Πώς ο AJ Asmar του “Hair Queen Beauty” κυριαρχεί στη βιομηχανία μαλλιών και ομορφιάς

Σε έναν κόσμο όπου πολλές γυναίκες και έγχρωμοι άνθρωποι παραβλέπονται συνεχώς, υπάρχει ένας άντρας που αρνείται να σωπάσει. Ο AJ Asmar είναι ο ιδρυτής των Hair Queen Beauty and Meltdown, δύο εταιρειών που κάνουν τεράστια βήματα προόδου στη βιομηχανία μαλλιών και ομορφιάς στη χώρα. Μεγαλωμένος στην Παλαιστίνη, μετακόμισε στην Αμερική στα 15 του και άρχισε αμέσως να εργάζεται στην εταιρεία μαλλιών και ομορφιάς του πατέρα του. Ως αποτέλεσμα, είδε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο ήταν για όσους είχαν εθνοτική καταγωγή όταν αναζητούσαν προϊόντα μαλλιών. Ως ενήλικας, ο Asmar αποφάσισε να κάνει κάτι για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για έθνικ προϊόντα ομορφιάς και γεννήθηκε η Hair Queen Beauty. Με 6 τοποθεσίες στη Λουιζιάνα, την Αλαμπάμα και τον Μισισιπή και 25 εκατομμύρια+ πωλήσεις ετησίως, η Hair Queen Beauty είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εθνικές μάρκες μαλλιών και ομορφιάς σήμερα.

Το ταξίδι προς την κορυφή ξεκίνησε όταν ο Asmar απολύθηκε από την προηγούμενη δουλειά του ως διευθυντής σε ένα τοπικό κατάστημα με είδη ομορφιάς στο Baton Rouge της Λουιζιάνα. Αυτή ήταν μια εταιρεία στην οποία δούλευε ο Asmar από τότε που ήταν 15 ετών, φτάνοντας μέχρι να γίνει διευθυντής. Για τον Asmar, η απόλυση αποδείχτηκε μεταμφιεσμένη ευλογία. Μετά από 13 χρόνια με την ίδια μάρκα, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι δεν εκμεταλλευόταν πλήρως τις δυνατότητές του και μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Τότε ήταν που αποσυνδέθηκε από την εργατική νοοτροπία και δοκίμασε τις δυνάμεις του στην επιχειρηματικότητα.

Ο Asmar αποφάσισε ότι θα πήγαινε σε μια μικρότερη πόλη για να ξεκινήσει την επιχείρησή του και μετακόμισε στο Meridian του Μισισιπή, όπου άνοιξε την πρώτη του επιχείρηση, ένα κατάστημα με είδη ομορφιάς, τον Ιούλιο του 2015. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τις δεξιότητές του, εργάστηκε σκληρά για να καθιερώσει τη μάρκα , και οι προσπάθειές του απέδωσαν σύντομα. Μέχρι το τέλος του πρώτου έτους του ως επιχειρηματίας, ο Asmar απέκτησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και η ζωή του άλλαξε για τα καλά. Από τότε, η μάρκα έχει αναπτυχθεί εκθετικά και η ζωή της Asmar δεν ήταν ποτέ η ίδια.

Η Hair Queen Beauty ειδικεύεται στην πώληση έθνικ προϊόντων μαλλιών και ομορφιάς, όπως περούκες, πλεξούδες, στυλ ύφανσης, επεκτάσεις κυμάτων σώματος και υφάσματα, για έγχρωμες γυναίκες για να δημιουργήσουν τα δικά τους χτενίσματα με εύχρηστα κιτ DIY. Με αποστολή να ενδυναμώσει τις έγχρωμες γυναίκες μέσω προϊόντων ομορφιάς που τους επιτρέπουν να αισθάνονται σίγουρες για τον εαυτό τους, το Hair Queen Beauty έχει καταιγίσει τη βιομηχανία από την κυκλοφορία του.

Έξι χρόνια μετά, επηρέασε θετικά τη ζωή αμέτρητων πελατών και δημιούργησε ευκαιρίες απασχόλησης για περισσότερες από 100 οικογένειες. Για την Asmar, το Hair Queen Beauty δεν είναι μόνο όχημα οικονομικής ελευθερίας και επιτυχίας, αλλά και εργαλείο κοινωνικής αλλαγής. Μόλις η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται, αποφάσισε ότι θα γινόταν ο κυρίαρχος λιανοπωλητής στον έθνικ χώρο των μαλλιών και της ομορφιάς, έναν στόχο που εξακολουθεί να επιδιώκει μέχρι σήμερα. Ο Asmar έχει επίσης δεσμευτεί να είναι η πρώτη μάρκα που θα εδραιώσει αυτήν την αγορά μαλλιών και ομορφιάς πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του να επιτύχει τους προσωπικούς, επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους της.

Ο Asmar έκανε πρόσφατα μια άλλη κίνηση για να κυριαρχήσει σε αυτόν τον χώρο όταν κυκλοφόρησε το Meltdown, ένα σύστημα εφαρμογής κόλλας δαντέλας για περούκες. Όπως και ο προκάτοχός του, το Meltdown είναι μια ευρέως επιτυχημένη μάρκα που πωλεί αυτή τη στιγμή σε περισσότερα από 500 καταστήματα λιανικής στις ΗΠΑ. Τοποθεσία και κονιάματος στο Νάσβιλ της ΤΝ.

Ακολουθεί μια δήλωση από τον Asmar σχετικά με το έργο του «Μόλις λανσάραμε την τεχνολογία εκπαίδευσης του πανεπιστημίου λιανικής πώλησης που πρόκειται να επηρεάσει εκατομμύρια ιδιοκτήτες λιανικών επιχειρήσεων παγκοσμίως και δείτε πώς.

Το Πανεπιστήμιο Λιανικής είναι μια Εικονική Διαδραστική Τεχνολογική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης που ανέπτυξα για να με βοήθησε να αναπτύξω την επιχείρησή μου και να μετατρέψω τον εαυτό μου από επιχειρηματία σε ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Μετά από πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας λιανικής, συνειδητοποίησα ότι πολλοί έμποροι λιανικής αφήνουν πολλά χρήματα στο τραπέζι επειδή δεν εκπαιδεύουν σωστά τους διευθυντές και την ομάδα πωλήσεων.

Έχω αναπτύξει έναν νέο τρόπο εκπαίδευσης της ομάδας μου που ταιριάζει στον νέο κόσμο στον οποίο ζούμε.

Το Retail University Training Technology είναι μια εικονική και διαδραστική πλατφόρμα που διαθέτει σύντομα βίντεο που είναι προσβάσιμα από το τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή ή το iPad σας. Είναι ένα πρόγραμμα που θα αποστέλλει επίσης καθημερινές αναφορές μέσω κειμένου ή email, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να μπορούν να ζητούν από το προσωπικό τους υπεύθυνο. Πιστεύω ότι για να έχετε μια αποτελεσματική εκπαίδευση χρειάζεστε αυτά για τα Keys.

  1. Καλό περιεχόμενο
  2. Ευθύνη
  3. Επανάληψη
  4. Πρακτική και παιχνίδι ρόλων

Το Πανεπιστήμιο Λιανικής μπορεί επίσης να βοηθήσει τον μέσο άνθρωπο να ξεκινήσει μια επιχείρηση λιανικής, διαδικτυακά ή τσιμεντοκονίαμα και έχει στρατηγικές βήμα προς βήμα που έχω χρησιμοποιήσει για να κλιμακώσει την επιχείρησή μου από το μηδέν στα 100 εκατομμύρια.

Ιστότοπος www.TheRetailUniversity.com

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης @theretailunivetsity

Ιδρύθηκε από τον AJ Asmar”

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *