Το DesignerCon επιστρέφει στο συνεδριακό κέντρο Anaheim με προγραμματισμό All Star που εκτείνεται σε φυσικό και ψηφιακό

Από τη στιγμή που οι θαυμαστές εντοπίζουν το Συνεδριακό Κέντρο Anaheim, το πνεύμα της κοινότητας είναι αναμφισβήτητο. Χάρη στους πιστούς και ενθουσιώδεις οπαδούς, το buzz μπορεί να γίνει αισθητό ακόμη και πριν μπείτε στην παράσταση, ξεχειλίζοντας στο δρόμο. Τα τελευταία 17 χρόνια, έχουν αφοσιωθεί στην αναζήτηση και την εκτίμηση των καλλιτεχνικών παιχνιδιών, γιορτάζοντας με ανυπομονησία τις νεότερες κυκλοφορίες. Κάθε χρόνο, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία το συνέδριο, μερικοί φτάνουν στο σημείο να περνούν όλη την ημέρα πριν από την παράσταση παραμένοντας έξω, και η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει.

Από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, το DesignerCon παρέχει μια πληθώρα νέων και συναρπαστικών, που υποστηρίζονται από την επιστροφή των αγαπημένων των θαυμαστών, για την απόλυτη συλλεκτική εμπειρία. Η έκθεση επιστρέφει με τα πιο περιζήτητα συλλεκτικά αντικείμενα καλλιτεχνών για τα οποία έχουν γίνει γνωστοί, εκτός από τις καινοτόμες νέες συνεισφορές, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών συλλεκτικών, ενοποιώντας μια κοινότητα χαρούμενων θαυμαστών και χαρούμενων δημιουργών.

Το αποτέλεσμα μοιάζει με μια καθηλωτική εμπειρία, μέχρι κάθε προσεκτικά σχεδιασμένη λεπτομέρεια, η οποία ενοποιεί την εμπειρία του συνεδρίου και οδηγεί τους συμμετέχοντες στον κόσμο των συλλεκτικών αντικειμένων. Η DCON φροντίζει να διατηρεί την εμπειρία με επίκεντρο την ίδια την κοινότητα, διασφαλίζοντας ότι κάθε προσθήκη επιμελείται με γνώμονα τους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες. Ενώνοντας ταλέντο και παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο, η εμπειρία της DCON είναι ένα συνεκτικό καταφύγιο συλλεκτικών αντικειμένων, μέχρι τα ίδια τα εισιτήρια, σχεδιασμένα από θρυλικό καλλιτέχνη, Πειθώ. Με 9 μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από ρετρό βιντεοπαιχνίδια των δεκαετιών του ’80 και του ’90, κάθε σήμα είναι ένα συλλεκτικό υλικό, ξεκινώντας τη μοναδική εμπειρία από τη στιγμή που οι θαυμαστές κάνουν check in.

Με κονκάρδες στα χέρια, οι θαυμαστές τους επιφυλάσσουν έναν κόσμο καθώς το σόου επιστρέφει Συνεδριακό Κέντρο Anaheim για άλλη μια φορά, φέρνοντας όλο το νέο περιεχόμενο και τους αγαπημένους καλλιτέχνες από τους θαυμαστές. Ξεκινώντας με το VIP Night, που παρουσιάζεται από το eBay, επιλεγμένοι παρευρισκόμενοι θα είναι μέρος της νυχτερινής φρενίτιδας με ειδικό προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός περιζήτητου “DCON x eBay VIP Box”, το οποίο θα διαθέτει ειδικά εμπορεύματα διαθέσιμα μόνο στους κατόχους VIP και ένα αποκλειστικό MEDICOM TOY κυκλοφορία του καλλιτέχνη Βασιλιάς Σαλαντίνείναι το πρώτο 100% BE@RBRICK.

Από εκεί και πέρα ​​η διασκέδαση συνεχίζεται! Πολυετής συνεργάτης, με έδρα την Ιαπωνία MEDICOM TOY επιστρέφει στο DesignerCon, το μοναδικό τους σόου στις ΗΠΑ, κυκλοφορώντας σπάνιες και συναρπαστικές φιγούρες από το θησαυροφυλάκιό τους, συμπεριλαμβανομένου του 2022 DCON Artist Pack, έναβραβευμένη ολοκληρωμένη πλατφόρμα μελλοντικού πολιτισμού MightyJaxx κάνει το ντεμπούτο της τελευταίας σε συλλεκτικές φιγούρες βινυλίου, Pop Mart φέρνει αποκλειστικά εμπορεύματα που περιλαμβάνουν τυφλά κουτιά και μεγάλες συλλεκτικές φιγούρες και CAMO–Κουλτούρα, Τέχνη, Μουσική, Πρωτότυπα– θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την υπογραφή της σειράς συλλεκτικών αντικειμένων 3D Icon, που θα περιλαμβάνει αγαπημένα από Grateful Dead έως Biggie Smalls.

Ο ιδρυτής Ben Goretsky είναι ενθουσιασμένος για το επερχόμενο σόου, λέγοντας «Ανυπομονώ να συγκεντρωθώ ξανά κάτω από τη στέγη του συνεδριακού κέντρου. Τα τελευταία 17 χρόνια ήταν μια απόδειξη της πραγματικής αξίας της κοινότητάς μας και μας τιμά τόσο πολύ η πίστη και η υποστήριξη. Είμαστε έτοιμοι να τους φέρουμε μερικές πραγματικά απίστευτες σταγόνες φέτος και αρκετές εκπλήξεις στην πορεία!»

Η DesignerCon συνεργάζεται επίσης με την κορυφαία πλατφόρμα αγορών ζωντανής ροής, NTWRK, για να διευρύνουν το κοινό τους. Όχι μόνο θα έχουν περίπτερο, αλλά θα κάνουν live streaming από το πάτωμα, ως επίσημος συνεργάτης ροής, προσφέροντας αποκλειστικές προσφορές πριν και κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Το ίδιο το πάτωμα πρόκειται να είναι μια δίνη από συναρπαστικές διαδραστικές δραστηριότητες, από τη φετινή πολυαναμενόμενη έκθεση τέχνης Εκτός λειτουργίας σε καρναβαλικά παιχνίδια και εξωτικά αυτοκίνητα με πινελιά καλλιτέχνη.

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού, το DesignerCon καλωσορίζει την κοινότητα του web3 με διευρυμένη χωρητικότητα. VeVe συμμετέχει για άλλη μια φορά στη μανία DCON, αφού ξεπούλησε κάθε μία από τις σταγόνες του 2021 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Προχωρώντας το ακόμα πιο μακριά, η ομάδα της DCON ξεκινά Vincents–μια σειρά από phygital συλλεκτικά αντικείμενα που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού, συγχωνεύοντας απρόσκοπτα τις κοινότητες συλλεκτών. Η DesignerCon είναι ενθουσιασμένη που επαναφέρει την αγαπημένη τους μασκότ Vincent, που τροφοδοτείται από την τεχνολογία blockchain.

ο Vincents χρησιμεύουν ως το τέλειο lead in για 3XP, ένας επιμελημένος χώρος αφιερωμένος στην εκπαίδευση και την ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται για το web3. Το 3XP είναι ένας χώρος με διαδραστική εμπειρία που συγκεντρώνει περίεργους χρήστες web2 και λάτρεις του web3. Αυτός ο χώρος έχει ως στόχο να προωθήσει τη συνεργασία, τη δέσμευση της κοινότητας και την εκπαίδευση γύρω από όλα τα πράγματα web3.

Κοιτάξτε στη σκηνή για κάποιο εντυπωσιακό προγραμματισμό επίσης. Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων Sony Pictures Animation, το στούντιο επιστρέφει στο DesignerCon με ένα επώνυμο στάδιο και πρόγραμμα προγραμματισμού που περιλαμβάνει αποκλειστικές, διαδραστικές παρουσιάσεις και πάνελ. Παρουσιάστηκε από τον Mark Brickey από το Adventures In Design. Ο προγραμματισμός της σκηνής SPA περιλαμβάνει μια μονομαχία Storyboard, Sony Animation: Picture This! Pictionary With the Pros, και 1:1 με την Πρόεδρο της Sony Pictures Animation, Kristine Belson, για να αναφέρουμε μερικά. Όχι μόνο η Sony Pictures Animation και η DesignerCon γιορτάζουν τα επιτεύγματά τους, αλλά γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των φυσικών συλλεκτικών ειδών και της ψυχαγωγίας, προσφέροντας στους καλλιτέχνες και τους θαυμαστές πληροφορίες για τον κόσμο που δημιουργεί μέρος του αγαπημένου μας περιεχομένου.

Ενσωματώνοντας το εικονικό και το φυσικό για μια έκρηξη του 2022, η παράσταση δεν πρέπει να χάσετε. Με την προστιθέμενη αξία τριών τέλεια ενσωματωμένων χορηγών και περισσότερων αποκλειστικών μειώσεων από ό,τι έχουν φανταστεί οι θαυμαστές, το DesignerCon συνεχίζει να συλλέγει νέους αφοσιωμένους θαυμαστές και να εντυπωσιάζει την υπάρχουσα κοινότητά τους.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *