Το Heart Of Travel συνεργάζεται με τις τοπικές κοινότητες σε όλη τη Λατινική Αμερική για να δημιουργήσει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία

Το πολιτιστικό ταξιδιωτικό γραφείο Immersion ιδρύθηκε από την Chelsea Glass στη Γουατεμάλα και έκτοτε επεκτάθηκε σε άλλες χώρες σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, επηρεάζοντας τις τοπικές κοινότητες στην πορεία.

Ανάμεσα στα όμορφα τροπικά δάση, τα γραφικά ηφαιστειακά τοπία, τον συναρπαστικό πολιτισμό και τους φιλόξενους ανθρώπους, υπάρχουν πολλά να ερωτευτείτε όταν επισκέπτεστε τη Γουατεμάλα. Γι’ αυτό, όταν η Chelsea Glass ταξίδεψε εκεί για πρώτη φορά σε ένα ισπανικό ταξίδι κατάδυσης σε ηλικία 19 ετών, η εμπειρία που είχε πραγματικά άλλαξε τη ζωή της.

Η Glass γνώρισε και συνομίλησε με πολλούς από τους ντόπιους κατά τη διάρκεια της παραμονής της. Σύντομα γνώρισε τον Don José, ο οποίος καλλιεργεί καφέ σε ένα μικρό οικόπεδο κατά μήκος της πλευράς ενός ηφαιστείου που ενθυλακώνει. και ο Joaquín Avich, ο οποίος μετέτρεψε το σπίτι του σε σχολή μαγειρικής της Γουατεμάλας με μια όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο, περνώντας τις μέρες του διδάσκοντας στους ανθρώπους πώς να μαγειρεύουν αρωματική κουζίνα της Γουατεμάλας.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η Γουατεμάλα, η οποία φιλοξενεί τόσους πολλούς παθιασμένους, αφοσιωμένους και φιλικούς ανθρώπους, χάραξε μια ξεχωριστή θέση για τον εαυτό της στην καρδιά του Γκλας. Της φούντωσε το πάθος να δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να απολαύσουν μια παρόμοια εμπειρία από εκείνη, με τρόπο που θα επηρεάσει θετικά τις τοπικές κοινότητες ταυτόχρονα. Και κάπως έτσι, Καρδιά του ταξιδιού γεννήθηκε!

Η Glass είναι ο ιδρυτής της επαναστατικής ταξιδιωτικής επιχείρησης που συνεργάζεται με τις τοπικές κοινότητες σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική για να δημιουργήσει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία. Μαζί, παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, όχι μόνο να ταξιδέψουν στη Γουατεμάλα και να γνωρίσουν τη χώρα σε όλο της το μεγαλείο, αλλά να γνωρίσουν και να περάσουν χρόνο με τους ντόπιους με έναν τρόπο που ενδυναμώνει και αλλάζει τη ζωή.

Η Glass συνεργάζεται στενά με τη Διευθύντρια Επιχειρήσεων του Heart of Travel, Pamela Aguilar, την προγραμματιστή προγραμμάτων σπουδών, την Eimy Calderón, καθώς και με μια σειρά τοπικών καλλιτεχνών και τεχνιτών, για να δημιουργήσει μια ταξιδιωτική εμπειρία που δεν μοιάζει με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Οι ταξιδιώτες καλούνται να εντρυφήσουν στην κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, δίπλα σε ντόπιους ιδιώτες και φορείς μικρών επιχειρήσεων, στους οποίους παρέχεται μια πλατφόρμα για να μοιραστούν τις ιστορίες, την τέχνη και τις υπηρεσίες τους με τους δικούς τους όρους.

“Με Καρδιά του ταξιδιού Θέλαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες που θα έδιναν στους ανθρώπους βιώσιμη και αξιοπρεπή απασχόληση, καθώς και να επιτρέψουμε στους ανθρώπους που επισκέπτονταν τη Γουατεμάλα να γνωρίσουν τη Γουατεμάλα μέσα από τα μάτια των ντόπιων», δηλώνει ο Glass. Δίνοντας στους ντόπιους την ευκαιρία να μοιραστούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στους ταξιδιώτες, όχι μόνο τους παρέχεται σταθερό και αξιόπιστο εισόδημα, αλλά μπορούν επίσης να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τη δική τους φωνή, βοηθώντας στην εξάλειψη μύθων και παρανοήσεων για τη Λατινική Αμερική.

Μια μοναδική πτυχή για Καρδιά του ταξιδιού είναι ότι είναι μια γυναικεία εξουσία οργάνωση. Όχι μόνο όλοι οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης της εταιρείας είναι γυναίκες, αλλά εργάζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό για να ενισχύσει τις μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες. Επιπλέον, απασχολεί μια σειρά από οδηγούς, οδηγούς, καλλιτέχνες και τεχνίτες στην κοινότητα και σε αντίθεση με άλλα ταξιδιωτικά γραφεία της περιοχής, δεν λαμβάνει προμήθεια από κανέναν υπάλληλο ή ελεύθερο επαγγελματία.

«Η φιλοσοφία μας είναι ότι πληρώνουμε τους οδηγούς μας αρκετά ώστε να μην χρειάζεται να παίρνουν προμήθεια από τους τεχνίτες μας και δεν θέλουμε να πάμε τους πελάτες μας σε συγκεκριμένους τεχνίτες μόνο και μόνο επειδή μπορεί να λάβουμε προμήθεια», μοιράζεται. «Θέλουμε να πάμε τους πελάτες μας να γνωρίσουν έναν καλλιτέχνη ή να επισκεφτούν μια μικρή επιχείρηση γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι ένα καταπληκτικό πράγμα για το οποίο πρέπει να μάθουν. Αν θέλουν να αγοράσουν από αυτούς, είναι υπέροχο, αλλά αν όχι, ξέρουν ότι αυτό το άτομο ή εκείνη η επιχείρηση έχει ήδη αποζημιωθεί για τον χρόνο και τις γνώσεις τους όταν άνοιξαν τις πόρτες τους για να το επισκεφτούμε», συνεχίζει.

Ο αντίκτυπος της δουλειάς της Glass και της ομάδας της στην κοινότητα έχει γίνει αισθητός από πολλούς, πέρα ​​από εκείνους στους οποίους δίνονται νέες και άφθονες ευκαιρίες απασχόλησης. Άτομα από όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν με το Heart of Travel βυθίζονται σε μια μοναδική εμπειρία, όπου η ανθρώπινη σύνδεση βρίσκεται στον πυρήνα.

«Μόλις τελείωσα ένα ταξίδι νωρίτερα φέτος για Τα κορίτσια αγαπούν τα ταξίδιαπου είναι μια αρκετά μεγάλη μάρκα και Facebook ομάδα, και ο ιδρυτής μου είπε, «οι άνθρωποι θα μπορούσαν να έρθουν στη Γουατεμάλα και πιθανώς να περνούν υπέροχα γιατί η ίδια η Γουατεμάλα είναι καταπληκτική. Αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να αντιγράψει κανείς την εμπειρία που είχαμε Καρδιά του ταξιδιού λόγω των συνδέσεων που έχουμε δημιουργήσει», μοιράζεται.

«Και νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά απτό για τους ανθρώπους που έχουν ταξιδέψει μαζί μας. Οι συνδέσεις, το υψηλό επίπεδο ηθικής, το γεγονός ότι είμαστε πολύ γυναικείοι και η μοναδική εμπειρία εμβάπτισης είναι αυτό που πραγματικά μας ξεχωρίζει από άλλα πρακτορεία» καταλήγει.

Το Heart of Travel ξεκίνησε στη Γουατεμάλα και επεκτάθηκε σε άλλες χώρες, όπως η Κούβα, η Ισπανία, η Αργεντινή, ο Ισημερινός, το Μεξικό και η Κολομβία, ωστόσο, η έμφαση στην οικοδόμηση κοινότητας, τις ευκαιρίες και τον πολιτισμό έχει παραμείνει η ίδια. Η εταιρεία προσφέρει μικρές ομαδικές εκδρομές, καθώς και ιδιωτικές ξεναγήσεις, καταφύγια και υπηρεσίες προγραμματισμού γάμου προορισμού. Αν λοιπόν θέλετε να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτειά σας, φροντίστε να το επισκεφτείτε Ο ιστότοπος του Heart of Travel για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ζωής.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.