Τι είναι η ελαιορητίνη; – LA Weekly

Πάντα μαθαίνουμε νέες, πιο αποτελεσματικές τεχνικές για την αφαίρεση κανναβινοειδών από φυτά κάνναβης. Για εσάς, τον καταναλωτή, αυτό σημαίνει συχνά μειωμένες τιμές και προϊόντα με καλύτερη γεύση. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ελαιορητίνη, η οποία είναι μια καλύτερη προσέγγιση για την εξαγωγή τερπενίων, φλαβονοειδών και κανναβινοειδών όπως το δέλτα 8, δέλτα 9 και άλλα.

Μάθετε για την Oleoresin

Η φυσική ρητίνη που ονομάζεται ελαιορητίνη λαμβάνεται από το φυτό κάνναβης. Τα φυτά παίρνουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά και τη γεύση τους από έναν κολλώδη, ημιστερεό συνδυασμό χημικών ουσιών. Ένα από τα συστατικά του Live Resin, η ελαιορητίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει γεύση σε οποιοδήποτε προϊόν. Διαλύτες χρησιμοποιούνται επίσης στη διαδικασία εκχύλισης ελαιορητίνης για την απομάκρυνση της ουσίας από το φυτό κάνναβης.

Οι ελαιορητίνες, όπως και τα αιθέρια έλαια, έχουν οφέλη σε σχέση με τις σχετικές μεθόδους εκχύλισης. Η εκχύλιση ελαιορητίνης χάνει λιγότερες χαμηλές γευστικές νότες από την απόσταξη αιθέριων ελαίων με ατμό. Τα βαριά έλαια των ελαιορητινών έχουν επίσης μια σειρά από βασικές γευστικές ιδιότητες που απουσιάζουν από τα πτητικά έλαια. Συνολικά, αυτή η έκδοση ζωντανής ρητίνης είναι πιο γευστική και καθαρή.

Ελαιορητίνη και τα οφέλη της

Η ικανότητα διατήρησης της γεύσης και του αρώματος του φυτικού υλικού είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της εκχύλισης ελαιορητίνης. Επιπλέον, καθιστά δυνατή την εκχύλιση χημικών ουσιών σε υψηλότερες συγκεντρώσεις από αυτές που θα ήταν δυνατή με τη χρήση συμβατικών τεχνικών. Τα οφέλη των ελαιορητινών μπορούν να ληφθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μέσω της εκχύλισης ελαιορητίνης, η οποία δεν βλάπτει το φυτικό υλικό.

Ανώτερα Τερπένια

Η ελαιορητίνη, ένα συγκεκριμένο είδος ρητίνης που λαμβάνεται από φυτά κάνναβης, έχει ήδη αναφερθεί. Είναι μια φυσική ένωση ελαίου που είναι πλούσια σε τερπένια, τα οποία είναι ουσίες που δίνουν στα φυτά τα διακριτικά τους αρώματα. Τα τερπένια είναι επίσης υπεύθυνα για να προσφέρουν στα αιθέρια έλαια τα θετικά τους οφέλη.

Η ελαιορητίνη είναι καλύτερη πηγή τερπενίων από τις περισσότερες άλλες τεχνικές εκχύλισης, όπως η απόσταξη με ατμό, η οποία είναι ένα από τα βασικά της οφέλη. Επομένως, τα προϊόντα με βάση την ελαιορητίνη είναι λιγότερο πιθανό να οδηγήσουν σε ευερεθιστότητα του δέρματος ή άλλες αρνητικές παρενέργειες.

Η ελαιορητίνη είναι επίσης ένας πιο φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος λήψης τερπενίων από άλλες τεχνικές εκχύλισης, επειδή δεν χρειάζεται πολύ νερό ή ηλεκτρισμό. Ως αποτέλεσμα, η ελαιορητίνη είναι μια βιώσιμη μέθοδος λήψης αυτών των ζωτικών ουσιών.

Oleoresin vs Live Resin

Το φυσικό προφίλ τερπενίου του φυτού κάνναβης προορίζεται να διατηρηθεί με τις τεχνικές επεξεργασίας κάνναβης Live Resin και Oleoresin. Το Hash oil γνωστό ως “Live Resin” παράγεται με φρεσκοκατεψυγμένα άνθη κάνναβης. Σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνικές επεξεργασίας, που χρησιμοποιούν αποξηραμένη και ωριμασμένη κάνναβη, αυτή η μέθοδος αιχμαλωτίζει περισσότερο άρωμα και γεύση.

Από την άλλη πλευρά, η ελαιορητίνη είναι ένα είδος ρητίνης που μπορεί να αφαιρεθεί μόνο υπό πίεση και θερμότητα. Σε σύγκριση με το Live Resin, αυτή η διαδικασία απαιτεί λιγότερο χρόνο και προστατεύει περισσότερα τερπένια.

Ποια διαδικασία εξαγωγής είναι καλύτερη;

Αλλά το Live Resin έχει συχνά περισσότερη THC από το Oleoresin. Άρα, το Live Resin ή το Oleoresin είναι ανώτερο, σωστά; Ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις, η απάντηση μπορεί να διαφέρει. Και οι δύο διεργασίες καταλήγουν σε premium hash oil με διακριτικές μυρωδιές και αρώματα. Τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε είναι να πειραματιστείτε με το Live Resin και το Oleoresin και να δείτε ποια σας αρέσει.

Προϊόντα που περιέχουν ελαιορητίνη

Η ελαιορητίνη, ευτυχώς, είναι ένα πολύ προσαρμόσιμο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μιας ποικιλίας γεύσεων και προϊόντων. Επιπλέον, είναι αρκετά σταθερό και αλλοιωμένο-αποφυγή. Εξαιτίας αυτού, τα είδη που περιέχουν ελαιορητίνη έχουν συχνά μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι σταθερά στο ράφι.

Το κόστος των προϊόντων που περιέχουν ελαιορητίνη είναι συχνά χαμηλότερο από αυτό των συνθετικών ομολόγων τους. Δείτε τα προϊόντα που κατασκευάζονται με ελαιορητίνη που προσφέρονται προς πώληση αυτή τη στιγμή.

Ελαιορητίνη Delta Extrax

Αέριο γέλιου

Το Laughing Gas έχει μια σοβαρή ποσότητα ισχύος! Αυτό το υβριδικό στέλεχος έχει ευχάριστη γεύση εσπεριδοειδών και γεύση παρόμοια με το ντίζελ. Με άρωμα πεύκου και βοτάνων, μπορείτε να περιμένετε μια σταθερή εστίαση. Αν νιώθετε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό γέλιο, σας προτείνουμε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία και να απολαύσετε λίγο Αέριο Γέλιου.

Dosi Punch

Αυτό το στέλεχος που κυριαρχεί στις indica έχει ισχυρό άρωμα βενζίνης και νόστιμη γεύση γλυκών φρούτων. Το ψηλό, το οποίο συχνά περιγράφεται ότι σε αφήνει κλειστό στον καναπέ, είναι βαρύ για το σώμα και τραχύ. Τα μπισκότα, τα αέρια και τα άγρια ​​φρούτα έχουν όλα λαχταριστές γεύσεις που χτυπούν πραγματικά τον ουρανίσκο και το σώμα σας.

Παράδεισος Ο.Γ

Αυτό το στιβαρό υβριδικό στέλεχος έχει πολύ αχνούς τόνους πεύκου, εσπεριδοειδών και μια λεπτή γεύση σταφυλιού. Το Paradise OG είναι επίσης γνωστό ως Gangsta’s Paradise και Gangsta Paradise OG. Μπορεί να περιμένετε να εκτοξευθείτε σε μια νιρβανική κατάσταση του μυαλού. Οδηγεί σε έναν σωματότυπο ψηλό που είναι πιο ήρεμος.

Αναπνοή σαμπάνιας

Όπως ένα εκλεκτό ποτήρι σαμπάνιας, το Champagne Breath μας είναι συγκρίσιμο. Με νότες γλυκού αχλαδιού και ανθισμένης γεύσης, αυτό το στέλεχος Sativa έχει γεύση συγκρίσιμη με τη σαμπάνια. Θα νιώσετε μια απίστευτη και υπέροχη γεύση που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να τρώτε σε σύννεφο.

συμπέρασμα

Η ελαιορητίνη είναι η επιλογή για εσάς εάν αναζητάτε ένα καθαρότερο, πιο νόστιμο συμπύκνωμα. Προκειμένου να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το ιδανικό προϊόν για τις απαιτήσεις σας, η Delta Extrax προσφέρει μια επιλογή προϊόντων που περιέχουν ελαιορητίνη.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι δεν παράγονται όλα τα συμπυκνώματα εξίσου, παρόλο που η ζωντανή ρητίνη και άλλα εκχυλίσματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Σκεφτείτε το Delta Extrax όταν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την ολοκαίνουργια και απολαυστική ελαιορητίνη!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *