Τα καλύτερα δώρα για όλη την οικογένεια αυτές τις γιορτές

Καθώς η περίοδος των γιορτών είναι προ των πυλών, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να συλλέγετε ιδέες για το τέλειο δώρο διακοπών. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά προϊόντα που φτάνουν στα ράφια, τόσο στα καταστήματα όσο και εικονικά, που σίγουρα θα κάνουν το δώρο σας το αγαπημένο αυτές τις γιορτές.

Για τα παιδιά

Ookkie Skateboard: Το Skateboard είναι τόσο δημοφιλές όσο ποτέ και τα παιδιά θέλουν να μάθουν σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Το Ookkie Skateboard έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα νήπια να μάθουν με ασφάλεια να κάνουν skateboard, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν ισορροπία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Φτιαγμένο με περηφάνια στην Αυστραλία, το Ookkie Skateboard και το σετ ασφαλείας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το μικρό σας να αισθανθεί σαν τον επόμενο Tony Hawk.

Eternal Tree Books: Αυτά τα συγκινητικά βιβλία της οραματίστριας συγγραφέα Priya Kumari έχουν δημιουργηθεί για να μοιραστούν ιστορίες κατάλληλες για όλες τις ηλικίες μιας υποεκπροσωπούμενης ινδικής κουλτούρας. Οι ιστορίες είναι ποικίλες και προωθούν την εκπαίδευση για την ειρήνη, τη συναισθηματική ευεξία και την πολιτιστική ικανότητα. Ιστορίες όπως το “My Holi” και το “My Diwali” βυθίζονται βαθιά στη σημασία και τα μαθήματα που πραγματοποιούνται σε διάφορες ινδικές πολιτιστικές γιορτές και παραδόσεις. Με μηνύματα αγάπης ο ένας τον άλλον, φροντίδας της φύσης και υπεράσπισης του σωστού, τα βιβλία του Kumari είναι εξαιρετικά για κάθε παιδί και μπορεί να είναι φανταστικά για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω τους.

DIY.org: Κάθε παιδί μπορεί να σας πει ότι ο πιο γρήγορος και συνήθως πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε κάτι νέο είναι μέσω του Διαδικτύου. Το DIY.org έχει αναδειχθεί ως ένας ασφαλής χώρος all-in-one για τα παιδιά να βουτήξουν στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στο STEM, τις τέχνες, τα παιχνίδια, την κωδικοποίηση και πολλά άλλα. Είναι επίσης μια πλατφόρμα που συνδέει παιδιά που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, δημιουργώντας μια κοινότητα για εκπαίδευση, ανάπτυξη και συνεργασία. Οι συνιδρυτές του ήταν γονείς εμπνευσμένοι από το πώς το παιδί τους προσαρμόστηκε στη διαδικτυακή μάθηση κατά τη διάρκεια του lockdown της πανδημίας. Το DIY έχει από τότε εξελιχθεί για να παρέχει στα παιδιά πρόσβαση σε εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να συνδεθούν με άλλα παιδιά. Μια συνδρομή στην εφαρμογή θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτρέψετε στα παιδιά να εξερευνήσουν τη μάθηση στο διαδίκτυο και την κοινότητα με ασφάλεια. Είναι επίσης η τέλεια απάντηση στο «Μαμά, βαριέμαι!»

Για το Σπίτι

Όλοι γνωρίζουμε αυτό το άτομο που θα προτιμούσε να περάσει ένα βράδυ κουλουριασμένος στον καναπέ του, να κάνει streaming εκπομπών και να κουνάει τα αγαπημένα του PJ. Υπάρχει ένα ολόκληρο κίνημα ανθρώπων εκεί έξω που επαινούν το να κάνουν τα σπίτια τους όσο το δυνατόν πιο άνετα, και αυτά τα δώρα σίγουρα θα μιλήσουν στο σώμα του σπιτιού στη ζωή σας.

Pure Parima: Το Pure Parima προσφέρει τα πιο μεταξένια, απαλά σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι με τα οποία μπορείτε να τυλίξετε ποτέ μια κρύα νύχτα. Κατασκευασμένο από αιγυπτιακό βαμβάκι που προέρχεται από πιστοποιημένους καλλιεργητές, η Pure Parima μπορεί να εγγυηθεί ότι τα σεντόνια τους είναι τα καλύτερα στην αγορά. Έχουν πιστοποίηση CEA, που σημαίνει ότι το βαμβάκι τους έχει δοκιμαστεί DNA για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα. Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να διαβάσουν τα ψιλά γράμματα με το Pure Parima. η διαφάνεια και η αλήθεια είναι τα θεμέλιά τους. Προσφέρουν παπλώματα, σεντόνια και μαξιλαροθήκες – όλα όσα θα χρειαστεί κάποιος για να μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά του σε μια πολυτελή όαση.

Λευκά είδη σπιτιού Threadmill: Για το άτομο που έχει επίγνωση της γης στη λίστα σας, το Threadmill προσφέρει βιώσιμα πολυτελή λευκά είδη. Γνωρίζοντας ότι η βιομηχανία υφασμάτων θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια στροφή, άρχισαν να κατασκευάζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνα. Η Threadmill χρησιμοποιεί βιώσιμες συσκευασίες, μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής που τροφοδοτείται πλήρως από αιολική και ηλιακή ενέργεια και ακολουθεί πρακτικές παραγωγής πράσινης ενέργειας. Η βιωσιμότητα ήταν στο μυαλό πολλών αγοραστών το 2021 και φαίνεται να είναι η ίδια κατάσταση και την περίοδο των διακοπών του 2022.

Για τον βιβλιοφάγο που αγαπά τη φαντασία

Οι έφηβοι μπορεί να είναι διαβόητα επιλεκτικοί με το αναγνωστικό τους υλικό, αλλά η φαντασία και ο μαγικός ρεαλισμός φαίνεται να είναι πάντα μια επιτυχία στους νεαρούς ενήλικες αναγνώστες. Οι έφηβοι είναι επίσης πολύ πιο συνδεδεμένοι με τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά δεινά και την ανάγκη για αλλαγή. Αυτό το βιβλίο, το πρώτο της σειράς, εισάγει μια εντελώς νέα σφαίρα στους μικρούς αναγνώστες που ενδιαφέρονται για τον κόσμο γύρω τους και πώς να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αλλαγές.

Το “Age of Atheria”: Κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου 2022, το “Age of Atheria” των Jenny McClain Miller και Gregory John Miller είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας για νέους ενήλικες με έναν υψηλό στόχο: να θεραπεύσει την καρδιά της ανθρωπότητας. Η ιστορία υπογραμμίζει τις κοινωνικές, πολιτικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή και πόσο σκόπιμο είναι να κάνουμε αλλαγές. Βρίσκεται εν μέσω της μελλοντικής καταστροφής του γνωστού μας κόσμου και παρουσιάζει μια ιστορία κυβερνήσεων/κοινωνιών που ανασυγκροτούνται μετά από έναν Μεγάλο Πόλεμο. Η ιδέα του βιβλίου έχει σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν πώς ο μαγικός ρεαλισμός μπορεί να αναδιαμορφώσει τις αντιλήψεις των νεαρών ενηλίκων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως σήμερα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τις τυραννικές κυβερνήσεις και τις επιπτώσεις που έχουν οι ενέργειές μας ο ένας στον άλλο και στον πλανήτη.

Για τη Fashionista

Σχεδόν ο καθένας έχει τουλάχιστον ένα άτομο που γνωρίζει τη μόδα στη λίστα με τα δώρα των γιορτών. Συνήθως αναζητούν τα νεότερα, πιο μοναδικά κομμάτια για να προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους. Μια νέα σειρά από γνωστούς σχεδιαστές διασημοτήτων προσφέρει πολυτελή ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που εστιάζουν στην έννοια της ομορφιάς και της αυθεντικότητας.

DEIJI: Η DEIJI δημιουργεί τα πιο πολυτελή και κομψά προϊόντα, τα οποία είναι φτιαγμένα με το πιο εκλεκτό ιταλικό δέρμα, επιμελημένα από Ιταλούς τεχνίτες στην Ιταλία με αγάπη. Ονομάστηκε από την κορεατική και ιαπωνική λέξη για την Daisy, το DEIJI είναι το πνευματικό τέκνο των σχεδιαστών μόδας Mark Schwartz και Riva Wilkins. Ο Schwartz, σύγχρονος του Warhol και της Vivier στη δεκαετία του ’80 και σχεδιαστής που έχει δημιουργήσει υποδήματα για διασημότητες από την Jackie Kennedy Onassis μέχρι τη Lady Gaga, είναι ο Creative Director πίσω από το DEIJI. Η σειρά προσφέρει αξεσουάρ πολυτελείας υψηλής ποιότητας που μοιάζουν με έργα τέχνης. Εμπνευσμένο από την Ασιατική Ποπ Κουλτούρα, την Ιταλική Μόξι και την Αμερικανική Εφευρετικότητα, το DEIJI αντιπροσωπεύει την απλότητα στην αφοσίωση στις φιλοδοξίες σας, στις δημιουργικές σας προσπάθειες και στα βήματα που χρειάζεται για να φτάσετε στον επόμενο στόχο σας. Όλα τα προϊόντα της DEIJI είναι διαθέσιμα στο DEIJI.com.

Για τους Ενήλικες

Στους ενήλικες αρέσουν τα δώρα κάτω από το δέντρο επίσης, και υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες εκεί έξω που περιμένουν να τυλιχτούν κομψά και να παρουσιαστούν.

Braymar Wines: Η Braymar Wines είναι ένα οινοποιείο που ανήκει στην αφροαμερικανή γυναίκα επιχειρηματία Marlo Richardson, που δημιουργήθηκε στο αποστακτήριο Top Drawer, το οποίο επίσης κατέχει ο Richardson. Τα κρασιά Braymar είναι μια συλλογή της ονομασίας Napa της Καλιφόρνια και μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες στη Βόρεια Καλιφόρνια. Η μάρκα προσφέρει επί του παρόντος ένα κόκκινο μείγμα ή chardonnay, το οποίο μπορεί να αγοραστεί σε ορισμένα εστιατόρια και διανομείς στην Καλιφόρνια και στο διαδίκτυο. Η Richardson έχει αναπτύξει προσαρμοσμένα μείγματα με βάση τις συστάσεις και τα γούστα των πελατών με βάση την εμπειρία της στη φιλοξενία και ως ιδιοκτήτρια μπαρ εστιατορίου.

Tina’s Planet Vodka: Μία από τις νεότερες βότκες που κυκλοφορούν στην αγορά, η Tina’s Planet Vodka είναι μια βότκα αμερικανικής παραγωγής, χωρίς ΓΤΟ, βιώσιμης παραγωγής, γυναικείας ιδιοκτησίας, με μηδενικά πρόσθετα και ιδιόκτητο σύστημα φιλτραρίσματος που χρησιμοποιεί κελύφη καρύδας. Η γεύση είναι απαλή, περιέχει μια φυσική γλυκύτητα και έχει μια ισορροπημένη αίσθηση στο στόμα. Η ιδρύτρια, Tina, ξεκίνησε τη μάρκα το 2020 και γνώρισε γρήγορα επιτυχία. Το Tina’s έχει αντικαταστήσει το Tito’s σε πολλά εστιατόρια στο Λος Άντζελες και διανέμεται σε εθνικό επίπεδο.

Epilynx από την Dr. Liia: Το Epilynx είναι μια περιποίηση δέρματος που αναπτύχθηκε για άτομα με ευαίσθητο, επιρρεπές σε αλλεργίες δέρμα. Τα προϊόντα της σειράς είναι απαλλαγμένα από όλα τα κοινά αλλεργιογόνα όπως γλουτένη, γαλακτοκομικά, σόγια, ξηροί καρποί και parabens. Η ιδρυτής Dr. Liia Ramachandra έχει προσωπική και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα ευαίσθητου δέρματος και ανέπτυξε τη σειρά Epilynx με εκτεταμένη έρευνα και μελέτη. Το Epilynx είναι βραβευμένο στο Amazon και διαθέτει μια σειρά από ηθικά και καθαρά προϊόντα σε λογικές τιμές για όλους τους τύπους δέρματος.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *