Το Solidity Finance Audit προειδοποιεί για Προπώληση Token RoboApe

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν δεκάδες μέσα ενημέρωσης που διαφημίζουν το RoboApe (RBA) ως το επόμενο μεγάλο μιμίδιο, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε ακόμη και να αντικαταστήσει το Shiba Inu (SHIB).

Αυτό οφείλεται κυρίως στην πρωτοποριακή εμπειρία παιχνιδιού και εκπαίδευσης που θα μπορεί να προσφέρει η RoboApe στους κατόχους της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του έξυπνου ελέγχου συμβολαίου της Solidity Finance για την προπώληση RoboApe, εμφανίστηκε μια προειδοποίηση συγκέντρωσης.

Αυτό σήκωσε πολλές κόκκινες σημαίες για το έργο και οι επενδυτές αρχίζουν να ανησυχούν για το αν έχουν πάρει τη σωστή απόφαση.

Λοιπόν, αυτό θα αποδειχθεί ένα μικρό τεχνικό ζήτημα ή το RoboApe (RBA) είναι απάτη; Μοιάζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι συμμετέχουν σε πιο σταθερά έργα όπως το Tamadoge, ένα πραγματικό memecoin με μια σταθερή θήκη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρακάτω.

>>>Αγοράστε το Tamadogen τώρα<<<

Ο Tamadoge πέρασε το Solid Proof Audit με Flying Colors

Υπάρχει μια ακόμη προπώληση μιμιδικών νομισμάτων που αυτή τη στιγμή σημειώνει άλματα – το Tamadoge (TAMA).

Αυτό το κρυπτογραφικό παιχνίδι P2E κατασκευάστηκε επίσης στο blockchain Ethereum, αλλά σε αντίθεση με το RoboApe, επαληθεύτηκε με KYC από CoinSniper και έξυπνο συμβόλαιο ελεγμένο από το SolidProof.io, χωρίς προβλήματα ασφαλείας.

Το Tamadoge είναι ένα από τα πιο μοναδικά meme coins στην αγορά λόγω ενός απλού γεγονότος – έρχεται με χρησιμότητα.

Δεν είναι ένα τυπικό νόμισμα μιμιδίων με θέμα δόγη με μια χαριτωμένη εικόνα. Αντίθετα, το Tamadogen ανταμείβει τους παίκτες με μάρκες TAMA για έμπειρο παιχνίδι.

Επιπλέον, μπορούμε να δούμε στο Λευκή βίβλος του Ταμαντότζ ότι δεν επιβάλλονται φορολογικά τέλη στις συναλλαγές ΤΑΜΑ. Σε σύγκριση με τις αμοιβές 30% της RBA, αυτό το έργο φαίνεται πολύ πιο αξιόπιστο.

Κατά τη διάρκεια της προπώλησής του, το RoboApe έχει μέχρι στιγμής πουλήσει περίπου το 23% των διαθέσιμων tokens, το οποίο είναι αρκετά χαμηλό σε σύγκριση με το 50% της Tamadogen.

Τέλος, πολλοί ιστότοποι υψηλής εξουσιοδότησης όπως το Business2Community έχουν εξετάσει το καλύτερες προπωλήσεις κρυπτογράφησης αυτή τη στιγμή και η RBA δεν έκανε τις λίστες της.

>>>Αγοράστε το Tamadogen τώρα<<<

Πώς να αγοράσετε TAMA;

Η προπώληση beta αυτού του διακριτικού ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου 2022. Η προπώληση beta θα πρέπει να λήξει στις 2 Σεπτεμβρίου και η γενική προπώληση – μετά την προπώληση – θα ολοκληρωθεί το 4ο τρίμηνο του 2022.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν TAMA με ETH ή USDT και δεν απαιτείται ελάχιστο χρηματικό ποσό για την αγορά. Ωστόσο, η ομάδα του Tamadogen συμβούλεψε όλους όσους θέλουν να αγοράσουν τα μάρκες να κάνουν την αγορά ETH ή USDT αξίας τουλάχιστον 150 $.

Η τιμή είναι 0,01 $ για 1 TAMA ή 100 $ για 10.000 TAMA.

Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για το πώς να αγοράσετε μάρκες TAMA:

  • Ρυθμίστε το πορτοφόλι σας – Το Tamadogen χρησιμοποιεί το Metamask ή το Trust Wallet για να αποθηκεύει μάρκες.
  • Λάβετε ETH ή USDT – Θα μπορείτε να αγοράσετε TAMA με αυτά τα χρήματα
  • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Tamadogen – Εδώ γίνεται η προπώληση.
  • Πραγματοποιήστε μια αγορά – Κάντε κλικ στο Αγορά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύνδεση πορτοφολιού και συνδέστε το πορτοφόλι σας.
  • Αγοράστε Tamadoge – Εισαγάγετε την ποσότητα των κερμάτων TAMA που θέλετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Μετατροπή ETH.
  • Διεκδικήστε τα διακριτικά σας – Μόλις λήξει η προπώληση, μπορείτε να συλλέξετε τα μάρκα σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Αξίωση στον ιστότοπο.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Ο χρηματοοικονομικός έλεγχος αλληλεγγύης δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί

Το Solidity Finance είναι γνωστό για τις ενδελεχείς δοκιμές του σε διάφορες κατηγορίες ευπάθειας, συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων δοκιμών, εις βάθος μη αυτόματης αναθεώρησης, επίλυσης προβλημάτων και λογικών σφαλμάτων.

Το διακριτικό RoboApe πέρασε όλες αυτές τις κατηγορίες, εκτός από μία – «Centralization of Control».

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η Solidity ανακάλυψε ότι οι ιδρυτές της RoboApe έχουν το δικαίωμα να «αναβαθμίσουν το [smart] συμβόλαιο ανά πάσα στιγμή» και μεταφορές εμπάργκο σε οποιαδήποτε διεύθυνση λογαριασμού.

Επίσης, μπορούν να ορίσουν ένα «μέγιστο ποσό συναλλαγής και αξία πορτοφολιού».

Αυτό άναψε πολλά κόκκινα φώτα στο σύστημα Solidity Finance.

Επιπλέον, η κατάσταση είναι αρκετά παρόμοια με την Bitsubishi (BITSU) κρυπτογραφικό έργο που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στο CoinMarketCap και στο PancakeSwap λόγω του υψηλού ποσοστού κέρδους του μετά το IDO.

Ωστόσο, ακόμα και παρά αυτή την «επιτυχία», οι ιδιοκτήτες κουπονιών δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα κέρδη και να πουλήσουν το BITSU για κέρδος.

Υπήρχε μια προειδοποιητική πινακίδα αναρτημένη στο CMC, αλλά ήταν πολύ αργά, καθώς οι έμποροι που επένδυσαν νωρίς δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω:

“Το έξυπνο συμβόλαιο του παρακάτω περιουσιακού στοιχείου μπορεί να τροποποιηθεί από τον δημιουργό του συμβολαίου (για παράδειγμα: απενεργοποίηση πώλησης, χρεώσεις αλλαγής, κόψιμο νέων μάρκες ή μάρκες μεταφοράς). Παρακαλώ DYOR και προχωρήστε με προσοχή.”

Είναι το RoboApe (RBA) απάτη;

Αν και δεν υπήρχαν φαινομενικά σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη νομιμότητα του νομίσματος RoboApe, οι επενδυτές τώρα αρχίζουν να ανησυχούν λόγω αυτών των τελευταίων πληροφοριών.

Ενώ το RoboApe μοιράζεται κάποιες ομοιότητες με το νόμισμα BITSU που αποδείχθηκε ότι ήταν απάτη, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το RBA είναι απάτη.

Ιδού τι έγραψε η Solidity Finance στον έλεγχο:

«Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να ορίσει αδίστακτα αυτές τις τιμές και να θέσει περιορισμούς σε όλες τις μεταφορές διακριτικών στην πλατφόρμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εμπιστοσύνη στην ομάδα πριν επενδύσετε, καθώς έχουν ουσιαστικό έλεγχο στο οικοσύστημα.»

Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα του RoboApe έχει λάβει σοβαρά υπόψη αυτό το ζήτημα και έχει εφαρμόσει τις προτάσεις που έκανε η Solidity για την επίλυση των επιπλοκών ασφαλείας.

Ωστόσο, οι επενδυτές εξακολουθούν να αναρωτιούνται ένα πράγμα – γιατί υπήρξαν επιπλοκές στην ασφάλεια εξαρχής;

Επιπλέον, η ταυτότητα των ιδρυτών είναι ακόμα άγνωστη καθώς το CoinSniper δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο KYC (έλεγχος ταυτότητας ομάδας).

Και, δεδομένου ότι η Solidity Finance ανακάλυψε ότι η ομάδα RoboApe μπορεί να αυξήσει τις προμήθειες συναλλαγών σε μάρκες RBA έως και 30%, ακόμα κι αν οι πρώτοι επενδυτές θέλουν να πουλήσουν τα νομίσματά τους, μπορεί να καταλήξουν να πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα για αυτό.

Η επίσημη προπώληση για μάρκες RBA ξεκίνησε στις 17 Μαΐουου και θα διαρκέσει έως τις 29 Αυγούστουου.

Γρήγορη υπενθύμιση – Το RBA είναι ένα νόμισμα ERC-20 meme coin που έχει 900 εκατομμύρια απόθεμα και επί του παρόντος η τιμή του είναι 0,006173 $ ανά διακριτικό.

Το Takeaway

Εξαιτίας αυτής της τελευταίας προειδοποίησης από τη Solidity Finance, ένας τεράστιος αριθμός επενδυτών σκέφτεται αν είναι ασφαλές να αγοράσει μάρκες RoboApe.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση για το αν το έργο είναι απάτη ή όχι.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τις ομοιότητες που έχει το έργο με ορισμένες από τις προηγούμενες κρυπτογραφήσεις που αποδείχθηκαν απάτες, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε νέες ενημερώσεις μέχρι να επενδύσετε σοβαρά χρήματα.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.