Τα καλύτερα επιχειρηματικά podcast για το 2022

Υπάρχουν όλα τα είδη επαγγελματικών podcast εκεί έξω—από Masters of Scale μέχρι How I Built This και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Αλλά η ταξινόμηση όλων για να βρείτε τα λίγα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους δεν είναι πάντα εύκολη. Αυτή η λίστα συγκεντρώνει μερικές εκπληκτικές και όχι τόσο εκπληκτικές επιλογές για να βοηθήσει κάθε επιχειρηματία να προχωρήσει.

Επιχειρηματικός Αγώνας

Καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας ψυχαγωγίας που απευθύνεται σε έγχρωμους, γυναίκες και κοινότητες LGBTQ+, η προσέγγιση του Chris Colbert για την αυθεντική επιχειρηματικότητα είναι εντελώς μοναδική. Ενώ συζητά τυπικά επιχειρηματικά θέματα, όπως η έναρξη, η αποτυχία και η περιστροφή, εισάγει επίσης το κοινωνικοπολιτικό κλίμα των επιχειρήσεων με τρόπο που άλλοι οικοδεσπότες τείνουν να παραμελούν. Αλλά η στάση του είναι αναμφισβήτητα αισιόδοξη. Όταν μιλάει για το πώς η κατοίκηση μιας περιθωριοποιημένης ταυτότητας μπορεί να εκτροχιάσει μια επιχείρηση, για παράδειγμα, θα συζητήσει επίσης πώς να περιηγηθεί σε αυτές τις περιπτώσεις (ειδοποίηση spoiler: καθορίστε σαφή όρια επικοινωνίας και ξέρετε πότε πρέπει να μιλήσετε για τον εαυτό σας). Αυτός και οι καλεσμένοι του είναι βάναυσα ειλικρινείς όταν πρόκειται για τις εμπειρίες και τις παγίδες τους, είτε πρόκειται για το άκουσμα ενός ρατσιστικού σχολίου σε μια συνάντηση είτε για την απόλυση κάποιου. Ο συνδυασμός μιας καταπληκτικής λίστας καλεσμένων και η πολυετής εμπειρία του Colbert στο podcast καθιστούν το Entrepreneur Struggle ένα επιχειρηματικό pod που δεν πρέπει να χάσετε.

Επεισόδιο για να ακούσετε: Starting A Philanthropy – Becky Margiotta

Λατρεύω το Μάρκετινγκ

Ο Joe Polish θεωρείται ο βασιλιάς της σύνδεσης ανθρώπων και αν ακούσετε το I Love Marketing, το podcast που φιλοξενεί από το 2009 με τον συνάδελφο του βασιλιά του μάρκετινγκ Dean Jackson, θα καταλάβετε γιατί. Γεμάτο με τόσες δραστικές στρατηγικές μάρκετινγκ όσο και ολόψυχη συμπόνια (το πάθος της Πολωνίας είναι να βοηθά όσους υποφέρουν από εθισμό), το I Love Marketing είναι για επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν τις καλύτερες συμβουλές μάρκετινγκ που μπορεί να φανταστεί κανείς με περισσότερη καρδιά και ελπίδα από κάθε άλλο άλλο επιχειρηματικό podcast εκεί έξω. Στους καλεσμένους όλα αυτά τα χρόνια συμπεριλαμβάνονται όλοι, από τον Robert Cialdini και τη Marie Forleo μέχρι τον Daymond John, τον Tony Robbins και τον Tim Ferriss.

Επεισόδιο για να ακούσετε: The One About the Magic Rapport Formula

Δεν είναι δουλειά σου

Επειδή προέρχονται από τον κλάδο της υγείας, ο Δρ. Shawn Dill και ο Dr. Lacey Book προσφέρουν μια μοναδική προοπτική για να βοηθήσουν τους παρόχους υπηρεσιών να εξελιχθούν απρόσκοπτα σε επιτυχημένους επιχειρηματίες. Το None Of Your Business δεν διαθέτει όλους τους τύπους επιχειρηματιών—από τον ειδικό μάρκετινγκ Gen Z, Connor Blakley μέχρι τον MMA Fighter Michael Chandler— και οι Dill and Book κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να μεταφέρουν τις εμπειρίες ενός επισκέπτη στο κοινό τους. Υπάρχουν επίσης επεισόδια χωρίς καλεσμένους, όπου οι δυο τους έχουν συναρπαστικές συζητήσεις για έννοιες που χρησιμοποιούν με τους πελάτες τους, προκειμένου να αυξήσουν την απόδοση και να αγκαλιάσουν το επιχειρηματικό πνεύμα. Το None Of Your Business είναι ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα για τους παρόχους υπηρεσιών που δεν είναι σίγουροι πώς να περιφέρουν την επιχείρησή τους από τη λειτουργία επιβίωσης στην εκθετική επιτυχία.

Επεισόδιο για να ακούσετε: Κάνοντας τη μετάβαση από τη γραμμική στην εκθετική σκέψη για τεράστια επιχειρηματικά αποτελέσματα με τον Aaron Bare

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ έγινε εύκολο

Η Amy Porterfield είναι επαγγελματίας σε ό,τι κάνει και το podcast της δεν αποτελεί εξαίρεση. Με συνεντεύξεις από ειδικούς, μίνι σχέδια εκτέλεσης και μυστικά παρασκηνίων από μερικές από τις μεγαλύτερες παρουσιάσεις στην επιχείρησή της πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, η Porterfield καθοδηγεί τους ακροατές στη δημιουργία ψηφιακών μαθημάτων, δημιουργία λιστών, κοινωνικά μέσα, περιεχόμενο, διαδικτυακά σεμινάρια και πολλά άλλα , συστάσεις βήμα προς βήμα. Με εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές και πάνω από 3800 κριτικές της Apple, το Online Marketing Made Easy είναι ένα συνεπές masterclass για κάθε επιχειρηματία – αρχάριο ή επαγγελματία – που θέλει να βελτιώσει το μάρκετινγκ του.

Επεισόδιο για να ακούσετε: Ξεκινήστε πριν είστε έτοιμοι με τη Μαρί Φορλέο

Ενισχυτής ικανότητας

Ως δημιουργός του Strategic Coach, ο Dan Sullivan είναι ένας θρύλος στον επιχειρηματικό χώρο. Και με τον συν-οικοδεσπότη του Capability Amplifier, τον σειριακό επιχειρηματία Mike Koenigs, ο Sullivan φέρνει μερικές από τις διάσημες ιδέες του σε επιχειρηματίες σε όλες τις βιομηχανίες. Τόσο ο Sullivan όσο και η Koenigs είναι ειδικοί στο να αναλύουν τις βασικές έννοιες της μεγάλης εικόνας και παρέχουν απλές συμβουλές για το πώς να κάνετε τα πάντα, από την αύξηση του κεφαλαίου σας έως το πώς να κυριαρχήσετε στον κλάδο σας. Αλλά υπάρχει κάτι που λαμβάνετε με το Capability Amplifier που δεν πρόκειται να αποκτήσετε με κανένα άλλο επιχειρηματικό podcast: φιλοσοφίες που σας ωθούν πέρα ​​από αυτό που πιστεύετε ότι είναι δυνατό, όπως πώς να αυξήσετε το προσδόκιμο της προσωπικής σας ζωής κατά 50 χρόνια (πιστέψτε με, είναι απίστευτη ιδέα). Ακούστε αυτό μόνο εάν θέλετε να βάλετε τον εαυτό σας σε μια νοοτροπία πλούτου και να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο.

Επεισόδιο για ακρόαση: Creative Compression

Επιχειρηματίες στη φωτιά

Ο John Lee Dumas είναι ένας θρύλος στον κόσμο του podcasting. Όπως λέει η ιστορία, μια μέρα, το 2012, αποφάσισε ότι θα πήγαινε all in στο podcasting και την επόμενη, άρχισε να δημοσιεύει ένα επεισόδιο κάθε μέρα. Πολύ γρήγορα, άρχισε να κυριαρχεί στον επιχειρηματικό χώρο του podcasting. Με περισσότερες από 100 εκατομμύρια ακροάσεις και πάνω από 3000 επεισόδια, το Entrepreneurs on Fire (ή EonFire όπως είναι γνωστό) έχει παρουσιάσει συνεντεύξεις με Δεξαμενή καρχαρίαΗ Barbara Corcoran, ο Gary Vee, ο Jack Canfield και πολλοί άλλοι. Στην πορεία, ο Dumas δημιούργησε την κοινότητα του podcasting Podcasters’ Paradise, έγινε συγγραφέας με μπεστ σέλερ και δημιούργησε μια ακμάζουσα, επταψήφια επιχείρηση. Και λέει στους ακροατές πώς το έκανε.

Επεισόδιο για να ακούσετε: Bill Gates, Warren Buffett και Lady Gaga: Uncovering How the World’s Most Success People Launched their Careers with Alex Banayan

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.