Τα 5 πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης στην Καλιφόρνια

Η Καλιφόρνια είναι η πρώτη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών που νομιμοποίησε ποτέ κάνναβης τόσο για ιατρικούς όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Με αυτό που λέγεται, πολλοί κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει διαφορετικά στελέχη για να παρέχουν διαφορετικά αισθήματα υψηλού για να ικανοποιήσουν αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι. Για όσους τολμούν να κάνουν χρήση κάνναβης, υπάρχουν πολλά στελέχη που μπορούν να δοκιμάσουν. Αυτά είναι τα πέντε πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης στην Καλιφόρνια.

Τα πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης στην Καλιφόρνια

Τώρα, φυσικά, η ομορφιά είναι πάντα στο μάτι του θεατή – έτσι οι απόψεις κυμαίνονται άγρια. Και, τα στελέχη κάνναβης που αναφέρονται παρακάτω δεν είναι για όλους. Να κάνετε λοιπόν πάντα την εργασία σας πριν αφεθείτε. Ορισμένες παραλλαγές μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όσους είναι νέοι σε ολόκληρη τη σκηνή της κάνναβης. Προχωράτε με προσοχή και ενημερώνεστε πάντα σχετικά με αυτά τα στελέχη και τη δοσολογία τους.

1. Runtz (24% μέσο επίπεδο THC, 50-50 Indica και Sativa)

Πρώτο στη λίστα μας είναι ένα υβριδικό στέλεχος που έχει κερδίσει δημοτικότητα στην κοινότητα των χρηστών κάνναβης. Έχουμε την ισχύ, τη γεύση και τις επιδράσεις του στο σώμα και το μυαλό που πρέπει να ευχαριστήσουμε για αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, το Runtz είναι ένα μείγμα μεταξύ των στελεχών Gelato και Zkittles, αντίστοιχα. Αυτά τα δύο στελέχη είναι δημοφιλή από μόνα τους, και τώρα που έχουν συνδυαστεί για να σχηματίσουν ένα εντελώς νέο στέλεχος, ο κόσμος το λατρεύει.

Η γεύση έχει νότες από γλυκές, φρουτώδεις γεύσεις, που διευκολύνουν τους ανθρώπους να τις καταναλώσουν. Επιπλέον, η ισχύς αυτού του στελέχους είναι ιδανική γιατί επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν πλήρως την ευφορία και την ηρεμία χωρίς να τους βάζουν σε φυτική κατάσταση.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, καθώς αυτό το στέλεχος δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους. Τα επίπεδα THC είναι πολύ υψηλά και τα άτομα που ξεκινούν μπορεί να μην είναι σε θέση να χειριστούν τις επιπτώσεις της. Και πάλι, το υψηλό που κατεβαίνουν οι άνθρωποι από το Runtz είναι ισχυρό, επομένως συνιστάται μόνο για όσους έχουν συνηθίσει να καταναλώνουν κάνναβη.

Τέλος, το Runtz μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ιατρικούς όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Οι άνθρωποι που βιώνουν άγχος, επίμονο πόνο, δυσκολία στον ύπνο, κατάθλιψη και απώλεια όρεξης συχνά στρέφονται σε αυτό το στέλεχος για ανακούφιση.

2. Γαμήλια τούρτα (25%-27% επίπεδο THC, 60% Indica και 40% Sativa)

Ένα άλλο στέλεχος υβριδικού τύπου είναι η γαμήλια τούρτα, που αναφέρεται επίσης ως Pink Cookies. Όπως το στέλεχος Runtz, αυτό προσφέρει μια φρουτώδη γεύση μόλις καταναλωθεί. Συνολικά, προσφέρει μια καλή ισορροπία γεύσης και δύναμης.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει μοιραστεί ότι η επίγευση μιας γαμήλιας τούρτας είναι παρόμοια με αυτή της βανίλιας. Προχωρώντας στα αποτελέσματα, αφού καταναλωθεί, κάνει τους χρήστες να αισθάνονται χαλαροί, ήρεμοι και χαρούμενοι. Φυσικά, αυτό είναι αυτονόητο ότι ισχύει μόνο για όσους καταναλώνουν κάνναβη εδώ και αρκετό καιρό.

Δεδομένου του υψηλού επιπέδου THC αυτού του συγκεκριμένου στελέχους, μπορεί να προκαλέσει αρκετές ανησυχητικές παρενέργειες. Για παράδειγμα, με το στέλεχος Wedding Cake, οι χρήστες μπορεί να καταλήξουν με κόκκινα μάτια και cottonmouth. Στη συνέχεια, υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Μερικοί βιώνουν αισθήματα ζάλης, άγχους, ακόμη και παράνοιας. Επομένως, οι χρήστες πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή. Όμως, παρά τις παρενέργειες αυτού του στελέχους, οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να πάρουν μια γεύση από αυτό.

Το στέλεχος Wedding Cake είναι δημοφιλές για ψυχαγωγική και ιατρική χρήση για καλούς λόγους. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την αναζωογονητική επίδραση που τους δίνει σε στιγμές που θέλουν να χαλαρώσουν. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που θέλουν να θεραπεύσουν το άγχος, τον πόνο και την κατάθλιψή τους αναζητούν αυτό το στέλεχος καθώς έχει την ικανότητα να τα αντιμετωπίζει βραχυπρόθεσμα.

3. Bubba Kush (18% επίπεδο THC, 80% Indica και 20% Sativa)

Η τρίτη Indica-Το κυρίαρχο στέλεχος σε αυτή τη λίστα είναι το Bubba Kush. Ένα ακόμη υβριδικό στέλεχος που συνδυάζεται με το Bubble Gum και το Kush, δίνει στους χρήστες ένα πολύ ήρεμο αλλά ισχυρό αίσθημα ευφορίας.

Τα αποτελέσματα αυτού του στελέχους έχουν συγκεκριμένα ισχυρό σωματικό αντίκτυπο σε αντίθεση με το ψυχικό. Μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε σχετικά με αυτό το στέλεχος είναι ότι οι χρήστες πιθανότατα θα λαχταρούν φαγητό, επομένως θα ήταν καλύτερο να έχετε πρόχειρα σνακ.

Όσο για τη γεύση του, μοιράζεται ένα μείγμα γήινων και ξηρών στοιχείων με μια δόση γλυκύτητας. Αναμφισβήτητα, το άρωμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά σημεία αυτού του στελέχους. Μόλις οι χρήστες πάρουν μια μυρωδιά από αυτό, θα θυμούνται μια ήρεμη μέρα σε ένα καφέ.

Αυτό το στέλεχος είναι πολύ αγαπητό επειδή θεωρείται ως ένα από τα OG που παράγει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα για τους χρήστες του. Επιπλέον, προσφέρει και άλλα μακροχρόνια αποτελέσματα και στο σώμα, όπως βουητό σώματος, υπερεστίαση και εγκεφαλική διέγερση.

Επιπλέον, οι χρήστες συνεχίζουν να επιστρέφουν σε αυτό το στέλεχος επειδή είναι σε θέση να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τη σωματική ένταση και είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται μια θετική εκτροπή από έντονες απαισιόδοξες σκέψεις και συναισθήματα.

Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν τις παρενέργειες του Bubba Kush. Τα άτομα που πρέπει να είναι ξύπνια κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ασχοληθούν με τη δουλειά και άλλες δουλειές δεν πρέπει να το δεχτούν καθώς έχει μια παρενέργεια που θα τους κάνει να νυστάζουν.

Οι χρήστες που έχουν παθήσεις ψυχικής υγείας όπως η κατάθλιψη και το άγχος, καθώς και εκείνοι που είναι επιρρεπείς στο στρες, θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το στέλεχος με προσοχή καθώς μπορεί να έχει σοβαρές παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται σε υψηλές δόσεις. Πρέπει πάντα να λαμβάνουν υπόψη τα όριά τους για να αποφύγουν την παράνοια, το άγχος και το άγχος.

4. Cookies Girl Scout (17%-28% επίπεδο THC, 60% Indica και 40% Sativa)

Αυτό το υβριδικό στέλεχος πιστεύεται ότι αποτελείται από έναν συνδυασμό OG Kush και άλλων υβριδικών στελεχών όπως το Durban Poison. Κάποιοι λένε ότι το GSC είναι απόγονος και άλλων στελεχών, όπως το OG Kush και το Cherry Pie. Τούτου λεχθέντος, τα στελέχη που συνθέτουν το GSC είναι αυτά που το κάνουν εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των χρηστών. Τα αποτελέσματα που αποκομίζουν οι χρήστες από αυτό το στέλεχος είναι κάτι που επιδιώκουν να αισθάνονται ξανά και ξανά.

Το άρωμα ποικίλλει ανάλογα με την περιγραφή των χρηστών. Μερικοί λένε ότι το άρωμα είναι πικάντικο. άλλοι λένε ότι είναι γλυκό, εσπεριδοειδές ή μέντα. Με απλά λόγια, το είδος του αρώματος που καταλήγουν οι άνθρωποι εξαρτάται από τον τρόπο συγκομιδής και θεραπείας.

Η γεύση αυτού του στελέχους αναφέρεται συχνά ότι είναι μέντα ή ζουμερή. Προφανώς, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι ορισμένες παρτίδες GSC μπορεί να έχουν μάλλον διαφορετική γεύση από καιρό σε καιρό, ανάλογα με το πού τις πήραν. Μερικά GSC έχουν πιο νόστιμη γεύση λόγω της έντονης παρουσίας του Durban Poison. Εν τω μεταξύ, η ζωηρή γεύση προέρχεται από το στέλεχος OG Kush.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτού του στελέχους, αφού καταναλωθεί, οι χρήστες θα αισθανθούν έναν συνδυασμό σωματικής βαρύτητας και ψυχικής βαρύτητας. Δίνει ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα, κάνει κάποιον να κλειδώνει στον καναπέ. Έχοντας αυτό υπόψη, δεν είναι ιδανικό να καταναλώνετε αυτό το στέλεχος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η καλύτερη στιγμή για να τα καταναλώσει είναι όταν κάποιος δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει και αναζητά μια νύχτα χαλάρωσης.

Όσον αφορά τις παρενέργειες, το GSC είναι ένα από τα λίγα στελέχη που έχουν ένα. Η ξηροστομία είναι η πιο συχνή παρενέργεια που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες. Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικά άλλα που βιώνουν ξηροφθαλμία και κόπωση.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την παρενέργεια της ξηροστομίας είναι να ενυδατωθείτε πίνοντας αναψυκτικά. Φυσικά, το νερό θα είναι το καλύτερο πράγμα για να πιείτε. Επιπλέον, οι άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν χυμό πορτοκαλιού αν θέλουν να εντείνουν το υψηλό τους. Ο χυμός πορτοκαλιού έχει την ιδιότητα να αυξάνει τα επίπεδα THC και ταυτόχρονα να διατηρεί τον οργανισμό ενυδατωμένο.

Το GSC μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ιατρικά όσο και ψυχαγωγικά, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να τηρούν οι χρήστες ιατρικής κάνναβης για να αποφύγουν την επιδείνωση της κατάστασής τους.

Ακολουθεί ένας οδηγός για χρήστες ιατρικής κάνναβης:

  • Για χρόνιο και έντονο πόνο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε την υψηλότερη δόση για να δράσει αυτό το στέλεχος (βρώσιμα ή συμπυκνωμένο θα ήταν η καλύτερη μορφή για λήψη).
  • Απώλεια όρεξης και ναυτία (συνιστώνται βρώσιμα, συμπυκνώματα ή κάπνισμα υψηλής δόσης GSC)
  • Κατάθλιψη, στρες και άλλες ψυχικές διαταραχές (το κάπνισμα είναι ο πιο συνιστώμενος τρόπος κατανάλωσης του στελέχους). Τόσο τα βρώσιμα όσο και τα συμπυκνώματα δεν συνιστώνται για όσους έχουν διαγνωστεί με ψυχικές διαταραχές, καθώς μπορεί να επιδεινώσουν περαιτέρω την κατάστασή τους.

5. Μιμόζα (17%-30% επίπεδο THC, 70% Sativa και 30% Indica)

Το τελευταίο στέλεχος στη λίστα είναι το μόνο που είναι ψυχικό-βαρύ. Το Mimosa είναι ένα υβριδικό στέλεχος που αποτελείται από Clementine (sativa) και Purple Punch (indica). Από τότε που απογειώθηκε το 2017, έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα μόνο από εκεί. Δεδομένου ότι όταν καταναλώνεται, παρέχει στους χρήστες εγκεφαλική άνοδο χάρη στην ισχυρή περιεκτικότητά του σε sativa.

Προερχόμενο από μια οικογένεια στελεχών εσπεριδοειδών, το Mimosa αναδίδει ένα άρωμα πορτοκαλιού με μια νότα ξινών νότων. Για να δώσετε μια καλύτερη περιγραφή του αρώματος του, σκεφτείτε πώς μυρίζουν τα γλυκόξινα ζαχαρωτά. Ορισμένοι χρήστες περιγράφουν το Mimosa ως με άρωμα λουλουδιών καθώς και γήινους τόνους.

Όσον αφορά τη γεύση του, το Mimosa έχει ακριβώς όπως μυρίζει, καθιστώντας το μια απόλαυση για όποιον το καταναλώνει.

Μόλις καταναλωθεί αυτό το στέλεχος, τα αποτελέσματα που έχει στους ανθρώπους τους κάνουν χαρούμενους, ενεργητικούς και συγκεντρωμένους. Βασικά, οι άνθρωποι ξεκινούν τις μέρες τους γεμάτες ευφορία. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, είναι προτιμότερο να τα παίρνετε πριν ξεκινήσετε την ημέρα της άδειας αντί να τα παίρνετε το βράδυ.

Η μιμόζα προκαλεί επίσης μεγαλύτερη όρεξη από το συνηθισμένο.

Η κατανάλωση μιμόζας μπορεί να έχει παρενέργειες, όπως ξηροστομία και μάτια. Για όσους έχουν χαμηλή ανοχή στην THC, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Γιατί; Είναι επιρρεπείς στο να έχουν πιο περίπλοκες παρενέργειες όπως ζάλη, άγχος και παράνοια.

Όσον αφορά τις ιατρικές χρήσεις, το Mimosa επηρεάζει τους χρήστες ιατρικής κάνναβης ως εξής:

  • Τα επίπεδα στρες μειώνονται.
  • Αντιμετωπίζονται οι διαταραχές της διάθεσης.
  • Ανακουφίζει τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών και τους πονοκεφάλους.
  • Δίνει ενέργεια σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με χρόνια κόπωση.
  • Μειώνει το αίσθημα ναυτίας.

Συνολικά, αυτό το στέλεχος είναι αρκετά ισχυρό. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται για αρχάριους να καταναλώνουν.

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ότι ό,τι λειτουργεί για έναν, δεν λειτουργεί για όλους. Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, κάνετε πάντα την έρευνά σας και δοκιμάζετε νέα στελέχη με προσοχή!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *