Το Hollyhock House του Frank Lloyd Wright θα ανοίξει ξανά για περιοδείες, το CicLAvia πηγαίνει στο Χόλιγουντ και πολλά άλλα

Την Κυριακή, 21 Αυγούστου, από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., οι πόλεις του Λος Άντζελες και του Δυτικού Χόλιγουντ θα κλείσουν δρόμους 6,6 μιλίων στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων για την τελευταία έκδοση του CicLAvia.’


CicLAvia – Γνωρίστε τα Χόλιγουντ – Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022. 9 π.μ. – 4 μ.μCicLAvia

Η δεύτερη εκδήλωση CicLAvia του 2022, με την ονομασία “Γνωρίστε τα Χόλιγουντ” θα περιλαμβάνει τμήματα της λεωφόρου Santa Monica, της λεωφόρου Highland και της λεωφόρου Hollywood μεταξύ της λεωφόρου San Vicente στα δυτικά και της λεωφόρου Virgil στα ανατολικά.

Όπως συμβαίνει πάντα με αυτά τα γεγονότα, επιτρέπονται μόνο οχήματα που κινούνται με ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπονται ηλεκτρικά σκούτερ, skateboard, hoverboard, μονόκυκλα, μοτοσικλέτες και άλλα οχήματα που δεν κινούνται από ανθρώπους. Ωστόσο, επιτρέπεται η υποβοήθηση πεντάλ ηλεκτρονικών ποδηλάτων Κατηγορίας 1, τα ηλεκτρονικά ποδήλατα κατηγορίας 2 επιτρέπονται όταν το γκάζι είναι απενεργοποιημένο και τα ηλεκτρονικά ποδήλατα κατηγορίας 3 επιτρέπονται όταν η υποβοήθηση πεντάλ είναι απενεργοποιημένη. Τα μηχανοκίνητα αναπηρικά αμαξίδια επιτρέπονται.

Πρόσθετες εκδηλώσεις CicLAvia που έχουν προγραμματιστεί για το 2022 περιλαμβάνουν 9 Οκτωβρίου, CicLAvia-Heart of LA και CicLAvia-South LA στις 4 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση της 21ης ​​Αυγούστου εδώ: https://www.ciclavia.org/local_gems_hollywood22


Εικόνα μέσω Wikimedia Commons

Οι συμμετέχοντες στο CicLAvia στο ανατολικό άκρο της διαδρομής θα περάσουν από ένα αγαπημένο ορόσημο του Λος Άντζελες, το οποίο σύντομα θα αναβιώσει μετά από μια μακρά ανακαίνιση (και ένα κλείσιμο λόγω πανδημίας). Το Υπουργείο Πολιτιστικών Υποθέσεων και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Mitch O’Farrell ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι το Hollyhock House που σχεδιάστηκε από τον Frank Lloyd Wright θα ανοίξει ξανά για δημόσιες περιοδείες σε μια τελετή κοπής κορδέλας στις 18 Αυγούστου.

«Το Υπουργείο Πολιτιστικών Υποθέσεων είναι ενθουσιασμένο που ανοίγει ξανά το μοναδικό μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO της Πόλης μας», δήλωσε ο Προσωρινός Γενικός Διευθυντής της DCA Daniel Tarica σε μια δήλωση. «Οι επισκέπτες θα μπορούν για άλλη μια φορά να εκτιμήσουν αυτοπροσώπως αυτόν τον ιστορικό χώρο, συμπεριλαμβανομένης της διευρυμένης πρόσβασης μέσω του προγράμματος αυτοκαθοδήγησης μας. Μέσα από το κλείσιμο της πανδημίας, το προσωπικό έχει αναλάβει κρίσιμα έργα αποκατάστασης και βελτιωμένη ερμηνεία του ιστότοπου – οι επισκέπτες θα δουν τώρα αυτές τις σημαντικές μεταμορφώσεις στο Hollyhock House and Residence A.»

Η τελετή επαναλειτουργίας θα συμπέσει με την εκατονταετηρίδα του Hollyhock House. Χτισμένο ως το σπίτι της Aline Barnsdall, το σπίτι ήταν το πρώτο κτίριο του Wright στο Λος Άντζελες και τώρα στέκεται ως το επίκεντρο του Barnsdall Art Park. Είναι Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο και πρόσφατα ονομάστηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Οι ξεναγήσεις θα είναι διαθέσιμες από Πέμπτη έως Σάββατο μεταξύ 11 π.μ. και 4 μ.μ. Προχωρημένη αγορά εισιτηρίου στο hollyhockhouse.org απαιτείται.

Δείτε τι διαβάζουμε αυτή την εβδομάδα:


Άποψη της οδογέφυρας και του ορίζοντα του κέντρου της πόληςΓκάρι Λέοναρντ

Γέφυρα 6th Street: Ένα αστικό θαύμα που αντανακλά την υπόσχεση του Λος Άντζελες και τα προβλήματα που σιγοβράζουν “Στη σύντομη ζωή της, η 6th Street Viaduct έχει μετατραπεί σε τόσα πολλά ανταγωνιστικά πράγματα για τόσους πολλούς ανθρώπους: ανερχόμενο αστικό ορόσημο ή δρόμος προς την ευγένεια. Βωμός για την κουλτούρα του αυτοκινήτου της πόλης ή παιδική χαρά TikTok για γενικό χάος και ανομία. Πανοραμικός περίπατος για το Boyle Heights abuelitos ή κραυγαλέα υπενθύμιση της έλλειψης δημόσιου χώρου εκεί και σε τόσο μεγάλο μέρος της πόλης. Βασικά, είναι ένα αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό θαύμα ή ένα σύμβολο τόσα πολλά που είναι λάθος με το Λος Άντζελες; Το περισσότερο από μισό μίλι, Η έκταση των 588 εκατομμυρίων δολαρίων που συνδέει την Περιοχή Τεχνών με την ιστορική λεωφόρο Eastside και Whittier έχει γίνει ένα νέο τοτέμ για τις ρωγμές της πόλης σχετικά με τη διαμετακόμιση, την αστυνόμευση, τη στέγαση, τη δικαιοσύνη, τον πολιτισμό και τη χρήση γης». (LA Times)

Το Λος Άντζελες επεκτείνει την απαγόρευση καταυλισμού αστέγων κοντά σε σχολεία στη συνεδρίαση του Δημαρχείου του Ρόουντι “Το διάταγμα που εγκρίθηκε μετά από μια ωριαία διακοπή επεκτείνει την απαγόρευση καταυλισμών αστέγων σε απόσταση 500 ποδιών από όλα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς.” (NBC 4)

Ο Vin Scully γεφύρωσε τις γενιές στο Λος Άντζελες «Είναι σαν τα παιδικά σου χρόνια… έχει τελειώσει πραγματικά» «Για σχεδόν 60 χρόνια, ο Scully μάγεψε τον Angelenos με ιστορίες από το Dodger Stadium και από το δρόμο, αλλά η εμβέλειά του στη ζωή τους μετριέται λιγότερο από τη δύναμη αυτού του σήματος εκπομπής παρά από τέσσερις γενιές που βρέθηκαν γοητευμένες από τον ρυθμό της φωνής του και ο αυτοσχέδιος λυρισμός του». (LA Times)


Άποψη του Κέντρου Εμπορίου του Μπρόντγουεϊ που κοιτάζει νοτιοδυτικά από το 8ο και το ΜπρόντγουεϊΑρχιτεκτονική Φωτογραφία Hunter Kerhart

Γιατί το Κέντρο Εμπορίου του Μπρόντγουεϊ δεν μετατρέπεται τελικά σε «Τεχνολογικό Κόμβο» «Το κτίριο τώρα οδεύει προς αποκλεισμό αφού ο ιδιοκτήτης αθέτησε δάνειο 221 εκατομμυρίων δολαρίων για να το μετασκευάσει. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα δούμε το «Emcee Studio , ένας προτεινόμενος χώρος πολλαπλών χρήσεων που περιλαμβάνει ξενοδοχείο, πισίνα στον τελευταίο όροφο μόνο για μέλη, εστιατόριο και γραφεία συνεργασίας στο εγγύς μέλλον. Ο χώρος θα επιβιβαστεί και θα πωληθεί σε μια δημοπρασία πτώχευσης.” (κουκκίδα LA)

Eyes on the Street: Ανακαινισμένος ποδηλατόδρομος Culver Blvd του Culver City “Το μήκους μισού μιλίου ανακαινισμένο τμήμα της εγκατάστασης εκτείνεται κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του Culver από τη λεωφόρο Sepulveda έως την οδό Elenda. Το βορειοανατολικό άκρο συνδέεται με τον προστατευόμενο ποδηλατόδρομο Elenda που άνοιξε το 2021. Το μονοπάτι, που βρίσκεται σε ένα πρώην τραμ Pacific Electric, συνεχίζει νοτιοδυτικά κατά μήκος της λεωφόρου Culver, ενάμιση μίλι στην οδό McConnell στη γειτονιά του Del Rey στο LA City.” (Streetsblog LA)

Ο Γερουσιαστής Ανακοινώνει Χρηματοδότηση για το Βόρειο Χόλιγουντ στο Έργο Ταχείας Διέλευσης Λεωφορείων της Πασαντένα “Το έργο των 18 μιλίων εγκρίθηκε στις 28 Απριλίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μητροπολιτικής Αρχής Μεταφορών της Κομητείας του Λος Άντζελες, συνδέοντας τις κοιλάδες San Fernando και San Gabriel.” (Πασαντένα τώρα)

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *