Το LA transit ridership ξεπερνά το Bay Area, τις προστασίες ενοικιαστών COVID-19 μέχρι το τέλος και πολλά άλλα

Hyperloop: είναι ο τρόπος μεταφοράς του μέλλοντος ή απλώς ένα κυνικό τέχνασμα του Elon Musk για να σταματήσει το έργο των τρένων υψηλής ταχύτητας στην Καλιφόρνια; Ακόμα κι αν η τεχνολογία παραμένει λίγο περισσότερο από το vaporware, οι εταιρείες που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές της συνεχίζουν να καταναλώνουν ακίνητα στο LA.


ΣΕΙΡΑ DTLA. Εικόνα μέσω Atlas Capital Group.

Αυτή την εβδομάδα, η Virgin Hyperloop ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία σε έναν χώρο γραφείων σχεδόν 50.000 τετραγωνικών ποδιών στο The ROW στην οδό S. Alameda 777 στο κέντρο του Λος Άντζελες. Η εταιρεία έχει υπογράψει τετραετή μίσθωση με τον ιδιοκτήτη Atlas Capital.

«Τα νέα μας κεντρικά γραφεία σε αυτή τη ζωντανή περιοχή αντιπροσωπεύουν μια νέα αρχή για την εταιρεία», δήλωσε ο επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της Virgin Hyperloop, Benjamin Savage. “Ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τη μετάβασή μας από την τεχνολογία στην ανάπτυξη προϊόντων. Επιτρέπει την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία και προσφέρεται ιδιαίτερα για την απελευθέρωση της συνεργασίας και της δημιουργικότητας της βάσης εργαζομένων υψηλής εξειδίκευσης.”

Η εταιρεία είχε προηγουμένως την έδρα της σε ένα κτήριο από τούβλα με χαμηλό κλίβανο σε ένα κοντινό ακίνητο στην οδό 2159 E. Bay, το οποίο δικαιούται να ανακαινιστεί από τον Tishman Speyer με ένα μεγαλύτερο συγκρότημα γραφείων.


Τα νέα γραφεία της L’Oreal USA στο El SegundoL’Oreal

Στο El Segundo, η L’Oreal USA έκοψε την κορδέλα στη δεύτερη έδρα της στις ΗΠΑ – έναν χώρο 100.000 τετραγωνικών ποδιών στην οδό Ν. Ντάγκλας 888. Η εταιρεία καλλυντικών στεγάζεται σε μια πρώην εγκατάσταση της Northrop Grumman, η οποία έχει μετατραπεί σε γραφεία 390.000 τετραγωνικών ποδιών από τον προγραμματιστή Hackman Capital Partners. Η εταιρεία παραγωγής φυτικών τροφίμων Beyond Meat υπέγραψε επίσης σύμβαση μίσθωσης για έναν χώρο 280.000 τετραγωνικών ποδιών στην πανεπιστημιούπολη, η οποία θα χρησιμεύσει ως η νέα εταιρική της έδρα.


Άποψη του ξενοδοχείου Biltmore από την πλατεία PershingShutterstock / Newmark

Η εταιρεία λογισμικού συμμόρφωσης με τους κανονισμούς Trusaic υπέγραψε μίσθωση σχεδόν 12.500 τετραγωνικών ποδιών για χώρους γραφείων στο Biltmore Court, τον πύργο γραφείων στην 5η οδό και τη Grand Avenue που βρίσκεται προσαρτημένη στο ιστορικό ξενοδοχείο Biltmore.

«Ο πελάτης μας βρισκόταν στην Koreatown για περισσότερα από 20 χρόνια και ήταν ανοιχτός σε μετεγκατάσταση. Όπως πολλές εταιρείες, η πανδημία έδωσε την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τον χώρο εργασίας της Trusaic και πώς η ομάδα ήθελε να μοιάζει το μέλλον των εταιρικών κεντρικών γραφείων της», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Newmark AJ Dorn που εκπροσωπούσε την Trusaic μαζί με τον εκτελεστικό διευθύνοντα σύμβουλο Greg Frankovich.. «Μετά από έρευνα πολλές υποαγορές και περιοδεύοντας σε πολλά έργα στην περιοχή, ήμασταν στην ευχάριστη θέση να προσγειωθούμε σε αυτόν τον εξαιρετικά βελτιωμένο δημιουργικό χώρο 2ης γενιάς που θα απαιτούσε ελάχιστες ανακαινίσεις. Αυτό το ιστορικό κτίριο είναι απόλυτα κατάλληλο για να υποστηρίξει τις αναπτυξιακές ανάγκες των πελατών μας και να τους επιτρέψει να προσελκύσουν τα καλύτερα και λαμπρότερα ταλέντα του κλάδου.»

Δείτε τι διαβάζουμε αυτή την εβδομάδα:

Πώς οι οικονομικά προσιτές κατοικίες καταλήγουν σε υψηλού προφίλ LA – και πώς να το βρείτε «Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε στην πόλη του Λος Άντζελες είναι το σχετικά νέο Μητρώο Προσιτής και Προσβάσιμης Στέγασης του Υπουργείου Στέγασης, όπου μπορείτε να εγγραφείτε για να ενημερώνεστε όταν εμφανίζονται νέα έργα, γίνονται δεκτές αιτήσεις ή συμπληρώνονται λίστες αναμονής που ανοίγουν ξανά για νέους ενοικιαστές- σε αναμονή.” (LA Times)


Ανατολική πύλη του North Hollywood Station (Εικόνα μέσω Wikimedia)

Η περιοχή του κόλπου ήταν η διαμετακομιστική Μέκκα της Καλιφόρνια. Τώρα το τρελό LA έχει περισσότερους αναβάτες τρένων και λεωφορείων. “Πόσο μεγάλη ήταν η ανάκαμψη; Το 2019, οι αναβάτες διαμετακόμισης σε έξι κομητείες του Bay Area πραγματοποίησαν 43 εκατομμύρια περισσότερα ταξίδια από την κομητεία του Λος Άντζελες, η οποία είναι πάνω από το ένα τρίτο μεγαλύτερη σε πληθυσμό. Αλλά το 2021, το Λος Άντζελες συγκέντρωσε πάνω από 83 εκατομμύρια περισσότερα ταξίδια διέλευσης από the Bay Area – μια εκπληκτική τριπλή αντιστροφή, σύμφωνα με μια ανάλυση του Bay Area News Group των ομοσπονδιακών δεδομένων για τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαμετακόμισης των δύο περιοχών…Είναι μια τιτάνια αλλαγή που ξεκινά από τα βάθη της πανδημίας που θα μπορούσε να αναμορφώσει το τοπίο διέλευσης της Καλιφόρνια. Με τα κάποτε ακμάζοντα βαρέα τρένα της περιοχής του κόλπου να υφίστανται μερικές από τις μεγαλύτερες απώλειες επιβατών της χώρας και τους επιβάτες λεωφορείων του Λος Άντζελες να προωθούν μια εκπληκτική ανάκαμψη επιβατών στη Νότια Καλιφόρνια, οι δύο μεγαλύτερες περιοχές του μετρό της πολιτείας βρίσκονται τώρα σε δοκιμαστικές περιπτώσεις για τον ρόλο της μαζικής μεταφοράς σε μέλλον μετά την πανδημία». (Ομάδα ειδήσεων Bay Area)

Οι πόλεις της νοτιοανατολικής κομητείας του Λος Άντζελες αντιδρούν στο σχέδιο τραπεζών γης μετρό: Μην αφαιρείτε τον τοπικό έλεγχο “Οι πόλεις κατά μήκος του μελλοντικού τραμ West Santa Ana θέλουν να αναπτύξουν τα δικά τους έργα και ζητούν από το LA Metro και το LA County να σταματήσουν να παρεμβαίνουν” (Daily News)

Το Λος Άντζελες σχεδιάζει να τερματίσει την προστασία του COVID-19 από εξώσεις και αυξήσεις ενοικίων “Από το 2023, οι ιδιοκτήτες θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να εκδιώξουν τους ενοικιαστές επειδή δεν πληρώνουν το ενοίκιο τους ακόμη και αν έχουν μείνει πίσω για περιστάσεις που σχετίζονται με τον COVID-19, βάσει πρότασης κυκλοφόρησε από το τμήμα στέγασης της πόλης την περασμένη εβδομάδα. Το σχέδιο επίσης ζητά από τους ενοικιαστές που ζουν σε διαμερίσματα ελεγχόμενα από το ενοίκιο στην πόλη – περίπου τα τρία τέταρτα του συνόλου των διαμερισμάτων – να αντιμετωπίσουν και πάλι αυξήσεις ενοικίων το επόμενο έτος, τον Ιανουάριο του 2024.” (LA Times)


Botts dots εγκατεστημένες στη διάμεσο της Sixth Street ViaductΓκάρι Λέοναρντ

Η γέφυρα της 6ης οδού του Λος Άντζελες μπορεί να είναι σύμβολο, αλλά είναι επίσης απλώς μια γέφυρα. Εδώ είναι πώς τη χρησιμοποιούν οι άνθρωποι «Από τότε που άνοιξε, η νέα γέφυρα είναι ο τόπος επικίνδυνης οδήγησης (και αναπόφευκτων ατυχημάτων), επικίνδυνων γελοιοτήτων από ορισμένους πεζούς, αψηφούντες τον θάνατο skateboarders, κατακτήσεων δρόμου, ποδηλατόδρομους που ονομάζονται «προστατευμένοι» αλλά και «διαπερατή» από την πόλη και βαριά αστυνόμευση. Όλη αυτή η δραστηριότητα δημιούργησε πολλούς τίτλους και προβληματισμούς, ορισμένοι αναρωτιούνται τι μας λέει η γέφυρα για το μέλλον του Λος Άντζελες…Και ενώ καταλαβαίνουμε ότι η οδογέφυρα μπορεί να είναι σύμβολο ή οιωνός για κάτι μεγαλύτερο από την ίδια τη δομή από χάλυβα και σκυρόδεμα, είναι επίσης μια γέφυρα. Η αστυνομία του Λος Άντζελες λέει τώρα ότι τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λίγο. Χιλιάδες άνθρωποι περπατούν, κυλιούνται και οδηγούν πάνω από αυτήν κάθε μέρα, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι. να κάνεις εξουθενώσεις, να σκαρφαλώνεις στις καμάρες ή να συμμετέχεις σε άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές για κάποια επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». (LAist)

The Reid Less Traveled – Relics of the Red Car “Η Pacific Electric Railway Company κυριάρχησε στο Λος Άντζελες πριν από δεκαετίες, με τα τρένα να φέρνουν επιβάτες σε κάθε γωνιά της κομητείας. Τώρα, τα Κόκκινα Αυτοκίνητα είναι μια μακρινή ανάμνηση, αλλά αν ξέρετε πού να ψάξετε, μπορείτε ακόμα να βρείτε απομεινάρια διάσπαρτα στο Λος Άντζελες.” (The Reid Less Traveled – YouTube)

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αναβαθμίσεις λεωφορείων και ποδηλάτων προγραμματίζονται για τη λεωφόρο της Βενετίας “Η LADOT σχεδιάζει να προσθέσει μια νέα λωρίδα μόνο για λεωφορεία που θα εκτείνεται 2,5 μίλια από τη λεωφόρο Inglewood έως τη λεωφόρο Culver… Η LADOT σχεδιάζει επίσης να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες ποδηλατόδρομους σε ποδηλατόδρομους που προστατεύονται από χώρο στάθμευσης . Αυτές οι αναβαθμίσεις θα εκτείνονται 0,8 μίλια από τη Lincoln Boulevard έως την Beethoven Street και 2,8 μίλια από τη Boulevard Inglewood έως την National Boulevard. Μεταξύ Beethoven και Inglewood, οι ποδηλατόδρομοι της Venice Boulevard προστατεύονται ήδη από τη στάθμευση. Όταν ολοκληρωθεί, η Venice Boulevard1 θα προστατεύεται5. μίλια, από το Λίνκολν έως τη λεωφόρο La Cienega, και θα ήταν η μεγαλύτερη προστατευόμενη εγκατάσταση ποδηλάτων στην κομητεία LA.” (Streetsblog LA)


Περιοχή έργου για το Έργο Ασφάλειας και Κινητικότητας στη Λεωφόρο της ΒενετίαςLADOT

Οι ψηφοφόροι της Καλιφόρνια θα αποφασίσουν για την κατάργηση του μέτρου κατά της δημόσιας στέγασης το 2024 “Το μέτρο θα ζητήσει από τους ψηφοφόρους να καταργήσουν το άρθρο 34 του Συντάγματος της Καλιφόρνια, το οποίο απαιτεί την έγκριση των ψηφοφόρων πριν οικοδομηθούν δημόσια στέγαση σε μια κοινότητα. Άρθρο 34, το οποίο πέρασε το Το 1950, εμπόδισε την κατασκευή κατοικιών χαμηλού εισοδήματος στην Καλιφόρνια για δεκαετίες και συνεχίζει σήμερα να αυξάνει το κόστος και την αβεβαιότητα της κατασκευής προσιτών κατοικιών». (LA Times)

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.