Το Green Living Guy® πρωτοστατεί στο Πράσινο Κίνημα στις ΗΠΑ

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είχαν διάφορες επιπτώσεις στον κόσμο και στα οικοσυστήματα μας. Ο Seth Leitman είναι ο ιδρυτής της The Green Living Guy® Productions, μιας υπηρεσίας θυρωρού πράσινης διαβίωσης που βοηθά τους πελάτες να ενσωματώσουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον, βιώσιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις τους. Έχει μιλήσει εκ μέρους της Panasonic και της Tesla στο Consumer Electronics Show. Καθώς και η εταιρεία που μπορεί να σας βοηθήσει με ενεργειακούς ελέγχους για να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πρωτοβουλίες πράσινου μάρκετινγκ. Επιπλέον, ηγείται της διεθνούς προσπάθειας για τον περιορισμό των συνεπειών αυτής της πιεστικής παγκόσμιας καταστροφής. Με τη σημαντική συνεισφορά του στο πράσινο κίνημα στα 25 χρόνια εμπειρίας του, έγινε γνωστός ως The Green Living Guy®.

Ο Λέιτμαν εργάστηκε για τη Γερουσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, την Αρχή Έρευνας και Ανάπτυξης Ενέργειας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (NYSERDA) και την Αρχή Ενέργειας της Νέας Υόρκης (NYPA). Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλές κυβερνήσεις ως The Green Living Guy® σε διάφορες πράσινες πρωτοβουλίες. Για παράδειγμα, η συνεργασία με μερικούς τοπικούς οργανισμούς για τη φόρτιση EV στην κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης ή την εκπαίδευση της περιοχής σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τη βοήθεια εταιρειών τηλεφωνημάτων για να αποκτήσουν περισσότερο απόθεμα εδώ. Αυτή τη φορά, προωθεί τους σκοπούς του αξιοποιώντας τη δική του επιχείρηση.

Ο Green Living Guy® δημιουργεί και διαδίδει περιεχόμενο σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του ιστολογίου του, των υπηρεσιών συμβούλων, του podcast, του επαληθευμένου YouTube, του επαληθευμένου Twitter και της σελίδας Amazon, όλα για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υπεράσπισή του.

Φιλοδοξεί να εργαστεί σε συνεργασία με άλλα σημαντικά άτομα για να διαδώσει τη λέξη για το εμπνευσμένο μήνυμά του σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Ο Green Living Guy® αξιοποιεί τη θέση του ως πρόεδρος της Greater Hudson Valley Electric Vehicle Association για να διευρύνει την πλατφόρμα του ενθαρρύνοντας τους ιδιοκτήτες EV να υποστηρίξουν τον σκοπό τους. Προτρέπει επίσης περισσότερους ανθρώπους να εγγραφούν στο podcast του για την κλιματική αλλαγή, την πράσινη ζωή και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να διαδώσουν το μήνυμά του ακόμη περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

«Πάντα μου άρεσε το περιβάλλον, αλλά έγινε φανερό ότι οι επωνυμίες και το όνομά μου έπρεπε να είναι ένα με τον καιρό, κάνοντας αυτό που αγαπώ. Ένας φίλος μου ξεκίνησε επίσης την τηλεοπτική του εκπομπή και έκανε όνομα», μοιράστηκε.

Μια πρόσφατη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τέσσερις γερουσιαστές από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης και μια εταιρεία ηλεκτρικών σχολικών λεωφορείων, όλα με τη βοήθεια του The Green Living Guy. Έδωσε ένα παράδειγμα της υποστήριξής του στον στόχο της πρωτοβουλίας να προωθήσει αυτές τις κρίσιμες περιβαλλοντικά ορθές επιλογές υπό την ηγεσία του γερουσιαστή της NYS Peter Harckham.

Σχεδιάζει επίσης να προσφέρει διάφορες υπηρεσίες τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως έκαναν για εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο όπως η Tesla, η Xos Trucks, η Staples, η Panasonic USA και άλλες, βοηθώντας στην επέκταση των επιχειρήσεων και στην ευρύτερη επιτυχία. Με αυτό, θέλουν να επεκτείνουν την εμβέλεια της επιχείρησής τους και να απευθυνθούν σε πελάτες που υποστηρίζουν τους ίδιους σκοπούς και θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους.

Ο Seth Leitman είναι γνωστός αυθεντία για την πράσινη ζωή και έχει συγγράψει ή επιμεληθεί εννέα βιβλία με την TAB McGraw-Hill. «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι ένας φυσικός πόρος για την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την πράσινη ζωή και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Νέα Υόρκη. Έτσι θα φέρω ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λεωφορεία και μια άλλη εξαιρετική πράσινη τεχνολογία στη Νέα Υόρκη», εξήγησε.

Ακόμη και η εταιρεία βιωσιμότητας Evertreen, η οποία συνεργάζεται με εταιρείες όπως η HP, έχει συνεργαστεί μαζί του. Κάθε μήνα, φυτεύουν επιπλέον 100 δέντρα σε επτά χώρες και ήδη 602 δέντρα σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, ο The Green Living Guy έχει ένα podcast στο Spotify, το Amazon Radio, το Apple Podcasts, το Stitcher και την πλατφόρμα Art19, όπου προσκαλεί τους ακροατές να μάθουν περισσότερα για την πράσινη ζωή, τις εναλλακτικές λύσεις πράσινης τεχνολογίας και την καινοτομία στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. καλύτεροι υποστηρικτές του περιβάλλοντος.

Παρά το γεγονός ότι πέτυχε μεγάλα βήματα στην πράσινη αγορά, η εταιρεία Green Living Guy έχει ακόμα πολλά έργα στα σκαριά. Οραματίζεται την εταιρεία Green Living Guy να επεκτείνει τις υπηρεσίες της και να κάνει τον κόσμο ένα ασφαλέστερο και πιο πράσινο μέρος για να ζεις στο εγγύς μέλλον.

Όπως είπε ο The Green Living Guy, η βιωσιμότητα είναι επωφελής για τις επιχειρήσεις καθώς προσελκύει και κρατά τους καταναλωτές ενώ μειώνει τα λειτουργικά έξοδα, ώστε η εταιρεία του να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί ευκολότερα. Επιπλέον, βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν καλή φήμη και να αναγνωριστούν ως ηγέτες σκέψης στον τομέα τους.

Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ακόμα. Πρώτον, δουλεύοντας με τον Seth, οι επιχειρήσεις πρέπει να ενθαρρύνουν την πράσινη ζωή και να την ενσωματώσουν στις δραστηριότητές τους. Σε τελική ανάλυση, η απόφαση για μετάβαση σε έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής εξαρτάται από τα άτομα και τις επιχειρήσεις. Κάνοντας αυτό, μπορεί να συμβάλουμε στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην οχύρωση έναντι των αρνητικών συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *