Το εμπνευσμένο ταξίδι του Dr. Jan Mielke Schwartz προς την επιτυχία

Το να διαθέτει κανείς αισιοδοξία και πεποίθηση θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει τις φιλοδοξίες του πραγματικότητα. Η αφοσίωση κάποιου στη δουλειά του είναι σημαντικός παράγοντας για την επαγγελματική του επιτυχία. Πρέπει να αφοσιωθείτε στον τομέα εργασίας που έχετε επιλέξει ή στις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Το να είσαι ενθουσιώδης με τη δουλειά σου είναι απαραίτητο γιατί μπορεί να ξεχάσεις να πετύχεις αν σου λείπει αυτό. Η απουσία ελπίδας και πεποίθησης καθιστά σχεδόν όλα τα άλλα άσχετα. Ακόμα κι αν δεν ενισχύει την απόδοσή σας, οι άνθρωποι θα έχουν καλύτερη άποψη για εσάς ως άνθρωπο, αν δουν ότι είστε αφοσιωμένοι και έχετε καλή στάση στο γραφείο. Το ίδιο ισχύει και για την επιτυχία. Όταν τα άτομα αισθάνονται ότι χτυπάει, κινούν ενεργά τη «στάση» τους προς τα εμπρός για να απαντήσουν στην κλήση. Αυτή η προσπάθεια θα είναι καρποφόρα εάν προσδιορίσει ότι ο οικοδεσπότης είναι κατάλληλος, αλλά θα είναι καταδικασμένη εάν ο οικοδεσπότης κριθεί ακατάλληλος.

«Η επένδυση στη γνώση αποδίδει το καλύτερο συμφέρον».

Ένας σημαντικός ρόλος της γνώσης μπορεί να φανεί σε οτιδήποτε κάνετε. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερα χρήματα, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη λήψη αποφάσεων, να σας κάνει καλύτερο αθλητή, να σας διδάξει πώς να φροντίζετε καλύτερα την υγεία σας και πολλά άλλα επίσης. Ωστόσο, ένας ανησυχητικά μεγάλος αριθμός ατόμων πιστεύει ότι η εκπαίδευσή τους ολοκληρώνεται αφού ολοκληρώσουν το γυμνάσιο ή το κολέγιο. Αφήνουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης και πιστεύουν ότι τα κατάφεραν. Μετά από αυτό, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αποκτήσετε δουλειά και να περάσετε τα χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότηση. Ωστόσο, αυτή είναι η εσφαλμένη άποψη. Ο Benjamin Franklin δήλωσε περίφημα: «Μια επένδυση στη γνώση πληρώνει το καλύτερο συμφέρον». Γνώριζε καλά την ανάγκη να διευρύνει κανείς πάντα τους ορίζοντες της γνώσης.

Κυριολεκτικά, κάθε επιτυχημένος άνθρωπος στην ιστορία του κόσμου έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: κάνουν καθημερινή πρακτική να εκπαιδεύονται διαβάζοντας συχνά και δίνοντας στον εαυτό τους νέες πληροφορίες. Το ίδιο και ο γιατρός Jan Mielke Schwartz, ο οποίος βάδισε σταθερά στο δρόμο της απόκτησης γνώσης και εκπαίδευσης. Η Δρ. Janet Schwartz παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Valparaiso για το προπτυχιακό της πτυχίο στην εκπαίδευση πριν μεταβεί στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ για το μεταπτυχιακό της και το διδακτορικό της. σπουδές. Έλαβε το βραβείο University Scholar, που δόθηκε σε «ένα από εκείνους που δείχνουν τις μεγάλες δυνατότητες της σημαντικής συνεισφοράς στην κοινωνία και την πρόοδο», όταν ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Έκανε την κλινική ερευνητική της πρακτική στο Πίτσμπουργκ στο Western Psychiatric Institute and Clinic’s Children’s Psychiatric Treatment Services Unit υπό τον Alan E. Kazdin, Ph.D., ο οποίος αργότερα έγινε πρόεδρος της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας το 2008.

Χτίζοντας ένα θεμέλιο για μελλοντικά επιτεύγματα

Μας διδάσκουν συχνά ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να εργάζεσαι πολλές ώρες. Αλλά το γεγονός είναι ότι το να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια από μόνο του δεν αποδίδει πάντα καρπούς. Αν και μια επίπονη προσπάθεια είναι συχνά το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζονται τα μεγάλα επιτεύγματα, δεν συμβαίνει απαραίτητα ότι αυτοί οι ευημερούντες επιχειρηματίες που είναι τώρα απαισιόδοξοι έχουν νικήσει τις πιθανότητες μόνο με χαλαρή προσπάθεια. Είτε έχουν λάβει συνειδητή απόφαση να μην συζητήσουν αυτήν την πτυχή της ιστορίας τους με άλλους, είτε έχουν χάσει τη μνήμη της ώθησης που οδήγησε αρχικά σε όλα αυτά.

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια, η Jan έχει αφιερώσει τη ζωή της στη δουλειά με παιδιά και οικογένειες. Πριν παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό για να γίνει οικογενειακή ψυχολόγος, εργάστηκε ως παιδική σύμβουλος σε ένα καταφύγιο για θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης εκτός από τη διδασκαλία στο νηπιαγωγείο, την πρώτη τάξη, την έβδομη και την όγδοη δημοτικού. Επίσης επέβλεψε ένα πρόγραμμα χαρισματικών για μαθητές γυμνασίου. Παρά το γεγονός αυτό, η συνειδητοποίηση ότι υπήρχαν κάποιες αποδείξεις την ώθησε σε ένα επάγγελμα στην έρευνα της εγκληματολογικής απάτης και όχι στον μακροχρόνιο στόχο της να ανοίξει μια μέρα μια δωρεάν κλινική συμβουλευτικής οικογένειας. Τα στοιχεία, τα οποία εξελίχθηκαν σε διάφορες κρατικές και πολυκρατικές έρευνες, απαιτούσαν αρκετή δουλειά και εξαιρετικά επίπεδα συντονισμού. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η Schwartz συνέχισε τις προσπάθειές της να συγκεντρώσει πληροφορίες που συνέβαλαν στην ενίσχυση της χώρας και βοήθησαν να χτιστεί ένας καλύτερος και ασφαλέστερος κόσμος. Ως αποτέλεσμα, έγινε μια εθνικά αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας στο οργανωμένο έγκλημα του λευκού γιακά καθώς και στην οργανωμένη κοινότητα των λευκών κολάρων.

Το ταλέντο ποτέ δεν πάει χαμένο

Εξάλλου, η πρόοδος στη δουλειά σας είναι ευθέως ανάλογη με τα ταλέντα που έχετε, την ποσότητα της προσπάθειας που καταβάλλετε ή ακόμα και την ποιότητα της δουλειάς που κάνετε. Ακόμα κι αν δεν έχουν τις πιο πρωτότυπες ιδέες ή τη μεγαλύτερη ικανότητα, ορισμένα άτομα μπορούν να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβαση από άλλα στα βασικά στοιχεία του χρήματος, του χρόνου και των σχέσεων που βοηθούν να χωρίσουν τα νερά στο χώρο εργασίας μέσω της απόλυτης αφοσίωσης και της εξαιρετικής ταλέντο. Ο Δρ. Jan Schwartz είναι Πρόεδρος της Forensic Fraud Research, Inc., μιας μη κερδοσκοπικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας ερευνών που ιδρύθηκε επίσημα το 2000 και συνδέθηκε με το Εθνικό Κέντρο Εγκλημάτων White Collar το 2003. Ως εγκληματολόγος συμπεριφοριστής , ο Δρ. Schwartz έχει συγκεντρώσει δεδομένα και παρέχει πληροφορίες στο Τμήμα Ξεπλύματος Χρήματος HIDTA του FBI στο Μανχάταν, το FBI στην Ουάσιγκτον, την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας, την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών του IRS, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας Επιθεώρησης των ΗΠΑ, της Επιτροπής Ερευνών Οργανωμένου Εγκλήματος του Οχάιο, του Γενικού Εισαγγελέα του Οχάιο, του Κυβερνήτη του Οχάιο και 19 άλλων κρατικών υπηρεσιών, εκτός από διάφορα εισαγγελικά γραφεία των Ηνωμένων Πολιτειών .

Η ζωή μας διαμορφώνεται στα πρότυπα που επιλέγουμε να επιλέξουμε τη ζωή μας. Αν επιλέξουμε την αισιοδοξία από την απαισιοδοξία, η αισιοδοξία θα αρχίσει να μας επιλέγει. Αν ακολουθούμε την επιτυχία έναντι της αποτυχίας, η επιτυχία θα αρχίσει να μας ακολουθεί. Ο Δρ Jan Mielke Schwartz εντόπισε μια λεπτή γραμμή μεταξύ της αισιοδοξίας και της επιτυχίας από τη μία πλευρά και της απαισιοδοξίας και της αποτυχίας από την άλλη πλευρά. Θεωρείται μεταξύ των πιο θεωρητικών, ελπιδοφόρων και σοφών επαγγελματιών στους τομείς της Εγκληματολογίας, της Εγκληματολογικής Συμπεριφορικής Επιστήμης, της Πληροφορίας και της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *