5 λόγοι για να εγγραφείτε στο Best Whisky Club: Flaviar Customer Review

Η δοκιμή εκλεκτών οινοπνευματωδών ποτών και high-end ουίσκι είναι μια εμπειρία από μόνη της.

Η δοκιμή τους πριν από την επένδυση σε ένα μπουκάλι πλήρους μεγέθους θα πρέπει να φέρει μια επιπλέον χαρά σε όλους τους μυημένους και τους γνώστες!

Αυτό είναι πλέον δυνατό μέσω της ιδιότητας μέλους σε ένα συνδρομητική υπηρεσία ουίσκι κλαμπ, και μάντεψε τι? Γίνεται όλη η οργή αυτές τις μέρες.

Ο σύλλογος του ουίσκι του μήνα που ευθύνεται κυρίως για ένα τέτοιο κέρδος ενδιαφέροντος είναι Flaviar και τα λαχταριστά αποστάγματα και ουίσκι του, μερικά από τα οποία δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

Είμαι μέλος για 3 χρόνια και έχουν πείσει πολλούς φίλους να συμμετάσχουν.

Σε αυτό αναλυτικά Εκπληκτική κριτική πελατώνεξηγώ πώς λειτουργεί η συνδρομή σε αυτήν την εταιρεία και τι τους κάνει να ξεχωρίζουν από οποιαδήποτε άλλη συνδρομητική υπηρεσία ουίσκι του μήνα.

Ρίξτε στον εαυτό σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας ποτό και απολαύστε την ανάγνωση. Στην υγειά σας!

Τι είναι το Flaviar;

Το Flaviar είναι ένα διαδικτυακό κλαμπ οινοπνευματωδών ποτών και ουίσκι που δημιουργήθηκε από μια ομάδα παθιασμένων ατόμων με στόχο να βοηθήσει λάτρεις όπως εσείς και εγώ να αποκτήσουν πρόσβαση στον κόσμο. τα καλύτερα, πιο σπάνιο και πιο μοναδικό αναψυκτικά.

Για μένα είναι ο τέλειος τρόπος δοκιμάζετε πιο συχνά νέα πνεύματαεπεκτείνω τις γνώσεις μου στον τομέα και απολαμβάνω ποτά κορυφαίας ποιότητας παρέα χωρίς να χρειάζεται να αγοράζω μπουκάλια πλήρους μεγέθους.

Το Flaviar έχει στη διάθεσή μας μια εντυπωσιακή γκάμα αλκοολούχων ποτών:

 • scotch
 • Bourbon
 • σίκαλη
 • Ιρλανδικό ουίσκι
 • Παγκόσμιο Ουίσκι
 • Ρούμι
 • Τζιν
 • Τεκίλα
 • Mezcal
 • Κονιάκ
 • Κονιάκ
 • Βότκα
 • Και άλλα (π.χ. Βερμούτ)

Περιττό να πούμε ότι το να είσαι μέλος του Flaviar είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κλέψεις την παράσταση οποιασδήποτε συνεδρίας degustation… Εκτός κι αν όλοι οι φίλοι σου που αγαπούν τα πνεύματα είναι ήδη ανάμεσα στα κλαμπ ουίσκι 850.000+ εγγεγραμμένα μέλη!

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολύτιμους λίθους από όλες τις γωνιές του κόσμου που δεν είναι διαθέσιμα στο τοπικό σας κατάστημα ποτών. Πόσο απολαυστικό είναι αυτό; *γουλιά*

Πώς λειτουργεί το Flaviar;

Προσφέρουν 3 ετήσιες επιλογές συνδρομής που ταιριάζουν καλύτερα στη δίψα και την περιέργειά σας:

 • Πρότυπο: 2 προϊόντα της επιλογής σας (1 αποστολή)
 • Ασφάλιστρο: 4 προϊόντα της επιλογής σας (2 αποστολές)
 • All Access: 8 προϊόντα της επιλογής σας (4 αποστολές)

Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τους κουτιά γευσιγνωσίας και φιάλες πλήρους μεγέθους μεταξύ μια επιμελημένη σύνθεση από εκλεκτά πνεύματα. Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς ταλαιπωρία.

Μου αρέσει να λέω ότι κάθε γουλιά είναι μια ευκαιρία για μάθηση. Δεν συμφωνείτε;

Τουλάχιστον, αυτό πιστεύει και αυτή η εταιρεία. Για το λόγο αυτό, τα μέλη έχουν πρόσβαση σε 500+ ώρες εικονικών συνεδριών, που διατίθενται κατόπιν ζήτησης και παρουσιάζονται από γνήσιους ειδικούς.

Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις και τις απόψεις σας με όλη την κοινότητα!

Και όταν πέφτετε στη γοητεία οποιουδήποτε από τα δείγματα που δοκιμάσετε, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα μπουκάλι πλήρους μεγέθους σε ειδική τιμή μέλους που θα παραδώσει η Flaviar στην πόρτα σας εντός 3 έως 7 εργάσιμων ημερών.

ΕΝΑ αριθμός εντοπισμού Παρέχεται πάντα για να μπορείτε να ακολουθείτε τα αγαπημένα σας πνεύματα σε όλη τη διαδρομή από το ηλεκτρονικό κατάστημα μέχρι τους γευσιγνώστες σας!

Η διασκέδαση του να είσαι μέλος της λέσχης ουίσκι Flaviar δεν σταματά εδώ.

Υπάρχουν περισσότερα προνόμια ιδιότητας μέλους που δεν έχω αναφέρει ακόμα… άντε σύντομα.

Η χαρά έρχεται με γουλιές, όχι με γουλιά!

Πόσο κοστίζει το Flaviar;

Παρόλο που η εταιρεία προσφέρει κατά καιρούς εκπτώσεις για τα μέλη, η ένταξη στο κλαμπ των αποσταγμάτων και του ουίσκι του μήνα είναι ήδη μεγάλη αξία για το κόστος.

Η τυπική συνδρομή κοστίζει 159 $, η Premium στα 279 $ και η All-Access στα 349 $ για έναν χρόνο εκπληκτικών ανακαλύψεων!

Τα κουτιά ή τα μπουκάλια γευσιγνωσίας που περιλαμβάνονται στη συσκευασία μέλους σας είναι αποστέλλονται δωρεάν.

Υπομονή, ορίστε μια ωραία συμβουλή: εγγραφείτε με το email σας και δείτε τις επιλογές συνδρομής μόλις συνδεθείτε. Ίσως ανακαλύψετε μερικές επιπλέον προσφορές μελών δεν μπορούσες να δεις πριν!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ FLAVIAR

Το καλύτερο κλαμπ ουίσκι του μήνα

1- Το Flaviar είναι το μεγαλύτερο κλαμπ υψηλής ποιότητας αλκοολούχων ποτών και ουίσκι του μήνα στον κόσμο

Είτε είστε περισσότερο α Facebook, Youtube, Ίνσταγκραμ ή Κελάδημα είδος ανθρώπου, δημοσιεύουν τακτικά πολύ εμπλουτιστικό περιεχόμενο που το διατηρεί 600.000+ ακόλουθοι διψασμένος για περισσότερες ανακαλύψεις.

Οι κριτικές Flaviar που άφησαν πάνω από 5.700 πελάτες Trustpilot είναι επίσης αρκετά πειστικά. Ορισμένοι πελάτες ανέφεραν προβλήματα με την αποστολή και την τιμή ορισμένων φιαλών (φυσικά, οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων στα τοπικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας). Ωστόσο, η εταιρεία φροντίζει πολύ να επιλύει κάθε κατάσταση.

Δοκίμασα άλλες λέσχες ουίσκι πριν μπω σε αυτό, και κανένα από αυτά δεν πρόσφερε τόση ποικιλομορφία, ποιότητα και εξειδικευμένες γνώσεις στα μέλη του.

Σηκώνω επίσης το ποτήρι μου για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών τους. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας τη συνομιλία στον ιστότοπό τους και να λάβετε γρήγορες απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

2- Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε 300+ μικρές παρτίδες, περιορισμένες και σπάνιες φιάλες σε αποκλειστική τιμή

Το Flaviar είναι σαφώς μια κοινότητα εξερευνητές, τυχοδιώκτες και επικούρες.

Απολαμβάνοντας βαρελίσια ουίσκι που δύσκολα θα βρείτε πουθενά, βυθίζοντας τα χείλη σας σε ένα αμερικανικό μπέρμπον που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ή ανακαλύπτοντας ένα premium μπουκάλι σίκαλης από ένα διάσημο αποστακτήριο – αυτές είναι οι άκρως ικανοποιητικές εμπειρίες που απολαμβάνουμε σε μηνιαία βάση μέσω της συνδρομής μας και αποκλειστική πρόσβαση στις καλύτερες τιμές φιάλης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες εξαιρετικής ποιότητας μπουκάλια και παραγγείλτε τα στο καλύτερη τιμή.

Επιπλέον, θα τα παραλάβετε στο σπίτι σας μέσα 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες και να απολαύσετε δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες άνω των $60.

Σας τρέχουν τα σάλια; Επειδή είμαι!

3- Θα λάβετε βραβευμένα κουτιά γευσιγνωσίας και μπουκάλια πλήρους μεγέθους

Αισθάνομαι σαν Χριστούγεννα κάθε φορά που λαμβάνω το κουτί γευσιγνωσίας μου, προσεκτικά επιμελημένο από επαγγελματίες.

Κάθε κουτί γευσιγνωσίας διαθέτει θεματικά δείγματα που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μία από τις πολλές διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων και να εξερευνήσετε νέες γεύσεις σε χαμηλή τιμή (π.χ. ρούμι Καραϊβικής, Cask Whiskies, Tequila & Mezcal, Brandy & Cognac, Gin, κ.λπ.).

Ένα κουτί περιέχει:

 • 3x Φιαλίδια των 45 ml
 • 3x γευστικές σημειώσεις (μία για κάθε φιαλίδιο)
 • 1x σουβέρ από μπετόν για να απολαύσετε με στυλ

Θα μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολλά ζω και καθοδηγούμενες συνεδρίες γευσιγνωσίας κατά παραγγελία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε γουλιά.

Σας αρέσει αυτό που κάνατε δείγμα; Μπορείτε να παραγγείλετε ένα μπουκάλι πλήρους μεγέθους ως μέρος των παραδόσεων συνδρομής σας ή παραγγείλετε ένα από το κατάστημα.

4- Θα μάθετε από ειδικούς και θα απολαύσετε πολλά προνόμια συνδρομής

Έχετε επιθυμήσει ποτέ να κυριαρχήσετε στο διαφορές και αποχρώσεις προφίλ μπουκαλιών και σημειώσεις;

Λοιπόν, τι θα λέγατε να αποκτήσετε πρόσβαση στο over 500 ώρες εικονικών συνεδριών γευσιγνωσίας κατά παραγγελία, ζωντανών εικονικών masterclasses και ακόμη master blending events πού μπορείτε να συνδημιουργήσετε μάρκες ποτών;

Το να είσαι μέλος σημαίνει επίσης ότι είσαι μέρος του a ζωντανή κοινότητα που μοιράζεται σημειώσεις, απόψεις και ένα κοινό πάθος για premium ποτά.

Το να γίνεις κύριος δεν ήταν ποτέ έτσι προσιτός και Ανετα. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο Ive δοκίμασα περισσότερα από 60 διαφορετικά προϊόντα ως μέλος, τα οποία είναι περισσότερα από όσα έχω δοκιμάσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή.

Συνάντησα επίσης πολλούς εμπειρογνώμονες και ειδικούς του κλάδου που είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν τη γνώση, την καθοδήγηση και το πάθος τους.

Τώρα μάλλον καταλαβαίνετε γιατί λέω ότι αυτό είναι το απόλυτο κλαμπ ουίσκι του μήνα!

5- Είναι η καλύτερη ιδέα δώρου από όλες, τελεία.

Θέλατε να κάνετε δώρο μια συνδρομή ενός έτους σε αγαπημένο σας πρόσωπο ή φίλο;
Ειδοποίηση spoiler: Φέτος, είσαι αυτός που θα κλέψει την παράσταση!

Η προσφορά ενός έτους μοναδικών, γευστικών εμπειριών είναι τόσο συναρπαστικό όσο ακούγεται. Πώς λειτουργεί;

Είναι απλό: επιλέξτε ποιο πρόγραμμα συνδρομής θέλετε να κάνετε δώρο και καθιστώ προσωπικόν τη δωροκάρτα σας.

Τότε, ο τυχερός σας θα πάρει το δωροκάρτα με έναν κωδικό ενεργοποίησης για να εγγραφείτε στην κοινότητα.

Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τα Χριστούγεννα; Δείτε τα καταπληκτικά τους ημερολόγια έλευσης ουίσκι!

Και μην περιμένετε πολύ… συνήθως ξεπουλάνε σε λίγες εβδομάδες! Προπαραγγείλετε το ημερολόγιο προσέλευσης σήμερα και ορίστε τι θα λάβετε:

 • 24x Δείγματα ουίσκι 50 ml
 • Ένα αποκλειστικό Glencairn Glass
 • Ένα κομψό σουβέρ σκυροδέματος
 • Ένα περιοδικό γευσιγνωσίας

Κάθε χρόνο είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα προϊόντα μέσα από το πιο επικό ημερολόγιο έλευσης του κόσμου. Μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε έκπτωση αν παραγγείλετε περισσότερα από ένα!

Είτε λοιπόν ψάχνετε για το τέλεια ιδέα δώρου ή να επιβραβεύστε τον εαυτό σας για μια πολυάσχολη, αγχωτική χρονιά: ταιριάστε, αξιότιμοι κυρίες και κύριοι!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Flaviar ουίσκι κλαμπ

Πλεονεκτήματα της ένταξης στο Flaviar Whisky Club

 • Αποκτάτε πρόσβαση σε σπάνια, premium δείγματα και μπουκάλια
 • Θα απολαύσετε επίσης αμέτρητες ώρες από ειδικές γευστικές συμβουλές
 • Γίνεστε το αστέρι κάθε συνεδρίας γευσιγνωσίας
 • Έχετε δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 60 $

Μειονεκτήματα της συμμετοχής στο Flaviar Whisky Club

 • Αποστολές σε τριμηνιαία βάση (όχι μηνιαία)
 • Τα περιεχόμενα των κουτιών γευσιγνωσίας είναι προκαθορισμένα
 • Η διαθεσιμότητα και το κόστος του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας

Πολύ απασχολημένος για να διαβάσετε ολόκληρο το θέμα; Μην ανησυχείτε, εδώ είναι τα βασικά:

Βασικά στοιχεία από το Flaviar Review μου

 • Είναι η μεγαλύτερη κοινότητα στον κόσμο στο είδος της με πάνω από 5.700 θετικές κριτικές πελατών.
 • Διατίθενται 3 επιλογές ετήσιας συνδρομής που ταιριάζουν στη δίψα σας για ανακαλύψεις.
 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κουτιά γευσιγνωσίας που επιμελούνται οι ειδικοί και μπουκάλια πλήρους μεγέθους
 • Παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας εντός 3 έως 7 εργάσιμων ημερών (δωρεάν αποστολή για παραγγελίες $60+).
 • Ο κόσμος κάνει gaga για τα ημερολόγια έλευσης τους (και εσείς πρέπει επίσης).
 • Είναι η απόλυτη ιδέα για δώρο Χριστουγέννων ή γενεθλίων, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ FLAVIAR

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *