Το Wood Wide Brings the Heat

Ενώ το Mendocino είναι συνήθως γνωστό για την παγκόσμιας κλάσης ηλιοκαλλιεργημένη κάνναβη του, το Wood Wide είναι ένα από τα καλύτερα χειροτεχνήματα εσωτερικού χώρου της κομητείας και πρόκειται να χτυπήσει σκληρά στην αγορά ρεσεψιόν με μια νέα σειρά που κυνηγούσαν οι ίδιοι.

Η μεγάλη γενετική είναι η ραχοκοκαλιά της εμπορικής βιωσιμότητας αυτή τη στιγμή στην κάνναβη, καθώς οι καλλιεργητές περπατούν πάνω από τα σώματα των συνομηλίκων τους που έπεσαν στην υπερβολική ρύθμιση και τους υψηλούς φόρους της ψυχαγωγικής αγοράς της Καλιφόρνια. Είτε κυνηγάτε μόνιμα τη ζέστη είτε έχετε την καλύτερη δυνατή περικοπή Runtz με την ελπίδα να φτάσετε στο σημείο που μπορείτε να πουλήσετε οκτώ στο Dubai Mall, το οποίο φαίνεται πιο κοντά από ποτέ, δεδομένων των ειδήσεων από τη Γερουσία των ΗΠΑ χθες.

Αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν κατευθυνθήκαμε στο Humboldt για να γιορτάσουμε τις Βόρειες Νύχτες, ήταν με την πρόθεση να γιορτάσουμε υπέροχα σε εξωτερικούς χώρους, και τεχνικά το κάναμε. Τώρα, λίγες μέρες που αφαιρέθηκαν από αυτό το πάρτι γεμάτο ήλιο, θέλουμε να σημειώσουμε ότι η γλάστρα του Wood Wide ήταν χωρίς αμφιβολία από τις καλύτερες που είδαμε όλο το Σαββατοκύριακο. Ακόμη καλύτερα? Η ομάδα είναι στην πραγματικότητα από το Mendo και έχει μεγαλώσει στους λόφους από τα 15 τους και τελικά έκανε τη μετακόμιση σε εσωτερικούς χώρους μετά το κολέγιο.

Πώλησαν ένα προϊόν λευκής ετικέτας σε άλλες μάρκες τα τελευταία χρόνια. Τώρα η φάρμα είναι έτοιμη να ρίξει τις δικές της επώνυμες παρτίδες μεγάλης κάνναβης με το όνομά της στην τσάντα.

Πρώτα απ ‘όλα, το Biscotti ήταν απλώς ένας αντεροβγάλτης. Ήταν ένας απόλυτος τυφώνας κάτω από τη λωρίδα μνήμης μερικών από τα καλύτερα επιδόρπια ζιζανίων που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία. Ήταν εκπληκτικό και θα άντεχε εύκολα σε οποιοδήποτε Biscotti που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η πραγματική πρόκληση θα ήταν πιθανότατα να βρεις ένα ακόμα πιο ωραίο.

Από εκεί, αρχίσαμε να εξετάζουμε το κυνήγι του φαινομένου. Αλλά ο συνιδρυτής Michael Strupp δεν είχε την πλήρη διάδοση εκείνη τη στιγμή. Αφού χωρίσαμε οι δρόμοι μας στο φεστιβάλ, θα κάναμε πίσω λίγες μέρες αργότερα για να δούμε όλη την κάνναβη τους. Ήταν εξαιρετικό.

Πρόσφατα έσκασαν περίπου 90 σπόρους και σβήνουν το πακέτο. Καθώς περάσαμε από μερικά από τα φαβορί, το The Galactic Runtz #2 ξεχώρισε ως απόλυτο μπαμ. Απολαύσαμε τις άλλες προσφορές τους, αλλά το Galactic Runtz ήταν ακριβώς στο δικό του πάρκο. Το μόνο πράγμα που έχουμε δει ποτέ κοντά του ήταν το καλύτερο Cherry Punch phenos που κατέλαβε την τρίτη θέση στο The Emerald Cup το 2018.

«Είχα ένα μεγάλο κυνήγι φαινομένου και ξεφορτώθηκα ένα σωρό πράγματα», είπε ο Strupp στο LA Weekly. «Κάθομαι εδώ ακόμα με 25 φαινομενικά. Δεν θέλω να έχω 25. Θέλω πραγματικά να τα περιορίσω».

Ο Strupp ελπίζει να βρει έξι ή επτά από το πακέτο που μπορεί να βάλει στην παραγωγή. «Έχω πάρα πολύ και όχι αρκετό χρόνο στη ζωή μου, και όχι αρκετά τραπέζια στον κόσμο», είπε γελώντας.

Καθώς συναντιόμασταν, μόλις είχαν τελειώσει τη συσκευασία των πρώτων 10 κιλών Mendo Crumble για την αγορά rec. Το LA Pop Rocks είναι στο κατάστρωμα για την επόμενη πτώση, με ένα καρουζέλ από άλλα προφίλ τερπενίου να ακολουθεί. Μερικές από τις φανταστικές προσφορές που είδαμε αυτοπροσώπως περιελάμβαναν το Marilyn Monroe #8 και ένα υπέροχο φαινό του Bubblebath.

Καθώς ο Strupp περιόδευε το NorCal με τις νέες του γεύσεις, σημείωσε ότι η προσωπική προκατάληψη που έχει για τα φυτά κάνει τις δεύτερες απόψεις ακόμη πιο σημαντικές.

«Κλίνω επίσης προς τα πράγματα που μου αρέσουν στο δωμάτιο ανάπτυξης και αυτό παραμορφώνει τη γνώμη μου για πράγματα που μου αρέσει πολύ να μεγαλώνω», είπε ο Strupp. «Μου αρέσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, έναντι κάποιου που δεν έχει γνώμη για το στυλ ανάπτυξής του και μπορούν να το κοιτάξουν για το πώς καπνίζει, πώς τους κάνει να νιώθουν, τι γεύση έχει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί είμαι ο μόνος που θα το καλλιεργήσω και εκατοντάδες άνθρωποι θα το καπνίσουν.»

Και είναι ακόμη πιο σημαντικό που βρίσκει τις γεύσεις που αγαπούν οι άνθρωποι με την κλίμακα της επέμβασης. Τα 72 φώτα της Wood Wide μάχονται ενάντια σε κάποιες εγκαταστάσεις τεράτων που προσπαθούν να χαράξουν την αγορά ανάμεσα στο πακέτο. Όσο λιγότερα φώτα, τόσο πιο σημαντικό είναι να αρέσει στους ανθρώπους η κάνναβη σας.

Εάν είναι μέτριο, θα πρέπει να παλέψει ενάντια στο εταιρικό μέγα αναπτυσσόμενο pot. Εάν καταλήξετε να καλλιεργείτε την ίδια ποιότητα με αυτά σε λιγότερα από εκατό φώτα, ουσιαστικά αφήσατε το λιπαντικό στο σπίτι σε εκείνο το σημείο. Αλλά και πάλι, η κατσαρόλα που βγαίνει από την υδρόψυκτη εγκατάσταση LED της Wood Wide είναι φοβερή.

Ο Στρουπ βυθίζεται στο πώς είναι να είσαι ένας «εσωτερικός τύπος» στη διάσημη ηλιοβασίλεμα περιοχή.

«Για μένα, μου αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ύπαιθρο», είπε ο Strupp. «Δεν υπήρχαν καν βάθη, πραγματικά. Δεν ξέραμε καν για τα βάθη τότε».

Ο Strupp σημείωσε ότι πολλοί καλλιεργητές στέρησης φωτός έχουν βρει αυτήν την τέλεια χρυσή ζώνη όπου βρίσκονται αρκετά μακριά από την ακτή για να αποτρέψουν πράγματα όπως η σήψη των οφθαλμών. Οι δροσερές νύχτες και τα φυτά που δεν ψήνονται κάνουν τη συγκομιδή κάνναβης primo.

Αλλά ακόμα και με αυτές τις ιστορίες επιτυχίας, είναι δύσκολο να τα καταφέρεις καλά στην ακτή.

«Μπορούμε να το κάνουμε, αλλά ποτέ δεν έχουμε ανταγωνιστεί με τα παιδιά στο Laytonville, με τα παιδιά στο Southern Humboldt, με τα παιδιά στο Willits και τον Ukiah. Καλλιεργούν το πιο Dankest ζιζάνιο», είπε ο Strupp για την υπαίθρια αγορά. «Είναι σαν να έχουν εκείνο το ζεστό καλοκαίρι, και όταν έρθει η ώρα ωρίμανσης, έχουν τις δροσερές νύχτες, και είναι απλά, είναι τέλειο και είναι ξηρό».

Προσέξτε το Wood Wide σε όλη την Καλιφόρνια σύντομα.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *