Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Philip E. Barrington: Βασισμένο σε μια συναρπαστική αληθινή ιστορία

Ο βραβευμένος συγγραφέας PE Barrington’s Who Okayed This?! Το The Riveting Life of Grant Davis, όπως φαίνεται στα ABC, CBS, NBC και FOX, είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ που γίνεται ακόμα πιο καθηλωτικό από το γεγονός ότι βασίζεται στην πραγματικότητα σε αληθινά γεγονότα. Το μυθιστόρημα κέρδισε το Stellar Book Award 2022 και έχει .

Με φίλους σαν αυτούς, ποιος χρειάζεται εχθρούς;

Ποιος το εντάξει αυτό;! είναι η ιστορία του Γκραντ Ντέιβις, ενός ανθρώπου του οποίου η ζωή ανατρέπεται μέσα σε λίγες στιγμές. Μια απόπειρα κατά της ζωής του τον αφήνει να αγωνίζεται για απαντήσεις καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει γιατί τα πιο κοντινά του άτομα είναι αποφασισμένα να τον καταστρέψουν.

Το μυθιστόρημα έχει ονομαστεί σκοτεινό, τραχύ και σασπένς. Το καλοκαίρι του 1995, η μικρή πόλη Woodstock στο βόρειο τμήμα της Νέας Υόρκης δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται στην επιφάνεια. Όταν ο Γκραντ πέφτει θύμα μιας βίαιης εισβολής στο σπίτι, βρίσκει στον εαυτό του ένεση με ένα θανατηφόρο δηλητήριο. Ακόμη χειρότερα, η επίθεση ήρθε από αυτούς που εμπιστευόταν περισσότερο. Καθώς αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο για να βρει μια θεραπεία, το ταξίδι του Γκραντ θα τον οδηγήσει από τους δρόμους της Νέας Υόρκης σε ένα μυστηριώδες κάστρο, κρυμμένο στην έρημο της Βαυαρίας.

Αλήθεια Πιο Παράξενη Από Φαντασία

Ο Γκραντ βρίσκεται αντιμέτωπος με τη διαφθορά και στις δύο πλευρές του νόμου καθώς αγωνίζεται να βρει απαντήσεις. Ενώ μέρη αυτής της ιστορίας είναι φανταστικά, ο συγγραφέας Barrington προτρέπει τους αναγνώστες του να έχουν ανοιχτό μυαλό. «Μερικές φορές», λέει, «η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία». Νιώθει επίσης ότι ενώ το μυθιστόρημά του εστιάζει σε υψηλής έντασης διακυβεύματα ζωής και θανάτου, έχει επίσης ένα σημαντικό μήνυμα: «Αγκαλιάστε τη ζωή», προτρέπει. «Ζήσε την κάθε μέρα με πάθος. Χάστε και κρατήστε την πίστη. Κερδίστε και συνεχίστε να είστε ευγνώμονες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να αλλάξει εντελώς η ζωή. Η ζωή είναι σύντομη. Κάντε το ταξίδι. Αγοράστε τα παπούτσια. Φάε το κέικ!»

Αυτό το μήνυμα είναι αυτό που πραγματικά αντηχεί στους αναγνώστες του Who Okayed This?! Είναι μια τρελή βόλτα και ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, ένα πραγματικά θρίλερ που γυρίζει σελίδα. αλλά μεταφέρει επίσης ένα ισχυρό μήνυμα να αγκαλιάζεις τη ζωή μέρα με τη μέρα και να δημιουργείς αναμνήσεις. Ο πρόσφατα αναγνωρισμένος συγγραφέας PE Barrington δημιούργησε ένα συγκλονιστικά αληθινό και άκρως διασκεδαστικό έπος ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του.

Νικητής του Stellar Book Award

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Barrington έλαβε το Stellar Book Award 2022. «Το διάσημο «Stellar Book Award» συμβολίζει την επίδειξη θάρρους, επιμονής και πίστης στο ανθρώπινο πνεύμα», λέει ο Barrington. «Είμαι χαρούμενος και τιμή μου που είμαι περήφανος αποδέκτης αυτού του βραβείου».

Το ταξίδι του στη συγγραφή του αριστουργήματός του είναι τόσο συναρπαστικό όσο και η ίδια η ιστορία. Ο Μπάρινγκτον ομολογεί ότι αναγκάστηκε να υπαγορεύσει την ιστορία, καθώς έμεινε τρομερά τραυματισμένος σε ένα φρικτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Με τσακίστηκαν ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα», θυμάται. «Ξύπνησα με τον λαιμό μου με γιακά από τη Φιλαδέλφεια, μεταλλικούς νάρθηκες και στους δύο καρπούς και γύψο στο δεξί μου πόδι. Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Ήμουν περιορισμένος σε ένα σκούτερ για κινητικότητα».

Αντιμετωπίζοντας μια μακρά και οδυνηρή ανάρρωση, ο Μπάρινγκτον άρχισε να καταγράφει τις εμπειρίες του ως μέρος της θεραπείας του. Έφτασε σε μια φίλη που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω σοβαρής ασθένειας και εκείνη, όντας και η ίδια επιτυχημένη συγγραφέας, τον ενθάρρυνε να γράψει. «Η ζωή είναι σαν ένα βιβλίο», λέει. «Μερικά κεφάλαια είναι λυπηρά, άλλα είναι χαρούμενα και μερικά είναι συναρπαστικά. Αλλά αν δεν γυρίσεις ποτέ σελίδα, δεν θα μάθεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο».

Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, ο Μπάρινγκτον έχει αναρρώσει πλήρως. «Με τη ζωή τόσο μικρή όσο μισή αναπνοή, μην φυτεύετε τίποτα άλλο εκτός από αγάπη», προτρέπει τους αναγνώστες του. Προσφέρει επίσης το ακόλουθο teaser για το βραβευμένο μυθιστόρημά του:

Μια απειλή από το παρελθόν…

«Δύο μήνες αργότερα, έλαβα μια κλήση συλλογής από το Sing Sing. Ναι, εκείνο το Sing Sing, η κρατική φυλακή υψίστης ασφαλείας βόρεια της Νέας Υόρκης. Δεν δέχτηκα τις κατηγορίες, φυσικά, γιατί δεν ήξερα κανέναν που είχε σταλεί εκεί. Εξάλλου, δεν έκανα συνήθεια να αναζητώ και να κάνω φίλους κατάδικους. Όποιος κι αν ήταν, ο καλών ούρλιαξε πάνω από τον χειριστή καθώς μου μιλούσε. Τον άκουσα δυνατά και καθαρά αφού απέρριψα την κλήση. Απείλησε να με σκοτώσει!

Τηλεφώνησε μερικές φορές μετά, πάντα με το ίδιο μήνυμα: «Θα σε σκοτώσω και δεν θα το δεις να έρχεται!»

Απάντησα «Προφανώς ο εργοδότης σου δεν σε εκπαίδευσε στο θέμα σου. Δύο πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε: Υπάρχουν μια χούφτα πρακτορεία αλφαβήτου που με παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, κάθε τηλέφωνο παρακολουθείται εδώ και δεκαετίες. Ακόμα και τώρα που μιλάμε, αυτό το τηλεφώνημα έχει τριγωνοποιηθεί και όλες οι πληροφορίες σας καθώς και όλες οι πληροφορίες του συνεργάτη σας εξετάζονται, αυτή τη στιγμή, σε πραγματικό χρόνο. Ολόκληρη η ύπαρξή σας θα βρίσκεται υπό ένα μικροσκόπιο ζουμ από εδώ και πέρα, οπότε, ετοιμαστείτε για μια καταιγίδα! Παρεμπιπτόντως, δεν μπορείς να με σκοτώσεις».

Ρώτησε «Γιατί είναι αυτό;»

Απάντησα… «Επειδή… είμαι ήδη νεκρός!»

Ιστοσελίδα: www.philipebarrington.com

Instagram: https://www.instagram.com/philipe.barrington/

Αμαζόνα

Barnes & Noble

Goodreads

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *