Ρωτήστε τους Champs: Τι είναι η κάνναβη μικρής παρτίδας;

Η εποχή της συγκομιδής είναι επίσης εποχή τσιτάτο, και είναι προ των πυλών.

Πολλοί άνθρωποι ρωτήθηκαν μαζί μας τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τον ορισμό της μικρής παρτίδας κάνναβης. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι λίγο χαλαρό. Έτσι, απευθυνθήκαμε σε ένα σωρό από τα μεγαλύτερα ονόματα της κάνναβης στην Καλιφόρνια από διάφορες επιχειρήσεις μεγέθους και κλίμακας για να πάρουμε τον ορισμό τους στην ερώτηση, “Πώς ορίζετε τη μικρή παρτίδα κάνναβης;”

Εδώ υπάρχουν απαντήσεις:

Ellen Holland – συντάκτρια και διευθύντρια του περιοδικού High Times

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει να εργάζομαι στη δημοσιογραφία κάνναβης είναι η συνεχής εξέλιξη των λέξεων που επινοεί και υιοθετεί η κοινότητα. Ο όρος “μικρή παρτίδα” ενεργοποιεί το ραντάρ μου για το μάρκετινγκ. Είναι ένα τσιτάτο που άρχισε να γίνεται πιο άνετο μετά την επιτυχία του με το ουίσκι και δεν σημαίνει πραγματικά τίποτα. Ενώ είμαι πλήρως εναρμονισμένος με την εμπορία βοτάνων σε εξωτερικούς χώρους ως ηλιόλουστες (ένα ρήγμα από τα πορτοκάλια Sunkist), δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησα τη φράση “μικρή παρτίδα” στα δικά μου γραπτά. Θα το όριζα ως λουλούδια με περιορισμένες σειρές παραγωγής. Με άλλα λόγια, τα στελέχη hype που δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Αυτά που περιμένεις σε μια «σταγόνα».

Keith Healey – Fig Farms

Η ιδέα μου για το τι είναι η μικρή παρτίδα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το 2017, κερδίσαμε το πρώτο μας κύπελλο High Times με ένα μόνο φυτό. Δεν μπορεί κυριολεκτικά να είναι μικρότερο από αυτό. Πριν από δύο ημέρες, βρισκόμουν σε μια εσωτερική εγκατάσταση 300 τετραγωνικών ποδιών. Διαχωρίζοντας μια μεγαλύτερη εγκατάσταση σε μικρά δωμάτια που φροντίζονται από μια μικρή ομάδα, νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί μια μικρή παρτίδα λουλουδιών. Το γλυκό μου σημείο είναι ένα 20-λίβρες. παρτίδα θεραπεύεται και φροντίζεται από λίγα άτομα που έχουν φροντίσει την παρτίδα από τον κλώνο μέχρι τη συγκομιδή. Μικρή παρτίδα είναι η απόφαση να βάλεις την ποιότητα πάνω από οτιδήποτε άλλο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την ποιότητα πάνω από τα κέρδη.

Erin Hamilton – Royal Key Organics

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε σχέση με τις λειτουργίες τους. Έχω δει μεγάλους υπαίθριους καλλιεργητές να χωρίζουν την ίδια παρτίδα των 6000-7000 γραμμαρίων σε δύο-τρεις παρτίδες με διαφορετικά ονόματα σε κάθε μία, για να δημιουργήσουν μια αντίληψη «μικρής παρτίδας» και έχω δει ανθρώπους να τη χρησιμοποιούν με 100 φωτάκια επειδή ίσως νιώθουν «μικροί» συγκριτικά. Αληθινή μικρή παρτίδα είναι όταν μετά βίας είστε σε θέση να επιβιώσετε επειδή η παραγωγή σας δεν καλύπτει τα γενικά σας έξοδα. Πλάκα κάνω, αλλά όχι. Οποιοσδήποτε έχει λιγότερα από 5.000 τετραγωνικά πόδια καλλιέργειας στη νόμιμη αγορά θα μπορούσε να το ισχυριστεί αυτό, κατά τη γνώμη μου. Εκτός αν τρέχουν 5.000 τετραγωνικά πόδια της ίδιας ποικιλίας. Πέντε χιλιάδες τετραγωνικά πόδια Gelato δεν είναι μικρή παρτίδα.

Josh Schmidt – Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Natura/Ιδρυτής της Dee Thai Gummy

Μικρή παρτίδα για μένα είναι όταν μια μικρή ποσότητα φυτών επιλέγεται και αναπτύσσεται με εστίαση και σκοπό. Όταν καλλιεργείται κάνναβη σε μεγάλη κλίμακα, υπάρχουν περισσότερες μεταβλητές που μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της ποιότητας, ενώ σε ένα μικρό αποτύπωμα, μπορούμε εύκολα να διατηρήσουμε και να διορθώσουμε προβλήματα συλλογικά αντί να μαντέψουμε ποια φυτά είναι τα υπαίτια. Για μένα, μια μικρή παρτίδα ισούται σχεδόν πάντα με υψηλότερη ποιότητα. Όσο περισσότερο χειριζόμαστε το φυτό κάνναβης από τη συγκομιδή μέχρι το κλάδεμα επηρεάζει επίσης την ποιότητα.

Kenji Fujishima – Dr. Greenthumbs

Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το επίπεδο της καλλιέργειας ή/και του καλλιεργητή. Εάν βρίσκεστε σε οικιακή καλλιέργεια, μπορεί να είναι ένας αναπτήρας 4-12 που βρίσκεται στο γκαράζ σας. Κάτι που συντηρείται και φροντίζεται με αγάπη. Για μεγαλύτερη κλίμακα και πάλι ανάλογα με το μέγεθος και το επίπεδο, μια μικρή παρτίδα μπορεί να είναι 10-20 φώτα ή περισσότερα. Με τη νόμιμη αγορά, μια δοκιμή “παρτίδας” “COA” είναι 0-50 λίβρες, επομένως, με αυτό το λόγο, οι καλλιεργητές μπορεί να θέλουν να καλλιεργήσουν περισσότερα προς αυτό το σήμα των 50 λίβρες ως “παρτίδα” για να μεγιστοποιήσουν την αξία των τελών δοκιμής , αλλά, νομίζω ότι η δυνατότητα πώλησης θα ήταν επίσης κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη σε μέγεθος παρτίδας ανά “μάρκα”.

Taylor Blake – The Emerald Cup

Ένα προϊόν Small Batch θα πρέπει να είναι το πιο κοντινό πράγμα που θα φτάσετε στο σπιτικό στην αγορά. Υποδεικνύει ότι αγοράζετε κάτι υψηλής ποιότητας επειδή η διαδικασία δημιουργίας του είναι περιορισμένη, γεγονός που του επιτρέπει να διατηρεί υψηλότερη αξία.

Sergio Picazo – Compound Genetics

Από άποψη καλλιέργειας, μια μικρή παρτίδα προέρχεται από μια σταθερή καλλιέργεια. Η συσχέτιση μεταξύ του μικρού και του συνολικού αριθμού φυτών σε ένα τραπέζι μπορεί να επανέλθει σε περιβαλλοντικό έλεγχο. Εάν δεν έχετε κατάλληλη ψύξη, αφύγρανση και μεμονωμένες ζώνες άρδευσης ανά ποικιλία, θα δυσκολευτείτε να επιτύχετε σταθερή ποιότητα, σε σύγκριση με μια μικρότερη περιορισμένη περιοχή. Η ακατάλληλη ροή αέρα και η διαστρωμάτωση θερμότητας τείνουν να αποτελούν προκλήσεις με μεγαλύτερα δωμάτια, λόγω ελλιπούς σχεδιασμού. Η ισορροπία του νερού στο περιβάλλον είναι απολύτως κρίσιμη, γεγονός που οδηγεί σε σωστούς ρυθμούς διαπνοής σε οποιοδήποτε μέγεθος δωματίου. Στη σημερινή αγορά, οι περισσότεροι αγοραστές ζητούν μια ποικιλία, γεγονός που οδηγεί στην ανάγκη του καλλιεργητή να λειτουργεί μεμονωμένες ζώνες άρδευσης ανά τραπέζι, ώστε να μπορεί να προσφέρει πολλαπλές γεύσεις.

Jason Gellman – Ridgeline Farms

Η μικρή παρτίδα ή βιοτεχνική κάνναβη σχετίζεται άμεσα με την ατομική φροντίδα που παρέχεται σε μια καλλιέργεια! Στα αγροκτήματα ridgeline, η εμπειρία δεκαετιών που μεταφέρθηκε από τους γονείς μας μας έδωσε την κατανόηση ότι τα φυτά και οι άνθρωποι χρειάζονται απλώς TLC. Δεν αντικαθιστά την ατομική προσοχή που δίνουμε στα φυτά μας εδώ στο Ridgeline Farms. μπορείτε να γευτείτε και να νιώσετε τη διαφορά.

Ben Brown – IC Collective

Σκέφτομαι το άνθος κάνναβης και τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί καλά, τα οποία έχουν φροντίσει στο υψηλότερο επίπεδο οι άνθρωποι που έκαναν το σχέδιο. Για μένα, η κάνναβη είναι το μέσο που πρέπει να δημιουργήσω. Σκέφτομαι την τέχνη, την τέχνη, τη μορφή και τη λειτουργία σε όλη τη διαδικασία. Για να ορίσω το “μικρό” μέγεθος της παρτίδας, καθορίζεται από την ικανότητά μου να αξιοποιώ και να ελέγχω τις παραμέτρους του σχεδίου.

Addison DeMoura – Μάντρα 800 λιβρών

Μικρή παρτίδα σημαίνει εστίαση στη λεπτομέρεια. Όσο μικρότερες είναι οι παρτίδες, τόσο περισσότερο μπορείτε να εστιάσετε τις δεξιότητές σας στην εξαγωγή και τον διαχωρισμό αυτού που έχετε μπροστά σας. Μερικές φορές μια μικρή παρτίδα σημαίνει ότι είστε ο καλλιεργητής και θα είστε ο επεξεργαστής. Πολλές φορές η μικρή παρτίδα θα βγαίνει υψηλότερης ποιότητας επειδή είστε σε θέση να κατευθύνετε περισσότερο την εστίασή σας στη διαδικασία. όπως σε μια μεγάλη παρτίδα, δεν μπορείτε να σκηνοθετήσετε [the plants] Συγκεντρώνω. Μπορείτε να πάρετε το ίδιο υλικό και να το εκτελέσετε σε μια μεγάλη παρτίδα και στη συνέχεια να το εκτελέσετε σε μια μικρή παρτίδα, και στο 99% των περιπτώσεων, η μικρή παρτίδα θα βγει υψηλότερης ποιότητας επειδή είστε σε θέση να κατευθύνετε την εστίασή σας.

Serge Cannabis – Fiore

Από την άποψή μου, όταν σκέφτομαι μια μικρή παρτίδα, σκέφτομαι ότι το σπίτι/γκαράζ μεγαλώνει συνήθως 8-10 αναπτήρες. Μια μικρή παρτίδα θα πρέπει να δουλεύεται από ένα άτομο ή δύο άτομα το πολύ. Συνήθως, ένα ή δύο άτομα που φροντίζουν το σημείο περνούν πολύ χρόνο στο δωμάτιο ανάπτυξης και δίνουν την προσοχή τους σε κάθε φυτό. Επίσης, συνήθως έχουν πολιτιστικές πρακτικές που μπορεί να είναι πιο χρονοβόρες και εντατικές, αλλά έχουν ένα προϊόν μεγαλύτερης ποιότητας να δείξουν στο τέλος. Η εργασία σε μικρότερα δωμάτια σάς δίνει επίσης περισσότερο έλεγχο στον χώρο καλλιέργειας σας, εάν είναι κατάλληλα εξοπλισμένος – πιστεύω ότι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, επίσης, στο γιατί μεγαλώνουν οι μικρές παρτίδες > οι εμπορικές.

Ξινό Wavez

Νομίζω ότι ο ορισμός της μικρής παρτίδας κάνναβης είναι σαν την τέχνη, ο ορισμός και η ομορφιά της είναι στο μάτι του θεατή. Νομίζω ότι σχεδόν κάθε εγχώρια καλλιέργεια που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στο τρέχον κλίμα της αγοράς θα πρέπει αυτόματα να ορίζεται ως μικρή παρτίδα. Οι εμπορικές δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην ύπαρξη μικρότερων δωματίων (κάτω από 50 φώτα ανά δωμάτιο, για παράδειγμα) και που καλλιεργούνται με ηθική φροντίδα για κάθε φυτό όσο το δυνατόν περισσότερο από ανθρώπινους πόρους, θα μπορούσαν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις εάν η ποιότητα μεταφράζεται. Όλα τα παραπάνω αφορούν το μέγεθος της ανάπτυξης, αλλά ας μιλήσουμε για το τι τρέφονται τα φυτά στις μέρες μας. Ο κύριος λόγος για τον οποίο η «μικρή παρτίδα» είναι ακόμη και σήμερα κάτι, είναι ότι υπάρχει τόσο σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ της μικρής παρτίδας και των περισσότερων, αλλά όχι όλων, της εμπορικής κάνναβης. Η πρόοδος της εμπορικής καλλιέργειας έχει φέρει νέους τρόπους μείωσης του κόστους με τη χρήση εντελώς συνθετικών λιπασμάτων στη θέση της ποιοτικής εισροής που είναι πολύ πιο ακριβή στη λειτουργία και είναι εν μέρει ή αποκλειστικά βιολογική. Αυτές οι πρακτικές του παλιού κόσμου είναι, ως επί το πλείστον, ξεπερασμένες σε κλίμακα. Οι περισσότεροι μεγάλοι χειριστές είναι πρόθυμοι να μειώσουν το κόστος τους και μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο να τρέξουν οτιδήποτε οργανικό μέσω των γραμμών σταγόνων, καθώς θα μπορούσαν να φράξουν και να κοστίσουν στην εγκατάσταση μια ανείπωτη περιουσία εάν δεν συντηρηθούν σωστά. Για να κατανοήσω αυτό που λέω, προτιμώ να καπνίζω λουλούδι από τον αναπτήρα 1000 κάποιου που έχει τροφοδοτηθεί με ποιοτικά θρεπτικά συστατικά παρά να καπνίζω τη «μικρή παρτίδα» κάποιου που έχει τροφοδοτηθεί με άλατα και να είναι αποστειρωμένο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.