήσουμε ιατρική παρέμβαση κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Για το λόγο αυτό, οι επιδράσεις της γιόγκα σε χρόνιες παθήσεις όπως ο πόνος στη μέση (LBP) μελετώνται συνεχώς από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να επικεντρώνονται στην προσωπική υγεία και ευεξία τις τελευταίες δεκαετίες, η γιόγκα έχει δει μια τεράστια αύξηση στην αποδοχή και τη δημοτικότητα. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: η γιόγκα λειτουργεί πραγματικά. Στη σημερινή οικονομία, δυστυχώς, υπάρχει επίσης μια εκθετική αύξηση στο κόστος των πραγμάτων – και αυτό περιλαμβάνει τη γιόγκα. Πολλοί από εμάς αναγκάστηκαν αναμφίβολα να περιορίσουμε τις δαπάνες μας, ιδιαίτερα από το 2020, προκειμένου να αντισταθμίσουμε τον πληθωρισμό, τις αυξήσεις τιμών και άλλους οικονομικούς παράγοντες. Αν και η απόφαση μεταξύ βασικών εξόδων, όπως το φαγητό και μη βασικών εξόδων, όπως οι συνδρομές για premium γιόγκα, δεν είναι καθόλου επιπόλαιη, μπορεί να υπάρχει κάποια μέση λύση για όσους από εμάς εκτιμούμε την προσωπική ευημερία. Εισάγετε: proYoga.

Η proYoga, ο μεγαλύτερος κατάλογος δωρεάν μαθημάτων γιόγκα στον κόσμο, παρέχει μια εναλλακτική λύση στις δαπανηρές συνδρομές γιόγκα. Ο Yogi Sardar, ο ιδρυτής της πλατφόρμας, θέλει ο καθένας να αναπτύξει ενδιαφέρον για την πρακτική της γιόγκα, είτε έχει την οικονομική δυνατότητα είτε όχι. Υπό αυτό το πρίσμα, η proYoga επιδιώκει να συνδέσει δασκάλους και μαθητές σε μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα με μέρη όπου πραγματοποιείται δωρεάν γιόγκα σε όλο τον κόσμο. Για τους νέους μαθητές, η αποκομιδή των πλεονεκτημάτων της γιόγκα δεν απαιτεί απαραίτητα μια συναλλαγή όπου ένα μέρος πρέπει επίσης να λάβει χρηματικά οφέλη.

Καθώς ο ιστότοπος της proYoga συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται, ο Yogi Sardar σημειώνει ότι οι μελλοντικοί επισκέπτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα πόρων, όπως έναν κατάλογο με τα κορυφαία μαθήματα εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα (YTTC) και στούντιο γιόγκα σε όλο τον κόσμο . Για όσους από εμάς αισθανόμαστε ότι ένα ταξίδι προς την προσωπική φώτιση πρέπει να περιλαμβάνει επαγγελματική καθοδήγηση, υπηρεσίες όπως η proYoga μας παρέχουν ανεκτίμητη υποστήριξη.

Ο Yogi Sardar είναι ένας Αμερικανός Hatha Yogi που σπούδασε παραδοσιακή γιόγκα στα Ιμαλάια της Ινδίας κάτω από δασκάλους επηρεασμένους από διάσημους οργανισμούς γιόγκα όπως ο Sivananda και ο Gurukul. Οι πρακτικές που έφερε μαζί του ο Γιόγκι Σαρντάρ είχαν τις ρίζες τους στην αρχαία Ινδία σε μια εποχή που η γιόγκα μεταδόθηκε από έμπειρους ασκούμενους σε επιμελείς αρχάριους. «Οι παλαιότερες μορφές γιόγκα δεν είχαν σύστημα (όπως π.χ ashtanga) που θα παρείχε αυστηρές οδηγίες για την πρακτική… και δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στις διαλογιστικές πτυχές της γιόγκα», εξηγεί ο Yogi Sardar. «Οι σχέσεις δασκάλου-μαθητή δεν περιστρέφονταν γύρω από τα χρήματα, από μόνα τους. Επιστρέφοντας σε αυτές τις ρίζες, η proYoga σκοπεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν επαγγελματικούς πόρους γιόγκα όσο το δυνατόν φθηνότερα και ελεύθερα».

Σε περιόδους κοινωνικής και οικονομικής δυσφορίας, μπορεί να αρχίσουμε να βιώνουμε την επακόλουθη πτώση της σωματικής και ψυχικής μας κατάστασης. Έτσι, το να διατηρήσουμε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας σε υγιή κατάσταση μπορεί να γίνει πιο δύσκολο χωρίς ένα υγιές σύνολο συνηθειών και χόμπι. Ο Yogi Sardar προβλέπει ότι η αξία της αληθινής γιόγκα θα συνεχίσει να αυξάνεται μόνο στο εγγύς μέλλον. Καθώς η αποστολή της είναι να παρέχει στην παγκόσμια κοινότητα μαθητών και δασκάλων γιόγκα μια πλατφόρμα για να βελτιώσουν το ταξίδι τους γιόγκα, η proYoga έχει δημιουργήσει μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων που περιλαμβάνει τους περισσότερους τύπους μαθημάτων γιόγκα που μπορείτε να φανταστείτε. Είτε είστε αρχάριος που ψάχνει να βρει μια φυσική λύση για τον πόνο στη μέση (LBP) είτε προχωρημένος επαγγελματίας που θέλει να βιώσει βαθύ διαλογισμό (σαμάντι), δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην επωφεληθείτε από αυτούς τους δωρεάν πόρους.

Με την εύχρηστη μηχανή αναζήτησής της και τις λεπτομερείς περιγραφές μαθημάτων, η εύρεση ενός μαθήματος γιόγκα στην πόλη σας είναι απλή με τη διαδικτυακή βάση δεδομένων της proYoga. Εξερευνήστε τοπικές και διεθνείς επιλογές με λίγα μόνο κλικ και ξεκινήστε το θεραπευτικό σας ταξίδι σήμερα. Η αυξανόμενη βάση δεδομένων με καταχωρίσεις της proYoga περιλαμβάνει χιλιάδες δασκάλους, στούντιο, καταφύγια, εργαστήρια και εκδηλώσεις γιόγκα σε όλο τον κόσμο.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *