Τι να σερβίρετε με στήθος καπνιστή γαλοπούλας

Τελευταία ενημέρωση στις 17 Οκτωβρίου 2022 από την Anne-Marie

αναρωτιούνται τι να σερβίρουμε με στήθος γαλοπούλας καπνιστή? Εδώ είναι 15+ από τις καλύτερες πλευρές για το δείπνο σας για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ένα μπολ με πουρέ γλυκοπατάτας με παστινάκι με ξύλινη κουτάλα και κλωνάρι φασκόμηλο.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να μαγειρέψετε μια γαλοπούλα για την Ημέρα των Ευχαριστιών πάνω από ροκανίδια για να έχετε αυτή την υπέροχη γεύση καπνού. Όλοι οι καλεσμένοι σας θα λιποθυμήσουν πάνω από το υγρό λευκό κρέας και το καπνιστό σκούρο κρέας.

Ακολουθούν μερικές συνταγές καπνιστής γαλοπούλας που προτείνουμε. Αυτές οι συνταγές μπορούν να γίνουν σε ψησταριά υγραερίου, ψησταριά με κάρβουνα, γκριλ πέλλετ, Big Green Egg ή ηλεκτρικό καπνιστή.

(Ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό μας για το καλύτερο καπνιστή ψησταριάς ή την κριτική μας για καπνιστές ηλεκτρικών πέλλετ.)

Πώς να ετοιμάσετε και να μαγειρέψετε μια γαλοπούλα σπάτσκοκ ή πεταλούδα – Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψετε γρήγορα μια γαλοπούλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τρίψιμο ξηρής άλμης ή καστανής ζάχαρης με αυτή τη συνταγή.

Πώς να φτιάξετε άλμη καπνιστού στήθους γαλοπούλας – Μας αρέσει μια άλμη μηλίτη μήλου σε αυτή τη συνταγή. Το να φτιάξετε ένα επιπλέον ζουμερό στήθος γαλοπούλας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε άφθονο υπόλοιπο γαλοπούλας για συνταγές όπως η κατσαρόλα Enchilada Turkey.

Συνταγή άλμης καπνιστή γαλοπούλας με τρίψιμο καπνιστής γαλοπούλας – Αυτή η συνταγή γιορτινής γαλοπούλας χρησιμοποιεί άλμη σιρόπι σφενδάμου και τρίψιμο αλατιού.

Αν φτιάχνετε μια ολόκληρη γαλοπούλα καπνιστή πάνω σε κομμάτια ξύλου για τις γιορτές, δείτε πεντανόστιμες επιλογές από ριζώδη λαχανικά, γέμιση, ψωμιά, αλείμματα, κατσαρόλες και πολλά άλλα.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα συνοδευτικά με τη συνταγή σας για καπνιστή γαλοπούλα!

Δημοσιεύτηκε στις Περιλήψεις συνταγών στις με Anne-Marie Nichols.

.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *