Συμβουλές για το σεξ για άνδρες: Οι σεξολόγοι του Lust Cinema απαντούν στις ερωτήσεις σας

Συμβουλές σεξ για άνδρες. Είναι ένα από τα ερωτήματα που αναζητούνται πιο συχνά, ωστόσο σπάνια κάποια από τις απαντήσεις αντιμετωπίζει πραγματικά τη ρίζα του ζητήματος: μη ρεαλιστικές προσδοκίες και έλλειψη προσβάσιμου πορνό με αληθινά σώματα.

Ποιες μπορεί να είναι αυτές οι προσδοκίες;

Λοιπόν, για αρχή, το ίδιο το σεξ – όπως το σεξ μπορεί να είναι πέρα ​​από τη διείσδυση, τα προκαταρκτικά παιχνίδια, την επικοινωνία, τα όρια, τη σέξι συναίνεση – και φυσικά, το ανθρώπινο σώμα – μέγεθος πέους, σχήμα, ώρα εκσπερμάτωσης, αμοιβαίος οργασμός, το γυναικείο σώμα κ.λπ. …

Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα πώς οι παρανοήσεις σχετικά με το κανονικό σεξ και το σώμα επηρεάζουν τη σεξουαλική μας υγεία, πρέπει να εξετάσουμε πόσο συχνή είναι η θεμελιώδης παρανόηση σχετικά με το πώς συνδέονται η οικειότητα και το σώμα μας. Και ενώ το σεξουαλικό ενδιαφέρον και η εξερεύνηση είναι κάτι υπέροχο, μπορεί να είναι επιβλαβές για τη σεξουαλική ζωή και τη σεξουαλική αυτοεκτίμηση κάποιου εάν το πορνό που παρακολουθεί τους δίνει μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το σώμα τους και τις εμπειρίες τους με τον σύντροφό τους.

Αυτό που είναι σέξι είναι τα ρεαλιστικά, εφικτά σενάρια και το να γιορτάζουμε το σώμα μας – και δεν είμαστε οι μόνοι που το πιστεύουν. Υπήρξε μια αλλαγή παραδείγματος στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου που έδωσε το αποκορύφωμα στους δημιουργούς που γιορτάζουν τον απίστευτο ερωτισμό της καθημερινής συνάντησης ανδρών και γυναικών –και ολοκληρώνοντας– μαζί. Το πορνό που όχι μόνο σε απογοητεύει, αλλά σε κάνει να νιώθεις σέξι, αποδεκτό και καλύτερο εραστή που το έχεις παρακολουθήσει είναι ένα δώρο που συνεχίζει να δίνει!

Που μπορείς να βρεις τέτοιου είδους τσιτλαριστικά βίντεο;

Στο Lust Cinema! Το Lust Cinema είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε όχι μόνο για οργασμούς, αλλά και για σεξουαλικές συμβουλές για άνδρες, σεξουαλική θεραπεία για ζευγάρια (συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής άσκησης που πρέπει να κάνετε στο σπίτι) και δεν είναι απλώς μια στάση με ένα κλικ, αλλά μια πολύτιμη πηγή που θα να αγκαλιάζεις το σώμα σου και να είσαι καλύτερος εραστής εξαιτίας αυτού.

Δημιουργήθηκε από τη βραβευμένη σκηνοθέτιδα Erika Lust, Lust Cinema φιλοξενεί το καλύτερο ρεαλιστικό πορνό, φτιαγμένο από ανθρώπους σαν εσάς σε όλο τον κόσμο. Δίνοντας έμφαση σε συμβουλές σεξ για άνδρες, τεχνικές σεξουαλοθεραπείας, σεξουαλική ευτυχία για ζευγάρια και στην ευεξία ολόκληρου του σώματος των θεατών, το Lust Cinema κέρδισε το Σεβασμός και ο θαυμασμός ενός απίστευτου αριθμού εκείνων στη βιομηχανία ενηλίκων που οδήγησε τον ιστότοπο να υπερηφανεύεται για έναν από τους πιο εκτεταμένους καταλόγους ρεαλιστικά, θετικά για το σώμα πορνό βίντεο έχουμε δει ποτέ.

«Η επικοινωνία μεταξύ των ερμηνευτών μας πριν από τα γυρίσματα είναι απαραίτητη, η ενέργεια και η σύνδεση μεταξύ των ερμηνευτών μας είναι αληθινές, αυτό κάνει τις σκηνές συγγενείς για όλους», εξηγεί η Erika Lust. «Οι ταινίες μας αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα μορφών ανθρώπινου σώματος, ταυτοτήτων και σεξουαλικότητας που επικεντρώνονται στον ερωτισμό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των σχέσεων».

Κάθε ταινία τους επιβλέπεται από την προ-παραγωγή έως τη δημοσίευση από τον σεξολόγο και τον συντονιστή οικειότητας, για να διασφαλιστεί ότι αφήνετε κάθε εμπειρία προβολής με όχι μόνο τις ενδορφίνες ενός καλού οργασμού, αλλά και με ένα οπλοστάσιο προσιτών συμβουλών σεξ για τους άνδρες Αυτό θα σας κάνει να αγαπήσετε τον εαυτό σας και τις δικές σας ερωτικές εμπειρίες ακόμα περισσότερο. Το ηθικό πορνό, όπως τα βίντεο που βρίσκονται στο Lust Cinema, διασφαλίζει ότι η κατανάλωση πορνό από εμάς είναι υγιής τόσο για εμάς όσο και για τον σύντροφό μας, καθώς και για τους ίδιους τους ενήλικες δημιουργούς.

Βλέπετε, θα πρέπει να καταναλώνουμε πορνό όπως καταναλώνουμε φαγητό, καθώς πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι καταναλωτές και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που δημιουργούν την ψυχαγωγία που απολαμβάνουμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το περιεχόμενο για ενηλίκους βρίσκεται πίσω από ένα paywall. Η σεξουαλική εργασία είναι μια πραγματική δουλειά και οι καλλιτέχνες αξίζουν να αμείβονται δίκαια. Πληρώνοντας για το πορνό του Lust Cinema, συμβάλλετε στα προς το ζην και στην ικανότητά τους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Βοηθάτε τις ανεξάρτητες παραγωγές να συνεχίσουν να δημιουργούν ποιοτικές ταινίες για ενήλικες και δίκαιες συνθήκες εργασίας για όλους όσους συμμετέχουν.

«Προσαρμόζουμε τα σενάρια σε μια ρεαλιστική εμπειρία που προκαλεί απόλαυση και βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής, τόσο γνωρίζοντας τον εαυτό σου όσο και με τον σύντροφό σου», συμφωνεί η Erika Lust.

Αυτό το πετυχαίνουν με το να είναι ένας από τους μοναδικούς ιστότοπους για ενήλικες που δίνει έμφαση στο πορνό ως εργαλείο για να δημιουργήσουν μια υγιή σχέση με το πορνό, το σεξ, τον εαυτό τους, τους συντρόφους τους, το σώμα τους και πολλά άλλα. Πέρα από τις συμβουλές σεξ για άνδρες, το Lust Cinema είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες που προσφέρει ευχαρίστηση και εκπαίδευση για όλους.

Τι είναι ο σεξολόγος;

Καλή ερώτηση. Η σεξολογία είναι η επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ένας σεξολόγος μελετά τη σεξολογία και χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του για να ενθαρρύνει τη σεξουαλική ανάπτυξη και υγεία εντοπίζοντας κοινά σεξουαλικά ζητήματα – όπως συμβουλές σεξ για άνδρες, καθώς και ζητήματα επιθυμίας και σύνδεσης μυαλού/σώματος – και προσφέροντας συμβουλές για το πώς να τα ξεπεράσεις για να τα συναντήσεις τους σεξουαλικούς στόχους ενός ατόμου. Lust Cinema’s ερωτικές ταινίες είναι ενσωματωμένα με θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης – χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά ζευγάρια και σενάρια ως τρόπο να παραδειγματιστούν τα εργαλεία και οι τεχνικές που απαιτούνται για τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας του ίδιου του θεατή. Για όσους αναζητούν συμβουλές σεξ για άνδρες, το Lust Cinema είναι μια ανεκτίμητη πηγή.

Οι καλύτερες συμβουλές για το σεξ για άνδρες ξεπερνούν τις απλοϊκές συμβουλές (θα θέλαμε να μην ακούσουμε ποτέ για τη χρήση του Ben Gay εκεί κάτω και πάλι) και αντ ‘αυτού να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο κοινά ζητήματα υπνοδωματίου για άτομα και ζευγάρια:

  1. Καλύτερη δουλειά φυσήματος

Με το σωστό συνδυασμό τεχνικής, εξάσκησης και καινοτομίας, μπορείτε να φυσήξετε τον σύντροφό σας στα υπέρτατα ύψη της έκστασης.

  1. Κάμα Σούτρα (μάθε νέες στάσεις σεξ)

Βουτήξτε στην αρχαία τέχνη του Κάμα Σούτρα και ζήστε απόλαυση με τον σύντροφό σας όπως ποτέ άλλοτε

  1. BDSM (ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ;)

Είχατε ποτέ περιέργεια για το BDSM; Το έχετε δει παντού, αλλά δεν ξέρετε πώς να ενσωματώσετε τις kinky τεχνικές στο παιχνίδι του υπνοδωματίου σας.

  1. Προπαιχνίδι

Το προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να είναι το κλειδί για τη σεξουαλική ικανοποίηση, οπότε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι βιάζονται να το αντιμετωπίσουν; Μια από τις πιο δημοφιλείς συμβουλές σεξ για τους άνδρες, ένας οδηγός για καλό προκαταρκτικό παιχνίδι είναι ανεκτίμητος.

  1. Συμβουλές σεξ για άνδρες και γυναίκες

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις για τους σεξολόγους του Lust Cinema; Επίσκεψη https://lustcinema.com/categories/sex-education για έναν ισχυρό και χωρίς ντροπή κατάλογο όλων των ερωτήσεων που έχετε απαντήσει για το σεξ.

Οι συμβουλές για το σεξ του Lust Cinema για τους άνδρες δεν σχετίζονται μόνο με τη σεξουαλική υγεία. Περιλαμβάνουν επίσης συμβουλές για το στοματικό σεξ για άνδρες (τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες… καθώς και για πολλαπλούς συντρόφους) και πώς να κάνετε σκληρό σεξ για άνδρες (με ασφαλή και αμοιβαία ευχάριστο τρόπο).

Δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε αρκετά τους επαίνους του Lust Cinema. Το να παρακολουθούμε πορνό στο οποίο όχι μόνο βλέπουμε τους εαυτούς μας, αλλά μας αφήνει να νιώθουμε σίγουροι, σέξι, ορατό και εξοπλισμένο με τις καλύτερες συμβουλές σεξ για τους άνδρες είναι μια εκπληκτική εμπειρία. Δεν χρειάζεται πλέον να συγκρίνετε τον εαυτό σας με ψεύτικα σώματα και ψεύτικη απόλαυση. Δεν είναι πλέον ντροπή να βγαίνεις από πολλές καρτέλες. Τώρα σκοπεύουμε να τολμήσουμε τον εαυτό μας μέσα από την πραγματική ευχαρίστηση και το κάνουμε περήφανος γι’ αυτό! Είμαστε τόσο ευγνώμονες που η πρωτοπόρος στο πορνό Erika Lust άνοιξε έναν εντελώς νέο κόσμο αγάπης για τον εαυτό μας και ανυπομονούμε να συνδεθείτε στο Lust Cinema ξανά.

Είτε ψάχνετε για τις καλύτερες συμβουλές για σεξ για άνδρες είτε χρειάζεστε λίγη αγάπη, επισκεφθείτε το Lust Cinema σήμερα.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.